2.mp3
زمان:
حجم:
4.45M
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
#خبر #آستان
☑️ اعلام برنامه هفتگی حرم مطهر حضرت معصومه(س)
◾️ خادمان آستان مقدس بانوی کرامت در هفته جاری از ۶ تا ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ با برگزاری مراسم سخنرانی و مداحی قبل از اذان ظهر، قبل از اذان مغرب و بعد از نماز عشاء از زائران و مجاوران حرم میزبانی میکنند.
📎 news.amfm.ir/?p=95803
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال رسمی آستان مقدس
"حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها"
🔘 @astanqom
به اطلاع کلیه مراجعین محترم میرساند:
طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیلی کتابخانه آستان مقدس تا اطلاع ثانوی تمدید گردید.
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#تلنگر
#نهج_البلاغه
خطبه بیست و دوّم :
بخش اول : خونخواهی عثمان
و من خطبة له (علیه السلام) حين بلغه خبر الناكثين ببيعته و فيها يذم عملهم و يلزمهم دم عثمان و يتهدّدهم بالحرب:
ذمّ الناكثين:
أَلَا وَ إِنَّ الشَّيْطَانَ قَدْ [ذَمَرَ] ذَمَّرَ حِزْبَهُ وَ اسْتَجْلَبَ جَلَبَهُ، لِيَعُودَ الْجَوْرُ إِلَى أَوْطَانِهِ وَ يَرْجِعَ الْبَاطِلُ إِلَى نِصَابِهِ؛ وَ اللَّهِ مَا أَنْكَرُوا عَلَيَّ مُنْكَراً وَ لَا جَعَلُوا بَيْنِي وَ بَيْنَهُمْ نَصِفاً.
وَ إِنَّهُمْ لَيَطْلُبُونَ حَقّاً هُمْ تَرَكُوهُ وَ دَماً هُمْ سَفَكُوهُ؛ [فَإِنْ] فَلَئِنْ كُنْتُ شَرِيكَهُمْ فِيهِ فَإِنَّ لَهُمْ لَنَصِيبَهُمْ مِنْهُ، وَ [إِنْ] لَئِنْ كَانُوا وَلُوهُ دُونِي فَمَا التَّبِعَةُ إِلَّا عِنْدَهُمْ، وَ إِنَّ أَعْظَمَ حُجَّتِهِمْ لَعَلَى أَنْفُسِهِمْ؛ يَرْتَضِعُونَ أُمّاً قَدْ فَطَمَتْ وَ يُحْيُونَ بِدْعَةً قَدْ أُمِيتَتْ. يَا خَيْبَةَ الدَّاعِي، مَنْ دَعَا وَ إِلَامَ أُجِيبَ؟ وَ إِنِّي لَرَاضٍ بِحُجَّةِ اللَّهِ عَلَيْهِمْ وَ عِلْمِهِ فِيهِمْ.
ترجمه :
(در سال 36 هجرى پس از بازگشت فرستادگان امام عليه السّلام از جانب طلحه و زبير، در سرزمين «ذى قار» حضرت اين سخنرانى را ايراد كرد):
امام عليه السّلام و شناساندن ناكثين «اصحاب جمل»:
آگاه باشيد، كه همانا شيطان حزب و يارانش را بسيج كرده و سپاه خود را از هر سو فراهم آورده است، تا بار ديگر ستم را به جاى خود نشاند و باطل به جايگاه خويش پايدار شود.
سوگند به خدا ناكثين هيچ گناهى از من سراغ ندارند، و انصاف را بين من و خودشان رعايت نكردند آنها حقّى را مى طلبند كه خود ترك كردند، و انتقام خونى را مى خواهند كه خود ريختند.
اگر شريك آنها بودم، پس آنها نيز در اين خونريزى سهم دارند، و اگر تنها خودشان خون عثمان را ريختند پس كيفر مخصوص آنهاست مهم ترين دليل آنها به زيان خودشان است.
مى خواهند از پستان مادرى شير بدوشند كه خشكيده، بدعتى را زنده مى كنند كه مدّت ها است مرده، و چه دعوت كننده اى(1) و چه اجابت كنندگانى همانا من به كتاب خدا و فرمانش در باره ناكثين خشنودم.
___________________________
(1) دعوت كنندگان، طلحه و زبير و عائشه مى باشند.
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#کتاب_صوتی
#چونان_چشمه_ای_خون_باره_جوش
این داستان، روایت آغاز حرکت «مختار بن عبید ثقفی» در پشتیبانی از سالار شهیدان «امام حسین(ع)» است که آنگونه که انتظار میرفت، محقق نشد.
با شنیدن خبر شهادت «مسلم بن عقیل»، «مختار بن عبید ثقفی» که در راه کوفه برای پیشگامیِ بیعت با آقایش «امام حسین(ع)» بود، زار و پریشان قصد جان و خانمان «عبیدالله بن زیاد» را کرد. برای رسیدن به مقصود در برابر یاران خودی، خود را خلع سلاح کرد و به کوفه درآمد.
«حارث» بیرحم به گمان آنکه مختار برای تبعیت از امیر کوفه آمده، او را نزد عبید الله بن زیاد برد، ولی سعایتکنندگان زیاد را بر آن داشتند تا او را به زندان درافکند.
مختار بن عبید ثقفی به فرمان عبیدالله ابن زیاد به زندان درافکنده شد و چندی گذشت تا «شیخ کثیر»، ملاّی ملاخانه هم به همان بند افتاد و چون مختار را به جا آورد، مصمم شد تا برای او کاری کند. مختار کاغذ و قلم و دواتی خواست و کثیر پس از آزادی به کمک زندانبان آنها را به او رساند و مختار مرقومهای نوشت و به همراه کثیر برای شوی خواهرش «عبدالله عمر» فرستاد.
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_
2.mp3
زمان:
حجم:
12.58M
🔷🔸💠🔸🔷
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/