📢 اتباع غیرمجاز باید تا پایان سال کشور را ترک کنند
🗣 فرمانده مرزبانی فراجا:
◀️ سیاست ما این است که اتباع غیرمجاز باید تا پایان سال ۱۴۰۳ کشور را ترک کنند.
◀️ این افراد مدتهاست از همه امکانات در کشور ما استفاده کردهاند اما دیگر باید از کشور خارج کنند.
◀️ این امر، خواسته مردم ماست و در راستای ایجاد امنیت باید محقق شود.
🗣 پزشکیان در دیدار مجمع نمایندگان استانهای فارس، سیستان و بلوچستان و کرمان: توانمندی، تخصص و سوابق مرتبط از ویژگیهای وزرای پیشنهادی دولت است/ جلسات کاری با نمایندگان قبل از تشکیل رسمی دولت گواه اراده همکاری قوای مجریه و مقننه است
◀️ مسعود پزشکیان رئیس جمهور با اشاره به فرآیند چینش وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در قالب شورای راهبری، تلاش برای تشکیل کابینه فراجناحی و تمرکز بر ملاکهای اصلی توانمندی، تخصص و سوابق مرتبط افراد را از ویژگیها فهرست کابینه پیشنهادی به مجلس دانست و از همه نمایندگان مجلس و نخبگان کشور خواست دولت را در ادامه مسیر انتصاب مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی بر اساس ویژگیهای بیان شده و همچنین تعهد آنها به اجرای اسناد و سیاستهای کلان کشور یاری کنند.
📢 سید کامل تقوینژاد جایگزین علی بهادری جهرمی و «دبیر هیات دولت» شد
🔴 سید کامل تقوی نژاد معاون کل وقت امور اقتصادی و دارایی و رییس کل سازمان مالیاتی در دولت حسن روحانی،
پس از گذر از گزینه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حکم محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور به عنوان دبیر هیات دولت منصوب و جایگزین علی بهادری جهرمی شد.
#دولت_سوم_روحانی
🔴🔵 زمزمه پس گرفتن نام احمد دنیا مالی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان
تابناک نوشت؛
زمزمههای تغییر یک وزیر پیشنهادی دیگر دولت چهاردهم/ نام احمد دنیامالی پس گرفته میشود؟
🔷زمزمههایی شنیده شده که در بین وزاری پیشنهادی #مسعود_پزشکیان برای تشکیل کابینه دولت چهاردهم ممکن است نام احمد دنیامالی برای وزارت ورزش و جوانان پس گرفته شود.
◽️پس از #انتقادات تند و شدید فعالان رسانهای و سیاسی به حضور دو نام پر شائبه یعنی #سردار_اسکندر_مومنی برای وزارت کشور و #احمد_دنیامالی فرد نزدیک به قالیباف برای وزارت ورزش و جوانان، بهنظر میرسد این دو نام بزودی حذف خواهند شد.
😶 تندروی و استبداد اصلاح طلبان مرزی نداره..
از آزادی فقط شعارش رو خوب بلدند...
🔴 تحجّر خطرناک، تحجّر سیاسی
ما وقتی میگوییم تحجّر، فوراً ذهنمان میرود به تحجّر مذهبی؛ بله آن هم یک نوع تحجّر است، اما تحجّر فقط تحجّر مذهبی نیست، بلکه خطرناکتر از آن، تحجّر سیاسی است؛ تحجّرهای ناشی از شکلبندی تحزّب و سازمانهای سیاسی است که اصلًا امکان فکر کردن به کسی نمیدهند. اگر ده دلیل قانعکننده برای حقّانیت یک موضع ذکر کنیم، قبول میکند، اما در عمل طور دیگری نشان میدهد! چرا؟ چون حزب، آن تشکیلات سیاسی بالای سر- مثل پدرخواندهی مافیا- از او اینگونه خواسته است.
رهبر انقلاب ـ دیدار دانشجویان ـ ۷ آذر ۱۳۸۱
#تحجر
#پدرخواندهها
.
⭕️ توضيح (ماله کشی) ظريف درباره متن استعفا از حضور در دولت پزشكيان
سلام بر مردم بزرگوار ایران.
🔹پیام دیشب بنده بهمعنای پشیمانی و یا ناامیدی از دکتر پزشکیان عزیز و یا مخالفت با واقعگرایی نیست؛ بلکه به معنای تردید در مفید بودن خودم در معاونت راهبردی است.
🔹البته برخی مردودین از جانب مردم، با تفسیر عجیبی از قانون مصوب ١٤٠١، اشتغال بنده در مشاغل حساس را به بهانهای برای فشار بر دولت چهاردهم تبدیل کردهبودند.
