خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - ۱ اسفند ۱۳۸۱ 🔸بازدید غیر رسمی از کارخانه سازمان انرژی اتمی در اصفهان و استماع گ
⭕️ رازهای سقوط ایلیوشین ۷۶ هنوز در پرده ابهام؛ آیا مأموریت سرنشینان به سفر آیتالله خامنهای مرتبط بود؟
✍️ عبداله عبدی - عبدی مدیا
💢سانحه سقوط هواپیمای ایلیوشین (ایل ۷۶) سپاه پاسداران یک پرواز از مبدا زاهدان به مقصد کرمان بود که ۲۵۷ مسافر و ۱۸ خدمه داشت و در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب کرمان در نزدیکی روستای سیرچ سقوط کرد.
📌 در این سانحه تمامی ۲۵۷ سرنشین هواپیما جان باختند.
📌 سرنشینان این هواپیما جمعی از پرسنل لشکر ۴۱ ثارالله بودند که برای ماموریتی به کرمان اعزام میشدند.
📌این سانحه دومین سانحه بزرگ هوانوردی در تاریخ ایران محسوب میشود. علت این حادثه بطور رسمی بدی آب و هوا و شرایط جوی ناپایدار اعلام شد.
📌 همچنین گفته شد که تعداد مسافران این پرواز بالاتر از ظرفیت هواپیما بوده است.
📌 البته ۱۴ سال پس از این حادثه سردار رئوفی نژاد فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله و قرارگاه عملیاتی جنوب شرق در یک مصاحبه مدعی شد که:
🔸«سرنشینان این هواپیما که همگی از نیروهای سپاه بودند، به منظور آماده سازی استان سیستان وبلوچستان برای سفر آیتالله خامنهای به زاهدان اعزام شده بودند و قرار بود در تعطیلات دوروزه عید غدیر به کرمان بازگردند.»
😵💫
خوب است وزیر محترم نتیجۀ اجرای سیاستشان در #گران_سازی ارز رسمی به بهانۀ حذف رانت را مشاهده کنند.رانت ادعایی از ۱۳۴۰۰ تومان در ابتدای شهریور به بیش از ۲۵ هزار تومان رسید و آنچه حذف شد «سفرۀ مردم» بود، نه رانت!شگفتا که هنوز بر همان استدلالهای غلط و خسارتبار خود اصرار میورزند
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هدایت شده از استاد شیخ علی رضایی تهرانی
رسانهحکیمانهجلسه17.mp3
21.08M
📝خاطرات هاشمی - جمعه ۲ اسفند ۱۳۸۱
🔸ادامه بازدید غیر رسمی اکبر هاشمی رفسنجانی از تاسیسات انرژی اتمی در اصفهان
🔸گزارش محسن هاشمی از اختلافات اصلاح طلبان در مورد نامزدهای شورای شهر تهران و شرکت ملی مذهبی ها با چراغ سبز به شرکت در این انتخابات
🔸ادامه حواشی سقوط هواپیمای سپاه
🔸گزارش مهدی هاشمی از مقدمات انتشار روزنوشت های سال ۱۳۶۲ هاشمی
📌متن کامل روزنوشت:
🔻 ساعت هفت و نیم صبح براى بازديد سالنهاى زيرزمينی رفتیم؛ خيلى وسيع و عظيم است. با آقاي [غلامرضا] آقازاده، دربارة مذاكرات با محمد البرادعى، رییسآژانس بينالمللى انرژی اتمی كه به ايران آمده و امروز براى بازديد از اين سايت مىآيد، مشاوره شد. ساعت هشت و نیم به سوى تهران حركت كرديم. در مسير هلىكوپترهاى حامل هيأت آقای البرادعى را ديديم كه به نطنز مىرفتند.
🔻 ساعت یازده و نیم به منزل رسيديم. تا شب در خانه به استراحت و مطالعهگذشت. شب محسن آمد. در مورد نامزدهاى شوراى شهر تهران و اختلافات بينگروههاى دومخردادى كه منجر به ارایه چند ليست جداگانه شده، مطالبیگفت. راديو بیبیسی، مصاحبهاى با مهندس [عزتالله] سحابى، [فعال ملی مذهبی] كرده و سحابىگفته است، ملى- مذهبىها به خاطر اينكه روزنامهها تبليغاتشان را درج نمىكنند، از نامزدى استعفا دادهاند.گويا از پيش قرار شدهكه صلاحيت آنها رد نشود و در مقابل، آنها خودشان براى كمكردن رقابت درونگروهى كه مبتلا به آن شدهاند،كنارهگيرىكنند.
