💎💎 عظمت ماه مبارک رمضان
1) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: لَا يَكُونَنَّ شَهْرُ رَمَضَانَ عِنْدَكُمْ كَغَيْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ، فَإِنَّ لَهُ عِنْدَ اللَّهِ حُرْمَةً وَ فَضْلاً عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ.
(بحارالأنوار،ج96، ص 340 به نقل از کتاب فَضائل الْأَشْهُر الثَّلَاثَة)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: نباید ماه رمضان نزد شما همچون ماه های دیگر باشد. ماه رمضان، نزد خداوند، نسبت به دیگر ماه ها حرمت و برتری دارد.
2) عن سَلْمَانَ الْفَارِسِيِّ عن النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قَالَ: شَهْرُ رَمَضَانَ سَيِّدُ الشُّهُورِ، وَ لَيْلَةُ الْقَدْرِ سَيِّدَةُ اللَّيَالِي.
(بحارالأنوار، ج40،ص54 به نقل از کنزالفوائد)
سلمان فارسی از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: ماه رمضان، سیّد ماه ها، و شب قدر، سیّد شب هاست.
3) قَالَ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله َ: (شَهْرُ رَمَضَانَ) شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللَّهِ أَفْضَلُ الشُّهُورِ، وَ أَيَّامُهُ أَفْضَلُ الْأَيَّامِ، وَ لَيَالِيهِ أَفْضَلُ اللَّيَالِي، وَ سَاعَاتُهُ أَفْضَلُ السَّاعَاتِ.
(بحارالأنوار،ج96،ص356- 358به نقل از امالى و عيون اخبارالرضا)
پيامبر اكرم صلى اللَّه عليه و آله فرمود: ماه رمضان، ماهى است كه نزد خدا از تمام ماه ها برتر است و روزهايش بهترين روزها و شب هايش بهترين شبها و ساعاتش بهترين ساعات است.
4) عَنِ العَسکَرِی علیه السَّلامُ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی الله علیه وآله: مُحَمَّدٌ فِي عِبَادِ اللَّهِ كَشَهْرِ رَمَضَانَ فِي الشُّهُورِ.
(بحارالأنوار،ج 97، ص 65 به نقل از تفسیر الامام)
حضرت عسکری علیه السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: محمّد در میان بندگان خدا همچون ماه رمضان در میان ماه هاست.
5) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: فَضْلُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَى هَذِهِ الْأُمَّةِ كَفَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ.
(بحارالأنوار، ج38،ص14 به نقل از فضائل ابن شاذان)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: فضل علی بن ابی طالب علیه السلام بر این امّت همچون فضل ماه رمضان بر سایر ماه هاست.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5823652465676914096.pdf
370.8K
ادعیه شب اوّل ماه رمضان
✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😷👌 پاداش روزه روز اول، روز نیمه و روز آخر ماه شعبان
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: مَنْ صَامَهُ كُلَّهُ اسْتَوْجَبَ عَلَى اللَّهِ ثَلَاثَةَ أَشْيَاءَ: مَغْفِرَةً لِجَمِيعِ مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِهِ، وَ عِصْمَةً فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمُرِهِ، وَ أَمَاناً مِنَ الْعَطَشِ يَوْمَ الْفَزَعِ الْأَكْبَرِ. فَقَامَ شَيْخٌ ضَعِيفٌ وَ قَالَ: يَا رَسُولَ اللَّهِ! إِنِّي عَاجِزٌ عَنْ صِيَامِهِ كُلِّهِ؟! فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: صُمْ أَوَّلَ يَوْمٍ مِنْهُ، فَإِنَّ الْحَسَنَةَ بِعَشْرِ أَمْثَالِهَا، وَ أَوْسَطَ يَوْمٍ مِنْهُ، وَ آخِرَ يَوْمٍ مِنْهُ، فَإِنَّكَ تُعْطَى ثَوَابَ مَنْ صَامَهُ كُلَّه. (وسائل الشيعة،ج 8،ص 99 به نقل از اجازه علامه حلی برای بنی زهره)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس همه ماه شعبان را روزه گیرد، سه مورد بر خداوند واجب می شود: آمرزش همه گناهان گذشته وی، دوری از گناه در مابقی از عمرش، و امان از عطشِ روز قیامت. پس پیرمرد ضعیفی برخاست و عرض کرد: ای رسول خدا! من از روزه همه ماه شعبان ناتوانم! رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: روزهای اوّل، نیمه و آخر ماه شعبان را روزه بگیر، که هرکس چنین کند، از آنجا که اعمال نیک ده برابر منظور می شود، پاداش کسی که همه ماه را روزه گرفته است، به وی داده می شود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔥🔥🔥عقاب روزه خواری و عصیان در ماه رمضان در روز قیامت
حضرت عسکری علیه السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود:
(در روز قیامت) ماه رمضان در بهترین چهره محشور می شود، و آن را بر زمین بلندی می برند که مخفی نماند و همه، او را ببینند. پس خداوند امر می کند و بر وی از پوشش و خلعت ها و انواع دیباها و لباس های بهشتی می پوشانند به گونه ای که در بزرگی آنگونه می شود که چشمی ندیده و گوشی نشنیده و قلبی کنه آن را درک نکرده است. در این هنگام از میانه عرش به منادی گفته می شود: ندا کن، پس ندا می کند: ای گروه خلائق! آیا او را می شناسید؟
خلائق می گویند: ای دعوت کننده پروردگار ما! ما او را نمی شناسیم.
