فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر_ناب
?لب ما و قصه زلف تو، چه توهمی، چه حکایتی!
?تو و سر زدن به خیال ما، چه ترحمی، چه عنایتی!
?به نماز صبح و شبت سلام، و به نور در نَسَبت سلام
?و به خال کنج لبت سلام، که نشسته با چه ملاحتی
?به جمال، وارث کوثری، به خدا محمد دیگری
?به روایتی خود حیدری، چه شباهتی، چه اصالتی!
?بلغالعلی به کمال تو، کشفالدجی به جمال تو
?به تو و قشنگی خال تو، صلوات هر دم و ساعتی
?شده پر دو چشم در ازل، یکی از شراب و یکی عسل
?نظرت چه کرده در این غزل، که چنین گرفته قرابتی
?تو که آینه تو که آیتی، تو که آبروی عبادتی
?تو که با دل همه راحتی، تو قیام کن که قیامتی
?زد اگر کسی در ِخانهات، دل ماست کرده بهانهات
?همه جا گرفته نشانهات، به چه حسرتی، به چه حالتی!
?نه مرا نبین، رصدم نکن، و نظر به خوب و بدم نکن
?ز درت بیا و ردم نکن، تو که آستان سخاوتی
شاعر: قاسم صرافان
پ ن: قرائت شده در محضر رهبر انقلاب اسلامی
۱۳۹۰/۳/۲۵
در یک سفر خیالی به سال ۶۱هجری قمری سفر کرده ایم و به این بهانه تلاش کردیم تلنگری به خودمان بزنیم. در عصر رسانه های نوین اگر حواسمان نباشد و به حد کافی بصیرت و سواد لازم برای تشخیص حق از باطل را نداشته باشیم چه بسا ما هم روزی به سرنوشت مردم کوفه دچار شویم.
#جنگ_روانی
#بصیرت #کربلا #عاشورا #حسین_ابن_علی #شایان_فخاری #گرالیت #سواد_رسانه_ای #چارچوب_سازی #رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا مثل کلاغ اند
باهوشند اما هوش عاطفی ندارند
ما به عنوان انسان بیش از هوش زندگی و معاش نیاز به درک عوالم بالاتر داریم که حیوان از آن بیبهره است. خدا ظرفیت آن را برای ما مقدر کرده و ما باید آن را فال کنیم
نان حلال و ارتباط با ملکوت و تپسل به اهلبیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست کم نگیریم
کسانی که دانش و فهم سطحی دارند و امام حسین (ع) را نمیشناسند، اغلب تحت تأثیر کلیشهها و اطلاعات نادرست قرار میگیرند. آنها ممکن است تنها به ظاهر واقعه عاشورا توجه کنند و از عمق پیام و فلسفه این قیام بیاطلاع باشند. این دسته از افراد نمیتوانند ارزشهای حقیقی چون آزادی، عدالت، و فداکاری را که امام حسین (ع) نماینده آنهاست، درک کنند.
در مقابل، فرهیختگان جهان که حتی ممکن است مسیحی یا غیر مسلمان باشند، با مطالعه و تحقیق درباره شخصیت و قیام امام حسین (ع)، به ارزشها و پیامهای عمیق این واقعه پی برده و به آن عشق میورزند. این افراد، با تأمل و تفکر در وقایع تاریخی، توانستهاند ارتباط مستقیمی بین اصول انسانی مشترک در همه فرهنگها و مذاهب با پیام امام حسین (ع) برقرار کنند. آنان ارزشهای چون ایستادگی در برابر ظلم و حقطلبی را در وجود امام حسین (ع) میبینند و به او احترام میگذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه نگران انحراف فرزندت هستی
وقت باید بزاری
باتوجه به گفته های دکتر آمن 🍀
وقت گذروندن با فرزندتون؛ علاوه بر افزایش اعتماد بین شما و فرزندتون، اعتماد به نفس آنها را نیز افزایش میده.
شما میتوانید از ۱۰ دقیقه شروع کنید و به مرور، زمان باهم بودنتون افزایش بدید.
باید مثل یه رفیق بشینی پای حرفش
مدام تکذیبش نکنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خبر برای خانوادههای شیعه
🔹روزنامههای مطرح عربستان سعودی ضمن خوشحالی زیاد، درحرکتی هماهنگ اقدام به انتشار مقاله با این عنوان کردند:
🔻براساس نسبت رشد فرزندآوری خانواده های اهل تسنن ، نسبت به شیعه، حداکثر تا۳۰سال آینده اکثریت جمعیت ایران نیز، سنی خواهند بود ...