🔻 بازتاب اخبار مربوط به هواپيماى ساقطشدة سپاه در رسانههاى خارجى، امروز وسيعتر شده و معمولاً آلوده به اغراض و مرتبطكردن آن با سفر رهبرى [به استان سیستان و بلوچستان] و گروهى به نام «بريگاد ابوبكر» هم اعلانكردهكه آنها با انفجار بمب، هواپيما را به تلافى اهانتهایىكه به مقدسات اهلسنت مىشود و به خاطر دستگيرى افراد القاعده در ايران، ساقطكردهاند. روزنامه شرقالاوسط اين اعلاميه را پخشكرده و راديوهاى ضدانقلاب از اين استفاده مىكنند.
🔻 درآمريكا، امروز پالايشگاه بزرگى در نيويورك آتشگرفت و تاكنون توضيحى دربارة تلفات آن داده نشده و نيز در اثر انفجارى بزرگ در يك كلوپ شبانه، 95 كشته و150 مجروح به جاى ماند و باعثگرانشدن نفت در آمريكا شدكه ديروز دو دلار تنزل داشت.
🔻 مهدى آمد وكتاب [کارنامه و] خاطرات سال 1362 با نام آرامش و چالش را آوردکه دفتر نشر معارف انقلاب، تنظيم و چاپكرده است.گفت، هفت ميليون تومان هزينهكرده و توزيع آن را به انتشاراتى [ققنوس] با30 درصد حق پخش، واگذاركرده است.
چند روزى است، خبرهايي در خصوص ورود پنج هزار نفر از نيروهاى لشكر بدر به شمال عراق منتشر مىشودكه اغراق است.
😶
#خاطرات_هاشمی ۱۳۸۱ - ۲
توییت علی احمدنیا عضو شورای اطلاعرسانیِ دولت پزشکیان و مدیر سایت و کانال اصلاحاتنیوز در سال گذشته و در زمان دولت شهید رییسی
امروز باید حال ایشان را با دلار ۹۴ هزار تومانیِ دولت پزشکیان در یکماه مانده به عید، جویا شد!
✍ محمدجواد محمدزاده
makshufat
#پوپولیسم_اصلاحات
😡😶
♦️سالروز کودتای سوم اسفند و بحث داغ رضاشاه!
📌دیکتاتور تخم طلا هم بگذارد ضررش بیشتر از خیرش است
✍️علی مرادی مراغه ای
🔻در زمان کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ش رضاخان ناشناخته بود، مردم تهران از همدیگر میپرسیدند این رضاخان کیست که کودتا کرده؟!
اما امروزه، کمتر موضوعی به اندازه رضاشاه مجادله برانگیز شده. سرسخت ترین دوستداران او در مقابل سرسخت ترین دشمنان او قرار دارند.
زمانیکه دوستی با انگلستان نشانه فخر و قدرت بود رضاخان در حضور یحیی دولت آبادی و مصدق گفته بود «مرا انگلیسیها روی کار آوردند...».
اما امروزه که عیب هست، دوستدارانش میکوشند نقش انگلستان در بر کشیدن او را انکار کنند!
🔻اما به نظر من در تبدیل رضاخان به رضاشاه، نقش عوامل داخلی بیشتر از انگلستان دخیل بوده.
انگلیس بدلایل به او کمک کرد و تا زمانیکه او انگشت در سوراخ نفت نکرده بود تقویتش کردند، بعدا هم در حمله آلمان به روسیه و لزوم کمک رسانی به روسیه، او به اشتباه چشم به پیروزی آلمان دوخته بود و متفقین او را کنار گذاشتند.
در آن زمان، دیکتاتوری نیز به اندازه امروز مذموم و پلید نبود پس از کودتا، سیدضیا از احمدشاه میخواهد به او لقب دیکتاتور بدهد!
🔻ایران کشوری است که پتانسیل تبدیل شدن به یکی از ثروتمندترین و قدرتمندترین کشورهای جهان را دارد، اما کمتر دوره ای بوده که آب خوش از گلوی مردمش پایین رفته و فارغ از شر و شور فقر و دیکتاتوری بوده!
