🔰 نامه خواندنی شهید بهشتی درباره دو جریان در مدیریت کشور
✍ نامه آیت الله شهید بهشتی به امام خمینی (ره) درباره دو جریان فکری_سیاسی موجود ، همچنان تازه است. آن شهید در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۵۹ خطاب به حضرت امام که ایشان را «استاد و رهبر بزرگوار» خطاب می کند، مینویسد:
🔹 «السلام علیکم و رحمهًْالله و برکاته. سنگینی وظیفه،فرزندتان را بر آن داشت که این نامه را به حضورتان بنویسد و حقایقی را به عرضتان برساند. دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود.
🔹 یک بینش معتقد و ملتزم به #فقاهت_و_اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده و پویا بودن باید سخت ملتزم به وحی و تعبد در برابر کتاب و سنت باشد؛ بینش دیگر در پی اندیشهها و #برداشتهای_بینابین، که نه به کلی از وحی بریده است و نه آن چنان که باید و شاید در برابر آن متعبد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضع بینابین گواه است.
🔹 بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی و نظامی آنها سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان امت اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام #داوریها_یا_دلسوزی_بیگانگان معتقد و ملتزم؛ بینش دیگر هر چند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان.
🔹 بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه به سوی همه نوع پیشرفتها و ترقی، #مانع_حل_شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را به فرهنگ و نظام ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد؛ بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضد اسلام میگشاید.
🔹 بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را به سوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد بینش دیگر، بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کم مبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد...».
🔻 آیت الله بهشتی با مظلومیت و شهادت خود، تفاوت دو سبک زندگی مومنانه و منافقانه (بهشتی زیستن یا بنی صدری مردن ) را نشان داد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از ایران تا الجزایر؛ ورزشگاهها کمکم بوی مقاومت میگیرند
🔹 هواداران الجزایری در افتتاحیهی بازیهای مدیترانه شعار «فلسطین، شهداء، فلسطین» سر دادند. چندی پیش نیز ورزشگاه آزادی تهران، برگزاری تجمع برای همخوانی سلام فرمانده را تجربه کرده بود.
🔹 این ماجرا علاوهبر آنکه نشانه پیشروی گفتمان مقاومت در شمال آفریقا است، یادآور سخن سردار اسماعیل قاآنی نیز هست که گفته بود «تهران قلهی مقاومت است»؛ بنابراین وقتی حرکتی از جنس مقاومت در تهران اتفاق میافتد، آثار و دامنهاش تا مناطق دیگر این رشتهکوه نیز میرسد.
@Cen_Mostazafin
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 زنان ما خیلی وقت پیش انقلاب کردند! با پرورش و همراهی حاج قاسمها و همدانیها و حججیها و دانشگرها. دیر اومدی ابراهیمی؛ امثال تو مشغول کثافت کاری بودید و ندیدید...
✍ پوریا فاضل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از نظر فقه اسلامی حرام مطلق است، حجاب!
🔹 صحبتهای کمتر شنیده شده از #شهید_بهشتی به مناسبت سالگرد ترور او و اعضای حزب جمهوری اسلامی توسط سازمان مجاهدین خلق.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ای کاش بجای هشتگ بازی ها و عاروق های مهوع انتلکتوالی تان به اندازه #آذر_شیوا شرافت می داشتید
وطن فروشی و تن فروشی هر دو مذمومند
اما وطن فروشی بدتر!
#سلبریتی_های_وطن_فروش
#MeToo
✍ علی اکبر رائفی پور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 در واکنش به مصادره نفتکش ایران، سپاه وارد عمل شد و دو نفتکش یونانی را گرفت...
💬 بخشی از سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع سایه روشنهای ۱۴۰۱
🗓 ۱۶ خرداد ۱۴۰۱
📍 مسجد چهارده معصوم(ع) کرج
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✳️ از قدیم گفتن «عجله خواست شیطونه».
✍️ توئیت استاد حسن عباسی
💬 @Hasanabbasi_quote
🔰 آمار محرمانه تورم در دولت قبل بالاخره توسط بانک مرکزی منتشر شد. تقدیم به تمام عزیزانی که دنبال منبع تورم شصت درصدی آقای روحانی بودند.
🔹 اوایل نمودار مربوط به زمانی است که میگفتند آمدن رئیسی اقتصاد ایران را ونزوئلایی خواهد کرد!
✍ علیرضا سلیمانی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ذخایر نفت امریکا رو به بحران گذاشته است (کمتر از سه درصد)
بحرانی که از ابتدای انقلاب اسلامی ایران بی سابقه است
حالا دست بالا در مذاکرات از آنِ ایران است
جنگ روسیه و اوکراین تمام معادلات را به هم ریخت
و از همه مهمتر خدایی که همیشه با مومنانی است که استقامت می کنند
✍ علی اکبر رائفی پور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 - شهید #بهشتی در آذر ۵۹ با موضوع «ریشهها و آثار لیبرالیسم» حرف میزنه و بر بودن حجاب تاکید داره.
- ۴٠ سال بعد پسر و دختر خودش میگن پدر ما موافق آزادی حجاب بود.
