دکتر حسین خنیفر:
🔹 خدا بر قلب ونیت و عمل وقصد بندگان آگاه است .
🔸 من به دنبال احیای آخرین فرصت نظام برای تحول هستم که از معبر تربیت معلم و التفات خاص خواص به آموزش وپرورش عبور می کند.
♦️ ۶ سال و از ۹۱ تا ۹۶ با نظام تعلیم وتربیت با غفلت یا با هدف یا با نقشه بازی کردند.
🔸 ما وارث مدارس بی دبیر و نظام تعلیم و تربیت بی تدبیر طی ۶ سال بوده ایم.
🔹 بنده
به عنوان خدمتگزار وسط این کارزار ایستاده ام و شاهد روح بیقرار و جسم نزار تربیت معلم و این بلبشو بازار هستم .
♦️جرمم این است که درد را هر روز با سوز درک می کنم حتی اگر شمع آجینم کنند.
🔸 آبروی خود را برای احیای نظام تعلیم وتربیت معلمین شایسته کشور عزیز وبزرگ وتاریخی_ اسلامی مان خواهم گذاشت.
🔹 بگذار هرگونه قضاوت وقساوت و عداوت به میدان آید.
♦️ یک روز این اتفاق باید بیفتد که التفات ملی وقلبی و عزمی سترگ به نظام تربیت معلم در این بوم وبر ایجاد شود.
🆔 @cfu_senfi
💥 در واکنش به مصاحبه رییس جدید دانشگاه فرهنگیان
🔥مصاحبه اخیر رییس دانشگاه فرهنگیان با یکی از خبرگزاریها، برملا کننده حقایق تلخی از رویکرد متولیان امر تعلیم و تربیت به جذب و تربیت منابع انسانی برای مجموعهای است که آموزش و پرورش بیش از 14 میلیون دانش آموز کشور برحسب قانون بر عهده دارد.
🔥سخنان جناب خنیفر، از دکترینی پرده برمی دارد که برونسپاری در آموزش و پرورش را در دستور کارخود، قرار داده است.
🔥خصوصی سازی توافق نانوشتهای بود که از همان آغازین روز انتصاب فانی، در دولت روحانی کلید خورد.
🔥امروز قرائن و امارات، یکی پس از دیگری چنین گمانهای را به واقعیت نزدیک میسازد.
کاهش بیسابقه در ردیفهای استخدامی، جذب ناگهانی 40 هزار معلم خرید خدمت آموزشی، مقدمه چینی برای به تعطیلی کشاندن دانشگاه فرهنگیان با کاهش 96درصدی در پذیرش دانشجو درسال 1396 علیرغم کمبود 300 هزار نفری معلم در مجموعه بزرگ آموزش و پرورش، افزایش بیسابقه و هدفمند جمعیت دانش آموزی در مدارس غیر دولتی از سهم 8 درصد به حدود 14 درصد، بیتفاوتی در قبال مشکلات معیشتی معلمان، کاهش بیسابقه اعتبارات عمرانی در حوزه نوسازی مدارس، مسامحه در سرعت بخشیدن به فرایند جذب اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، نادیده گرفتن ظرفیتهای سند تحول بنیادین در خصوص کیفیت بخشی به کارآیی مدارس دولتی، بزرگ نمایی در قیمت تمام شده هزینههای آموزشی با دادن آدرس غلط به دیگر سیاستگزاران در حوزه آموزش، متزلزل کردن جایگاه مدارس دولتی با کیفیت مانند سمپاد، نمونه دولتی با هدف کوچاندن دانش آموزان مستعد به مدارس غیر دولتی و سرانجام کوتاه آمدن در قبال پودجه دانشگاه بزرگ فرهنگیان با بیش از 70 هزار دانشجو معلم همگی بخشی از قطعات پازل بزرگی محسوب میشوند که قرار است پروژه خصوصی سازی از دل آن زاده شود!