در رده ابتدایی الان موازنه تغییر کرده!🚦
✅بااین تفاوت که برای ما شیعیان رعایت حقوق اقلیت اهل سنت یک اصلست. اما
آیا اکثریت اهل سنت ایران رعایت حقوق اقلیت شیعه را خواهندکرد؟!
به وضعیت شیعیان در عربستان، افغانستان، مصر و... نگاه کنید.
🔴استراتژی اهل سنت وهابی در بلوچستان چهار چهل است! چهار زن و چهل بچه!
زود ازدواج میکنند، چند همسر اختیار میکنند و مرتب فرزند میآورند. در تعداد زیاد فرزند، فرزندانی دارای روحیه قویتری خواهندداشت.
اما جوانان ما دیر ازدواج میکنند، دیر وکم فرزند میآورند و در تعداد کم، فرزندان ضعیفی تربیت میشوند.
باسطحی نگری به یکی دو فرزند اکتفا میکنند ودلیل آن را تأمین آینده فرزندانشان بیان میکنند که توهمات غیرعلمی و بعکس واقعیت ست!
اهل سنت در محیط پرجمعیت بزرگ شدند ولی فرزندان کم ما بصورت افراطی موردتوجه ونتیجتا ضعیفاند!
🔴آیا با روال فعلی،فرزندانمان آینده خواهندداشت؟
🔴هرکس یکی دارد و آنهم مولوی عبدالحمید معین میکند
🔴میگویند پول پوشکش را نداریم!
مملکت را به موشک نباختیم به پوشک خواهیم باخت.
لینک وضعیت مشهد
لینک خلاقیت کودک
لینک شبنم قربانی
لینک جشن تولد بلاگر با رونالدو
لینک کودکژاپنی
هشتگ #فرزندآوری را در کانال ما بزنید
این مطالبه مکرر رهبر رو جدی نگرفتیم😔
خواهش میکنم برای همه خانوادهها بفرسید
🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت یک به اصطلاح لیبرال غربگرا را
با مؤمن مسلمان واقعا پایبند به اصول
در این دو دقیقه به وضوح ببینید
خداوند یقینا به افرادی که مردم مظلوم فلسطین را فراموش کردند رحم نخواهد کرد
یقینا آنها موفق نخواهند شد.
مطمئن باشید خدا انها را رسوا خواهد کرد.
خود ما کدام طرف تاریخ ایستاده ایم؟؟!!
69.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️طبقه بندی خواص از نگاه رهبر معظم انقلاب
عوام نباشیم وگرنه با خواص منحرف ماهم منحرف خواهیم شد.
#جامعه_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده ارتش صهیونیستی
ما داریم با ایران میجنگیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از نمرود سوال کنی دوستداری صبح چشم باز کنی کی نباشه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمر و یزید زمانت را بشناس
مادر جوان شهید فلسطینی به فرزندانش:
امام حسن و امام حسین که بهتر از شما بودن.
شما در این روستا چطور روشنفکر شدید؟! 1
✍ غلامرضا صادقیان
محسن رنانی، استاد اقتصاد در دانشگاه اصفهان، در مطلبی با عنوان «روستای نصفجهان»، اصفهان را به این دلیل که رأی جلیلی در این شهر بالاتر بوده، با تحقیر، «روستا» نامیده است! نوشته و ادعای او از آن مطالبی است که بدون اطلاع از محتوا و استدلال آن، میتوان آن را رد کرد و فاقد ارزش دانست. پس روی سخن با ایشان نیست، بلکه با جبهه روشنفکری کشور است که ساکت مانده است، نوعی خفقان که یک بیماری خطرناک است. توجه کنید که خفقان، فحش نیست، فقط یک بیماری است. جبهه روشنفکری نهفقط در تمامی اظهار روشنفکریها پشتهم هستند، بلکه در حماقتها نیز پشت سر هم هستند! با این حال، ادعای این استاد دانشگاه را با استدلالهای ضعیف و منحط نوشتهاش مردود میدانیم نه با چیز دیگر. او یادآور شده که مقاله «روستای نصفجهان» را در جوانی نوشته و تاکنون جرئت انتشار آن را نداشته، اما «امروز که ترکیب آرای اصفهان در انتخابات چهاردهم را دیدم و با آرای دیگر استانها مقایسه کردم، داغ آن مقالهام تازه شد.» چه استدلالی! فرومایه و بیمعنی! هم دروغ، هم فاقد ارزش.
