جواب سلام
بسیاری از مردم در جواب سلام که از واجبات است، کم دقتی کرده و به ظرافت ها توجه نمی کنند، برای نمونه:
جواب سلام «واجب فورى» است؛ یعنى باید طورى پاسخ داد که جواب محسوب شود.
واجب کفایى است؛ یعنى اگر شخصى وارد بر جمعى بشود و به آنان سلام کند، یک نفر که از آن جمع پاسخ دهد کافى است.
واجب استماعی است؛ یعنى باید جورى پاسخ دهیم که سلامکننده بشنود و به صرف تکان دادن دست یا سر، جواب محسوب نمی گردد.
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
#امروز_به_داد_اموات_برسید
☘ آیت الله بهجت (ره) :
🌷 هیچ عملی به اندازه ی صلوات نمی تواند به اموات کمک کند و به دادِ آن ها برسد.
👈 کمی تا بهجت🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چقدر این سکانس آشناست
سردار حاجی زاده ی عزیز که به خاطر خطای نیروهای تحت امرش، از ملت اینطور عذر خواهی می کنه
باید همه یه بشین پاشو به خودمون بدیم کنار سردار
#منم_عذر_میخوام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 وقتی کارها به حسب ظاهر گره می خورد!
#رهبری
🔷گمانهزنیهای جدید درباره سقوط هواپیمای اوکراینی/ احتمال "جنایت جنگالی آمریکا" به موازات خطای انسانی پدافند
🔸هرچند خطای انسانی محرز است و اپراتور به اشتباه هواپیمای مسافربری را موشک کروز فرض کرده و به آن شلیک کرده است، و هرچند چرایی صدور اجازه پرواز به هواپیمای مسافربری در چنین شرایط حساسی همچنان محل سوال و پیگیری رسانههاست، امّا چند روزی است برخی کارشناسان داخلی و همچنین بعضی از رسانههای خارجی به طرح این نکته و پرسش نیز پرداختهاند که چگونه سامانه پدافندی مورد بحث در این صحنه اولاً ارتباط رادیویی خود را از دست داده و همچنین چگونه هواپیمای مسافربری را موشک کروز دیده است؟
🔸سایت The Drive از رسانههای غربی در این بین این گمانه را مطرح کرده است که احتمالاً سیستم جنگ الکترونیک آمریکاییها هواپیمای مسافربری را برای بخشی از پدافند ایران به عنوان یک هدف جنگی نشان داده است. در هر صورت خطای انسانی پدافند قطعی است و او به هر حال این هواپیما را موشک کروز دیده، امّا در صورتی که این گمانهها راجع به جنگ الکترونیک آمریکا تقویت شود بدین معنا خواهد بود که ارتش آمریکا عملاً یک جنایت جنگی بزرگ را صورت داده و هواپیمای مسافربری را قربانی چنین نبردی کرده است.
🔸حال آنکه نیروهای نظامی ایران نیز علیرغم توانمندی بالای خود در جنگ الکترونیک از روشهای غیرانسانی به هیچ وجه استفاده نکردهاند.
🔸شبهه دیگری که مطرح شده احتمال نقش رژیم صهیونیستی در دستکاری سیستم هواپیمای اوکراینی است که بتواند به رادار علائم اشتباه صادر کند.
🔸 در خبری که بر روی یکی از این سایتها منتشر شده به صراحت آمده است که هواپیمای اوکراینی سه هفته پیش در فرودگاه بنگوریون تلاویو بوده است؛ اما چنین نکتهای در بخشهای انگلیسی بسیاری از سایتهای عبری حذف شده است.
🔸چرایی و چگونگی یک فیلمبرداری مشکوک آنهم در یک فضای نسبتاً بیابانی و در یک ساعت مشخص در نیمهشب توسط فردی که با رسانههای غربی مرتبط بوده(نریمان غریبی) و چرایی و چگونگی اطلاعرسانی فوری برخی رسانههای عربی مانند الحدث سعودی نیز جزو دلالتهای دیگری است که مسئله را کاملاً مشکوک و واجد شرایط بررسی بیشتر میکند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@haress_313
🔴 جزئیات مهم از حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکا از زبان افسر دانمارکی
🔸به دنبال حمله، ما فورا به پناهگاههای امن و مستحکم زیرزمینی پناه بردیم و با ترس و وحشت منتظر بودیم تا این که صاعقهای از آسمان نازل شد و خاک زیادی داخل پناهگاه ما ریخت تا جایی که نزدیک بود خفه شویم. همان موقع آژیرهای خطر به صدا درآمدند.
