فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پیش بینی موج گسترده اعلام ورشکستگی در اقتصاد آمریکا در نیمه دوم سال
🔺شبکه تلویزیونی سی ان بی سی: کارشناسان پیشبینی میکنند موجی گسترده و فاجعه بار از ورشکستگی در انتظار شرکتهای مختلف در آمریکاست
🔺بیش از ۳ هزار و ششصد شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی اعلام ورشکستگی کردهاند که این میزان برای شرکتهای فناوری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال پیش، ۲۶ درصد افزایش نشان میدهد.
▫️ iribnews.ir/fa/news/2760213
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ویروس تردید
🔹 یک گروه کوهنوردیو در نظر بگیرین که تصمیم میگیرن برای فتح یکی از قلههای اطراف شهرشون اقدام کنن. قرار میذارن با ترکیب همیشگی این کارو انجام بدن اما یکی از اعضای گروه مریضه و نمیتونه همراهشون بیاد. به خاطر همین، تصمیم میگیرن تا یه نفر جایگزینو با خودشون ببرن و با ترکیب کامل به #کوهنوردی برن.
🔹 اما ای کاش در انتخاب فرد جایگزین کمی #دقت میکردن! از همون اول که بهش گفتن قراره کدوم #قله رو فتح کنن، به انتخابشون اعتراض کرد، صبح روزی هم که میخواستن شروع کنن، به مسیری که برای رسیدن به قله انتخاب کرده بودن معترض بود، توی مسیر هم دائم به سرگروه اعتراض میکرد و با حرفاش اعضای گروهو نسبت به شایستگیهای سرگروهی که سالها بود باهاش کوه میرفتن، دچار تردید کرده بود.
🔹 کار به جایی رسید که این فرد تازه وارد شروع کرد به متقاعد کردن اعضای گروه که بیاید برگردیم و مسیر رو ادامه ندیم، اونم درست تو شرایطی که فاصلهی زیادی تا قله نداشتن!
🔹 فکر میکنید اون موفق میشه، یا اینکه #هوشمندی و تجربهی سرگروه و اعضای گروه اونا رو به قله میرسونه؟
🔹 این گروه کوهنوردی نماد خوبیه برای یه #جامعه، داشتن #هدف، #مسیر مناسب برای رسیدن به هدف و #سرگروه و راهبر، متغیرهایی هستن که وجودشون همونقدر که برای یک گروه کوهنوردی مهمه، برای یک جامعه هم مهمه.
🔹 اگر دشمن بخواد مانع از رسیدن یه جامعه به هدفش بشه باید نقش اون فرد #تنبل، #ناامید و #مردد گروه کوهنوردی رو بازی کنه، یعنی با #تردیدافکنی، یقین اعضای جامعه رو نسبت به این متغیرها به شک تبدیل کنه.
🔹 اگر تردیدها در دل اونها اثر بگذاره و ارادهشونو سست کنه، اونها رو #متوقف میکنه و از همونجا برمیگردونه؛ اما اگر در مسیر رسیدن به هدف، تردید نکنن قطعا میتونن به قله برسن و برای بقیهی جوامع تبدیل به #الگو بشن.
📺 برای مشاهدهی پویانمادانش «#ویروس_تردید» به این مطلب مراجعه کنید.
💡 اندیشکده - رسانکده معیار
📡 @Meyaarr
🔍 وزارت کدآمایی
📝 #بازنشر | بخشهایی از یادداشت توئیتری استاد حسن عباسی در شرح «وزارت کدآمایی» در فروردین ۱۳۹۹:
🔰 اقتصاد در زبان پارسی همان #کدآمایی است.
در ایران پسا کرونا جمهوری اسلامی مجبور است که آموزههای کدآمایی را جایگزین دکترینهای شکست خورده اقتصاد مدرن یا همان #اکونومی نماید.
🔰 در تاریخ #الگوی_ایرانی_معیشت نقش اصلی را #کدبانو ایفا میکرده است. کدبانو محور تکنیکی کدآمایی بوده است. او از این رو کدبانو نامیده شده که با منابع حداقلی موجود به ساماندهی زندگی خانواده و قوم و قبیله میپرداخته.
🔰 در تاریخ #الگوی_ایرانی_معیشت در کنار نقش تکنیکی کدبانو، نقش مدیریتی و تاکتیکی کدآمایی به #کدخدا واگذار شده بود تا با منابع حداقلی موجود به ساماندهی دهکده و شهر و میهن بپردازد.
البته این کدخداها هیچگاه ساکن کاخ سفید نبودند.
🔰 در حالی که روح حاکم بر اقتصاد مدرن همان #مصرف_حداکثری است، روح کدآمایی #قناعت است. جامعه کدآما جامعهای قانع است اما تمدن اقتصادی کاپیتالیستی جامعهای اسیر حرص و ولع است. <جنبش اشغال وال استریت> در ده سال پیش هم یک جنبش ضد طمع «Greed» بود.
