#گزارش_صوتی 👇👇👇
گزارش صوتی
#شب_سوم_فاطمیه_اول_1445
مرثيه سرایی :
کربلایی محسن افشار
کربلایی مهدی شریف زاده
هیئت حرم علی اکبر (علیه السلام)
حسینیه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🚩@haramaliakbar
#قرآن_خوانی
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ(البقرة/155)
قطعا همه شما را با چيزي از ترس، گرسنگي، و کاهش در مالها و جانها و ميوهها، آزمايش ميکنيم؛ و بشارت ده به استقامتکنندگان!
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيهِ رَاجِعُونَ(البقرة/156)
آنها که هر گاه مصيبتي به ايشان ميرسد، ميگويند: «ما از آن خدائيم؛ و به سوي او بازميگرديم!»
شرح(قسمت اول):
بعضي جاي اينکه بر دين و باورهاي مردم اضافه کنند، آنرا تضعيف ميکنند. مثلا ايام کرونا بعضي ميگفتند: اگر توسل معنا دارد و امام زماني در کار هست و خدا دستگيري ميکند. اگر امام زمان در فلان بيابان به فرياد فلان شيعه رسيد، الآن شش ماه اين ويروس کرونا اين همه شيعيان را مبتلا کرده، چرا امام زمان به داد نميرسد؟ کرونا دين را به چالش کشید.مگرشمانمیگفتید: ما توسل داريم، ما امام زمان داريم، اين شش هفت ماه کو؟
جواب: اگر کرونا دين را به چالش کشيد،قبلش حادثه کربلا بايد دين را به چالش کشيده باشد. پسر پيغمبر، سيدالشهداء را اينطور، خودش و 72 تن را تکه تکه کردند. چرا خدا شمر و حرمله را سنگ نکرد و آتش نزد؟ خدا نديد طفل شش ماهه روي دست امام حسين هست؟ یا در چهل منزل از بي بي زينب و اهلبيت بالاتر سراغ داريم؟ اين همه ابتلائات براي حضرت زينب(سلام الله علیها)،چرا خدا به فرياد امام حسين و حضرت زينب نرسيد؟
(اگر بنا بود خدا همه جا ورود پيدا کند و دست ستمگران را بشکند، عالم عالم ابتلاء و امتحان نميشد.)
🚩@haramaliakbar
#معارف_نوکری
نوکری بندگی است
نوکری امام حسین (علیه السلام) و عبودیت خدا از هم جدا نیست. امام حسین (علیه السلام) ابا عبداللّه است؛ پدر عُبّاد خداست. مکتب امام حسین (علیه السلام) مکتب عبودیت و بندگی است، لذا اولیای خدا، سِمت بندگی خدا را به عنوان بالاترین افتخار و موقعیت، هیچگاه از دست نمیدهند (زیرا عبد مقدم بر رسالت است.( اشهد انّ محمّدا (عبده) و رسوله )ویادر قرآن آیه 1سوره اسراء درشب معراج از آنکه سیرداده میشود بعنوان عبد(بعبده) خطاب میشود نه رسول
سُبْحانَ الَّذِي أَسْرى (بِعَبْدِهِ )لَيْلًا )
و هر چقدر هم مقام آنها بالا رود، به امور عبادی آنها خدشه ای وارد نمی شود؛ راه بندگی خدا را هم از راه اهل بیت (علیهم السلام) به دست می آورند، با عشق حسین (علیه السلام) و سوز و اشک بر امام حسین (علیه السلام)، به مراتب عبودیت دست پیدا می کنند. لذا می بینیم که اگرچه بالاترین پست ظاهری را دارند، ولی مجالس حسینی را در اولویت قرار می دهند، برایشان این مسئله، اهمیت بالاتر از همه ی دیگر امور است.
🚩@haramaliakbar
🔹مراسم ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها ١۴۴۵🔹
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
قبول باشه انشاالله از همه شما عزیزان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🚩@haramaliakbar
#صحیفه_سجادیه_خوانی
فرازی از دعای بیستم( مکارم الاخلاق):
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَبَلِّغْ بِايمانى اَكْمَلَ الْايمانِ،( خدايا بر محمد و آلش درود فرست، و ايمانم را به كاملترين درجه ايمان رسان،)
شرح:
اولین پلهای که مسلمان باید پایش را روی آن بگذارد این است که خدا را قبول کند، ایمان به خدا، لذا این ایمان کم است، ایمان ابتدایی است، ایمانی است که عقل میپذیرد، عقل میفهمد، امّا بعد از فهمیدن عقل، نوبت ترقّی میرسد. باید با اطاعت فرمان خدا رشد کند، بالاتر برود، تا برسد به «أَکْمَلَ الْإِیمَانِ».
بنابراین اولش ایمان است، اگر آدم ایمان نداشته باشد کافر است .
اینها مال کسی است که مسلمان است، اول اصول را ، خدا و پیغمبری را قبول کرده وحالا ایمانش ضعیف و ابتدایی است.
امام به ما یاد میدهد این به درد نمیخورد. ضعف ایمان در کشاکش روزگار آدم را زمین میزند. تمام این کفرها، فسقها،معاصی، ظلمها،یا مال بیایمانی یا مال ضعف ایمان است. کفّار که ایمان ندارند این کارها را میکنند، مسلمانانی که ایمانشان ضعیف است اینهمه گناه میکنند، ظلم میکنند، مال همدیگر را میخورند، آدم میکشند، همه مال ضعف ایمان است. ضعف ایمان یعنی به اندازه ضعف، خطر کنار آن است، لذا حضرت اینها را بیان کردند که ما این ضعف ایمانی که خطرزاست را کمکم اصلاح کنیم، بنابراین اول مسأله ایمان است، باید متوجه باشیم این ایمان چون کم است ما را به مقصد نمیرساند و کنارش هم گناه در میآید
باید توجه داشت که «ایمان» مستعد افزایش و کاهش است. پس ایمان قابلیت افزایش و کاهش را دارد.
🚩@haramaliakbar
#گزارش_صوتی 👇👇👇
گزارش صوتی
#شب_چهارم_فاطمیه_اول_1445
مرثيه سرایی :
کربلایی محسن افشار
کربلایی مهدی شریف زاده
هیئت حرم علی اکبر (علیه السلام)
حسینیه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🚩@haramaliakbar
#قرآن_خوانی
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ(البقرة/155)
قطعا همه شما را با چيزي از ترس، گرسنگي، و کاهش در مالها و جانها و ميوهها، آزمايش ميکنيم؛ و بشارت ده به استقامتکنندگان!
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيهِ رَاجِعُونَ(البقرة/156)
آنها که هر گاه مصيبتي به ايشان ميرسد، ميگويند: «ما از آن خدائيم؛ و به سوي او بازميگرديم!»
شرح (قسمت دوم)
چرا خدا شمر و حرمله را سنگ نکرد و آتش نزد؟ خدا نديد طفل شش ماهه روي دست امام حسين هست؟ درچهل منزل از بي بي زينب و اهلبيت بالاتر سراغ داريم؟ اين همه ابتلائات براي حضرت زينب(سلام الله علیها)،
چرا خدا به فرياد امام حسين و حضرت زينب نرسيد؟ چرا خدا به فرياد حضرت ابراهيم و حضرت موسي و حضرت يحيي و حضرت ايوب نرسيد. يوسف هجده سال در زندان بود، هجده سال خدا خبر نداشت او را نجات بدهد؟ قرآن يکي از اصول ديني ماست و بنا نيست در هر حادثهاي خدا ورود کند. پيامبر فرمود: «مَا أُوذِيَ نَبِيٌ مِثْلَ مَا أُوذِيتُ» هيچ پيامبري به اندازهاي که من اذيت شدم، اذيت نشد. چرا خدا پيامبر خودش را نجات نداد؟آیا اصل ظهور اسلام و اينکه پيامبر نجات پيدا نکرد چالش دين ميشود؟
پس اين از مسلمات ديني ماست که هر مؤمن و مسلماني در آزمونهاي سنگين قرار ميگيرد.
🚩@haramaliak
#صحیفه_سجادیه_خوانی
فرازی از دعای نوزدهم
(طلب باران)
وَ تُخْرِجُ بِهِ مَا هُوَ آتٍ، وَ تُوَسِّعُ بِهِ فِى الْأَقْوَاتِ، سَحَابا مُتَرَاكِما هَنِيئا مَرِيئا طَبَقا مُجَلْجَلا، (و آنچه روييدنى است را با (باران ) بيرون آرى، و روزى ها را فراخ گردانى، از توده ابرى برهم، گوارا و خوش، كه چون چترى سايبان شود و غرش رعد از آن به گوش آيد، نه چندان كه به ويرانى انجامد يا برق به فريب خندد و ابر نگريد.)
شرح:
چرا امام سجاد(علیه السلام) طلب ابر همراه با رعد و برق می کند؟
برای باران نیاز به ابرهای متراکم هست. "هَنِيئا مَرِيئا" به چیزی گفته می شود که گناه و عیب و دردی در آن نباشد، "طَبَقا مُجَلْجَلا" «یعنی ابری که به خیلی جاها ببارد و ابری که صدای رعد از آن شنیده شود».
امام صحبت می کند و معصوم است یعنی حتما یک چیزی می داند، آن وقتی که مردم نمی دانستند میکروب چیست و میکروب وبا از کجا می آید امام سجاد علیه السلام وقتی دشمنان را نفرین می کند می فرماید: خدایا آب آنها را با وبا مخلوط کن. ائمه برای انسان سازی آمده اند نه آموزش فیزیک و شیمی اما گاهی چشمه ای نشان می دهند تا بفهمیم همه چیز را می دانند.در رعد و برق چیزهای حیرت آوری کشف شده است، رعد و برق آن چنان آبها را تصفیه می کند، آبی که صدها عیب در آن است که اگر انسان بخورد مریض می شود بوسیله رعد و برق تمام میکروب هایش از بین می رود، وقتی حضرت درخواست ابر صدادار می کند نه اینکه از رعد و برق خوشش بیاید بلکه رعد و برق آب، رودخانه ها و برکه ها را اصلاح می کند.
ممکن است در باران بلاهایی هم مستتر باشد و حضرت آنرا پیش بینی می کند.
🚩@haramaliakbar
#حدیث_خوانی
فضیلت تسبیحِ تُربَت
تهذیب الأحکام عن محمّد بن عبد اللّه بن جعفر الحمیری: کتَبتُ إلَی الفَقیهِ [أی الإِمامِ المَهدِی] علیه اسلام أسأَلُهُ: هَل یجوزُ أن یسَبِّحَ الرَّجُلُ بِطینِ قَبرِ الحُسَینِ علیه اسلام ؟ وهَل فیهِ فَضلٌ؟
فَأَجابَ ـ وقَرَأتُ التَّوقیعَ ومِنهُ نَسَختُ: یسَبِّحُ بِهِ ؛ فَما فی شَیءٍ مِنَ التَّسبیحِ أفضَلُ مِنهُ، ومِن فَضلِهِ أنَّ المُسَبِّحَ ینسَی التَّسبیحَ ویدیرُ السُّبحَةَ، فَیکتَبُ لَهُ ذلِک التَّسبیحُ.
محمّد بن عبد اللّه بن جعفر حِمیری: به فقیه (یعنی امام مهدی علیه اسلام) نامه نوشتم و از ایشان پرسیدم: آیا جایز است که انسان، با گِل قبر حسین علیه اسلام تسبیح بگوید؟ و آیا چنین تسبیحی، برتری ای [ بر دیگر تسبیح ها ] دارد؟
امام علیه اسلام در پاسخ که من آن را خواندم و نسخه برداری کردم نوشت: «با آن تسبیح بگوید که هیچ تسبیحی از آن، برتر نیست و از برتری های آن، این است که [وقتی] دارنده اش از تسبیحگویی غافل می شود و تسبیح را می چرخاند [ باز هم در نامه اعمال، ] برایش تسبیح گفتن، نوشته می شود».
تهذیب الأحکام: ج ۶ ص ۷۵ ح ۱۴۸
🚩@haramaliakbar
#اطلاعیه
مراسم هفتگی
( قرائت یک جزء قرآن کریم، حدیث خوانی، صحیفه سجادیه و حدیث کسا )
⚪️ ویژه خواهران و برادران ⚪️
🚩 هیئت حرم علی اکبر علیه السلام
🚩 حسینیه حضرت زهرا سلام الله علیها
🚩@haramaliakbar
هدایت شده از هیئت حرم علی اکبر (علیه السلام)
🔻 طرح یاران عاشورایی
🔻 هر نفر هر ماه ۷۲ هزار تومان
🔻 کمک به مخارج هیات
🔻 جلسات و روضههای هفتگی
🔻 مشارکت در تکمیل ساختمان حسینیه حضرت زهرا سلام الله علیها
🔻 اطعام
🔻دوستان عضو طرح یاران عاشورایی که ماهانه جمادی الثانی را پرداخت نکرده اند، لطفاً اقدام نموده و رسید آن را در گروه یاران عاشورایی بارگذاری فرمایند.
🔻دوستانی که در این طرح عضو نیستند و مایلند عضو شوند، ترجیحاً مبلغ ۷۲ هزار تومان به ازای هر نفر به شماره کارت درج شده در همین پیام واریز نموده و رسید مربوطه را به همراه نام و نام خانوادگی پرداخت کننده و درج ماه قمری مربوطه به گروه یاران عاشورایی ارسال فرمایند تا نام ایشان نیز در لیست یاران عاشورایی ثبت گردد.
🔻از قافله خیر عقب نمانید.
🔻 شماره کارت جهت واریز مبالغ کمک به هیات و طرح یاران عاشورایی
💳
5892101323154803بنام جواد حسین زاده 🔻 لینک گروه یاران عاشورایی https://eitaa.com/joinchat/3014722005C4ce82aeedb 🚩 هیئت حرم علی اکبر علیه السلام 🚩 حسینیه حضرت زهرا سلام الله علیها 🚩@haramaliakbar
هدایت شده از هیئت حرم علی اکبر (علیه السلام)
🔻 طرح یاران علوی
🔻 هر نفر هر ماه ۱۱۰ هزار تومان
🔻 صدقه اول ماه
🔻 مشارکت در توزیع ارزاق و گوشت قربانی میان نیازمندان
🔻دوستان عضو طرح یاران علوی که صدقه اول ماه جمادی الثانی را پرداخت نکرده اند، لطفاً اقدام نموده و رسید آن را در گروه خیریه بارگذاری فرمایند.
🔻دوستانی که در این طرح عضو نیستند و مایلند عضو شوند، ترجیحاً مبلغ ۱۱۰ هزار تومان به ازای هر نفر به شماره کارت درج شده در همین پیام واریز نموده و رسید مربوطه را به همراه نام و نام خانوادگی پرداخت کننده و درج ماه قمری مربوطه به گروه خیریه ارسال فرمایند تا نام ایشان نیز در لیست یاران علوی ثبت گردد.
🔻از قافله خیر عقب نمانید.
