#صحیفه_سجادیه_خوانی
فرازی از دعای بیستم( مکارم الاخلاق):
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَبَلِّغْ بِايمانى اَكْمَلَ الْايمانِ،( خدايا بر محمد و آلش درود فرست، و ايمانم را به كاملترين درجه ايمان رسان،)
شرح:
اولین پلهای که مسلمان باید پایش را روی آن بگذارد این است که خدا را قبول کند، ایمان به خدا، لذا این ایمان کم است، ایمان ابتدایی است، ایمانی است که عقل میپذیرد، عقل میفهمد، امّا بعد از فهمیدن عقل، نوبت ترقّی میرسد. باید با اطاعت فرمان خدا رشد کند، بالاتر برود، تا برسد به «أَکْمَلَ الْإِیمَانِ».
بنابراین اولش ایمان است، اگر آدم ایمان نداشته باشد کافر است .
اینها مال کسی است که مسلمان است، اول اصول را ، خدا و پیغمبری را قبول کرده وحالا ایمانش ضعیف و ابتدایی است.
امام به ما یاد میدهد این به درد نمیخورد. ضعف ایمان در کشاکش روزگار آدم را زمین میزند. تمام این کفرها، فسقها،معاصی، ظلمها،یا مال بیایمانی یا مال ضعف ایمان است. کفّار که ایمان ندارند این کارها را میکنند، مسلمانانی که ایمانشان ضعیف است اینهمه گناه میکنند، ظلم میکنند، مال همدیگر را میخورند، آدم میکشند، همه مال ضعف ایمان است. ضعف ایمان یعنی به اندازه ضعف، خطر کنار آن است، لذا حضرت اینها را بیان کردند که ما این ضعف ایمانی که خطرزاست را کمکم اصلاح کنیم، بنابراین اول مسأله ایمان است، باید متوجه باشیم این ایمان چون کم است ما را به مقصد نمیرساند و کنارش هم گناه در میآید
باید توجه داشت که «ایمان» مستعد افزایش و کاهش است. پس ایمان قابلیت افزایش و کاهش را دارد.
🚩@haramaliakbar
#گزارش_صوتی 👇👇👇
گزارش صوتی
#شب_چهارم_فاطمیه_اول_1445
مرثيه سرایی :
کربلایی محسن افشار
کربلایی مهدی شریف زاده
هیئت حرم علی اکبر (علیه السلام)
حسینیه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🚩@haramaliakbar
#قرآن_خوانی
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ(البقرة/155)
قطعا همه شما را با چيزي از ترس، گرسنگي، و کاهش در مالها و جانها و ميوهها، آزمايش ميکنيم؛ و بشارت ده به استقامتکنندگان!
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيهِ رَاجِعُونَ(البقرة/156)
آنها که هر گاه مصيبتي به ايشان ميرسد، ميگويند: «ما از آن خدائيم؛ و به سوي او بازميگرديم!»
شرح (قسمت دوم)
چرا خدا شمر و حرمله را سنگ نکرد و آتش نزد؟ خدا نديد طفل شش ماهه روي دست امام حسين هست؟ درچهل منزل از بي بي زينب و اهلبيت بالاتر سراغ داريم؟ اين همه ابتلائات براي حضرت زينب(سلام الله علیها)،
چرا خدا به فرياد امام حسين و حضرت زينب نرسيد؟ چرا خدا به فرياد حضرت ابراهيم و حضرت موسي و حضرت يحيي و حضرت ايوب نرسيد. يوسف هجده سال در زندان بود، هجده سال خدا خبر نداشت او را نجات بدهد؟ قرآن يکي از اصول ديني ماست و بنا نيست در هر حادثهاي خدا ورود کند. پيامبر فرمود: «مَا أُوذِيَ نَبِيٌ مِثْلَ مَا أُوذِيتُ» هيچ پيامبري به اندازهاي که من اذيت شدم، اذيت نشد. چرا خدا پيامبر خودش را نجات نداد؟آیا اصل ظهور اسلام و اينکه پيامبر نجات پيدا نکرد چالش دين ميشود؟
پس اين از مسلمات ديني ماست که هر مؤمن و مسلماني در آزمونهاي سنگين قرار ميگيرد.