منادی می گوید: او ماه رمضان است. چه بسیار که به واسطه او خوشبخت شدند، و چه بسیار که به واسطه او بدبخت شدند. آگاه باشید، هر مؤمنی که بندگی خدا را در ماه رمضان بزرگ داشته است، نزد ماه رمضان بیاید و بهره اش را از این خلعت های بهشتی بردارد، و مطابق با میزان بندگی و تلاش خود در ماه رمضان این خلعت ها را قسمت کنید. پس مؤمنینی که مطیع اوامر الهی بوده اند به نزد وی آمده و به مقدار طاعتشان در دنیا از آن خلعت ها بر می دارند. یک عدّه، ده هزار تا، یک عدّه، بیشتر و یک عدّه، کمتر برداشته و خداوند به بخشندگی و کرامتش ایشان را بزرگ می دارد. بدانید عدّه ای نیز می باشند که به دنبال برداشتن آن خلعت ها می روند و اینگونه می پندارند که ما نیز به خدا ایمان داشته و موحّد می باشیم و به برتری این ماه اعتراف داریم. پس از آن خلعت ها برداشته و می پوشند. امّا ناگهان آن خلعت ها در تن آنها به آتش و مس گداخته تبدیل می شود و از این پوشش ها، به تعداد تمام نخ های آنها، مار و عقرب بیرون می آید. تعداد لباس های این افراد نیز به مقدار جرم ایشان می باشد و لذا هرکس جرمش بیشتر، لباس هایش بیشتر. بعضی هزار لباس، بعضی ده هزار لباس و بعضی بیشتر و یا کمتر نصیبشان می شود. این لباس ها بر بدن های ایشان سنگینی می کند و سنگینی آن به میزان سنگینی کوه های استوار بر ضعیف ترینِ از مردان خواهد بود. اگر خداوند حکم نکرده بود که اینها نمیرند، هرآینه از کمترین مقدار این سنگینی و عذاب می مردند. سپس به تعداد تارهای این لباس هایی که از مس گداخته و پاره های آتش می باشند، درندگان جهنّمی نظیر افعی، عقرب، شیر، پلنگ و گرگ خارج می شود. یک حیوان او را نیش می زند، یکی می درد، یکی پاره پاره می کند، و یکی له می کند. پس می گویند: ای ولیّ ما! چه شد که این لباس ها برای ما تغییر یافت، درحالیکه برای آنها به بهترین لباس های بهشتی مبدّل گردید؟ برای ما به پاره های آتش و مس گداخته تبدیل شد، درحالیکه برای آنان به لباس فاخر و خوشایند مبدّل گردید؟
پس به ایشان اینچنین پاسخ داده می شود: ایشان در ماه رمضان اطاعت خدا می کردند، و شما معصیت او می کردید. آنها عفّت داشتند، و شما زنا می کردید. آنها از خداوند پروا داشتند، و شما نسبت به خداوند جری بودید. آنها از دزدی پرهیز می کردند، و شما دزدی می کردید. آنها به بندگان خدا ظلم نمی کردند، و شما ظلم می کردید. بدیهی است که آن لباس ها نتیجه افعال نیک ایشان، و این عذاب ها نتیجه افعال قبیح شما می باشد. لذا ایشان دائماً در بهشت بوده، پیر نمی شوند و چیزی برای آنها تغییر نیافته و از بهشت خارج نمی شوند و بدون اضطراب و غم در آنجا خواهند بود، و در بهشت به واسطه خوفی که (در دنیا) داشتند، گردش می کنند، درحالیکه شاد و ایمن و مطمئن می باشند، و نه خوفی و نه حزنی خواهند داشت. امّا شما دائماً در آتش جهنّم بوده، عذاب شده، خوار گردیده، از آتش جهنم به بخش بسیار سرد جهنم منتقل شده، با آب جوش خود را شستشو داده، از میوه تلخ و بدطعمِ جهنّم خورده، و پتک های جهنّمی بر سرتان خورده، به انواع عذاب معاقَب می شوید. در جهنّم زنده هستید درحالیکه تا ابد نخواهید مرد، مگرآن کس از شما که شامل رحمت پروردگار جهانیان شود، و به واسطه شفاعت محمّد صلّی الله علیه و آله، برترین انبیا، بعد از عذاب دردناک و عقوبت شدید از جهنم خارج شود.
(بحارالأنوار، ج96، ص373-375 به نقل از تفسیر الامام العسکری علیه السلام)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣❤️ لزوم تکریم نام ماه رمضان
1) عَنْ سَعْدٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ كُنَّا عِنْدَهُ ثَمَانِيَةَ رِجَالٍ فَذَكَرْنَا رَمَضَانَ فَقَالَ: لَا تَقُولُوا هَذَا رَمَضَانُ، وَ لَا ذَهَبَ رَمَضَانُ، وَ لَا جَاءَ رَمَضَانُ، فَإِنَّ رَمَضَانَ اسْمٌ مِنْ أَسْمَاءِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ، لَا يَجِيءُ وَ لَا يَذْهَبُ، وَ إِنَّمَا يَجِيءُ وَ يَذْهَبُ الزَّائِلُ، وَ لَكِنْ قُولُوا شَهْرُ رَمَضَانَ، فَالشَّهْرُ الْمُضَافُ إِلَى الِاسْمِ، وَ الِاسْمُ اسْمُ اللَّهِ،وَ هُوَ الشَّهْرُ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ جَعَلَهُ اللَّهُ تَعَالَى مَثَلًا وَ عِيداً. (بحارالأنوار، ج96، ص376 به نقل از معانی الاخبار)
سعد خفّاف گفت: هشت نفر در محضرحضرت باقر علیه السلام بوديم، پس سخن از رمضان به ميان آورديم، پس آن حضرت فرمود: مگوئيد: اين رمضان است، يا رمضان رفت، يا رمضان آمد، زيرا رمضان نامى از نام هاى خداى عزّوجلّ است، كه نه می آيد، و نه می رود، بلكه یک امر زوال پذير، می آيد و می رود. پس بگوئيد ماه رمضان، یعنی ماه را به اسم رمضان اضافه کنید، زیرا رمضان اسم خداوند است، و آن ماهى است كه قرآن در آن نازل شده است، و خداى عزّ و جلّ آن را عبرت و عيد قرار داده است.
2) عَنْ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ عَنْ آبَائِهِ علیهم السلام قَالَ: قَالَ عَلِيٌّ علیه السلام: لَا تَقُولُوا رَمَضَانَ، فَإِنَّكُمْ لَا تَدْرُونَ مَا رَمَضَانُ، فَمَنْ قَالَهُ فَلْيَتَصَدَّقْ وَ لْيَصُمْ كَفَّارَةً لِقَوْلِهِ، وَ لَكِنْ قُولُوا كَمَا قَالَ اللَّهُ تَعَالَى شَهْرَ رَمَضَانَ. (بحارالأنوار، ج96، ص377 به نقل از کتاب النوادر)
حضرت کاظم از پدران گرامی خویش علیهم السلام از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل می کند که فرمود: مگوئيد رمضان! زيرا شما نمي دانيد كه رمضان چيست. پس هرکس اینگونه از این ماه نام برد، برای کفّاره این گونه سخن گفتن، باید صدقه دهد و روزه بگیرد. بنابراین از این ماه همانگونه که خداوند یاد کرده است، نام برده و بگویید: ماه رمضان.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌎🌺🍃
🌺
❇️ تقویم نجومی
🗓 چهارشنبه
🔹 ۲ فروردین ۱۴۰۲
🔹 ۲۹ شعبان ۱۴۴۴
🔹 ۲۲ مارس ۲۰۲۳
🌎🔭👀
💠 مناسبت های ملی و جهانی
💦 روز جهانی آب
♟هجوم ماموران ستمشاهی به مدرسه فیضیه
🌎🔭👀
🌗 امروز قمر در برج حمل است.
✔️ روز مناسبی برای امور زیر است:
خرید لوازم مورد نیاز
ختنه نوزاد
ارسال جنس
آغاز درمان و معالجات
شروع به کار و شغل
دیدار با رؤسا و مسئولین
امور مربوط به ادعیه و حرز
🌎🔭👀
👶 زایمان
✔️ مناسب و نوزاد مبارک و صالح خواهد شد.ان شاءالله
🚘 مسافرت
❌ مکروه است در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🌎🔭👀
💑 انعقاد نطفه
امشب، (شب پنجشنبه):
✔️ خوب و موجب سلامتی بدن است و فرزند حاصل از آن عالم یا حاکم مردم گردد. ان شاءالله
🩸 حجامت، خون دادن، فصد
✔️ باعث نجات از بیماری می شود.
💇♂💇 اصلاح سر و صورت
❌ باعث گوشهگیری و انزوا میشود.
✂️ ناخن گرفتن
❌ روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 بریدن پارچه
✔️ روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود. ان شاءالله
🌎🔭👀
😴 تعبیر خواب
خوابی که (شب پنجشنبه )دیده شود تعبیرش طبق آیه اول سوره مبارکه "حمد" است.