در تاریخ ایران بدنبال دوره ایده آل گشتن، عبث است، غالبا بین بد و بدتر بوده و نیازی نیست شما مورخ باشید، کافیست مردم احساسی، متملق و کمتر عقلانی ایران را در نظر بگیرید با جامعه ای فاقد نهادهای مدنی و مکانیسمهای کنترل قدرت که حاکم را پاسخگو کند.
پس در چنین جامعه ای به مرور زمان، حتی بهترین حاکم به بدترین فرعون بدل خواهد شد
در چنین جامعه ای بدون نهادهای مدنی و مکانیسمهای متعادل کننده و کنترلی، حتی نابغه ای چون نادرشاه، کم کم از قدرت دیوانه شده و توسط افرادش سلاخی!
🔻اما برگردم به بحث داغ رضاشاه.
یکی از بزرگترین ضعفها در سخنان مناظره کنندگانِ عملکردهای رضاشاه اینست که «وحدت موضوع» ندارند یعنی:
هنگامیکه طرفدارانش از ساخت راه آهن میگویند، مخالفینش از دیکتاتوریش میگویند...
هنگامیکه طرفدارانش از تشکیل ارتش مدرن او میگویند، مخالفینش آن ارتش را سرکوبگر مردم ایران میدانند نه مقابله کننده با بیگانگان...چرا که قشون عباس میرزا سی سال در مقابل روسیه مقاومت کرد سپس تن به ترکمنچای داد، اما قشون مدرن رضاشاه که ۴۰ درصد بودجه کشور را می بلعید ۴۰ ساعت نتوانست مقاومت کند و بالاتر از همه، این قشون پدر خود مردم ایران را درمی آورد ...؟!
🔻هنگامیکه طرفدارانش می گویند رضاشاه، دست دینداران را از عرصه سیاست کوتاه کرد، مدارس و دانشگاه ساخت، راهها را از دزدان و راهزنان امن کرد... اینها را درست می گویند، اما نمی گویند که او تمامی راهزنان سر گردنه ها را از بین برد اما خود بزرگترین راهزن و غاصب املاک مردم شد!.
طرفدارانش می گویند او ایران را مدرن کرد، میگویند در آن زمان، مگر چند کشور در جهان، دمکراتیک بود؟ مگرمردم ایران درجهل غوطه ور نبودند و درمقابل هر نوآوری، حتی آب لوله کشی مقاومت نمیکردند، مگر برای دمکراسی آمادگی داشتند...؟
🔻آری اینها درست اند، اما آیا حکومت رضاشاه مردم را کم کم بسوی دمکراسی و آشنایی با حقوقشان سوق میداد یا برعکس، بسوی حقارت، تدنی، کیش شخصیت، دیکتاتوری و خفقان بیشتر...؟!
آیا به میزانی که ازعمر رضاشاه میگذشت، مردم از دستاوردهای مشروطه دور نشدند؟!
آیاقوه قضائیه، مجریه از استقلال تهی نگشتند؟
آیامجلس که مهمترین دستاوردمشروطه بود به طویله بدل نگشت؟!
اوبانک ملی که آرزوی مشروطه خواهان بود احداث کرد، امابیشترین سرمایه بانگ، دارایی خود او بود و بقول سلیمان بهبودی، همیشه میگفت بانک من!
هنگام تبعید،سه میلیون پوند و ۱٫۵میلیون هکتار زمین داشت!
اواولین بار رادیو را آورد، اماتمامی برنامه هایش تملق به او بود!
او فرهنگستان آورد، امابزرگترین رسالتش نابودی زبانهای اقوام ایرانی بود!
اوانجمن آثارملی راجهت بازسازی ومرمت آثار تاریخی تاسیس کرد امابسیاری از آثارتاریخی قاجاریه توسط او نابود شدند!
🔻مدافعانش او را«دیکتاتور منور» و «پدر ایران نوین» میدانند اما آن پدر نوین،مطبوعات راکه رکن چهارم مشروطه بودتعطیل کرد، قلمها راشکست، بامشت، دندان روزنامه نگار را خُردکرد ومامورانش، روزنامه نگار رابه دیوانه خانه فرستادند! (نمونه اش یحیی سمیعیان).
🔻این فهرست طولانی است
هیچکس مانند استالین، روسیه را مدرن نکرد، چهره روسیه قبل از او و پس از او به لحاظ صنعتی، شگفت انگیز است. اما او یکی از پلیدترین دیکتاتورهای تاریخ است!
بنظرمن، دیکتاتورجماعت حتی اگرتخم طلا هم بگذردباز دربلندمدت وبخاطر سعی درنابالغ نگه داشتن انسانها، ضررش بیشتر ازخیرش می باشد
😵💫
احکام نگاه کردن
مسأله 2451 ـ نگاه کردن مرد به بدن زنان نامحرم، و همچنین نگاه کردن به موی آنان، چه با شهوت باشد چه بدون آن، چه با ترس از وقوع در حرام چه بدون آن، حرام است، و نگاه کردن به صورت آنان و دستهایشان تا مچ، اگر با شهوت یا با ترس از وقوع در حرام باشد، حرام است، بلکه احتیاط مستحب آن است که بدون شهوت و ترس از وقوع در حرام هم به آنها نگاه نکند. و نیز نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم با شهوت و ترس از وقوع در حرام، حرام میباشد، بلکه ـ بنا بر احتیاط واجب ـ بدون آن نیز نباید نگاه کند، مگر به جاهایی از بدن که معمولاً مردها نمیپوشانند، مثل سر و دستها و ساق پاها، که نگاه کردن زن به این جاها اگر بدون شهوت و خوف وقوع در حرام باشد، اشکال ندارد.
مسأله 2452 ـ نگاه کردن به زنهای بیباک که اگر کسی آنها را امر به حجاب نماید اعتنا نمیکنند، اشکال ندارد، مشروط به آنکه بدون شهوت و ترس وقوع در حرام باشد، و در این حکم فرقی میان زنهای کفار و دیگر زنها نیست، و همچنین فرقی نیست میان دست و صورت و دیگر جاهای بدن، که معمولاً آنها نمیپوشانند.
آیتالله سیستانی
احکام نگاه کردن - توضیح المسائل - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع عالیقدر آقای سید علی حسینی سیستانی
https://www.sistani.org/persian/book/50/114/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 پیکر شهید سیدحسن نصرالله تا الان کجا نگهداری شده است؟
🌐 به مناسبت برگزاری پیش نشست همایش بینالمللی تسنیم در دانشگاه ادیان و مذاهب،حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری در یادداشتی با عنوان"در استقبال از همایش بین المللی تفسیر تسنیم" آورده است:
🔹شاید کمی عجیب باشد، اما واقعیت این است که همه یا اغلب علوم حتی نوع نقلیِ آنها، محصول عقلگرایی و عقلگرايان هستند. هیچ دانشی بدون خدمت و استخدام عقل، ولو در مراحل تدوین یا به دلیل پیشفرضها و نظریههایی که زیرساختِ یک رشتهی علمی هستند، شکل نمیگیرد. از رديفکردن مجموعهای از منقولات، بدون تدوین و تنسیق خاصی یا بهدور از پیشفرضها یا نظریههای حاکم بر تدوین یا بدون تجزیه و تحلیل، هیچ نوع علمی، برنمیآید.
🔹مشخّصاً در تاریخ علم و فکر در تشیع، همهی علوم شناختهشدهی دینی، محصول عقلگرایان است. از علوم قرآن و حدیث گرفته تا فقه، اصول و کلام. حتی دانش رجال(نه صِرف فهرستکردن نامهای راویان) که کاملاً نقلی به نظر میآید، در دو مکتب عقلگرای بغداد و حله برآمدند و بالیدند. با ظهور و قوت اخباریگری، علم رجال تاحدّ زیادی از بُرد و کاربرد افتادند.
🔹اولین آثار فقهی اجتهادیِ شیعه بهدابنجنید اسکافی و ابنابیعقیل الحذّاء که به دلیل تقدم در اجتهاد، "قدیمین" نامیده شدند. اگر بخواهیم اجتهاد را در شیعه به تاریخی قدیمتر ببریم، باز نامهای عقلگرایانی چون زراره، يونس بن عبدالرحمن و فضلبن شاذان به میان میآید. جهشی که در اجتهاد و بسط فقاهت در شیعه در قرن چهارم پیدا شد، آشکارا پای عقلگرایان برجستهای چون سید مرتضی و شیخ طوسی و پیش از آنها، استادشان، شیخ مفید که قدیمترین آثار در اصول فقه نیز به آنها برمیگردد(التذکره، الذریعه و العُدّه) را به میان میکشد.
🔹 ازجملهی دانشهای ظاهراً نقلی که کاملاً مرهون عقلگرایی هستند، دانشِ تفسیر است. اولین تفسیر استنباطی و تحلیلی در شیعه، "تبیان" است که متعلق به مکتب عقلگرای بغداد و یکی از سه رکن نامدارش، شیخالطائفه، طوسی است. تا قبل از تبیان، همهی تفاسیر شیعی، از سنخ تفسیر رِوایی و مأثور هستند که جز دفاتری آکنده از منقولات نیستند. البته المصابیح وزیر مغربی نیز که به احتمال زیاد، الگوی تبیان بوده نیز از قدیمترین تفاسیر جدّیِ شیعه در اواخر قرن چهارم است که بُعد ادبیِ آن غالب بوده است.
🔹مهمترین تفاسیر بعدیِ شیعه نیز همچون روضالجنانِ ابوالفتوح رازی و مجمعالبیانِ امینالاسلام طبرسی متعلق به نحلهی عقلگرای شیعه هستند. در عهد رونق اخباریگری در شیعه، یعنی در نیمهی دوم قرن یازدهم و سهربع از قرن دوازدهم هجری، ازنو تفاسیر مأثور یا رِوایی رونق یافتند.
با این پیشینهی درخشان عقلیِ علم تفسیر، طبیعی است که در روزگار ما نیز جدّیترین و اثرگذارترین تفسیر شیعی، متعلق به یکی از نامدارترین عقلگراهای شیعه، یعنی مرحوم علامه طباطبائی باشد. تمام قوت و شوکت "الميزان"، مرهون ذهن نقّاد اسلامشناسی است که عقلگراییاش را(و نه لزوماً فلسفهدانیِاش را) در این اثر اِشراب و تضمین کرده و تفسیری ماندگار و اثرگذار را فراهم آورده است. اولیترین و شایستهترین عالمان شیعیای که از آنها انتظار میرود که راه و بلکه شاهراه الميزان را بپیمایند، دانشورانی هستند که قرابت فکری بیشتر و عقلگرایی واضحتری نسبت به دیگران داشته باشند. در اینجا و اینگونه است که تداوم دانش و بینش علّامه را در شاگرد فرزانهشان، حکیم آیتالله جوادی آملی، و امتداد الميزان را در تفسیر عظیم و ۸۰ جلدیِ "تسنیم" بجوییم و بیابیم.
🔹تسنیم که محصول چهل سال تفسیر حضرت استاد در محضر مائدهی وحیانیِ قرآن و در سایهی تفسیر قرآن به قرآنِ المیزان است، گرچه قرابت و شباهتهای زیادی به سَلَف خویش دارد، هم گاهوبیگاه، نقدهایی بر استاد خویش یا مواضعی متفاوت با ديدگاههای آن استاد معظم دارد، هم افزودههایی بر آن دارد، ازجمله در اجتماعیّات و سیاسیّاتی که مقتضاى نظام مبتنی بر دینِ جمهوری اسلامی ایران، در تسنیم، فربهتر است.
اینک در آستانهی همایش تکریم از تسنیم و مؤلف واجبالتعظیمش و همزمان با پیشنشستِ آن همایش در دانشگاه ادیان و مذاهب، برای آن مفسر حکیم، دوام افاده و برای تسنیم، آن تفسیر عظیم، رونق و رواج را از خدای بزرگ مسئلت مینمایم.
https://eitaa.com/tasnimesra
هدایت شده از دستورات علوم معنوی
۷۸۶
اواخر سحرگاه و نزدیک به اذان صبح، پانزده مرتبه سوره «قدر» را بخوان، رو به قبله با وضو و زیر آسمامن باش، سر و پا را نیز برهنه کن. برای رسیدن به حاجات مهم و خصوصاً شفای مریض مجرب است.
📚دوهزارختم نخودکی باب مطلق حاجات خ۷۶
41/65 # ختم سوره_قدر
53/8 #ختم_سوره_قدر_حاجت_بیماری
🌎🌏🌏🌎🌍🌏🌎
اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
🌕🌕🌖🌗🌘🌑🌑🌒
وفرجنابهم بحقهم والعن واهلک اعدائهم
🪐🪐🪐🪐🪐🪐
ارتباط با ما در پیام رسان
09905431130
@Doaherz شناسه پاسخگویی
@olomemanavi
دستورات علوم معنوی