13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺سوره شمس
🌻قاری:انور شحات محمد انور
📌بسیار زیبا تلاوت شده
💚
✨✨✨
🔴فوری
♨️جمعی از طلاب و دانشجویان با مطالبه جوانگرایی و حضور مسئولین جوان و کارآمد و انقلابی، از حجت الاسلام محمد قمی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دعوت نمودند.
رئیس سازمان تبلیغات انقلاب اسلامی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی با تجربه تحول در فضای قرآنی، فرهنگی و تبلیغی کشور و با عضویت در شوراهای کلان و تخصصی کشور نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی جهاد سازندگی و شورای عالی جوانان، شورای عالی فضای مجازی و... در کنار اندوخته های علمی و حوزوی و میدانی و مدیریت خود می توانند کشور را روی ریل اصلی انقلاب بیاندازند.
احادیث آخر الزمان
پیامبراکرم (ص) در روایتی فرموده است:
روزگاری خواهد آمد که دین خدا تکه تکه خواهد شد. سنت من در نزد آنان بدعت و بدعت در نزد آنان سنت باشد، شخصیت های بزرگ در نزد آنها حیله گر خوانده می شوند و اشخاص حیله گر در نزد مردم، با شخصیت و وزین خوانده شوند. مومن در نزد آنان حقیر و بی مقدار می شود و فاسق به پیش آنها محترم و ارجمند باشد، کودکانشان پلید و گستاخ و بی ادب و زنانشان بی باک و بی شرم و بی حیا شوند، پناه بردن به آن ها خواری و اعتماد به آنان ذلت و درخواست چیزی از آنها نمودن، جامه درویشی به تن کردن و مایه بیچارگی و ننگ است. در آن هنگام خداوند، آنان را از باران به هنگام، محروم سازد و در وقت نامناسب بر آن ها ببارد.
💚
✨✨✨
سیداحمددارستانی - Www.Darestani.Com.mp3
7.38M
👆
🎵راه های جلب رضایت امام زمان عج
📜چطور یاد امام زمان در زندگی روزمره مون باشیم؟
🎤حجت الاسلام #دارستانی
👈حتما گوش کنید
🔴این پست رو به نیت تعجیل در ظهور حضرت پخش کنید
💚
✨✨✨
💚 پیامبر گرامی صل الله وعلیه واله وسلم
🍂بر حذر باش و از #غيبت كردن بپرهيز؛ گناه غيبت از گناه (عمل شنيع) زنا به مراتب بزرگتر است.(زنای زبان)
📚 بحار الانوار، جلد ۷۴، صفحه ۸۹
#نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست💯
#احادیث
#تفسیر_قرآن
🍀 @harrozba_qoraan
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹
#حدیث_روز
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔹«انصاف، دل ها را الفت مى دهد.»
📚 غرر الحكم : ح ١١٣٠
〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔹 بهترينِ مردم ، كسى است كه در تنگدستى اش ايثارگر و شكيبا باشد.
📚 غرر الحكم : ج ٣ ص ٤٣٥ ح ٥٠٢٨
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔹 بهترينِ مردم ، كسى است كه در تنگدستى اش ايثارگر و شكيبا باشد.
📚 غرر الحكم : ج ٣ ص ٤٣٥ ح ٥٠٢٨
#احکام_شرعی
📲📿مزاحمت صدای موبایل در نماز📿📲
🤔سوال:
حکم مزاحمت صدای موبایل در نماز چیست⁉️
✍پاسخ:
❇️ هر چیزی که مانع توجه در نماز شود، مکروه است و اگر باعث مزاحمت شود، حرام است.
📚منبع: امام خمینی، توضیح المسائل (محشی - امام خمینی و دیگر مراجع)، ج 1، ص 630، م 1157.
#احکام_معاشرت
#احکام_نماز
#احکام_مسجد
➖🌺➖🌺
✔️مروج احکام دین باشیم👇👇
#هرروزیک_آیه
✨ لَا يَسْتَوِي أَصْحَابُ النَّارِ
🌸 وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ
✨الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ ﴿۲۰﴾
✨ دوزخيان با بهشتيان يكسان نيستند
🌸 بهشتيانند كه كاميابانند (۲۰)
📚 سوره مبارکه الحشر ✍ آیه ۲۰
#داستانک
پادشاهي قصد کشتن اسيري کرد. اسير در آن حالت نااميدي شاه را دشنام داد. شاه به يکي از وزراي خود گفت: او چه مي گويد؟ وزير گفت: به جان شما دعا مي کند.
شاه اسير را بخشيد.
وزير ديگري که در محضر شاه بود و با آن وزير اول مخالفت داشت گفت: اي پادشاه آن اسير به شما دشنام داد. پادشاه گفت: تو راست مي گويي اما دروغ آن وزير که جان انساني را نجات مي دهد بهتر از راست توست که باعث مرگ انساني مي شود.
"جز راست نباید گفت
هر راست نشاید گفت"
«گلستان سعدي»
#خواص_آیات_قرانی
جهت #رام شدن #کسی یا #کسانی
❣درخلوت #سی بار، هرروز بخواند❣
❣وَآيَةٌ لَّهُمْ اللَّيْلُ نَسْلَخُ مِنْهُ النَّهَارَ فَإِذَا هُم مُّظْلِمُونَ
آیه ۳۷ سوره یاسین
#ذکر_درمانے
#اعمال_قبل_خواب
🖊جهت رفع کاهلی درعبادت
قبل ازخواب دست برسینه بگذارد
آنقدر این اسم( #الرقیب)را گوید
تابه خواب برود
رغبتش به عبادت بیشترخواهد شد
مطالب مشابہ↩️