🔥بیتردید باید پذیرفت که سرپرستی چهار ساله مهر محمدی بر دانشگاه فرهنگیان، آینده این دانشگاه تاثیرگذار را به مخاطره افکنده است. تشکیک مداوم در چرایی ماندگاری دانشگاه به بهانه بازنگری در الگوی پذیرش دانشجو، کاهش پذیرش دانشجو از 24 هزار نفرسال1391 به حدود هزار نفر در سال 1396، عزل و نصبهای شتابزده با نگاه کاملا جانبدارانه و سیاسی، کم سواد جلوه دادن مدرسین با سابقه دانشگاه با هدف حاکم ساختن اعضای هیات دیگر دانشگاهها در پردیسهای دانشگاهی، طولانی شدن فرایند فراخوان و جذب هیات علمی جدید، اخذ تصمیمات خلق الساعه و شتاب زده در حوزه معاونت آموزشی مانندتشکیل و راهاندازی قطبهای آموزشی، گروههای آموزشی و درسی بدون توجه به ظرفیت و پنانسیل منابع انسانی استانها، بوم، قطب و منطقه محل خدمت پذیرفته شدگان، اکتفا کردن به یک حلقه بسته و محدود از دوستان خود با گرایش شناخته شده سیاسی در حوزه تصمیمگیری و تصمیم سازی، بیاعتمادی را در بین کارکنان و کارشناسان دامن می زد.
🔥دانشگاهی که دستور دیکته شده مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه به همراه یکی از معاونان فصل الخطاب تصمیمات ماخوذه در حوزه انتصابات باشد حال و روزش بهتر از این نمی شد. ظاهرا آن موقع، جناب سرپرست و دوستان گرمابه و گلستانش برای همه چیز فرصت کافی داشتند الا چاره اندیشی در خصوص تقویت بنیه مالی دانشگاه!
🔥اتفاقا آمد و شد آن روز جناب اللهیار به عنوان پای ثابت هیات امنا به دانشگاه کم نبود. امروز جناب خنیفر وارث دانشگاهی است که با 70 هزار دانشجو قرار است تنها با 619 میلیارد تومان اداره شود.
🔥در عجبم! از نمایندگانی که در قاب رسانه، خود را سینه چاک اموزش و پرورش نشان میدهند اما میخواهند با کمترین سرانه دانشجویی، بیشترین معلم را تربیت کنند.
🔥دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی است که بارها رهبری معظم انقلاب در اهمیت نقش بیبدیل آن در تامین و تربیت معلم، حق مطلب را به درستی ادا کردهاند. جناب خنیفر اگر همچنان به امید وزیر و یا معاون پشتیبانی وی نشستهاند تا فرجی حاصل شود و دری به تخته بخورد و کلیدی برای باز شدن این قفل از راه برسد آسوده خاطر باشند کلید این دولت توان باز کردن هیچ قفلی را ندارد و از چنین امامزاده ای نباید انتظار معجزه داشت.
🔥 تا دیر نشده، باید دیگر ظرفیتهای قانونی و عقلایی را به خدمت گرفت. باید بر خلاف نگاه سرپرست قبلی دانشگاه، بر این باور اصرار ورزید که جذب و پذیرش معلم در قالب دوره های حداقل سه ساله، در مقطع کارشناسی از طریق دانشگاه فرهنگیان با توجه ویژه بر جدی گرفتن صلاحیتهای حرفهای دانشجو معلمان، مطمئن ترین روش برای تربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش است.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
✍کودتایی که با حمایت کامل ترامپ(رییس جمهور آمریکا) در ونزوئلا رخ داده است،
واکنش ها در داخل ایران نسبت به کودتای آمریکایی را بسیار تماشایی و قابل تأمّل نموده است:
✅واکنش های سایت ها، روزنامه ها، سِلِبریتی ها، اهالی جماران و شخصیت های مختلف گویای بسیاری واقعیت ها و صدالبته پتانسیل های خطرناک در داخل کشورمان است
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️موضعگیری روشنگرانه و قاطعانه آیتالله حسینی همدانی در خطبههای نماز جمعه امروز کرج پیرامون نامه وزرای دولت روحانی به رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت تصویب لوایح استعماری #FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام
#برجام۲
#خود_تحریمی
📬جنبش #نه_به_FATF:
📲ble.im/Na_Be_FATF
T.me/JebheMotahed
☯️ سیاستِ درهای باز فوتبالی!
▫️تصاویر را با دقت ببینید!
💢 رازِ دستمزد ماهیانه سه و نیم میلیارد تومانی مربی پرتقالی، حالا روشن میشود!
☑️ بعد از وعدههای توی خالی ورود سرمایه خارجی به داخل، حالا نوبت به مدیر خارجی رسید؛ اما اینبار، با زمینهسازی کیروش!