﷽ الحمد لله رب العالمین
و از مفهوم این آیه چنین استفاده میشود که نانه یا حکمی از جانب بزرگی به خواب بیننده برسد و سبب خوشحالی او می گردد. ان شاءالله
شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌎🔭👀
📿 وقت استخاره
از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر (وقت خوابیدن)
📿 ذکر روز چهارشنبه
یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح
۵۴۱ مرتبه «یا متعال» که موجب عزّت در دین میگردد.
💚 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به
💞 #امام_موسی_کاظم علیهالسلام
💞 #امام_رضا علیهالسلام
💞#امام_جواد علیهالسلام
💞 #امام_هادی علیهالسلام
سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌎🔭👀
⌛️ مدت زمان اعتبار این تقویم
از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان مییابد.
🌺
🌎🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ #سلام_صبحگاهی🚩
هر روز را با سلام بر شما آغاز میکنیم!
سلام بر شما ... که صاحباختیار مایی!
گرچه در خيلِ تو بسيار، بِه از ما باشد
ما تو را در همه عالم نشناسيم نظير
صبحتان بخير یگانه ی هستی!
السَّلاَم عَلَى مُحْيِیالْمُؤْمِنِينَ
وَ مُبِيرِ الْكَافِرِينَ
...
🟡 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🟡
هدایت شده از حرم
💫🌺🍃
🌺
❇️ تعویذ روز چهارشنبه
✍ چون کسی خواهد در روز چهارشنبه امورات بر وفق مراد او باشد و گرهها و گرفتاریها از او رفع گردد، تعویذ امروز را بخواند. انشاءالله امور بر او آسان و گشایش در کار او پدید آید:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
أُعِیذُ نَفْسِی بِالله الاحَدِ الصَّمَدِ
مِنْ شَرِّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ
وَ مِنْ شَرِّ ابْنِ فترة [أَبِی قِتْرَةٍ] وَ مَا وَلَدَ
أَسْتَعِیذُ بِاللَّهِ الْوَاحِدِ الْأَحَدِ الْأَعْلَی
مِنْ شَرِّ مَا رَأَتْ عَیْنِی وَ مَا لَمْ تَرَهُ
أَسْتَعِیذُ بِاللَّهِ الْوَاحِدِ الْفَرْدِ الْکَبِیرِ الْأَعْلَی
مِنْ شَرِّ مَنْ أَرَادَنِی بِأَمْرٍ عَسِیرٍ
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ اجْعَلْنِی فِی جِوَارِکَ وَ حِصْنِکَ الْحَصِینِ
الْعَزِیزِ الْجَبَّارِ الْمَلِکِ الْقُدُّوسِ
الْقَهَّارِ السَّلَامِ الْمُؤْمِنِ الْمُهَیْمِنِ
الْغَفَّارِ عَالِمِ الْغَیْبِ وَ الشَّهَادَةِ
الْکَبِیرِ الْمُتَعَالِ
هُوَ اللَّهُ هُوَ اللَّهُ هُوَ اللَّهُ لَاشَرِیکَ لَهُ
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّیاللَّهُعَلَیْهِوَآلِهِوَ سَلَّمَ
تَسْلِیماً کَثِیراً دَائِما
🌺
💫🌺🍃
هدایت شده از حرم
💫🌺🍃
🌺
❇️ دعای روز چهارشنبه
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى جَعَلَ اللَّيْلَ لِباساً
وَ النَّوْمَ سُباتاً، وَ جَعَلَ النَّهارَ نُشُوراً
لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِى مِنْ مَرْقَدِى
وَ لَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَداً،
حَمْداً دائِماً لَايَنْقِطعُ أَبَداً،
وَ لَا يُحْصِى لَهُ الْخَلائِقُ عَدَداً
اللّٰهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ،
وَ قَدَّرْتَ وَ قَضَيْتَ، وَ أَمَتَّ وَ أَحْيَيْتَ،
وَ أَمْرَضْتَ وَ شَفَيْتَ، وَ عافَيْتَ وَ أَبْلَيْتَ،
وَ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ،
وَ عَلَى الْمُلْكِ احْتَوَيْتَ؛
أَدْعُوكَ دُعَاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسِيلَتُهُ،
وَ انْقَطَعَتْ حِيلَتُهُ، وَ اقْتَرَبَ أَجَلُهُ
وَ تَدَانَىٰ فِى الدُّنْيَا أَمَلُهُ
و اشْتَدَّتْ إِلَىٰ رَحْمَتِكَ فاقَتُهُ
وَ عَظُمَتْ لِتَفْرِيطِهِ حَسْرَتُهُ
وَ كَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ،
وَ خَلُصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ،
فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ خاتَمِ النَّبِيِّينَ
وَ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ،
وَ ارْزُقْنِى شَفاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ،
وَ لَا تَحْرِمْنِى صُحْبَتَهُ،
إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.
اللّٰهُمَّ اقْضِ لِى فِى الْأَرْبَعاءِ أَرْبَعاً:
اجْعَلْ قُوَّتِى فِى طَاعَتِكَ،
وَ نَشَاطِى فِى عِبَادَتِكَ،
وَ رَغْبَتِى فِى ثَوَابِكَ،
وَ زُهْدِى فِيَما يُوجِبُ لِى أَلِيمَ عِقَابِكَ،
إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ.
✍ به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است،
ستایش خدا را که شب را پوشش و خواب را مایه آرامش و روز را زمینه تکاپو قرار داده،
ستایش فقط شایسته توست که مرا از خوابگاهم برانگیختی
و اگر میخواستی خوابم را جاودان میساختی،
ستایش دائم که هرگز پایان نیابد و سپاس بیکران که آفریدگان از شمارش آن ناتواناند،
خدایا! ستایش تنها شایسته توست که آفریدی و سامان دادی و اندازه مقرر نمودی و فرمان دادی و میراندی و زنده کردی و بیمار نمودی و درمان کردی و بهبودی عنایت فرمودی و فرسوده ساختی و بر عرشِ هستی استیلا یافتی و بر فرمانروایی جهان چیره گشتی؛
تو را میخوانم همچون کسی که وسیلهاش ناکارا گشته
و رشتهی چارهاش گسسته
و مرگش نزدیک شده
و آرزویش در دنیا کاستی یافته
و سخت بر رحمت تو نیازمند گشته
و حیرتش بر اثر کوتاهی فزونی یافته
و لغزش و افتادنش فزونی یافته
و بازگشتش بهسوی تو خالص شده است،
پس بر محمّد خاتم پیامبران و بر خاندان پاکیزه و پاکنهاد او درود فرست
و شفاعت محمّد (درود خدا بر او و خاندانش باد) را روزیام فرما
و از همنشینی با او محرومم مساز،
همانا تویی مهربانترین مهربانان،
خدایا! در چهارشنبه چهار حاجت مرا روا ساز:
نیرویم را در طاعت خود
و نشاطم را در بندگی خویش
و رغبتم را در پاداشت
و بیرغبتیام را در آنچه موجب عذاب دردناک توست قرار ده،
همانا تو به هر که بخواهی مهربانی
🌺
💫🌺🍃
هدایت شده از حرم
💫🌺🍃
🌺
❇️ زیارت حضرت
❣امام کاظم عليهالسلام
❣امام رضا عليهالسلام
❣امام محمد تقی عليهالسلام
❣امام علی النقی عليهالسلام
💠 در روز چهارشنبه
﷽
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلِيَاءَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللَّهِ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ
وَ عَلَى آلِ بَيْتِكُمْ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي
لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللَّهَ مُخْلِصِينَ
وَ جَاهَدْتُمْ فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّى أَتَاكُمُ الْيَقِينُ
فَلَعَنَ اللَّهُ أَعْدَاءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ أَجْمَعِين
وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا إِبْرَاهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ
أَنَا مَوْلًى لَكُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ
مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِي يَوْمِكُمْ هَذَا
وَ هُوَ يَوْمُ الْأَرْبِعَاءِ
وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ
فَأَضِيفُونِي وَ أَجِيرُونِي بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطاهرین
🌺
💫🌺🍃
هدایت شده از حرم
💫🌺🍃
🌺
❇️ نماز روز چهارشنبه
💠 منقول است از رسول مکرم اسلام ﷺ که در روز چهارشنبه، دو رکعت نماز کند در هر رکعت، بعد از حمد، سوره های:
✨ کافرون، توحید، فلق و ناس ✨
را یک بار بخواند.
