هدایت شده از حرم
سحر هفدهم :
امشب شبی ست ویژه، بینِ دو صبحِ امیّد
شامی که بر جنونم، حق زد نشانِ تایید
سرگیجه دارم امشب، بینِ دو قصه گیرم
دیشب، طلوع یک ماه، فردا، غروب خورشید😔😔
#امان_از_غربت_آل_محمد_صلی_الله_علیه
@haram110
2_5339162738595725611.mp3
11.81M
قرائت ترتیل جزء هفدهم قرآن کریم با صدای استاد پرهیزگار
4_134036373005928656.mp3
30.82M
🔹تحدیر قرآن کریم🔹
تندخوانی
🔸استاد معتز آقایی🔸
🔵 جزء ۱۷
هدایت شده از حرم
💠اهمیت روز جمعه و اعمال روز جمعه
🔹روز جمعه مخصوص صاحب العصر و الزمان حضرت بقیة الله مهدی موعود(عج) می باشد. پس چه خوب است تا با اهمیت و اعمال این روز آشنا شویم.
🔸اهمیت روز جمعه:
👈۱-ولادت امام زمان(عج) در روز جمعه واقع شده است.
👈۲-امامت در روز جمعه به آن حضرت منتقل شده است.
👈۳-جمعه روزی است که خدای تعالی لقب معروف (قائم)را به آن حضرت اختصاص داده است.
👈۴-امام عصر(عج) در روز جمعه بر دشمنان مسلط خواهد شد.
👈۵-روز جمعه مخصوص صاحب العصر و الزمان حضرت بقیة الله الاعظم مهدی موعود(عج) می باشد.
👈۶-خداوند در روز جمعه در عالم ذر از همه ارواح بنی آدم برای امام زمان (عج) و ائمه هدی(ع) پیمان وفاداری گرفته است.
👈۷-و از مهم ترین اعمال انسان در روزجمعه توجه به حضرت مهدی(عج) و انتظار فرج آن بزرگواراست.
👈۸-در این روز زیارت آن حضرت و دعا برای تعجیل فرج ایشان مستحب است زیرا طبق برخی از روایات و زیارات ، امید ظهور ان حظرت در روز جمعه بیشتر از سایر روزهاست.
💠اعمال ذکر شده برای روز جمعه
🌸1. در نماز صبح آن در رکعت اول سوره جمعه و در رکعت دوم توحید بخواند.
🌸2. بعد از نماز صبح خواندن دعای عهد و دعای ندبه
🌸3. غسل جمعه کند وازسنت های تاکید شده است. وقت آن بعد از طلوع فجر است تا زوال آفتاب و هرچه به زوال نزدیک شود بهتر است
🌸4. هزار مرتبه صلوات بفرستد.
رسول خدا - صلی الله- فرمود: هر کس هزار بار در روز جمعه بر من صلوات فرستد خطایای هشتاد سالهاش آمرزیده شود.
واگر 1000 مرتبه فرصت نشد لاقل 100 مرتبه صلوات بفرستد
🔽امام صادق ع فرمودند: اگر صد مرتبه صلوات بفرستد،تا در روز قيامت چهره اش نورانى گردد.و نیز هركس روز جمعه صد مرتبه صلوات فرستد و صد مرتبه اَستَغفِرُاللهَ رَبَّی وَ اَتُوبُ اِلَیه ِ گويد و صد مرتبه سوره«توحيد» را بخواند،آمرزيده خواهد شد.
🔽نيز روايت شده:كه ثواب صلوات بر محمّد و آل محمّد،بين نماز ظهر و عصر برابر با ثواب هفتاد حج است
🌸5. خواندن دعای آل یاسین در عصر روز جمعه
🌸6. رفتن به نماز پر فضیلت جمعه
🌸7. به زیارت اموات و زیارت قبر پدر و مادر یا یکی از ایشان برود که فضیلت دارد
( از امام باقر روایت شده که زیارت کنید مردگان را در روز جمعه که می دانند کیست که به زیارت ایشان رفته است و شاد می شوند)
🌸8. زیارت حضرت رسول(ص) و ائمه طاهرین سلام الله علیهم اجمعین نماید.