🔸به نظر میرسد موشکها به دستگاههای رادارگریز بسیار دقیقی مجهز بودند. بعد از آن حملات موشکی پیاپی ادامه یافت و تقریبا 13 موشک شلیک شد.
🔸پناهگاهها هرگز هدف حمله قرار نگرفتند
🔸به نظر میرسد ایران به دنبال حملات کیفی و دارای مضمون و معناست نه حملاتی کمی که حاصل آن کشته شدن سربازان باشد.
🔸ضمنا به نظرم این پیامی به دنیاست با این محتوا که ایران میخواهد به جهان بگوید برخلاف آنچه که آمریکا به شما القا میکند ما مسلمان هستیم نه قاتل و اگر این طور بودیم هزاران سرباز و افسر را زیر خاک دفن میکردیم.
🔸موشکها بسیار دقیق بودند و اهداف مورد نظرشان را با دقتی عالی نشانه رفتند؛ بدون آن که حتی یک موشک سقوط کند یا از هدف منحرف شود.
🔸از اینجا میتوان فهمید ایرانیها نقشههای دقیقی از پایگاه هاه، مقرهای مدیریتی، پناهگاهها و آشیانه هواپیماها داشتند و میتوانستند پناهگاهها را هم در حالی که در اوج آرامش و تسلط بودند بزنند.
🔸باید این را اضافه کنم که ایران جناح عراقی یا پناهگاهها و مراکز درمانی و خدماتی را نشانه نرفت و فقط به جناح آمریکایی و اهداف منتخب تمرکز کرد که این نشان میدهد ایرانیها نقشههایی دقیق از همه پایگاههای نظامی و خارجی در عراق و کل منطقه خاورمیانه دارند.
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
🔷نشست «مقتدی صدر» و رهبران الحشدالشعبی عراق
🔸پایگاه شبکه المیادین از نشست مهم رهبران الحشدالشعبی عراق با رهبر جریان صدر خبر داد.
🔸در این نشست که با حضور صدر، دبیرکل گردانهای حزبالله عراق، دبیرکل جنبش النجباء و شماری از رهبران عصائب اهل الحق برگزار میشود، مسائل مهم مربوط به حضور اشغالگران آمریکا در خاک عراق بررسی میشود.
هدایت شده از شهید ناصری پاقلا نهاوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رادارها چگونه در اثر #جنگ_الکترونیکی اشتباه میکنند
“نوروزی” استاد دانشگاه امیرکبیر:
یکی از راه های ساده جنگ الکترونیکی این است که فرستنده دیگر که شاید متحرک هم نباشد، با فرستادن سیگنال اشتباه، سیستم راداری را دچار اشتباه میکند.
🔰 اخراج آمریکا از منطقه؛ سیاست راهبردی ایران
نگاهی به سیاستِ راهبردی حضرت آیتالله خامنهای در حوزه غرب آسیا
یکی از نکات مهم دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب اسلامی، تصریح حضرت آیتالله خامنهای بر «نامناسب بودن وضعیت منطقه» ناشی از «فسادانگیزی آمریکا» بود. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گزارش زیر مواضع حضرت آیتالله خامنهای دربارهی این مسئله و نیز ضرورتِ خروج نظامیان آمریکایی از غرب آسیا را با تمرکز بر دیدارهای بینالمللی ایشان بازخوانی میکند.