اول، از چه زمانی نژادپرستی و قومیتگرایی و تجزیهچیبودن، استدلال شد؟! چطور رأی یک ملت را تقسیم به شهرها و قومیتها و روستاها میکنید تا نتیجه بگیرید که کدام بد است و کدام خوب؟! دوم، چطور برای شما مسلم شد که رأی به یک نامزد در مقابل رأی نامزد دیگر، یعنی حقارت؟! آنهم با استعارهگرفتن از نام روستاییبودن؟! با این استدلال، کل امریکا که به ترامپ رأی داد و صدای روشنفکری جهان را درآورد، یک روستاست! و هربار که در فرانسه قدرت کاملاً میچرخد و راستها رأی میآورند و موجب رنجش روشنفکران چپ میشوند، فرانسه یک روستا میشود! سوم، هرچند مقایسه، غلط و مذموم است، اما رأی اصفهان با کدام استانها مقایسه شده است؟ ۱۵ استان دیگر که ستون تمدن چندهزارساله ایرانی روی دوش این استانهاست، مانند فارس و یزد و کرمان و خراسان نیز مانند اصفهان رأی دادهاند، پس چرا برای اینکه در پیری یاد مقاله جوانی شود، دروغ هم میگویند و رجز تجزیهچیها را میخوانند و ایران را به چند استان با آرای متفاوت تقسیم میکنند؟! به اصفهانیها میگویند قبیلهباز! اما خودشان سالهاست تا گردن در خمره خودپرستی و قبیلهپرستی فرو رفتهاند تا جایی که هرکس مثل آنها فکر نکرد و با آنها در خمره نبود، پس روستایی حقیری است! به اصفهانیها میگویند «افق نگاهتان کوتاه است» (و درواقع به ۱۵ استان تمدنساز ایران!) درحالی که خودشان نمیتوانند رأی مردم را در افق ایران ببینند، نه در افق یک استان! این عبارت که در اصفهان «تکان میخوری به در و دیوار برمیخوری و صدای عدهای درمیآید» با عرض معذرت فقط میتواند تجربه شخصی یک نامتعادل باشد، و نه چیزی بیشتر.
استدلالهای ایشان از انحطاط استدلالآوری خبر میدهد. گفتهاند اصفهان شهر دوم کشور است، اما برخلاف پاریس که روزی ۲۵۰ تئاتر در آن اجرا میشود، تئاتر ندارد! خیلی زود تفکر غربزده را لو دادند. از تمامی هنرها و شگفتیسازیهای مردمان نصفجهان که بگذریم، اصفهان فقط ۲۰۰ صنایعدستی از مجموع صنایعدستی شناختهشده و اصلی جهان را که کمی بیش از این مقدار است در محدوده میدان نقشجهان، فرماندهی میکند. برخی آثار قلمزنی و ساخته دست اصفهانیها قابلقیمتگذاری به هیچ بهای مادی نیست. آن وقت چشم خود را روی این میبندند و از تئاتر و پاریس میگویند؟! دوباره با تشکیک در دلایل دفننشدن یک شرقشناس در ساحل زایندهرود، نشان میدهند مانند یک غربزده توهین به اصفهانیها برای تقدیر از غربیها در نظر ایشان آسان است. اگر حالا با این حد از غربگرایی، از خود پاریسیها بپرسند اصفهان را با رأی به نامزد ریاستجمهوری میشناسید یا با تمدن بسیار قدیمی و مسجد عتیق هزارساله یا با تمدن عصر صفوی و حکمرانی بر نیمیاز جهان متمدن آن روزگار یا با هنر و معماریهای تکرارناپذیر آن، آیا از غربیها پاسخ میشنوند که نه! اصفهان را با رأیی که برخلاف میل یک استاد دانشگاه دادهاند، میشناسیم و معتقدیم به همین دلیل یک روستا و مردمانش فاقد افق بینش هستند؟!