✍ هر که این نماز را بخواند،
خدواند مهربان در بهشت به او قصری فراختر از دنیا بخشد
و هفتاد هزار فرشته در روز رستاخیز برای او آمرزش خواهند. انشاءالله
📚 معراج المومن
💠 از حضرت امام حسن عسکرى عليه السّلام روايت شده که فرمودند:
✍ هر كس روز چهارشنبه
چهار ركعت نماز (دوتا دو رکعتی)
بجاى آورد، و در هر ركعت پس از سوره حمد:
يك مرتبه قل هو اللّه احد و انّا انزلناه بخواند،
خدا توبه او را از هر گناهى كه باشد مىپذيرد
و حوريّهاى در بهشت به همسرى او در مىآورد.
📚 مفاتیح الجنان
🌺
💫🌺🍃
༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
◼️▪️#منتخب_الأثر • قسمت -هفتاد سوم✔️
📝..اعتقادِ من به شما , باوری است که به تحقیق جُسته ام …✏️
📕📗🔍🔎📘📙
✔️"تصریح به نام دوازده جانشین حضرت رسول خدا محمد مصطفی صلی الله علیه واله."
…👥…ابو اُمامه گوید:حضرت رسول خدا صلی اللّهُ علیه و آله فرمودند:
❇️ لَمّا عُرِجَ بي إلي السَّماءِ رَأيتُ مَكتوباً عَلي ساقِ العَرشِ بِالنّورِ لا إلهَ إلّا اللّهُ مُحَمَّدٌ رَسولُ اللهِ وَ أيَّدتُهُ بِعَليٍّ وَ نَصَرتُهُ بِعَليٍّ ثُمَّ بَعدَهُ الحَسَنُ وَ الحُسَينُ وَ رَأيتُ عَليّاً عَليّاً عَليّاً وَ مُحَمَّداً وَ مُحَمَّداً مَرَّتَينِ وَ جَعفَراً وَ موسي وَ الحَسَنَ وَ الحُجَّةَ ، اثناعَشَرَ اسماً مَكتوباً بِالنّورِ ، فقُلتُ : يارَبِّ أسامي مَن هؤلاءِ الّذينَ قَد قَرَنتَهُم بي؟ فَنوديتُ يا مُحَمَّدُ هُم الأئمةُ بَعدَكَ وَ الأخيارُ مِن ذُرِّيَتِكَ.
✴️ هنگامیکه مرا به آسمان بردند ، دیدم بر پایهء عرش با نور نوشته:معبودی جز اللّه نیست ، محمد فرستادهء خداست ، او را به علی تأیید کردم و به علی یاری نمودم ؛ سپس بعد از او حسن و حسین بودند ، و دیدم علی ، علی ، علی و محمد و محمد دو بار ، و جعفر و موسی و حسن و حجت را ، که دوازده اسم نوشته به نور بود ؛ گفتم:پروردگارا اینها اسامی چه کسانی است که آنها را قرین من ساخته ای ؟ ندا شدم:ای محمد ، ایشان امامان پس از تو و خوبان از ذریهء تو هستند.
📕📗🔍🔎📘📙
✔️ كفاية الأثر ص١٠٥
✔️ المناقب ٢٩٦/١ في فصل ما روته الخاصة ح١١
✔️ بحارالانوار ٣٢١/٣٦ ب٤١ ح١٧٤
✔️ الإنصاف ص٩٧ باب الألف ح٨٣
💠 مدارا و سازش با مردم، ترک جدل و مخاصمه در امور دینی، و احتیاط در عرضه معارف دین[۶]
🔹بزنطی گوید: از حضرت سلطان امام رضا علیه السلام درباره این سخن خداوند «إِن علینا للهدی»(لیل/۱۲){همانا هدایت بر عهده ماست} پرسیدم
حضرت فرمود: خداوند هر که را بخواهد هدایت و هر که را بخواهد گمراه سازد.
عرض کردم: خداوند خیرتان دهد! گروهی از اصحاب ما میپندارند که معرفت(=شناخت و معتقد شدن به امامت اهلبیت و عقاید حقّه) امری اکتسابی است و هرگاه مردم به آن از دیدگاه درست بنگرند، آن را در مییابند.
ایشان این سخن را رد کرده و فرمود: پس چرا این گروه(غیرشیعیان)، خیر را برای خودشان کسب نمیکنند!؟ هیچ کسی نیست مگر این که دوست دارد بهتر از کسی باشد که از او بهتر است. این بنیهاشم؛ جایگاهشان که مشخص است، قرابتشان[به رسول خدا] هم که مشخص است! (پس طبیعتاً) آنان باید به این امر(=پذیرش ولایت اهلبیت) از شما سزاوارتر باشند! آیا فکر میکنید که آنان به خودشان توجهی ندارند، و شما شناختهاید و آنان نشناختهاند!؟ امام باقر علیه السلام فرمود: مردم اگر میتوانستند، قطعاً ما را دوست میداشتند!
📚قرب الإسناد، ص۳۵۶
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
✅ عید نوروز از نگاه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام
📃 گزارش اول :
❣در نوروز، هديه اى خدمت حضزت امیرالمؤمنین على بن ابی طالب عليه السلام آوردند. حضرت پرسيد : اين چيست؟ عرض كردند : اى حضرت امير المؤمنين علیه السلام ! امروز نوروز است. حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب عليه السلام فرمودند : هر روزمان را نوروز كنيد.
#متن_عربی: 4073-
وَ أُتِيَ عَلِيٌّ علیه السلام بِهَدِيَّةِ النَّيْرُوزِ فَقَالَ علیه السلام مَا هَذَا قَالُوا يَاأَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ الْيَوْمُ النَّيْرُوزُ فَقَالَ ع اصْنَعُوا لَنَا كُلَّ يَوْمٍ نَيْرُوزاً.
