هدایت شده از اختاپوس
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 معرفی فیلم، سهگانه پدرخوانده
📽سهگانه پدرخوانده، ساخته فرانسیس فورد کاپولا (Francis Ford Coppola) در سالهای ١٩٧٢ ،١٩٧۴ و ١٩٩٠ داستان ظهور، صعود و سقوط خانواده کورلئونه (Corleone) به عنوان یک خانواده مافیایی را به تصویر میکشد
📽 تماشای این فیلم ما را با ویژگیهای یک خانواده و گروه مافیایی و در نهایت با یک جامعه مافیایی آشنا میکند.
📽 اداره شدن بصورت خانوادگی، مخالفت با شفافیت و روشن شدن مناسبات، استفاده از ابزار تهدید، تطمیع و یا حذف مخالفان خود، نفوذ و ارتباط با عناصر درون قدرت و حکومت، داشتن تیم حقوقی و مسلط بر قانون از ویژگیهای مافیاست که در این فیلم به نمایش درآمده است.
#مستند_اختاپوس
#اختاپوس_ها_قابل_شکارند
🦑 @octopus_auto
🦑 @octopus_auto
🔔 رسانه اختاپوس را دنبال کنید
اینستاگرام | تلگرام | آپارات | سایت
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 از آدام اسمیت تا جرج سوروس
[📽🎦 جنبش مقاومت در جنگ ارزی
](https://t.me/currency_war/5388)🌀 آدام اسمیت، بنیانگذار علم اقتصاد و یکی از پدران لیبرالیسم است که میگوید عرضه و تقاضا را «دست نامرئی بازار» متعادل میسازد. دست نامرئی بازار، شامل دو وجه بالا و پایین است؛ یک وجه، دست تبلیغات است و دیگری دست پول که تبلیغات، ذائقه سازی میکند تا تقاضا ایجاد شود.
🌀 این مدل میگوید که برای مدیریت اقتصاد میبایست از تبلیغات و کنترل پول بهره جست. فارغ از اینکه دکترین #آدام_اسمیت در خود غرب سرمایهگرا هم جواب نداده است و به اعتقاد #جرج_سوروس این فرآیند محملی شده برای غارت جهان، باید دانست که در اسلام با ایجاد نیاز کاذب و جو روانی برای خرید کالا یا کارنسی بیش از نیاز طبیعی به شدت مخالفت شده است و تعابیر سیاهی برای روشن کردن آتش طمع در مردم برشمرده شده.
🔺 وظیفه اصلی نهادهای اقتصادی حکومتی که به اسم اسلام بر سر کارآمد و دستگاه تبلیغاتی آن حکومت، باید جلوگیری از رشد حس طمع ورزی مردم باشد نه آن که خود در آن بدمند.
#بازار_آزاد
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
▫️ @currency_war
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️ با لجبازی بر مسأله سربازی، سرمایه اجتماعی نظام را از بین نبریم
📝📝 جنبش مردمی حلالزادهها
📌 همه میدانیم جامعهی ما چند سالی است که بر اثر تهاجم فرهنگی و برخی خیانتها درگیر یک #انقلاب_جنسی خطرناک شده است که پیامدهای آن تنها به #فروپاشی_خانواده محدود نخواهد بود. جمعیت جوان شیعه کشور رو به پیری گذاشته است که این امر نیز باعث بحرانهای امنیتی کوتاه مدت در مناطق مرزی و حتی شهری خواهد شد و از طرفی هم #کیفیت_جمعیت یا به نوعی سرمایه ایمانی، مردمِ تنها حکومت دینی جهان را نیز تحت تأثیر منفی قرار میدهد!
📛 مشکلات دیگر از قبیل افسردگی، عصبانیت، فساد، فحشا و... نیز معضلات رده دوم این موضوع قرار دارند. در واقع عدم تشکیل خانواده هم امنیت ملی را به خطر انداخته و هم فلاح امت مسلمان در آخرت را با مخاطراتی روبهرو کرده است.