استدلال دیگر را وارونه القا میکنند. گفتهاند اصفهان بزرگترین شهر صنعتی و گردشگری کشور است، اما روزانه کمتر از ۵۰ پرواز دارد! آیا این پرواز کم موجب شده صنایع اصفهان تعطیل شود یا از گردشگری بیفتد یا بهرغم کمی پروازها که دلایل تحریمی دارد، اینکه هنوز گردشگران در اصفهان هستند و صنایع کار میکنند، یک نقطه قوت است؟!
شما در این روستا چطور روشنفکر شدید؟! 2
استدلالهای ضعیف و خندهآور ایام جوانی که در پیری به آنها میبالند به کنار، یک حکایت بدون سند تاریخی نقل کردهاند که اصفهانیها ۱۳۰۰ سال پیش در زمان عمربنعبدالعزیز از خلیفه فرصت خواستهاند تا قبل از ممنوعیت لعن امام اول شیعیان، یک دل سیر او را لعن کنند! این دیگر فقط خالیکردن عقده بر سر مردم اصفهان با دستکردن در خمره تاریخ است. بیشتر به دعوای لاتها جلوی قهوهخانهها شبیه است تا استدلال یک استاد اقتصاد.
مشکل، اما ایشان نیست که ایشان اگر میفهمید، میدانست هرکس چه استاد و چه روستایی، در دموکراسیها فقط یک رأی دارد. مشکل جبهه روشنفکری ماست که تاکنون سکوت کرده است. این سکوت به این دلیل است که عمری است با مقالات ایشان در نقد حاکمیت، سر میکردهاند و حالا این سکوت که ما آن را «خفقان روشنفکری» مینامیم، درواقع حکایت از یک بیماری قلبی، مغزی و داخلی روشنفکری ایران دارد. روشنفکری ما سالهاست در تأیید و تطهیر دموکراسیها، دموکراسی را «یک روش معین با نتیجه نامعین» مینامند. (هرچند این تعریف، خیلی هم تعریفی ندارد!) اکنون به همین دلیل نمیتوانند به همتای خود بگویند چرا این نتیجه نامعین را در شهر خود نمیپذیری!
روشنفکران ما عموماً ایران را تخطئه میکنند و نمیگویند در این روستای عقبافتاده آنان چگونه به این جایگاه بزرگ عقل و اندیشه رسیدهاند! چیزی شبیه همان استعاره شغال در خم رنگرزی که وقتی از خم درآمد، گفت که «این منم طاووس علیین شده»! دوستانش به او گفتند تو هم مثل ما بودهای، اما چرا خودت را حالا برتر از ما میبینی؟! «از نشاط از ما کرانه کردهای/ این تکبر از کجا آوردهای؟!» و یک شغال دوراندیش به او گفت راستش را بگو آیا حیله کردهای یا واقعاً از کاملان شدهای؟! «شید کردی تا به منبر برجهی/ تا ز لاف این خلق را حسرت دهی». به او گفت نکند فریبکاری هستی که میخواهی مردمان مثل خودت را حیرت و حسرت بدهی! «بس بکوشیدی ندیدی گرمیی/ پس ز شید آوردهای بیشرمیی!» شغال دانا به او گفت هرکاری کردی تا بازار خود را گرم کنی، نشد پس خلق را شید (فریب) میدهی و با عبارتسازی و بیحیایی بازار خود را گرم میکنی!
این گرمی بازار از کسانی است که حالا فرصت رأی مردم را برای پناهبردن به بیشرمی غنیمت میشمرند و این حال روشنفکری بیمار ماست که از درون بیمار و ناخوش است، اما ظاهر خود را با این بازارگرمیها خوش نشان میدهد! «گرمی، آن اولیا و انبیاست/ باز بیشرمی، پناه هر دغاست/ که التفات خلق سوی خود کشند/ که خوشیم و از درون بس ناخوشند»
هدایت شده از حرف اولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرن ۱۴
ثمره و میوه میلاد حضرت رسول اکرم ص را در انقلاب اسلامی ایران جستجو کنید.
چهارده قرن باید طول بکشد تا مردم دنیا به بلوغ برسند.
چرا در هنگام میلاد حضرت رسول اکرم چهارده کنگره کاخ کسرا در ایران شکست ؟!
#ظهور
#آخرالزمان
#شجاعی
بعضی از روایتها:
https://nahad.qiau.ac.ir/index.aspx?key=docs&id=495
@harfeavaly