🔰 نخستین پسلرزهی زلزله کرونا در اقتصاد ایران این است که #وزارت_اقتصاد به #وزارت_کدآمایی تبدیل خواهد شد. انشاءالله
🔰 دومین پسلرزهی زلزله کرونا در اقتصاد مرکانتیلیستی ایران این است که #مرچنت نقش اجتماعی خود را به #کدبانو میدهد. انشاءالله
🔰 سومین پسلرزهی زلزله کرونا در اقتصاد لیبرالیستی ایران این است که با شکسته شدن و قطع #دست_نامرئی_بازار آدام اسمیتی، انسان ایرانی به سوی #دست_مرئی_خدا دست خود را دراز میکند. که «یَدُاللهِ فَوقَ أیدیهِم»
✍️ استاد #حسن_عباسی مفهوم و پارادایم #کدآمایی را در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۳۸۶ در کرسی نظریهپردازی خود در حوزه علوم استراتژیک تحت عنوان کلبه کرامت تدریس کردهاند. مدت زمان جلسه کوتاه و حدود سی دقیقه است:
📹 Aparat.com/v/1vqkb
📹 youtube.com/watch?v=oDe5LqyBMD4
🌐 وبسایت تخصصی کدآمایی متعلق به اندیشکده یقین:
▫️ kadamaei.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
از سال تاسیس مجمع روحانیون مبارز، این مجمع در فتنهها نقشی پررنگ داشته است. کروبی دبیرکل سابق، #موسوی_خوئینی_ها دبیرکل و محمد خاتمی رییس شورای سیاستگذاری حال، فتنههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی زیادی را به کشور تحمیل کردند. در سالگرد #هجده_تیر مجوز این تشکل نباید باطل شود؟
روح الله
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰کشور مجبور است از ساختار کهنه وزارت اقتصاد عبور کند و #وزارت_کدآمایی را جایگزین نماید. #برنامه_هف
📝📝 بررسی تاریخ اروپا نشان میدهد در یک برهه خاص حجم عظیمی از دانشمندان بزرگ، و اندیشمندان نوگرا ظهور پیدا کردند و پایههای «تمدن مدرن» به وسیله آراء آنان شکل گرفته و بهوسیلهی زحمات آنها پیریزی شد.
🔸به نظر میرسد پاسخ به این سوال که چه چیز باعث شد تا امکان ظهور این اندیشمندان فراهم شود و چه چیز مانع از آن بود که در سدههای قبل این افراد پدید نیایند، راهگشای جامعه ایرانی باشد؛ تا بتواند «تمدن نوین» خود را ایجاد کند.
🔰 اکنون نیاز کشور به این تغییر احساس میشود، این ظرفیت عظیم که در انسان مسلمان ایرانی بیشتر متبلور است، باید آزاد شده و گسترش پیدا کند.
🔸ما برای ساخت کشور نیاز داریم تا این جوانان به تولید علوم مرتبط با تمدن نو پرداخته و پایههای آن را مستحکم کنند.
🔰و پس از آن افرادی باید به طرحریزی ساختار #نظام پرداخته و نظریاتی مبتنی بر اسلام را در مقابل تکثرگرایی مونتسکیو پدیدآورند؛ تا حکمتی بالنده و حجتی مسلم برای شیوه اداره جامعه مبتنی بر اسلام و قرآن وجود داشته باشد.
🔸آنگاه مشخص خواهد شد که ما به چه وزارتخانههایی نیاز خواهیم داشت که اکنون حتی اسم و کارکرد آنها دور از ذهن و شاید مضحک به نظر میرسند. مضحک همانند خنده عوام مردم بر نظریه کپرنیک و گردش خورشید به دور زمین!
🔰ما به تغییر وزارتخانهها و حتی تغییر ساختار سهگانه قدرت بیش از هر چیز دیگری محتاج هستیم. مثال تلاشهای ما برای بهبود جامعه، مثال نوسازی مغازههای بازار تهران است؛ هر چقدر خرجش کنی زیرساختش پوسیده و ناکافی است.
⬅️ بیایید به حرفهای گمشده #امام بپردازیم.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
نهایی-برای-پرونده-روز-دختر_compressed.pdf
5.74M
🔸مضیقه ازدواج دختران دهه شصت و اواخر دهه پنجاه، یکی از مسائل مهم موجود در زمینه ازدواج این دختران است که کمتر به آن پرداخته شده است.
🔸مسئلهای که تبعات و آسیبهای فردی و اجتماعی زیادی به همراه دارد.
🔸همه از کودک همسری و حق ازدواج دختر و پسر رشدیافته ولو در سن زیر بیست سال نوشتند، اما بسیار معدود بوده و هستند کسانی که به مسئله ازدواج یک میلیون دختر دهه شصتی که حق ازدواج از آنها سلب شده پرداختهاند.
📝در شماره دوم نشریه «خردورزی» سایت فکرت، در مقالهای مفصل به موضوع مضیقه ازدواج دختران دهه شصت، مبتنی بر تحلیل صحیح آمار تجرد در آمارهای رسمی موجود پرداخته شده است. میتوانید این مقاله را در صفحه هفتاد نشریه که به این متن پیوست شده است، مطالعه کنید.
@fekrat_net
@momenaat
💢 فاطمه قاسمپور رئیس فراکسیون زنان مجلس یازدهم شد
🔻 انتخابات فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی امروز برگزار شد.
🔻 براساس این انتخابات فاطمه قاسمپور نماینده تهران به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب شد. همچنین فاطمه رحمانی نماینده مشهد به عنوان نایب رئیس و سارا فلاحی نماینده ایلام به عنوان سخنگوی فراکسیون زنان در مجلس یازدهم انتخاب شدند.
#مجلس_قوی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
▫️ @Halalzadeha
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students