📌 باید رودربایستیها را کنار بگذاریم. جوانی که نیاز جنسیاش در فضای شهوت زده امروز، باید هفتگی ارضا شود، سالهاست که فرصت ارضا کردن حلال نیاز خود را پیدا نکرده است.
مشخصا تنها یک راه برای خنثی کردن این ابر تهدید وجود دارد و آن تسریع در امر #ازدواج است. اما ازدواج امروز به یکی از سختترین امور تبدیل شده است.
✴️ جوانی که در ۱۶سالگی احساس نیاز عاطفی و جنسی پیدا میکند، جامعه و خانواده طبق یک فرهنگ غلط مجبورش میکنند تا ۲۴سالگی کارشناسی بخواند و سپس تا ۲۶سالگی کارشناسی ارشد!!
📍تا اینجا بیش از یکدهه از #بلوغ_جنسی وی گذشته است. حال که میخواهد وارد بازار کار شود، بخشی از ساختار نظامی نیروهای مسلح که همچنان قدیمی مانده و سنت رضاخان بوده است، در شرایطی که «لحظهها» در عصر تکنولوژی و آموزش تعیین کننده هستند، میگوید دو سال دیگر از عمر خود را بگذار و برو بالای برجک، دیدبانی بده...
📛 بعد از چندین سال تلف کردن عمر خود در دانشگاه و پادگان، تازه باید شروع به کار کردن کند؛ با حقوق ماهی سه میلیون تومان (تازه اگر گیرش بیاید) باید چندین سال کار کند تا بتواند یک خانه هفتاد متری با قیمت امروز رهن کند.
⭕️ اگر قرار باشد جشن عروسی نگیرد و وسیلهای هم برای منزلشان تهیه نکند، این جوانی که از ۱۶سالگی نیاز جنسی و عاطفی داشته، ۳۵سالگی میتواند به صورت مشروع آن را ارضا کند.
⭕️ حال توقع داریم این جوان چه دیدی نسبت به جامعه و حاکمیت داشته باشد!؟
🔻 این جوانی که از ۱۶سالگی هربار خواسته به صورت مشروع، عمل جنسی انجام دهد، خانواده، جامعه و حکومت، سنگ جلوی پایش گذاشتند، چطور باید متعالی شود!؟
چطور زمانی که درگیر نیاز اولیه خود است، میتواند از انقلاب دفاع کند!؟
💢 رئیس جمهور لیبرال و دولت گرین کارتی رسماً بارها اظهار موضع کردند که با مسأله افزایش جمعیت مخالف هستند و بعید نیست که بخشی از این اتفاقات اقتصادی تعمدی برای سنگاندازی این هدفگذاری امام خامنهای باشد.
🔻 ولی حداقل از نیروهای مسلح به عنوان پشتیبان نظام و سنگر انقلاب انتظار میرود که زمان آگاه باشد و پای خود را از این مصیبتی که در حال وقوع است کنار بکشند. با حذف قدیمیترین، پوسیدهترین و بیخاصیتترین بخش نیروهای مسلح، یعنی سربازی چهره نظام را بیش از این لکهدار نکند و این مشکل را از پیش روی جوانان بردارد.
🔻 ارتشهای امروز حرفهای شدهاند و دیگر گردان پیاده متعلق به زمان جنگ جهانی دوم، محلی از بحث ندارد. از طرفی هم کشور ما بیست میلیون بسیجی دارد که در هر بحرانی از جمله جنگ، پشتیبان انقلاب هستند.
🔻 اگر نیروی نظامی، خود را از جامعه جدا بداند و واقعیتهای اقتصادی، تکنولوژیکی و اجتماعی امروز زندگی را نبیند، باعث میشود که وجهه خود و آرمانی را که از آن دفاع میکند، خدشهدار کند؛ زمانآگاهی ویژگی بارز یک انسان بسیجی است.
🔻اینکه نیروهای مسلح با پافشاری بر روی مسأله سربازی، در حال از بین بردن سرمایه اجتماعی نظام با دست خود میباشند و در گناهان جنسی جوانان، شریک خواهند بود یا نه، قضاوتش با شما!!