🌸9. اعمال عمومی مورد پسند در روز جمعه : حمام برود، ناخن خود را کوتاه کند وصورت خود را پیرایش نماید.بوی خوش به کار برد و جامه های پاکیزه خود را بپوشد.
🌸10.برای اهل و عیال چیزهای نیکوی تازه از میوه و گوشت بخرد تا شاد شوند به آمدن جمعه .همچنین خوردن انارو کاسنی توصیه شده
🌸11. خواندن دعای سمات در ساعت پایانی روز جمعه
🌸12.سوره های «احقاف»و«مؤمنون»را بخواند.
🌸13.صدقه دهد،
روايت داریم :ثواب صدقه دادن در شب و روز جمعه،هزار برابر اوقات ديگر است.
🌸14 .ساعتی از روز جمعه را به اموختن دین اختصاص دهد
هدایت شده از حرم
4_5816897366883566025.mp3
9.69M
🌺 دعای ندبه💔💔💔
✨ استاد فرهمند
🌻 التماس دعای فرج🙏😭😭
🍃🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🍃
🌥🌦بيشتر گرفتاري هاى شيعه براى اين است كه امام زمان علیه السلام را فراموش كرده است
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد ملک تهران در سال 1383 قمری می فرمود:
بنده از سعادت خود ميدانم كه بحمدالله و المنّة زنده ماندم و در اين معبد محترم، به ذكر بعضى از جريانات امام زمان علیه السلام موفّق شدم و اين را يكى از ذخائر عمر خود مي دانم و براى کسانى هم كه به منظور استماع مطالب مربوط به حضرت بقيّةالله علیه السلام تشريف مي آوردند، براى آنها هم سعادت فوق العادهاى قائلم. اين سعادت را به آنها تبريك مي گويم. هر کسی از شيعيان آن قدر كه به امام زمان علیه السلام توجّه داشت، همان قدر از عمر خودش بهره بردارى كرده است. بحمدالله يك ماه مبارك رمضان گذشت و على التّحقيق بدون ريا، اين جمعيّت مورد لطف حضرت شده اند. هيچ شك در اين ندارم و نداشته باشيد و روزى خواهد شد كه عرایض بنده مشهود شما می شود. براى چه اين را مي گويم؟ براى اينكه بدانيد هر چقدر تذكّراتتان نسبت به حضرت بيشتر باشد و ذكر مناقب و فضائل پيش شما شود و در تذكّراتتان حول و حوش حضرت بچرخيد، اگر موفّقيّت به اين كار پيدا كرديد مطمئن باشيد مورد نظر حضرت هستيد. والله العلىّ العظيم القاهر الغالب! بيشتر گرفتاري هاى شيعه براى اين است كه امام زمان علیه السلام را فراموش كرده است. او اعليحضرت واقعى است. اين اعليحضرتهاى ديگر «ما همه شيران ولى شير علم؛ حملهمان از باد باشد دم به دم» هستند! اعليحضرت واقعى اوست. ما رعيّت او هستيم. ما بايد دور او بچرخيم. او را فراموش نكنيم. بايد زليخاصفت، دائماً نام يوسف را بُرد. بايد يعقوب صفت دائماً به ياد يوسف بود. به صاحب اين محراب و منبر امتحان كرده ام. مشكلات اجتماعى غير قابل انحلال كه با هيچ فكر راهى براى حلّ آن مشكل به نظر نمي رسيد، با توجّه به امام عصر علیه السلام مثل آب حل شد. شيطان پدرسوخته اين پيرمرد سى چهل هزار ساله، او همه چيز هست: ملا هست، منبرى هست، فيلسوف هست، حكيم هست. اين بىپدر و مادر مي فهمد چه كار كند، و مي داند رگ وتين كدام است تا او را قطع كند. مي داند شاهرگ چيست كه نيشتر بزند. او فهميده که شاهرگ جمعيّت شيعه، امام زمان علیه السلام است. تا جایى كه ميتواند بين آنها و امام زمان علیه السلام فاصله مي اندازد. من واجب مي دانم اين حرفها را بگويم. شيطان آن رگ وتين را مي زند. شما را نسبت به شاهرگ اصلی كه توسّل به امام عصر علیه السلام و چسبيدن به امام عصر علیه السلام است، منصرف مي كند..