🔹 مظلومیت یعنی بچههای خودت تو رو پیاده نظام تفکری تعریف کنن که دشمن صد در صدش بودی.
twitter.com/MiladNikmaram/status/1541802279119888384
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
این سنگ قبر متعلق به #محمدرضا_کلاهی عامل انفجار #هفت_تیر با نام پوششی #علی_معتمد است. جمله "روحت شاد عزیز ما، شهید" اثبات هویت محمدرضا کلاهی است. اما چرا دولت هلند دفن او را با نام اصلی انجام نداد؟
پاسخ مشخص است: "چون اتهام میزبانیاش از تروریستها، اثبات میشد"
من بادیگارد نیستم
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 عبور دولت - ملت؛ از میدان مین ترکیبی - ۱
✍ محمد ایمانی
1⃣ دانشجو که بودیم، برخی اساتید غربزده دائما از اهمیت رئالیسم در روابط بینالملل میگفتند و ایدهآلیسم را نکوهش میکردند. میگفتند باید واقع گرا بود و از شعار و آرمانها دست کشید. چین را مثال میزدند و میگفتند با آمریکا کنار آمد و اقتصادش رونق گرفت. میگفتند رویکرد ایدئولوژیک را باید کنار گذاشت تا پیشرفت کرد. شبیه این ادبیات، از زمان دولت موقت، در بین برخی مدیران مطرح بود و در دولتهای بعدی، گاه و بیگاه زمزمه میشد. انبوه این ادعاها سرانجام در پروژه برجام، به بوته آزمون درآمد.
2⃣ طیف مذکورهرگز پاسخ ندادند: چرا باید آزادی در قاموس لیبرالیستی، ارزشمند باشد، اما آزادگی و استقلال اسلامی- ایرانی، ضدارزش محسوب شود؟ چرا اسلام را با برچسب ایدئولوژی، تخطئه میکنند؛ اما لیبرالیسم و کاپیتالیسم و منطق سلطه غرب بر جهان را ایدئولوژیک نمیدانند؟! چرا از ناسیونالیسم دم میزنند، اما مواضعشان همان است که قدرتهای استعمارگر برای تسلط بر کشورها تجویز میکنند؟ اگر دینداری، عزتمندی، ستمناپذیری و حقطلبی، ایدهآلیستی است و باید محکوم شود، چرا شکمپرستی، شهوترانی، اسارتطلبی و توجیه برّهگی و بردگی- چنانکه مثلا نشریه حزب اتحاد ملت درباره مذاکره با ترامپ نوشت- ایدئولوژیک قلمداد نمیشود؟
3⃣ چین را مثال زدند، اما نگفتند که آیا چین، تولید اقتصادی و تولید قدرت در حوزههای دیگر را طبق منویات آمریکا متوقف کرد تا رونق اقتصادی بخرد، یا این که بر تولید انواع منابع قدرت پافشاری کرد و در تمام حوزههای نفوذ آمریکا و غرب پا گذاشت تا آنها را عقب راند؟! آیا چینیها برنامه هستهای، توانمندی نظامی و نفوذ منطقهای را «مزاحم» و «دردسر»ی که باید واگذار کرد، میانگاشتند؟ یا مثلا، کمر تولید را با فرش قرمز پهن کردن برای برندهای خارجی شکستند و سیاست نکاشت و نساخت (نیروگاه و پالایشگاه) را سرلوحه مدیریت کردند و کاسه گدایی به دست گرفتند؟ آیا تاریخ سراغ دارد که مثلا آمریکاییها و اروپاییها با چینیها همان کاری را کرده باشند که با دولت برجام کردند: به دیپلمات ارشدش برای نمایندگی در سازمان ملل ویزا ندادند، از دادن بنزین به وزیر خارجهاش در مونیخ امتناع کردند، توافق با او را که فتحالفتوح خوانده میشد، در هر دو دولت اوباما و ترامپ زیر پا گذاشتند و سرانجام گفتند حتی اجازه واردات دارو و واکسن را هم ندارید؟!
4⃣ دولت برجام و دیگر هیچ، به ماههای پایانی خود رسیده بود. اوباما و ترامپ، رفته و تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا -۹٠٠ تحریم بیشتر از پیشابرجام- را به یادگار گذاشته بودند. دولت بایدن هم که دندان غربگرایان را شمرده بود، بر فشار حداکثری پافشاری کرد. رسیدیم به موقعیتی که آقای روحانی گفت «واکسن کرونا، سوهان قم نیست که بخواهیم وارد کنیم»؛ و سخنگوی دولت تاکید کرد «واردات واکسن، پشت سد FATF قرار گرفته و معطل آن است. نپذیرفتن FATF اکنون آثار خود را بر تراکنشهای مالی و تامین کالاهای ضروری نشان میدهد». یک سال قبل، انتخابات در شرایطی برگزار شد که کرونا در حال قتلعام بود و در کنار نارضایتی از عملکرد اقتصادی دولت، تاثیر منفی بر نرخ مشارکت (به عنوان یکی از ارکان قدرت ملی) گذاشت. برنامه مطلوب غرب، ظاهرا خوب پیش رفته بود. فراتر از کاهش مشارکت، بنا بود احساس ناامنی، شیرازه امنیت کشور را از هم بپاشد.
5⃣ مردادماه سال گذشته، بنا بر ضرورت، مراجعهای به تریاژ و اورژانس دو بیمارستان «بازرگانان» و «سوم شعبان» داشتم. ازدحام جمعیت بیماران کرونایی آنقدر زیاد بود که حتی گرفتن نوبت و دیدن پزشک را تبدیل به کاری طاقتفرسا کرده بود. پزشکان هم، یکی در میان، بین اورژانس و بخشها در تردد بودند. پذیرش و درمان بیماران اورژانسی، بسیار سخت بود. فریاد و بگومگوی تند برخی مراجعان با کادر اورژانس، صحنههای بسیار تلخی را پدید آورده بود. اتفاق مشابهی در صفهای طولانی- و بعضا بیفایده- تزریق واکسن در جریان بود. لاشخورهای رسانهای هم زبانشان دراز بود و در طعنه و تمسخر کم نمیگذاشتند.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students