مبادا که در آخرت جلوی شهدا و امام شهدا سرافکنده باشیم.
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
▫️ @Halalzadeha
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 چین در ازای نفت به ایران #ریال بدهد...
◀️ بخش یکم
🔹 این روزها جوی که از نظر رسانهای برای #قرارداد_25_ساله ایران با چین ایجاد شده است، فضا را برای نقد و بررسی سازنده و حتی ارائهی پیشنهادهای تکمیلی برای بهینهسازی و ترمیم این قرارداد تنگ کرده است. نه آنهایی که به شدت به این قرارداد حمله میکنند حرفی در مورد حالت ایدهآل یا دستکم بندهای ایدهآل میزنند و نه آنهایی که دفاع میکنند به این فکر میکنند که میتوان توافق بهتری با چین داشت.
🔹 اما فارغ از این دو شیوهی برخورد حاکم، این سوال را میتوان مطرح کرد که «#قرارداد_ایدهآل با چین باید چگونه باشد؟» قطعا این سوال پاسخ مفصلی میطلبد اما دستکم هر کس میتواند به بند یا بندهایی از آنچه ایدهآل میداند فکر کند و آنها را پیشنهاد دهد.
🔹 مثلا یکی از اجزای مهم این قرارداد، موضوع فروش و #تامین_نفت از سوی ایران و در مقابل خرید نفت از سوی چین است. در ازای تامین نفت از سوی ایران، حالت ایدهآل برای چین، این است که به ایران یوآن بپردازد و یا کالاهای مورد نیاز ایران را تامین کند. اما حالت ایدهآل برای ایران چیست؟ احتمالا بسیاری از افراد از جمله دولتمردان فعلی حالت ایدهآل را #دریافت_دلار در ازای نفت فروخته شده میدانند. روالی که در گذشته مرسوم بوده است. اما آیا این واقعا یک حالت ایدهآل است؟
🔹 امروز با توجه به شرایطی که کشور از حیث اقتصادی در آن قرار دارد، میتوان پیشنهادهای بهتر و حالتهای ایدهآلتری را مطرح کرد؛ مثلا این پیشنهاد: «چین در ازای نفت به ایران #ریال بدهد.» بله، چین پول خودمان را به خودمان بدهد! اما گرفتن چیزی که در کشور وجود دارد، و زیادی هم وجود دارد، در ازای فروش نفت به چین چه فایدههایی برای اقتصاد کشور میتواند داشته باشد؟
⬅️ ادامه دارد...
✊ جنبش مردمی کدآمایی، الگوی معیشت ایرانی
📡 @Kadamaei_ir
🔰 چین در ازای نفت به ایران #ریال بدهد...
⬅️ بخش یکم
◀️ بخش دوم
🔹 در بخش قبل این نوشتار به موضوع #قرارداد_25_ساله ایران با چین پرداخته شد و اینکه قرارداد در وضعیت ایدهآل چه بندهایی میتواند داشته باشد. همانگونه که گفته شد موضوع #فروش_نفت به چین، هم برای ایران از حیث فروش نفت و هم برای چین از حیث تامین باثبات نیاز خود به نفت اهمیت دارد. اما در ازای نفتی که به فروش خواهد رسید در حالت ایدهآل چه چیزی باید تقاضا کرد؟ آیا دریافت #دلار در ازای فروش نفت، به گونهای که قبل از تحریمها مرسوم بود، بهترین حالت است؟
🔹 با توجه به شرایط اقتصاد کشور، خصوصا از نظر حجم بالای #نقدینگی و کاهش #ارزش_ریال، پیشنهاد دیگری مطرح شد، «چین در ازای فروش نفت به ایران ریال بدهد.» اما دریافت ریال، که توسط بانک مرکزی ایران میتواند چاپ شود، چه مزیتی دارد؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ابتدا به سوال دیگری توجه کنیم؛ «چین ریال کافی برای خرید نفت را از کجا تامین کند؟ چین، حجم #واردات گستردهای به ایران دارد، لذا میتواند در ازای #صادرات کالا و خدمات به ایران، ریال دریافت کند و این ریال را برای خرید نفت دوباره به ایران بپردازد.