(سخنرانی های مسجد ملک تهران، 29 ماه رمضان 1383 قمری)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👁👥 چه کنیم خدمت امام زمان علیه السلام برسیم؟
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران در ماه رمضان 1396 قمری می فرمود:
از من میپرسند چه کنیم خدمت امام زمان علیه السلام برسیم؟ وظیفه ما چیست؟ سائلین، مختلف هستند. من می خواهم سؤالات شما را ای سائلین مختلف الدّرجه و مختلف الطبقه، جواب دهم. جواب، یک کلمه است. تعیین وظیفه همه شما شیعیان هم هست، و آن این است که شیعه باید امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچهاش دوست بدارد. حدیثی هست معتمد و معتبر که هم شیخ طوسی و شیخ صدوق رضوان الله علیهما نقل کرده اند که پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمودند: ایمان به من نیاورده است آن کسی که من را از خودش بیشتر دوست نداشته باشد و اولاد من را از اولاد خودش بیشتر دوست نداشته باشد. کسی که اینطور باشد، ایمان به من نیاورده است.
محبت، گوهر عجیبی است. حدیث معتبر داریم که فرمودند: «مَن أحَبَّ حَجَراً حَشَرَهُ اللهُ مَعَهُ» و حدیث معتبر داریم که پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمودند: «هَلِ الدّینُ الَّا الحُبُّ». باید امام زمان علیه السلام را دوست بدارید. باید او را از فرزندتان بیشتر دوست بدارید. اگر در این وادی افتادید و لو یک منزل رفتید، چیزهایی درک خواهید کرد که حالا با هزار مَن کتاب خواندن نمی فهمید. با پنجاه سال درس خواندن هم نخواهید فهمید. این حلوای طنطنانی است تا نخوری ندانی است. این، موضوعِ اکتسابی و استماعی نیست، شهودی و عینی است. باید در رشتهاش بروید تا بفهمید چه خبر است. باید امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچه خود دوست بدارید. هرچقدر دوست می دارید به همان اندازه به آن حضرت چسبیدهاید. هر اندازه محبّت دارید به همان میزان، پیوند شما گرفته است. هرقدر محبّت دارید، به همان اندازه متولّی ولای او شده اید، و محبّت، آثار دارد. محبّت، نشانه دارد و به لفظ نمی شود.
محبّت در ما نیست، معطل نشوید. صدی، نود و نه دروغ میگوییم. اگر باشد، به حقّ حق قسم، بر خودتان فوری چیزهایی روشن می شود. هنگامی که بین چشمه و دریا اتصال برقرار شود، آب سریعاً از دریا به چشمه می آید و آب چشمه عوض می شود. اتّصال به کانون عطر که پیدا کردی سریع معطّر می شوی. میفهمید چه میگویم؟
حبّ، اتصال روحانی است. روح به روح متّصل میشود. اتصال جسمانی این است که من تو را بغل بگیرم. بدنم به بدنت بچسبد. اما اتّصال روحانی، به مسائل اتّصال جسمانی نیاز ندارد. حبّ، اتصال روحی از محبّ به محبوب است. همین که اتّصال پیدا کرد، حبّ محبوب بر محبّ غلبه می کند. از عطر او به این هم می رسد. از بوی خوش او به این هم می رسد. از نورانیت او به این هم می رسد. سایر کمالات او از علمش، حلمش، نورانیتش، قداستش، نظافتش نیز اینچنین است. اگر محبّت باشد، محبّ تغیر می یابد. کم کم محبّتش به پایه ای می رسد که مصلحت است در این که اتصال جسمانی هم باشد. خودشان را به تو ارائه می دهند. دستگیری ات میکنند، مثل هزاران هزار که کرده اند.