📚 نام کتاب : من لا يحضره الفقيه جلد : 3 صفحه : 300
🌐 https://b2n.ir/y60843
📃 گزارش دوم :
❣حضرت امام جعفر الصادق عليه السلام : چون نوروز فرا رسد، بدن خود را بشوى و پاكيزه ترين جامه هايت را بپوش و با خوش بوترين عطرها خودت را معطّر كن و در آن روز روزه دار باش.
#متن_عربی: الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : إذا كانَ يَومُ النَّيروزِ فَاغتَسِلْ وَ البَسْ أنظَفَ ثِيابِكَ، و تَطَيَّبْ بِأطيَبِ طِيبِكَ، و تَكونُ ذلكَ اليَومَ صائما
📚نام کتاب : وسائل الشيعة جلد : 7 صفحه : 346
🌐 https://b2n.ir/q78383
📃 گزارش سوم:
❣معلّى بن خنيس گوید: در روز نوروز خدمت حضرت امام جعفر الصادق عليه السلام رسيدم حضرت فرمودند : آيا مى دانى امروز چه روزى است؟ عرض كردم : فدايت شوم، اين روزى است كه ايرانيان آن را گرامى مى دارند و در آن به يكديگر هديه مى دهند. حضرت امام جعفر الصادق علیه السلام فرمودند : سوگند به آن خانه كهن كه در مكّه است، جز اين نيست كه اين يك ريشه كهن دارد، من برايت توضيح مى دهم تا آن را بدانى... اى معلّى! روز نوروز، همان روزى است كه خداوند در آن از بندگان پيمان گرفت كه او را بپرستند و هيچ انبازى برايش نياورند و به فرستادگان و حجتهاى او و به امامان عليهم السلام ايمان بياورند. نوروز نخستين روزى است كه خورشيد در آن طلوع كرد... هيچ نوروزى نيست مگر اين كه ما در آن روز منتظر فرج هستيم؛ زيرا نوروز از روزهاى ما و شيعيان ماست...
#متن_عربی: عن مُعلّى بن خُنيس : دخَلتُ على الصّادقِ عليه السلام يومَ النَّيروزِ فقال : أ تَعرِفَ هذا اليَومَ ؟ قُلتُ : جُعِلتُ فِداكَ ، هذا يَومٌ تُعَظِّمُهُ العَجَمُ و تَتَهادى فيهِ، فقالَ أبو عَبدِ اللّه ِ الصّادِقُ عليه السلام : و البَيتِ العَتيقِ الّذي بِمَكَّةَ ! ما هذا إلاّ لِأمرٍ قَديمٍ اُفَسِّرُهُ لَكَ حَتّى تَفهَمَهُ ... يا مُعَلّى ، إنَّ يَومَ النَّيروزِ هُوَ اليَومُ الّذي أخَذَ اللّه ُ فيهِ مَواثيقَ العِبادِ أن يَعبُدوهُ و لا يُشرِكوا بِه شَيئا ، و أن يُؤمِنوا بِرُسُلِهِ و حُجَجِهِ ، و أن يُؤمِنوا بِالأئمَّةِ عليهم السلام ، و هُوَ أوَّلُ يَومٍ طَلَعَت فيهِ الشَّمسُ... و ما مِن يَومِ نَيروزٍ إلاّ و نَحنُ نَتَوَقَّعُ فيهِ الفَرَجَ لِأنَّهُ مِن أيّامِنا و أيّامِ شيعَتِنا...
📚 نام کتاب : بحارالأنوار نویسنده : العلامة المجلسی جلد : 56 صفحه : 91
🌐 https://b2n.ir/j90098
🟢ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🟢
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..
#نوروز
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
🔰◻️▫️پژوهشی در باب #ضرورت_امام_شناسی • قسمت هجدهم《 18 》
#بررسي_سندي_زيارت_نامه
#السلام_عليكم يا #اهل_بيت_النبوه علیهم السلام
#مهبط_وحي
♦♦➖➖➖➖♦♦
مثالی برای وحي شياطين:👇
✍روایتی که امام وحي و الهام مستقيم شيطان را تاييد مي فرمايد:
🔺حضرت امیرالمومنین علي بن ابی طالب علیه السلام به حسن بصری گفتند :چرا ما را ياري نكردي❓
او گفت : من شك نداشتم كه ياري نكردن ام المومنين عايشه ( سلقلقیه ) كفر است و براي همين همان روز اول سلاح برداشتم و خارج شدم ،ولي وقتي كه به خريبه رسيدم ندايي به گوشم رسيد كه : اي حسن ! برگرد كه قاتل و مقتول هر دو در آتش هستند؛
و من برگشتم . روز دوم هم بيرون آمدم و دوباره همان صدا را شنيدم و برگشتم.
🔺حضرت امیرالمومنین علي بن ابی طالب عليه السلام فرمودند : آيا مي داني آن ندا از چه كسي بود ؟ حسن بصري گفت : نمي دانم.
حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام فرمودند :👈 او برادرت ابليس بود و راست هم مي گويد چون قاتل و مقتول نيروهاي عايشه ( سلقلقیه ) هر دو در آتش هستند .
📚بحار الانوار ج 42 ص 141
💌اما وحي انبيا مقدس و ربوبي است.
و انواعي دارد كه قران کریم و روايات حضرات معصومین علیهم السلام بيان مي كنند.
✍سوره شوري 📖 ايه ٥١ مي فرمايد:
«و هیچ بشری را نسزد که خدا با او تکلم کند، مگر به طریق وحی و یا از ورای حجاب و یا آنکه رسولی بفرستد، پس به اذن خود، هر چه می خواهد به او وحی
کند، همانا او بلند مرتبه و فرزانه است.»
👈گاهي خدا بدون وساطت ملكي با پيامبرش سخن ميگه اما با وجود حجاب مثلا با موسي در طور توسط شجره طور سخن گفت و حضرت موسي علیه السلام صدا را از «شجره طور» شنيد👇
💌اي موسي من خداي تو هستم كفشهايت را در بياور
👈آنجا وحي « مِن وراء حجاب» بود
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◻️▫️سلام بر سلام قسمت اول :
نکاتی پیرامون اهمیت سلام بر وجود مقدس حضرت ولی امر مسلمین کل جهان حجت بن الحسن العسکری امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف...
🟢 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🟢
༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
◼️▪️موضوع درباب پاسخ به #دجال_خراسانی • قسمت سیزدهم ✔️
#دجال_خراسانی
#منصور_هاشمی
#نشر_واجب
🔥تناقض گویی و سفسطة
أخبرنا عبدُ السّلامِ بْنُ عبدِ القَیُّوم قال: سألتُ المنصورَ الهاشِميَّ الخُراسانيَّ عَنِ الأخْذِ بِالرِّوایةِ فَکَرِهَهُ و قال: ما أنْزَلَ اللّهُ مِنْ رِوایةٍ إلّا ما تَواتَرَ عَلَیْهَا الألْسُنُ و ذلِکَ لِأنَّ اللّهَ لا یُعْبَدُ بِالظَّنِّ و إنَّما یُعْبَدُ بِالیَقین! قلتُ: و ما حَدُّ التَّواتُر؟ قال: ما یَسْتَیْقِنُ بِهِ عُقَلاءُ النّاس! قلتُ: و کَمْ ذا؟ قال: أَرْبَعَةُ رِجالٍ ذَووا عَدْلٍ إذا لَمْ یَخْتَلِفُوا، کَما قالَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ: «لَوْلَا جَاءُوا عَلَيْهِ بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ ۚ فَإِذْ لَمْ يَأْتُوا بِالشُّهَدَاءِ فَأُولَٰئِكَ عِنْدَ اللَّهِ هُمُ الْكَاذِبُونَ»! قُلْتُ: رُبَّما یَخْتَلِفُونَ في أَلْفاظِهِمْ و المَعْنِيُّ واحِدٌ! قالَ: لا بَأسَ بِهِ و لا یَکُونَ بَعْضُهُمْ قُرَناءَ بَعْضٍ فَیُتَّهَمُوا في رِوایَتِهِمْ! ثُمَّ مَکَثَ هُنَیْئَةً ثُمَّ قالَ: إنَّ السَّلَفیَّةَ تَرَکُوا العَقْلَ فَشاهَتْ وُجُوهُهُمْ!