🔴 هیچیک از دستیاران #کیروش ایرانی نیستند؛ یعنی خروج این حجم سرمایه از کشور حتی منجر به انتقال اصول تاکتیکی فوتبال به مربیان جوانِ داخلی نیز نمیشود!!
🔺روزانه 120 میلیون پولِ ناقابل در قبال «تقریباً هیچ» فقط برای لحظاتی بالا بردن پرچم ایران آن هم به دست یک اجنبی!
اما حالا روشن میشود که آن قدرها هم «هیچ» نبوده!
🔴 ورزشی که استراتژیست آن در فیفا، هنری کیسینجر باشد، دیگر بازی نیست، بلکه زمینِ سیاست است!
🔻لیبرالهای داخلی اگر نخستین روز از واردات مدیر خارجی به داخل میگفتند، نتیجهای عایدشان نمیشد؛ پس لازم بود با مربی خارجی برای فوتبال، مقدمهسازی کنند تا ذهنها آمادگی پذیرش مورگان شوسترها به داخل را بیابند!
#حقوق_نجومی_کیروش
#شاگردان_کیروش
#تیم_غیر_ملی_فوتبال
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
💢 فیل اصلاحطلبان دوباره یاد هندوستان کرده!
🔺ظاهرا روزنامه سازندگی که خود را ارگان جریان اعتدال میداند، نتوانسته ذوق زدگیاش را از کودتای آمریکایی در #ونزوئلا مخفی کند.
🔺درحالیکه کشور در متن تهدید و تحریم نیاز به آرامش دارد، تندروهای اصلاحطلب، کودتای گایدو علیه رئیسجمهور قانونی کشورش را جشن گرفتهاند و آنرا خیزشی قهرمانانه معرفی کردهاند!
🔹رئیس جمهور فعلی ما در سال ۹۲ با کمتر از ۵۱ درصد آراء رئیس جمهور شد ولی احدی نتیجه انتخابات را مردود ندانست. اما حامیان کودتای سبز سال ۸۸ ظاهرا نمیخواهند دست از آشوب طلبی بردارند.
🔹نظام به خاطر حفظ وحدت و جلوگیری از تنش، از حق خودش در محاکمه سران فتنه گذشته، اما پیاده نظام کودتاچیان و آشوبگران وقیحانه به دنبال تکرار تجربه شکست خوردهشان هستند!
✍️وحید یامینپور
👉 llink.ir/9coq
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین فردوست، شاید یکی از ۵نفر آدمی باشد که در طول حیات محمدرضا پهلوی بیشترین حشر و نشر را با او داشته است. فردوست رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه، قائم مقام ساواک و رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است.
او میگوید:«فساد مالی در نظام سلطنتی اینقدر زیاد بود که ما دیدیم اگر به همه آنها بخواهیم رسیدگی کنیم، ده هزار کارمند لازم داریم. گفتیم پس فقط به رقم های بالای صد میلیون تومان رسیدگی کنیم. میگوید با این وجود ، تعداد پرونده ها به ۳۷۵۰ عدد رسید! که معلوم نشد کسی به آنها رسیدگی کرد بالاخره یا نه »
توجه کنید که صد میلیون تومان آن موقع یعنی چه، یعنی ۱۴ میلیون دلار برای یک پرونده و به قیمت امروز ۱۷۰ میلیارد تومان ، یعنی در مجموع ۵۳ میلیارد دلار پرونده اختلاس و رانت و فساد وابستگان به سلطنت زیر دست رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است! وقتی میگوییم ۵۳ میلیارد دلار ، باید به تورم جهانی هم توجه داشته باشیم، باید بدانیم که با ۵۳ میلیارد دلار آن سالها میشد کارهایی کرد که الان با ۴-۵ برابر آن نمیشود.
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت بیست و دوم
#3_بهمن_97
🔸فرشاد مومنی: خصوصیسازی اسم رمز کسب رانت شد. در بودجه 98 با خصوصیسازی افسارگسیخته و بدون برنامه از نفت تا آموزش و پرورش روبهرو هستیم.