ای کسیکه میخواهی خدمت حضرت برسی! ای کسیکه میخواهی مقامات صالحه و درجات عالیه در دستگاه امام زمان پیدا کنی! ای شیعهای که اسمت را مؤمن گذاشته ای! وقتی مؤمن خواهی بود که امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچه ات دوست بداری، لااقل به قدر بچه ات دوست بداری، لااقل به قدر رفیقت دوست بداری، لااقل به اندازه شاگرد مغازه ات که سالها برای تو کار کرده و كارگشای توست دوستش بداری. این، کلید وصل است. این، کلید وصال است. اگر توانستي با اين كليد، قفل را باز كني، به وصالش نايل مي شوي؛ و الاّ ديگر بیخود معطّل نشويد.
(سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران، 30 ماه رمضان 1396 قمری)
👌💎در غروب جمعه، 7 بار این دعا را بخوانید و تا هفته بعد از بلایا محفوظ بمانید
مرحوم آیةالله میرزا محمدتقی موسوی اصفهانی، صاحب کتاب شریف «مکیال المکارم» در کتاب دیگر خود با نام «أبواب الجنّات فی آداب الجمعات» می نویسد:
مرحوم آخوند ملامحمدباقر فشارکی رحمةالله علیه در یکی از کتاب های خود نقل نموده است:
کسی که وقت غروب روز جمعه این دعا را 7 مرتبه بخواند، از بلیات تا هفته بعد محفوظ می ماند ان شاء الله:
«اللَّهُمَ صَلِّ عَلَى سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ وَ ادْفَعْ عَنَّا الْبَلاءَ الْمُبْرَمَ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأرْضِ، إنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ»
(ابواب الجنّات في آداب الجمعات، ص264)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼👌 نماز ساده شب هجدهم ماه رمضان
قال امیرالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ ثَمَانِيَ عَشْرَةَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ بَعْدَ الْحَمْدِ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ خَمْساً وَ عِشْرِينَ مَرَّةً، لَمْ يَخْرُجْ مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى يُبَشِّرَهُ مَلَكُ الْمَوْتِ بِأَنَّ اللَّهَ رَاضٍ عَنْهُ غَيْرُ غَضْبَان. (بحارالأنوار، ج97، ص384 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب هجدهم ماه رمضان 4 رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک حمد و بیست وپنج بار سوره کوثر، از دنیا خارج نمی شود مگر آنکه ملک الموت به او بشارت می دهد که خداوند، بدون غضب از وی راضی است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼 دعای شب هجدهم ماه رمضان منقول از رسول خدا صلّی الله علیه و آله
دعای پیامبر صلّی الله علیه وآله در شب هجدهم ماه رمضان عبارت است از:
« الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَكْرَمَنَا بِشَهْرِ رَمَضَانَ، وَ أَنْزَلَ عَلَيْنَا فِيهِ الْقُرْآنَ وَ عَرَّفَنَا حَقَّهُ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى الْبَصِيرَةِ، أَسْأَلُكَ بِنُورِ وَجْهِكَ، يَا إلَهَنَا وَ إلَهَ آبَائِنَا الْأَوَّلِينَ، أَنْ تَرْزُقَنَا التَّوْبَةَ، وَ لَا تَخْذُلَنَا وَ لَا تُخْلِفَ ظَنَّنَا بِكَ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اعْفُ عَنَّا وَ ارْحَمْنَا إنَّكَ أَنْتَ الْجَلِيلُ الْجَبَّارُ» (بحارالأنوار، ج 98، ص78 به نقل از البلدالامین)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔔 ویژگی شب هجدهم ماه رمضان
رُوِيَ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام أَنَّ فِي ثَمَانِيَةَ عَشَرَ مَضَتْ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أُنْزِلَ الزَّبُورُ. (بحارالأنوار، ج 98، ص49 به نقل از اقبال الاعمال)
از حضرت صادق علیه السلام مروی است که در هجدهم ماه رمضان ، زبور نازل شد.
مرحوم سید بن طاووس پس از نقل این روایت می نویسد:
«شایسته است که برای این شب، احترام خاصی قائل شد و شکر الهی به جا آورد.» (بحارالأنوار، ج 98، ص49 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»