🔹 در این فرآیند یک چرخه شکل خواهد گرفت، یکم، صادارات کالا از چین به ایران؛ دوم، دریافت ریال از ایران که در قالب جمعآوری ریال از بازار و یا در دریافت از دولت ایران خواهد بود؛ سوم، صادرات نفت از ایران به چین و چهارم، پرداخت ریال از چین به ایران. با شکلگیری این چرخه به تدریج مزیتهای #فروش_نفت_به_ریال خود را نشان خواهد داد.
🔹 در این فرآیند، چین دولت را در #تنظیم_حجم_نقدینگی موجود در بازار کمک میکند، مثلا وقتی یک دستگاه موبایل چینی، در بازار ایران به فروش میرود، پول آن در طی این فرآیند، در اختیار دولت ایران قرار میگیرد، چرا که چین برای اینکه بتواند نفت مورد نیاز خود را از ایران خریداری کند، همان ریال را به ایران خواهد پرداخت.
🔹 علاوه بر این، در جریان این چرخه، نه تنها وابستگی کشور به ارزهای مرجع جهانی به حداقل میرسد بلکه ریال به تدریج به یک ارز بینالمللی بدل خواهد شد، چرا که سایر کشورها نیز مانند چین با استفاده از آن امکان خرید نفت ایران را خواهند داشت و عملا ریال پشتوانهی معتبری به نام نفت خواهد یافت. این روند ریال را در داخل کشور #تقویت و در خارج از کشور #معتبر خواهد کرد.
⬅️ پایان
✊ جنبش مردمی کدآمایی، الگوی ایرانی معیشت
📡 @Kadamaei_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
30.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| صحنههایی دیده نشده از یمن
🔺از یمن تصویری جز فقر و خون به جهان مخابره نمیشود. اما یمن واقعیتهای دیگری هم دارد.
🔸ساختمانهای چند طبقهای که در مستند نشان داده میشوند قدمت هفتصد الی هشتصد ساله دارند و مردم هنوز در همین ساختمانهای کهن زندگی میکنند!
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 الگوی طبابت، منطبق با الگوی معیشت
◀️ بخش یکم
🔹 همانگونه که #الگوی_معیشت، اسلامی، ایرانی و غربی دارد و هر یک کاملا متفاوت و متمایز از یکدیگرند؛ #الگوی_طبابت نیز اسلامی، ایرانی و غربی دارد و هر یک از آنها نیز از هم کاملا متمایزند. #الگوی_طبابت_غربی مانند الگوی معیشت آن، الگویی #پرهزینه میباشد، زیرا #تهدیدمحور است و بعلت آنکه انسان در درون خودش آسیبپذیریهای زیادی دارد، هرگاه تهدیدی در بیرون ظهور کند باید آن را از بین ببرد؛ این درحالی است که الگوی طبابت اسلامی و ایرانی مانند الگوی معیشت متناظر آنها #کمهزینهاند. علت این است که این الگوها آسیبمحورند و به جای تمرکز روی از بین بردن تهدیدهای بیرونی، بهدنبال کاهش آسیبپذیریهای بدن انسان هستند.
🔹 برای فهم تمایز این دو الگوی طبابت بهتر است ابتدا با مکاتب امنیتی و تمایز آنها آشنا شوید؛ اساساً چهار مکتب امنیتی وجود دارد:
1- مکتب آسیبمحور: در این مکتب، مبتنی بر نقاط قوت سیستم، اصالت بر تلاش برای پوشاندن آسیب است، و نه از میانبرداشتن تهدید. بهعبارت دیگر، تهدید، ثابت فرض شده و سعی بر دگرگون کردن و کاهش ضریب آسیبپذیری سیستم است.
2- مکتب تهدیدمحور: در مکتب دوم امنیت، آسیب در درون امکان کاهش ندارد، بلکه باید تهدید را در بیرون خنثی نمود.