🔹بنده نیز برای جلوگیری از هرگونه شائبه یا بهانه برای کارشکنی در کار دولت دکتر پزشکیان عزیز، هفته گذشته طی نامهای از معاونت راهبردی رئیس جمهور انصراف داده بودم.
با توجه به برخی فضاسازیها لازم است یادآوری کنم که
١- برغم تولد فرزندانم حدود ٤٠ سال قبل و در دوران تحصیل (و نه مأموریت) در آمریکا و قوانین خاک محور آمریکا برای تابعیت قهری، به لطف خدا بنده، همسر و فرزندانم ساکن ایران عزیز هستیم و یک متر مسکن در خارج از ایران در تملک و یا حتی اجاره خود نداریم. خودم هم تحت دو تحریم آمریکا (ذیل تحریم رهبری) و یک تحریم کانادا قرار دارم و خود و همسرم حتی امکان سفر توریستی به ایالات متحده، کانادا و برخی کشورهای دیگر را نداریم.
٢- هیچ نهاد نظارتی مخالفتی با معاونت بنده اعلام نکرده است؛
٣- دکتر پزشکیان بزرگوار با شجاعت و صراحت اصرار بر ادامه کار بنده داشتهاند؛ و
٤- این بهانه برای دیگران که فرزندانشان تابعیت مضاعف اکتسابی (ونه قهری) همراه با اقامت در خارج از کشور دارند، بیش از بنده قابل بهرهبرداری است.
🔹آنچه باعث گزارش دیشب شد، تردید در مفید بودنم در معاونت راهبردی بود و آن بهانه سیاسی، دلیل بازگشت به دانشگاه نبود و تنها مزید بر علت بود.
🔹هنوز به تمام آنچه در مورد ایشان در دوران انتخابات گفتم باور دارم. با تمام توان از دانشگاه برای ایران در خدمت شما و ایشان خواهم بود و از همه ایرانیان میهن پرست و توسعهخواه تقاضا دارم که بر پشتیبانی خود از ایشان بیفزایند و ایشان و دولتشان را تنها نگذارند.
🔹شرمنده بزرگواری همه شما هستم. شاد و سربلند باشید
🔺انسان و آزادی
✍حضرت آیت الله #جوادی_آملی :
رسيدن به «سعادت»، آرزوي همهي انسان هاست؛ چنانكه بهره مندي از «آزادي» نيز يكي از خواسته ها و آرمان هاي بشر بوده و هست. اگر چه مفهوم اجمالي اين دو واژه براي همگان روشن است، اما تفسير دقيق سعادت و آزادي و تعيين محدوده و مصاديق آن دو، آسان نيست.
از آنجا كه آزادي، وصفي او اوصاف نفساني انسان است، با تعدّد و تفاوت انسان شناسي ها، معنا و مفهوم آن متعدد مي گردد. هستي شناسي و جهان بيني هر شخص، انسان شناسی او را تحت تأثير خود قرار مي دهد و هر انسان شناسی خاص، مفهوم ويژه ای از آزادی به ما عرضه مي كند. از اين رو، آزادی از نظر اسلام با آزادی مورد نظر مكاتب غربی، غير دينی، و غير اسلامی تفاوت فراوان دارد؛ زيرا پايه های شناختی اسلام و مكاتب ديگر درباره ی جهان و انسان و سعادت او متفاوت می باشند.
روشن است كه آزادي، هيچ گاه نمي تواند مطلق و نامحدود باشد؛ چرا كه اوصاف هر موجودي، تابع خود آن موجود است؛ موجود محدود، وصف محدود دارد و موجود نامحدود، وصف نامحدود. ذات اقدس خداوند كه وجودي است مطلق و ناحدود، همهي اوصاف ذاتي او نيز مطلق و نامحدود مي باشد و انسان كه موجودی محدود و متناهی است، به ناچار اوصاف كمالي او مانند حيات و آزادي و علم و قدرت و اراده نيز محدود و متناهي مي باشد. اگر هستي يك شیء، محدود باشد و ما براي او اوصاف نامحدودي فرض كنيم، لازمه اش، «تجاوز وصف از موصوف» مي شود كه امر محالي است؛ يعني وصف، در جايي حضور داشته باشد كه موصوفش حضور ندارد و اين فرض، فرض محال است.