🚩@haramaliak
#صحیفه_سجادیه_خوانی
فرازی از دعای نوزدهم
(طلب باران)
وَ تُخْرِجُ بِهِ مَا هُوَ آتٍ، وَ تُوَسِّعُ بِهِ فِى الْأَقْوَاتِ، سَحَابا مُتَرَاكِما هَنِيئا مَرِيئا طَبَقا مُجَلْجَلا، (و آنچه روييدنى است را با (باران ) بيرون آرى، و روزى ها را فراخ گردانى، از توده ابرى برهم، گوارا و خوش، كه چون چترى سايبان شود و غرش رعد از آن به گوش آيد، نه چندان كه به ويرانى انجامد يا برق به فريب خندد و ابر نگريد.)
شرح:
چرا امام سجاد(علیه السلام) طلب ابر همراه با رعد و برق می کند؟
برای باران نیاز به ابرهای متراکم هست. "هَنِيئا مَرِيئا" به چیزی گفته می شود که گناه و عیب و دردی در آن نباشد، "طَبَقا مُجَلْجَلا" «یعنی ابری که به خیلی جاها ببارد و ابری که صدای رعد از آن شنیده شود».
امام صحبت می کند و معصوم است یعنی حتما یک چیزی می داند، آن وقتی که مردم نمی دانستند میکروب چیست و میکروب وبا از کجا می آید امام سجاد علیه السلام وقتی دشمنان را نفرین می کند می فرماید: خدایا آب آنها را با وبا مخلوط کن. ائمه برای انسان سازی آمده اند نه آموزش فیزیک و شیمی اما گاهی چشمه ای نشان می دهند تا بفهمیم همه چیز را می دانند.در رعد و برق چیزهای حیرت آوری کشف شده است، رعد و برق آن چنان آبها را تصفیه می کند، آبی که صدها عیب در آن است که اگر انسان بخورد مریض می شود بوسیله رعد و برق تمام میکروب هایش از بین می رود، وقتی حضرت درخواست ابر صدادار می کند نه اینکه از رعد و برق خوشش بیاید بلکه رعد و برق آب، رودخانه ها و برکه ها را اصلاح می کند.
ممکن است در باران بلاهایی هم مستتر باشد و حضرت آنرا پیش بینی می کند.
🚩@haramaliakbar
#حدیث_خوانی
فضیلت تسبیحِ تُربَت
تهذیب الأحکام عن محمّد بن عبد اللّه بن جعفر الحمیری: کتَبتُ إلَی الفَقیهِ [أی الإِمامِ المَهدِی] علیه اسلام أسأَلُهُ: هَل یجوزُ أن یسَبِّحَ الرَّجُلُ بِطینِ قَبرِ الحُسَینِ علیه اسلام ؟ وهَل فیهِ فَضلٌ؟
فَأَجابَ ـ وقَرَأتُ التَّوقیعَ ومِنهُ نَسَختُ: یسَبِّحُ بِهِ ؛ فَما فی شَیءٍ مِنَ التَّسبیحِ أفضَلُ مِنهُ، ومِن فَضلِهِ أنَّ المُسَبِّحَ ینسَی التَّسبیحَ ویدیرُ السُّبحَةَ، فَیکتَبُ لَهُ ذلِک التَّسبیحُ.
محمّد بن عبد اللّه بن جعفر حِمیری: به فقیه (یعنی امام مهدی علیه اسلام) نامه نوشتم و از ایشان پرسیدم: آیا جایز است که انسان، با گِل قبر حسین علیه اسلام تسبیح بگوید؟ و آیا چنین تسبیحی، برتری ای [ بر دیگر تسبیح ها ] دارد؟
امام علیه اسلام در پاسخ که من آن را خواندم و نسخه برداری کردم نوشت: «با آن تسبیح بگوید که هیچ تسبیحی از آن، برتر نیست و از برتری های آن، این است که [وقتی] دارنده اش از تسبیحگویی غافل می شود و تسبیح را می چرخاند [ باز هم در نامه اعمال، ] برایش تسبیح گفتن، نوشته می شود».
تهذیب الأحکام: ج ۶ ص ۷۵ ح ۱۴۸
🚩@haramaliakbar
#اطلاعیه
مراسم هفتگی
( قرائت یک جزء قرآن کریم، حدیث خوانی، صحیفه سجادیه و حدیث کسا )
⚪️ ویژه خواهران و برادران ⚪️
🚩 هیئت حرم علی اکبر علیه السلام
🚩 حسینیه حضرت زهرا سلام الله علیها
🚩@haramaliakbar