3- مکتب فرصتمحور: در این مکتب، ابتدا تهدید را برآورد نموده و سپس آن را تبدیل به فرصت مینمایند.
4- مکتب موقعیتمحور: مکتب چهارم امنیتی، مکتب اصالت موقعیت یا وضعیت است که برخلاف مکتب سوم، درونگراست. (بعنوان مثال، صدفی که سنگ را تبدیل به مروارید میکند)
🔹 بیماری #کرونا و شیوهی برخورد با آن، یک نمونهی عینی است که میتواند به تمایز این الگوهای طبابت از یکدیگر کمک کند. یکی از اجزای دستورالعملهای #سازمان_بهداشت_جهانی که مطابق با #الگوی_طبابت_غربی است، این است که برای مقابله با تهدید کرونا باید تمام تلاش این باشد که محیط ضدعفونی شود و تهدید ویروس در بیرون از بین ببرد؛ دقیقا مطابق با مکتب امنیتی #تهدیدمحور.
🔹 همین رویکرد باعث زیادهروی در استفاده از مواد ضدعفونیکنندهای شده است که مشکلات متعددی را وجود میآورند. یک نمونه، استفادهی افراطی از مادهی ضدعفونیکنندهی آب ژاول یا همان #وایتکس است. این مادهی اسیدی در حالت عادی آثار مخرب و جبرانناپذیری بر روی محیط زیست و اعضای انسان به خصوص چشمها، ریهها، گلو و دستگاه گوارش انسان می گذارد و باعث سوزش، خارش، التهاب، تحریک و تخریب بافتی شده و #امنیت_زیستی را مختل میکند. برخی معتقدند که بخشی از تلفات کرونا متأثر از استفادهی افراطی از این مواد خصوصا در محیطهای بستهی داخل بیمارستانها میباشد.
🔹 این در حالی است، که در #الگوی_طبابت ایرانی-اسلامی، حتی اگر بنا بر ضدعفونی کردن محیط باشد، گزینههای بهتری برای این امر وجود دارد که این آسیبها را در پی ندارند. برخی از مواد جایگزین عبارتاند از؛ #اسپند، ترکیب سرکه و نمک، جوشانده یا عرق نعنا، اکالیپتوس و به خصوص #گلاب و نانو سیلور (نانو نقره).
🔹 اما نکته مهمتر این است که الگوی طبابت اسلامی-ایرانی مطابق مکتب یکم امنیتی #آسیبمحور است و نه تهدیدمحور؛ لذا بیش از اینکه به #ضدعفونیسازی محیط بپردازد، به سراغ #تقویت_سیستم_ایمنی میرود. اگر سیستم ایمنی بدن تقویت شود، بر فرض وجود تهدید بیرونی، مشکلی پیش نخواهد آمد.
#الگوی_طبابت_اسلامی_ایرانی
⬅️ ادامه دارد...
✊ جنبش مردمی کدآمایی
📡 @Kadamaei_ir
لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدن غرب شمرده میشد، امروز بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
#پیام_حج
KHAMENEI.IR | فارسی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
🔰 الگوی طبابت، منطبق با الگوی معیشت
⬅️ بخش یکم
◀️ بخش دوم
🔹 الگوی طبابت اسلامی ایرانی برای تقویت سیستم ایمنی، دستورالعملها و حتی داروهای ویژهای دارد. یک مثال شاخص که اتفاقا برای پیشگیری و درمان کرونا بسیار مؤثر است، #داروی_امام_کاظم_علیهالسلام است. بنابر روایتی که حسن بن بسطام بن سابور (شاپور) زیّات واسطی معروف به اِبْن بِسْطام (محدث شیعی امامی) نقل کرده؛ روزی امام موسی کاظم علیهالسلام مبتلا به بیماری شدند و طبیبان داروهای مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا میروید؟! از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید: «هلیله، رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هر ماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه در هر ماه سه مرتبه و به جای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.» (الزیارات ابن سابور، طبالائمه، ص 50)
🔹 بررسیهای آزمایشگاهی انجام شده نشان میدهد، این دارو با #تقویت #سیستم_ایمنی بدن، امکان فعالیت بسیاری از ویروسهای شایع، مثل انواع ویروس آنفولانزا را از بین میبرد. با استفادهی منظم این داروی طبق تجویز امام کاظم علیهالسلام و همچنین نظر اطبای متخصص در این حوزه، فرد با یک #هزینهی_حداقلی، خود را از بسیاری از بیماریها نجات خواهد داد.