بنابراين، ممكن نيست كه انسان محدود، آزادي نامحدود داشته باشد و وصفش تابع خود او نباشد. خداوند گرچه انسان را آزاد آفريده و به او اراده و اختيار داده است، امّا اراده و اختياري محدود نصيب او نموده است و لذا انسان اين قدرت و توانايي را ندارد كه با ارادهي خود، هر آنچه را كه مي خواهد محقق سازد؛ و همسان همين محدوديّت طبيعي و تكويني، وقتي كه انسان در محيط اجتماعي خود زندگي مي كند، محدوديت قانوني و حقوقي و اجتماعي نيز جلوي رهايي مطلق و آزادي بي قيد و حصر او را مي گيرد. چگونه ممكن است كه هر فردي در اجتماع، از آزادي نامحدود برخوردار باشد و در عين حال، چنين جامعه اي دچار هرج و مرج نگردد و به سعادت و كمال شايستهي خويش نائل گردد؟
📚ولايت فقيه ؛ولایت عدالت و فقاهت، صفحه 26
#انسان_شناسی
#علوم_انسانی_اسلامی
👓 حوزه مظلوم، حتی در دفتر تبلیغات #حوزه!
اولویتهای جالب دفتر تبلیغات #حوزه برای استخدام
حتی استخدام آموزشی و پژوهشی!
❗️فارغ التحصیل دانشگاه باشد!
❌ هیچگونه امتیازی برای هیچ شان حوزوی درنظر گرفته نشده است!
⛔️ متاسفانه ابتدا باید نهادهای حوزوی کمی به خود حوزه اعتماد کنند سپس ما دنبال اعتمادسازی نهادهای دیگر باشیم😔
HozeTwit
Kashani-13940726-03-Sheikh-Fazlollahe-Nouri-ThaqalainSite.mp3
850.6K
⚡اتهام بزرگ به شهید آیت الله العظمی #شیخ_فضل_الله نوری
🎤حجت الاسلام حامد کاشانی
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
◾ @kashkolenab
🔺حکم نگاه کردن به کشتی زنده مردان برای زنان
✍رهبر معظم انقلاب:
مشاهده کشتی مردان (که بدن کشتی گیران پوشیده نیست) توسط زنان اگر باحضور در میدان کشتی یا به قصد لذت جنسی باشد یا در آن خوف ارتکاب گناه و فساد وجود داشته باشد، جایز نیست و اگر از تلویزیون بهصورت زنده و مستقیم ببینند بنابر احتیاط جایز نیست و در غیر صُوَر مذکور اشکال ندارد.
منبع 👉
✍آیت الله العظمی سیستانی:
❓پرسش: آیا بانوان می توانند به انواع مختلف ورزش کشتی بپردازند و آیا آنان می توانند اندام کشتی گیران را مستقیم و یا در صفحه تلوزیون بدون لذت جنسی تماشا کند؟
پاسخ: هر چیزی که به انسان ضرر بزند حرام است و بنابر احتیاط واجب، زن، اندام مرد نامحرم را بدون لذت حتی در صفحه تلوزیون هم ننگرد مگر دست و پا آنچه که معمولاً، پوشانده نمی شود.
منبع 👉
✍آیت الله العظمی مکارم شیرازی
❓تماشای مسابقات ورزشی برای بانوان چه حکمی دارد؟
پاسخ:
تماشای مسابقاتی نظیر کشتی و شنا و مانند آن برای زنان از تلویزیون جایز نیست، ولی مسابقاتی نظیر فوتبال والیبال و مانند آنکه قسمت عمده بدن آنان پوشیده است جایز است، مشروط بر اینکه مفسده خاصی نداشته باشد.
منبع 👉
💎کشکول ناب حوزوی
🔴 بررسی رزومه گزینه پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی
🔹یکی از موانع اصلی مسکنسازی و توسعه افقی شهرها و از موانع جدی تمدید و اصلاح طرحهای تفصیلی و جامع شهری همین نگاهی است که خانم #فرزانه_صادق_مالواجرد هم دارند؛ یعنی مخالفت جدی با توسعه افقی شهرها و تمدید و اصلاحهای طرحهای جامع و تفصیلی شهرداریها!
🔸نتیجه این نگاه که در دهه ۷۰ و تا سال ۸۴ حاکم بود و اوج آن هشت سال روحانی بود، چیزی جز تراکمفروشی و گرانشدن شهرها و کمبود مسکن نیست!
🔹البته در دوره سه ساله شهید رئیسی هم این نگاه کماکان وجود داشت و همین خانم هم تا مدتها معاون مربوطه در وزارتخانه راه و مسکن بودند و ممانعت میکردند. مسکنسازی در دولت شهید رئیسی به خلاف تبلیغات خیلی پیشرفت آنچنانی هم نداشت!
🔸از مشکلات بزرگ کلانشهرهای ما تراکم بالای جمعیت میباشد که مشکلاتی اعم از ترافیک، آلودگی هوا، کمبود امکانات رفاهی و خدماتی و .. بوجود آورده، خانم مالواجرد وزیر پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی از مخالفان گسترش افقی شهرها و موافقان عمودیسازی و افزایش تراکم است. انتخاب وی برای این وزارتخانه دستکمی از آخوندی ندارد حتی ضعیفتر از آخوندی!
✅ #داود_مدرسی_یان: