eitaa logo
یاران حاج قاسم
138 دنبال‌کننده
2هزار عکس
2.2هزار ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وقتی سرتیپ هستی؛ ولی روی درجه‌ات را می‌پوشانی تا وقتی با سرباز صحبت می‌کنی، او احساس راحتی کند. کجایند مردان بی ادعا؟ امنیت و اقتدار امروزمان چنین مردان مخلصی است. شادی روح همه‌ی شهدا صلوات اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اس ۳۰۰ وارد ایران شد و در سیستم دفاعی کشور کار گذاشته شد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🔶این یحیی سنوار گنگ خالصه🗿🇵🇸🔥 🔸سال 2018 وقتی موساد برای ترورش 8 تا جاسوس به غزه فرستاده بود، یهو ارتباط موساد با ماموراش قطع میشه! 🔸فرداش یحیی سنوار با اسلحه‌ی همون مامورا میاد جلوی دوربین و به موساد میگه غزه جهنم شماست!
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردار خاکی و انقلابی حاج قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل فراجا. کجای دنیا و در کدام ارتش در دنیا میتونید این رابطه که شبیه رابطه پدر و فرزندی و اینقدر صمیمانه هست رو بین یک فرمانده ارشد در چنین جایگاهی با سربازان وظیفه و زیر دستانش ببینید ؟
تلنگر شبانه؛ ✍️عمده چیزی که برزخ را تاریک می‌کند، حرف پشت سر مردم است، غیبت، تهمت... یکی از چیزهایی که برزخ را روشن می‌کند، گره‌گشایی از کار مردم است. برزخ را گناهان، تاریک می‌کنند، و از آن طرف اعمال خیر، باعث روشنایی عالم قبر و برزخ می‌شوند. ✔️مشاجره‌ها و نزاع‌ها، نور باطن را خاموش می‌کند! بسیاری از بی‌حالی‌ها و عدم نشاط‌ها به جهت مشاجرات است! کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد. روزی چندتا پرخاش باشد، برکات می‌رود و دیگر چیزی نمی‌ماند! حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن، چون کدورت آور است. ✔️ نعمتی که انسان را از خدا غافل کند، نقمت و عقاب است. از جمله، گریه‌ی استدراجی است. حالِ گریه به او می‌دهند، که فکر کند آدم خوبی است! بعضی افراد هستند که در مجالس و هیئت گریه می‌کنند اما کارهایی از این‌ها سر می‌زند که سنگ را به گریه می‌‍اندازد! ✔️ در جامعه‌ ما تقوای لسانی خیلی کم است؛ بعضی از متدیّنین، اهل مسجد، اهل هیئت، تقوای لسانی را از دست داده‌اند! گویا غیبت واجب است و تهمت و افتراء مستحب! خدا می‌داند خیلی خطرناک است، توفیق سلب می‌شود، قلب تیره می‌شود، ✔️ خدا گناه «آبرو بردن» را سخت میبخشد. امام باقر علیه‌السلام فرمودند: «کسی که آبروی مردم را نریزد، خداوند از گناهان او صرف‌نظر خواهد كرد.» اغلب جهنمی‌ها، جهنمی زبان هستند! فکرنکنید همه از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مقدس را می‌آورند جهنم به سبب اينكه آبرو میبردند! اسلام خواهان حفظ آبروی افراد است. ✔️ خبرهای بد را هیچ وقت در خانه نگویید..‌‌ ✔️ مردم فکر می کنند اولیاء خدا روزی هزار رکعت نماز می خوانده اند که این طوری شدند. خیر؛ آنها فقط در اثر داشتن صفات عالیه به این جا رسیدند ✔️ صفات عالیه انسان را ده فرسخ ده فرسخ جلو می اندازد یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند، یک دل شاد کردن تو را خیلی زودتر می رساند، یک مادر خوشحال کردن زودتر می رساند. از اینجا باید شروع کنیم. اینجا را درست کن بعد هزار رکعت نماز خودش می آید، خودت مشتاق می شوی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یزدی‌زاده، کارشناس اقتصادی در آنتن زنده صداوسیما: طی ۴۰ سال دلار را ۱۱ بار گران کردیم؛ وقتی اشتباهی را ۱۱ بار تکرار کردیم نامش خیانت است، دیگر اشتباه نیست!
📸 لشگر نصر؛ بنرهای جدید شهرداری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍ورود عروس با حجاب و پوشش با صوتِ قرآن کریم! در اروپا حالا ایران... فقط کافیه بگیم لطفاً در مراسم عروسی آهنگ پخش نکنید انگار کفر گفتیم و طناب دار آماده می‌شود! جهان به سرعت داره به طرف اسلام و مسلمانی حرکت میکنه تا جایی که آلمان و فرانسه و انگلیس اعلام خطر کردن.