🔻 شماره کارت:
💳
5859831112580849بنام جواد حسین زاده 🔻 لینک گروه خیریه: https://eitaa.com/joinchat/4101243315C22759eeee4 🚩 خیریه حضرت ام البنین سلام الله علیها 🚩 هیئت حرم علی اکبر علیه السلام 🚩 حسینیه حضرت زهرا سلام الله علیها 🚩@haramaliakbar
#حدیث_خوانی
حضرت آیتالله بهجت قدسسره مانند دیگر عالمان بزرگ شیعه توجه ویژهای به این حدیث داشت. شاید چشمگیرترین امری که در اینباره از ایشان مشهود بود، قرائت دائمی حدیث کساء بود. ایشان شبها این حدیث را قرائت میکرد و حتی در سالیانی دورتر، افراد خانواده را گرد هم میآورد و به همراه ایشان حدیث کسا میخواند. گاهی هم در لابهلای کلامش به فرازهای آن روایت اشاره میکرد و گاهی هم صراحتاً درباره حدیث کساء سخن میگفت. باور ایشان این بود که امام عصرعجلاللهتعالیفرجهالشریف به مجالس حدیث کساء توجه ویژهای دارند.
میفرمودند: «عجائب و غرایبی در حدیث کساست. خدا میداند کسی بشمارد که چقدر معجزه در آن است، خیلی کار بزرگی کرده است». این فرمایش از آن عالم بزرگ، کلیدی است برای باز کردن باب تفکر و تدبر در این حدیث شریف.
آیت الله بهجت سفارش می کرد برای شفای مریض حدیث کساء را مکررا بخوانید و هنگام خواندن در مجلس عود روشن کنید.
همچنین آیت الله قاضی استاد عرفان و اخلاق علامه طباطبایی، صاحب تفسیر المیزان، به حدیث کساء بسیار اعتقاد داشت و اگر کسی به ایشان مراجعه می کرد و از مشکلات خود برای ایشان می گفت، در جواب به خواندن حدیث کساء، سفارش میکردند.
آن بزرگوار به رعایت آداب خاصی برای جلسات حدیث کساء اشاره مینمودند؛ برای مثال میفرمودند: در جلسات حدیث کساء، چوب عود روشن کنید.
#حدیث_کساء
🚩@haramaliakbar
#صحیفه_سجادیه_خوانی
فرازی از دعای بیستم(مکارم الاخلاق)
«وَ لَا تَفْتِنِّي بِالنَّظَرِ». و مرا به سبب نگاه، مورد آزمایش سخت قرار مده.
شرح:
کار چشم، دیدن است. هم حلال را میبیند و هم حرام را، هم خوب را هم زشت را. چشم اگر سالم باشد تا با چیزی مواجه شود، میبیند. زن نامحرم را میبیند؛ ماشین مدل بالا را میبیند؛ کاخ را میبیند. امّا دیدنها کار دست انسان میدهد. زیرا همهی آدمها که از اینها ندارند؛ عدّهای دارند و عدّهای ندارند. کسی که ندارد، چه میکند؟ هوس میکند و میگوید: «فلانی ماشین پنجاه میلیونی دارد، امّا من الاغ هم ندارم!» شیطان وسوسهاش می کند و لذا میگوید: «چه کنم؟ دنبال کاری بروم که از این ماشینها سوار شوم .از این ساختمانها داشته باشم.»
همین چشم که نگهبان انسان است تا در چاله نیفتد و با ماشین تصادف نکند، خودش چیزهایی را میبیند که تقوای انسان را از بین میبرد؛ لذا مواظب باشیم این خطر در انتظار ما هم هست. مگر نخواندهای این آیه را: «أَ حَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَ هُمْ لا یُفْتَنُونَ»؛[عنکبوت. آیه۲] آیا آنها که گفتند خدا را قبول داریم، خیال کردهاند که آنها را امتحان نمیکنیم تا معلوم شود چه کسی واقعاً ایمان دارد.
«ز دست و دیده و دل هر دو فریاد» مال همین است. «بسازم خنجری نیشش ز فولاد» فایده ندارد. باید تقوا را ادامه دهی تا ایمان بالا برود؛ فولاد به درد نمیخورد. خیلیها فولاد داشتند ولی غلاف کردند. باید ایمان به وسیلهی ادامهی تقوا قوّت پیدا کند. اگر ایمان را با تقوا درست کردیم، خدا ما را حفظ میکند.
🚩@haramaliakbar