eitaa logo
حرم- کارشناسان احکام
454 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
231 ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*⃣ ژلاتين 💠 سؤال: آیا خوردن خوراکی های خارجی مانند که در تولید آنها به کار رفته است، اشکال دارد؟ ☑️ جواب: حلیت و حرمت بستگی به موادی دارد که از آنها تهیه می شود؛ اگر باشد، حلال است، اما اگر حیوانی باشد، در صورتی که از اجزاء حیوان حرام گوشت یا از پوست حلال گوشت که ذبح شرعی نشده است، باشد، حرام است و اگر از استخوان حلال گوشتی که ذبح شرعی شده است، باشد، حلال است ـ اگر شرعی نشده باشد، در صورت تطهیر استخوان حلال است ـ، در هر صورت اگر معلوم نباشد ژلاتین مورد مصرف از نوع حلال است یا حرام، مصرف آن اشکال ندارد. 🆔 @leader_ahkam