ترجمهی گفتار: عبد السّلام بن عبد القیّوم بلخی ما را خبر داد، گفت: از منصور هاشمی خراسانی دربارهی اخذ کردن به روایت پرسیدم، پس آن را ناپسند شمرد و فرمود: خداوند روایتی را نازل نکرده، مگر چیزی که زبانها بر آن تواتر یافته است و این از آن روست که خداوند با ظن پرستش نمیشود، بلکه تنها با یقین پرستش میشود! عرض کردم: حدّ تواتر چیست؟ فرمود: چیزی که عقلای مردم با آن یقین پیدا میکنند! عرض کردم: آن چند نفر است؟ فرمود: چهار مرد عادل هنگامی که با یکدیگر اختلاف نکرده باشند؛ چنانکه خداوند بلندمرتبه فرموده است: «چرا چهار شاهد بر آن نیاوردند؟! پس چون چهار شاهد بر آن نیاوردند، آنان نزد خداوند دروغگویان هستند»! عرض کردم: چه بسا آنان در الفاظ خود اختلاف کردهاند، ولی معنا یکی است! فرمود: اشکالی ندارد و برخیشان همنشین برخی دیگر نباشند تا در روایتشان (به اخذ از یکدیگر یا تبانی با هم) متّهم شوند! در این هنگام مدّتی سکوت نمود و سپس فرمود: هرآینه سلفیان عقل را وا نهادند، پس رویهاشان زشت شد!
(کانال دجّال مذکور)
◻️▫️ پاسخ :
اوّلاً خود این روایت واحد است آن هم از شخصیتی خیالی به نام «عبد السّلام بن عبد القیّوم البلخی» پس خود را نقض می کند!
ثانیاً اسناد به آیه «لو لا جاؤوا علیه ...» مغالطه ی محض است زیرا اوّلاً این آیه مخصوص شهادت بر زنا است و ثانیاً تنها اعتبار قضایی آن مدّ نظر است نه چیز دیگر.
آیا منصورِ دجّالِ کذّاب این آیات را ندیده؟! :
1. وَ اسْتَشْهِدُوا شَهيدَيْنِ مِنْ رِجالِكُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونا رَجُلَيْنِ فَرَجُلٌ وَ امْرَأَتانِ مِمَّنْ تَرْضَوْنَ مِنَ الشُّهَداءِ أَنْ تَضِلَّ إِحْداهُما فَتُذَكِّرَ إِحْداهُمَا الْأُخْرى (📖البقرة، 282)
2. وَ أَشْهِدُوا ذَوَيْ عَدْلٍ مِنْكُمْ (📖الطلاق، 2)
3. إِذا حَضَرَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ حينَ الْوَصِيَّةِ اثْنانِ ذَوا عَدْلٍ مِنْكُمْ أَوْ آخَرانِ مِنْ غَيْرِكُمْ (📖المائدة، 106)
ثالثاً حکایت خیالی دیگری که در کانالش نقل شده با مبنای فوق در تضادّ است:
أخْبَرَنا عَبْدُ السَّلامِ بْنُ عَبْدِ القَیُّوم، قال: سَمِعْتُ المنصورَ یَقولُ: لَوِ ٱسْتَطَعْتُ لَمَحَوتُ الحَدیثَ کُلَّهُ إلّا «إِنِّي تارِکٌ فیکُمْ ما إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِ لَنْ تَضِلُّوا بَعْدِي: کتابَ اللّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَیْتِي» فَإِنَّ فِیهِ کِفایةً وَ لَو کُنْتُ مُبْقِیاً سِواهُ لَأَبْقَیْتُ: «عَلَیْکُمْ بِسُنَّتِي وَ سُنَّةِ الخُلَفاءِ الرّاشِدینَ المَهْدِیِّینَ مِنْ بَعْدِي فَتَمَسَّکُوا بِها وَ عَضُّوا عَلَیْها بِالنَّواجِذ»!
ترجمهی گفتار: عبد السلام بن عبد القیّوم ما را خبر داد، گفت: شنیدم منصور میفرماید: اگر میتوانستم همهی حدیث را پاک میکردم مگر «هرآینه من در میان شما چیزی را بر جا میگذارم که اگر به آن تمسّک جویید هرگز پس از من گمراه نمیشوید: کتاب خدا و عترتم که اهل بیتم هستند»؛ چراکه در آن کفایت است و اگر چیزی جز آن را باقی میگذاشتم هرآینه این را باقی میگذاشتم: «بر شما باد به سنّت من و سنّت خلفاء راشد و مهدیّ بعد از من، پس به آن تمسّک جویید و آن را با دندان بگیرید»!
بدیهی است که با ملاکی که این دجّال برای تواتر بیان کرده؛ روایات متواتر بسیار زیاد است و محصور به این دو حدیث نیست بلکه حتی با سختگیرانه ترین ملاکی که برای تواتر در نظر بگیریم؛ باز هم روایات متواتر بسیار زیاد است؛ پس تلاش او برای محو حدیث، از نصب باطنی و کفر و زندقه نشئت گرفته نه از احتیاط منطقی در پذیرش روایات.
قـــــــــــــــضاوت باشـــــــــــــــــما
اهل منطق و تفکر
༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
◼️▪️#منتخب_الأثر • قسمت -هفتاد چهارم✔️
📝..اعتقادِ من به شما , باوری است که به تحقیق جُسته ام …✏️
📕📗🔍🔎📘📙
✔️"تصریح به نام دوازده جانشین حضرت رسول خدا محمد مصطفی صلی الله علیه واله."
…👥…قالَ امیرالمومنین عَليٌّ بن ابی طالب علیه السلام : نزد حضرت پیامبر خدا محمد مصطفی صلی الله علیه واله مبودم در حجره ام سلمه …… حضرت پیامبر خدا صلی الله علیه واله در ضمن حدیثی طولانی دربارهء اوصیاء انبیاء فرمودند:
✴️ وَ أنا أدفَعُها إليكَ يا عَليُّ وَ أنتَ تَدفَعُها إلى إبنِكَ الحَسَنِ وَ الحَسَنُ يَدفَعُها إلي أخيهِ الحُسَينِ وَ الحُسَينُ يَدفَعُها إلي ابنِهِ عَليٍّ وَ عَليٌّ يَدفَعُها إلي إبنِهِ مُحَمَّدٍ وَ مُحَمَّدٌ يَدفَعُها إلي إبنِهِ جَعفَرٍ وَ جَعفَرٌ يَدفَعُها إلي إبنِهِ مؤسي وَ موسي يَدفَعُها إلي إبنِهِ عَليٍّ وَ عَليٌّ يَدفَعُها إلي إبنِهِ مُحَمَّدٍ وَ مُحَمَّدٌ يَدفَعُها إلي إبنِهِ عَليٍّ وَ عَليٌّ يَدفَعُها إلي إبنِهِ الحَسَنِ وَ الحَسَنُ يَدفَعُها إلي إبنِهِ القائِمِ ، ثُمَّ يَغيبُ عَنهُم إمامُهُم ماشاء اللهُ ، وَ يَكونُ لَهُ غَيبَتانِ إحداهُما أطوَلُ مِنَ الاُخري…
✴️ و من آن را (یعنی وصایت را ای علی) به تو می سپارم و تو آن را به پسرت حسن می سپاری و حسن آن را به برادرش حسین می سپارد و حسین آن را به پسرش علی می سپارد و علی آن را به پسرش محمد می سپارد و محمد آن را به پسرش جعفر می سپارد و جعفر آن را به پسرش موسی می سپارد و موسی آن را به پسرش علی می سپارد و علی آن را به پسرش محمد می سپارد و محمد آن را به علی پسرش می سپارد و علی آن را به پسرش حسن می سپارد و حسن آن را به پسرش قائم می سپارد ؛ سپس امامشان تا آن زمان که خدا بخواهد از آنها غایب می شود ، و برای او دو غیبت خواهد بود ، یکی از آن دو طولانی تر از دیگری است…
📕📗🔍🔎📘📙
✔️ كفاية الأثر ص١٤٦ ب٢٣ ح٣
✔️ الإنصاف ص٨٤ باب الهمزة ح٧٦
✔️ بحارالانوار ٣٣٣/٣٦ ب٤١ ح١٩٥
💠 مدارا و سازش با مردم، ترک جدل و مخاصمه در امور دینی، و احتیاط در عرضه معارف دین[۷] و [۸]
🔹عمران در زمان حَجّاج به عمره رفت، به او گفتم: آیا به ملاقات امام باقر(علیه السلام) هم رفتی؟ گفت: بله. گفتم: چه به تو فرمود؟ گفت: به من فرمود: ای عمران! از مردم چه خبر؟! عرض کردم: وقتی میآمدم، حَجّاج بر بالای منبر به پدرتان یعنی علی بن أبی طالب(علیه السلام) ناسزا میگفت. ایشان فرمود: دشمنان خدا، بیدرنگ ما را دشنام میدهند، اگر آنها میتوانستند از شیعیان ما باشند، میشدند، ولی نمیتوانند؛ چون خداوند میثاق ما و میثاق شیعیان ما را، زمانی که ما و آنها سایههایی(در عالم ذَر) بودیم گرفته است، اگر همه مردم تلاش کنند تا یک نفر را به آن میثاق اضافه کنند یا یک نفر را از آن کم کنند، نمیتوانند چنین کنند
🔹امام صادق علیه السلام فرمود: با مردم مخاصمه نکنید. مردم اگر میتوانستند ما را دوست بندارند، دوست میداشتند. همانا خداوند از شیعیان ما[در عالم ذر] میثاق گرفت همان روزی که از پیامبران میثاق گرفت. پس هرگز یک نفر هم بر آنها اضافه نخواهد شد و هرگز یک نفر از آنان کم نخواهد شد
📚المحاسن، ج۱، ص۳۲۲-۳۲۳
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
🔰◻️▫️پژوهشی در باب #ضرورت_امام_شناسی • قسمت نوزدهم《 19 》
#بررسي_سندي_زيارت_نامه
#السلام_عليكم يا #اهل_بيت_النبوه علیهم السلام
#مهبط_وحي
♦♦➖➖➖➖♦♦
👈در شب معراج هم خداوند در پس حجاب با حضرت پيامبر خدا صلی الله علیه واله گفت و گو كرد كه صدا به صوت حضرت اميرالمومنین علی بن ابی طالب عليه السلام بود.
🔺اما گاهي هم ملك واسطه بين خدا و حضرت پيامبر صلی الله علیه واله ميشد كه خودش انواعي دارد👇
از حضرت رسول اكرم صلي الله عليه واله پرسيدند شما چگونه متوجه وحي ميشويد❓
👈حضرت فرمود گاهي صداي زنگي در گوشم ميپيچد و اين از شديد. ترين نوع وحي به من است.
🔺گاهي هم فرشته به صورت مردي بر من ظاهر ميشود
🔺گاهي هم به صورت خود وجود ملك مي بينمش
و فرمود جبراييل را ديدم كه مغرب و مشرق را احاطه كرده بود و اسمان و زمين را در برگرفته بود و صدايش از شش جهت به من ميرسيد.
حال بيان ميكنيم كه ائمه مهبط وحي هستند 👈يعني وحي بر انها نازل ميشود و اين وحي تشريعي نيست
يعني چيزي اضافه و كم از دين نخواهد شد بلكه در روز غدير دين كامل شد
بلكه اين نوع وحي تبيين شريعت است
💌به عبارتي كسي كه مبين و معلم قران است مسلما بايد با صاحب ان مستقيم در ارتباط باشد
✍صاحب دیلم میگوید: حضرت امام جعفر الصادق علیه السلام در جمع عدّهای از اهل کوفه که به خدمتشان آمده بودند، فرمود:
💌شگفتا از این مردم که علم را از حضرت رسول خدا صلی الله علیه وآله گرفتند و به آن عمل کردند و هدایت شدند و باز عقیده دارند، 👈اهل بیت حضرت پیامبر صلی الله علیه وآله علم او را فرانگرفته اند.
🔺ما اهل بیت علیهم السلام و ذریه او هستیم که وحی خداوند در خانه های ما فرود آمده و علم از ما به ایشان رسیده است.
آیا عقیده دارند که آنها علم آموختند و هدایت شدند و ما جاهل ماندیم و ضلالت پیشه کردیم؟! چنین چیزی محال است.
حضرت در دريافت وحي تصريح دارد👆👆
📚کافی، ج 1، ص 398.
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 استجابت دعا در ماه مبارک رمضان
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: دُعَاؤُكُمْ فِيهِ مُسْتَجَاب. (وسائل الشيعة، ج10، ص313 به نقل از امالی صدوق)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: دعای شما در ماه رمضان، مستجاب می شود.
💎 بهترین زمان ها برای دعا کردن در ماه رمضان
1) استجابت دعای روزه دار قبل از افطار
قَالَ النبی صلّی الله علیه وآله: دَعْوَةُ الصَّائِمِ تُسْتَجَابُ عِنْدَ إِفْطَارِهِ. (بحارالأنوار، ج96، ص315 به نقل از مکارم الاخلاق)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: دعای روزه دار هنگام افطار کردنش مستجاب می شود.
حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدرانش علیهم السلام از حسن بن علی علیه السلام نقل می کند که فرمود: برای هر روزه دار در هنگام افطار کردنش، یک دعای مستجاب وجود دارد. لذا در اولین لقمه، چنین بگو:
بِسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ، اِغْفِرْ لِي. (بحارالأنوار، ج 98، ص 14 به نقل از اقبال الاعمال)
2)استجابت دعا در زمان نمازهای پنج گانه
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: وَ ارْفَعُوا إِلَيْهِ أَيْدِيَكُمْ بِالدُّعَاءِ فِي أَوْقَاتِ صَلَوَاتِكُمْ، فَإِنَّهَا أَفْضَلُ السَّاعَاتِ، يَنْظُرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهَا بِالرَّحْمَةِ إِلَى عِبَادِهِ، يُجِيبُهُمْ إِذَا نَاجَوْهُ وَ يُلَبِّيهِمْ إِذَا نَادَوْهُ وَ يَسْتَجِيبُ لَهُمْ إِذَا دَعَوْه. (بحارالأنوار، ج96، ص357به نقل از عيون اخبارالرضا علیه السلام)
پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله فرمود: در ماه رمضان، در اوقات نماز، دست هایتان را برای دعا به سوی خدا بلند کنید، زیرا اوقات نماز، بهترین ساعات می باشند. خداوند در این اوقات با نظر رحمت به بندگانش می نگرد، هنگامیکه با او نجوا می کنند اجابتشان نموده، و هنگامیکه او را ندا می کنند، پاسخ مثبت می دهد و وقتی دعا می کنند، اجابت می نماید.
👌💎 توصیه: دعای مستجاب خود را در ماه مبارک رمضان، به فرج و سلامتی مولایمان، حضرت صاحب الزّمان علیه السلام اختصاص دهیم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼 👁❤️ پاداش زیارت حضرت سید الشهدا علیه السلام در شب اوّل ماه رمضان
1)عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَيْلِ قَالَ سَمِعْتُ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ علیه السلام يَقُولُ: مَنْ زَارَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ علیه السلام فِي شَهْرِ رَمَضَانَ وَ مَاتَ فِي الطَّرِيقِ لَمْ يُعْرَضْ وَ لَمْ يُحَاسَبْ وَ قِيلَ لَهُ ادْخُلِ الْجَنَّةَ آمِناً. (بحارالأنوار، ج101، ص97 به نقل از کامل الزیارات/ وسائل الشيعة، ج14، ص473 به نقل از تهذيب)
محمّد بن الفضل مىگويد: از حضرت جعفر بن محمّد عليه السّلام شنيدم كه فرمود: كسى كه قبر حسین بن علی عليه السّلام را در ماه رمضان زيارت كند و در راه بمیرد، در معرض عتاب و خطاب قرار نگرفته و نسبت به اعمالش محاسبه صورت نمی گیرد، و به او گفته مىشود: داخل بهشت شو در حالى كه در امان هستى.
2)عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ علیه السلام أَنَّهُ سُئِلَ عَنْ زِيَارَةِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ علیه السلام فَقِيلَ: هَلْ فِي ذَلِكَ وَقْتٌ هُوَ أَفْضَلُ مِنْ وَقْتٍ؟ فَقَالَ: زُورُوهُ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ فِي كُلِّ وَقْتٍ وَ فِي كُلِّ حِينٍ، فَإنَّ زِيَارَتَهُ علیه السلام خَيْرُ مَوْضُوعٍ، فَمَنْ أَكْثَرَ مِنْهَا فَقَدِ اسْتَكْثَرَ مِنَ الْخَيْرِ وَ مَنْ قَلَّلَ قُلِّلَ لَهُ وَ تَحَرَّوْا بِزِيَارَتِكُمُ الْأَوْقَاتِ الشَّرِيفَةَ، فَإنَّ الْأَعْمَالَ الصَّالِحَةَ فِيهَا مُضَاعَفَةٌ وَ هِيَ أَوْقَاتُ مَهْبِطِ الْمَلَائِكَةِ لِزِيَارَتِهِ، قَالَ: فَسُئِلَ عَنْ زِيَارَتِهِ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ، فَقَالَ: مَنْ جَاءَهُ علیه السلام خَاشِعاً مُحْتَسِباً مُسْتَغْفِراً فَشَهِدَ قَبْرَهُ علیه السلام فِي إحْدَى ثَلَاثِ لَيَالٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنَ الشَّهْرِ أَوْ لَيْلَةِ النِّصْفِ أَوْ آخِرِ لَيْلَةٍ مِنْهُ تَسَاقَطَتْ عَنْهُ ذُنُوبُهُ وَ خَطَايَاهُ الَّتِي اجْتَرَحَهَا كَمَا يَتَسَاقَطُ هَشِيمُ الْوَرَقِ بِالرِّيحِ الْعَاصِفِ حَتَّى إنَّهُ يَكُونُ مِنْ ذُنُوبِهِ كَهَيْئَةِ يَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ، وَ كَانَ لَهُ مَعَ ذَلِكَ مِنَ الْأَجْرِ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ حَجَّ فِي عَامِهِ ذَلِكَ وَ اعْتَمَرَ، وَ يُنَادِيهِ مَلَكَانِ يَسْمَعُ نِدَاءَهُمَا كُلُّ ذِي رُوحٍ إلَّا الثَّقَلَيْنِ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإنْسِ يَقُولُ أَحَدُهُمَا: يَا عَبْدَ اللَّهِ طََهُرتَ فَاسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ وَ يَقُولُ الْآخَرُ: يَا عَبْدَ اللَّهِ! أَحْبَبْتَ فَأَبْشِرْ بِمَغْفِرَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْل.(بحارالأنوار، ج 101، ص99 به نقل از اقبال الاعمال)
از حضرت صادق علیه السلام پرسیدند: آیا زمانی هست که زیارت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در آن زمان برتر از زمان های دیگر باشد؟ فرمود: حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را در هر زمانی زیارت کنید، زیرا زیارتش بهترین موضوع است. پس هرکس زیاد به زیارت حضرتش برود، خیر زیادتری را طلب کرده است، و هرکس کمتر به زیارت برود، نصیبش نیز کمتر خواهد شد. امّا زیارت حضرتش را در زمان های با فضیلت قرار دهید. همانا اعمال نیک در آن زمان ها مضاعف می شود. در آن زمان ها ملائکه برای زیارت حضرتش نازل می شوند. در این هنگام از زیارت سیدالشهدا علیه السلام در ماه رمضان سؤال شد. حضرت فرمودند: هرکس در یکی از سه شب، یعنی: شب اول، شب نیمه و شب آخر ماه رمضان، با حالت خشوع و اخلاص و استغفار نزد قبر حضرتش حاضر شود، گناهان و خطاهایی که مرتکب شده است، از او می ریزد همانگونه که باد سخت برگ های خشکیده را می اندازد، و در نتیجه آنگونه که مادر وی را زاییده است از گناهان پاک می شود. بعلاوه برای او اجری چون اجر کسی که در آن سال به حج و عمره برود منظور می شود. پس دو ملک وی را ندا می کنند که هر صاحب روحی جز جن و انس ندای آندو را خواهد شنید. یک ملک می گوید: پاک شدی، عملت را مجددا آغاز کن، و ملک دیگر می گوید: ای بنده خدا! محبت ورزیدی، پس بشارت باد بر تو به واسطه مغفرت و فضل الهی که شامل حالت شده است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»