🔹 حال، با وجود این مزایا، چرا این روشها توسط الگوی طبابت غربی استفاده نمیشود؟! پاسخ آن است که با استفاده از روشهای پیشگیری و درمانی موجود در الگوی طبابت اسلامی-ایرانی، مقدار استفاده از داروهای مرسوم به شدت پایین میآید و نظام بهداشت و درمان موجود و همچنین شرکتهای داروسازی دچار زیان جدی خواهند شد.
🔹 الگوی بهداشت و درمان فعلی #ذینفعان متعددی دارد که نمیتوانند از #منافع_گسترده و گردش مالی بالای آن چشمپوشی کنند و به همین دلیل با این الگوی طبابت اسلامی-ایرانی، #مقابله و بعضاً دشمنی میکنند و منفعتطلبانه ترجیح میدهند نگاه تهدیدمحور حاکم باشد نه آسیبمحور. به تبع این نوع نگاه، فرد مجبور میشود مدام از یک دارو سراغ دارویی دیگر برود و عمدتاً دورهی درمانی بلندی را تجربه کند.
🔹 قابل توجه است که طبق آمار سازمان جهانی بهداشت و سازمان تجارت جهانی، #صنعت_داروسازی از بین 52 صنعت #سودآور دنیا رتبه سوم را كسب كرده است بهطوری که حجم كل تجارت جهانی دارو 602 میلیارد در سال 2005 و 710 میلیارد دلار در سال 2007 بود. علاوه بر این طبق گزارشهای رسمی #سازمان_جهانی_بهداشت، بین 10 تا 15 درصد داروهای دنیا تقلبی هستند. شبكههای تبهكار از تجارت این داروها سالانه بیش از 45 میلیارد یورو به جیب میزنند.(منبع)
#الگوی_طبابت_اسلامی_ایرانی
⬅️ ادامه دارد...
✊ جنبش مردمی کدآمایی
📡 @Kadamaei_ir
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
💠 انس با دعای عرفه از اوایل نوجوانی
💚 «آنچه که آن وقت برای من مطرح بود و عملاً وجود داشت، این بود که اهل دعا و ذکر و دعاهای مأثور و اعمالی که وارد شده بود، بودم. مثلاً یادم است هنوز بالغ نبودم که اعمال روز عرفه را بجا آوردم. اعمال آن روز، طولانی هم هست - لابد آشنا هستید؛ خیلی از جوانان با آن اعمال آشنا هستند - چند ساعت طول میکشد. اعمال، از بعد از نماز ظهر و عصر شروع میشود و اگر انسان بخواهد به همه آن اعمال برسد، شاید تا نزدیک غروب - روزهای نه چندان بلند - به طول میانجامد.
✨ آن وقت من یادم است که با مادرم - چون مادرم هم خیلی اهل دعا و توجّه و اعمال مستحبّی بود - میرفتیم یک گوشه حیاط که سایه بود - منزل ما حیاط کوچکی داشت - آنجا فرش پهن میکردیم - چون مستحب است که زیر آسمان باشد - هوا گرم بود؛ آن سالهایی که الان در ذهنم مانده، یا تابستان بود، یا شاید پاییز بود، روزها نسبتاً بلند بود. در آن سایه مینشستیم و ساعتهای متمادی، اعمال روز عرفه را انجام میدادیم. هم دعا داشت، هم ذکر و هم نماز. مادرم میخواند، من و بعضی از برادر و خواهرها هم بودند، میخواندیم. دوره جوانی و نوجوانی من اینگونه بود؛ دوره اُنس با معنویات و با دعا و نیایش.»
▫️ ۱۳۷۶/۱۱/۱۴
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students