طی یک سال گذشته، موضوع فسادانگیزیِ حضور آمریکاییها در منطقهی غرب آسیا یکی از محورهای مورد تأکید حضرت آیتالله خامنهای در دیدارهای دیپلماتیک و بینالمللی ایشان بوده است. رهبر انقلاب در دیداری که در اوایل سال ۹۸ با نخستوزیر عراق داشتند با اشاره به روند تحولات این کشور به این مسئله پرداختند که اساسا دولت آمریکا دموکراسی در عراق و استقلال این کشور را به ضرر منافع خود میداند: «آمریکاییها برخلاف اظهارات لفظی خود، دموکراسی و مجموعهی فعالان سیاسی کنونیِ عراق را به ضرر خود میدانند... آمریکاییها و دنبالههای آنها در منطقه، با تبدیل شدن عراق با چارچوب دموکراسی فعلی و شخصیتها و جریان کنونیِ در رأس کار، مخالفند و آن را به ضرر منافع خود میدانند.» ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ و بر همین اساس خروج نظامیان آمریکایی از این کشور را مطرح کردند: «دولت عراق باید کاری کند که نظامیان آمریکایی هرچه زودتر از عراق خارج شوند.» ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
رهبر انقلاب در دیدار با میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى نیز با اشاره به اثرات سوء حضور آمریکاییها در منطقه، ناامنی و شر و فساد را ارمغان آمریکاییها دانستند: «حضور آمریکا در این منطقهی ما جز شر و فساد هیچ اثری نداشته؛ پا در این منطقه گذاشتند، با خودشان شر و فساد آوردند. هر جایی که قدم میگذارند یا ناامنی است یا جنگ داخلی است یا کارهایی از قبیل ایجاد داعش است.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۴ همچنین ایشان نفوذ و ایجاد تفرقه را «سلاح اصلی آمریکا» معرفی کردند: «سلاح اصلی آمریکا هم در این منطقه، نفوذ است -نفوذ در مراکز حسّاس و تصمیمگیر- ایجاد تفرقه است، ایجاد تزلزل در عزم ملّی ملّتها است، ایجاد بیاعتمادی میان ملّتها، میان ملّتها و دولتها، دستکاری در محاسبات تصمیمگیران و وانمود کردن اینکه حلّال مشکلات این است که زیر پرچم آمریکا بروید و تسلیم آمریکا بشوید.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
اساسا تأکید بر تفرقهافکنی آمریکاییها بین ملتها و کشورهای اسلامی یکی از نکات کلیدی مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای دیپلماتیک بوده است. مشخصا ایشان در دیدار با جمعی از مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به همین مسئله اشاره کردند: «هر جایی که یک روز سیاستهای انگلیس، و امروز آمریکا در کشورهای اسلامی وارد شد، پا گذاشت، از این فتنهانگیزیها به وجود آمد؛ هم بین کشورهای اسلامی اختلاف ایجاد میکنند، نفرت و نقار ایجاد میکنند، هم در یک کشور.» ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
از سوی دیگر حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، به شکست آمریکا در منطقهی غرب آسیا اشاره کردند: «آمریکاییها قصد داشتند با استفاده از شرایط بهوجودآمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربهی وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خوردهاند.» ۱۳۹۷/۰۶/۱۶ و با استناد به آن «مهار آمریکا» را امکانپذیر دانستند: «آمریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
در یک جمعبندی کلی میتوان سیاست راهبردی مورد تأکید و پیگیری رهبر انقلاب اسلامی را «اخراج آمریکا» از «منطقهی غرب آسیا» دانست. سیاستی که ضرورت آن به تأمین منافع ملی ایران و سایر کشورها و ملتهای این منطقه بازمیگردد. از نگاه آیتالله خامنهای حضور و دخالت آمریکاییها در غرب آسیا عامل بحرانآفرینی، بیثباتسازی، ناامنی و اختلاف است و این مسئله با همکاری متقابل ملتها و دولتهای این منطقه میتواند پایان یابد. این روزها تحولات مهم و سرنوشتسازِ ناشی از اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گام مهمی در تسریع تحولات و بیداری و همگرایی هرچه بیشتر ملتها محسوب میشود. تحولی که میتواند پیروزی و دستاوردی تاریخی و اساسی را برای ملتها و شکست و ضربهای بنیادین برای نظام سلطه و دولت آمریکا را رقم زند.
متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44657
@irinn_channel