🔗 @zavie_4
اینکه ارگان #حزب_کارگزاران از مخالفان دولت #ونزوئلا حمایت کند قابل درک است چون وقتی خود را #لیبرال میدانند طبیعی است که از لیبرالها هم حمایت کنند
اما اینکه به همراه آمریکا برای دولت مشروع و قانونی آن کشور که چند ماه پیش در انتخابات قانونی رای آورد شریک قائل می شوند قابل فهم نیست
🔗 @Dr_A_Ganji
🔴 جریان لیبرال ایرانی به دنبال یک کاسهکردنهای بیربط نباشد!
۱) اخیرا متنی از فردی ناشناس در یکی از کانالهای هوادار #جواد_طباطبایی علیه جریان انقلابی در خصوص به انحراف کشاندن مسئله نفوذ خاموش مدرنیستهای لیبرال به درون پیکره حاکمیت منتشر شده و در کانال رسمی طباطبایی نیز بازنشر یافته است. این متن به سیاق سبک رفتاری طباطبایی و حلقه شاگردان و هوادارانش مملو از ابهامها، دروغها، ادعاهای بیاساس و اهانتهای متعدد است.
۲) در این کوتاهنوشت سعی بر تبیین اندیشه جواد طباطبایی و ربط منطقی آن با «مرگ اسلام» و مراد دقیق او از طرح این ادعا نیست (باشد به هنگام خویش، این امر هم توسط جریان انقلابی تبیین خوهد شد) بلکه صرفا یکی از دروغهای آن نوشته پردهبرداری میشود تا مشخص گردد که مدرنیستهای لیبرال با فرافکنی و یککاسهسازی نامرتبط، سعی بر پوشاندن حقایق دارند.
۳) طرح ادعای مرگ اسلام توسط جواد طباطبایی و انتشار آن در وبسایتی فرانسوی، مدت مدیدی بود که مورد توجه جریان انقلابی و بسیاری از استادان تاریخ معاصر، جامعهشناسی و... قرار داشت و بسیار پیشتر از طرح عریان این ادعا، بر هر آن کس که با اندیشه طباطبایی آشنا باشد، این نتیجهگیری او کاملا واضح بوده و هست.
۴) حساسیت جریان انقلابی بر روی طباطبایی نه صرفا از جهت اندیشههای او بلکه از هنگامی شدت گرفت که او و حلقه شاگردان و مریدانش به دور از مشی آکادمیک و علمی، از کانال برخی روزنامهنگاران اصلاحطلب و دولتمردان لیبرال به درون ساختار حاکمیت رسوخ کرده و از رانت دولتی برای نضج اندیشهها و مدعیات خویش بهره بردند. این امر جریان انقلابی را وا داشت که از برخی پیامدهای این اندیشه مسموم پرده بردارد و عموم جامعه مسلمان ایران را که دانستن امور عمومی مرتبط با آنها حقشان است، آگاه سازد تا نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری ایران اسلامی به حضیض ذلت و خطای در محاسبه گرفتار نشود.
۵) بر همین اساس بود که صرفا بخشی از نتایج این اندیشه برای نخستین بار در سخنرانی استاد حسن عباسی در دانشگاه امیرکبیر (۲۰/فروردین/۱۳۹۷) مطرح گشت و پس از آن در محافل مختلف علمی و عمومی نیز ارائه شد. اما آنچه که مربوط به مصاحبه آقای جواد میری در خصوص ادعای مرگ اسلام طباطبایی بود نه در خبرگزاری تسنیم بلکه در خبرگزاری فارس و در تاریخ ۲۹/فروردین/۱۳۹۷ مطرح و منتشر شد و هدف ایشان از این مصاحبه نیز بیانی توصیفی از ساحت اندیشه طباطبایی بود که در ادامه فعالیت پژوهشی ایشان معنا مییابد.
۶)لذا برچسب امنیتیسازی به عدهای و یککاسه کردن دو شیوه و هدف متفاوت و غیر مرتبط، راه مناسبی برای مریدان جواد طباطبایی جهت توجیه نتایج ناگزیر و منطقی اندیشه ایشان نیست.
در ادامه و آیندهای نه چندان دور، اساتید جریان انقلابی باز هم ابعاد پنهان دیگر این اندیشه مسموم و خطرناک را روشن خواهند نمود تا نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری انقلاب اسلامی از خطر التقاط به دور مانده و دچار اشتباه محاسباتی نشود.
#نظریه_ایرانشهری
✍️ رضا محمدی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students