eitaa logo
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
85 دنبال‌کننده
8هزار عکس
4.7هزار ویدیو
87 فایل
خاطرات روزانه علی اکبر هاشمی رفسنجانی . همراه با #تقویم_علماء و اخبار سیاسی تحلیلی و مطالب اخلاقی @Soukhtee
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨برخی کانال های خبری به ویژه کانالهای عبری و عربی از احتمال حمله قریب‌الوقوع ایران به اسرائیل خبر داده اند 🔹از ساعاتی قبل کانال های تلگرامی از احتمال حمله قریب‌الوقوع ایران به اسرائیل خبر داده اند. 🔹 برخی کانال ها نیز از احتمال حمله تا پیش از انتخابات آمریکا خبر می‌دهند. 🔹تا این لحظه هیچ مقام یا منبع رسمی چنین خبری را تایید نکرده است اما فرمانده سپاه پاسداران از پاسخ غیر قابل تصور به صهیونیست ها سخن گفته است.
اکانت موساد در ایکس : لانچر های موشکی ایران در حالت آماده قرار گرفتند
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امارات خاک ایران بود 🔹امارات در سال‌های مختلف یعنی تا سال ۱۹۲۵ میلادی رسما جزو خاک ایران بوده و کشور امارات متحده عربی در سال ۱۹۷۱ میلادی با اتحاد هفت شیخ نشین که ابوظبی، دبی، شارجه و راس الخیمه جزو آن‌ها بودند از ایران کاملا استقلال پیدا کردند.
🔰اصلاح طلبان سهم خواهی نکنند/ بعضی از انتصابات اصلاح طلبانه پزشکیان قابل نقد است 🔻هم میهن: 🔹تاکید پزشکیان بر آینده و تفاهم و به‌کارگیری همه نیروهای همسو با اهداف اعلامی اوست. اتفاقاً این موضوعی بود که آن را بارها در زمان انتخابات مطرح کرد؛ ولی ظاهراً برخی از دوستان اصلاح‌طلب چندان آمادگی شنیدن آن را نداشتند. تصور بسیاری از فعالان انتخاباتی این بود که ما پای نامزدی پزشکیان آمدیم و در ستادهای انتخاباتی او فعالانه مشارکت کردیم، پس منطقاً باید مناصب هم نصیب ما شود. 🔹بنابراین، پس از انتصابات مغایر با این انتظارات، ازاین‌سو و آن‌سو پرونده برخی از منصوبین جدید را از کشوی تاریخی درآورده و معتقدند که آنان چنین و چنان هستند. 🔹 در انتصابات از اصلاح‌طلبان نیز افرادی هستند که واقعاً شایسته نقد هستند و نباید منصوب می‌شدند. 🔹توصیه می‌شود که نقدها درباره انتصابات با رویکرد سهم‌خواهی و مشارکت در انتخابات انجام نشود. 🔹تقلیل و مشروط کردن موفقیت سیاسی به انتصاب این و آن به‌ویژه مشارکت‌کنندگان در انتخابات، اشتباه مهلکی است که در گذشته دوبار انجام شده و تکرار آن در بار سوم پذیرفتنی نیست.
📸 باور ۳۷۳؛ پدافند تمام ایرانی
🔰 منظور سخنگوی دولت از عبارت «لشکرکشی خیابانی» چیست؟ https://www.jahannews.com/report/903164
🔰دستگیری زوج اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران 🔹رسانه‌های اسرائیلی به نقل از شین بت و پلیس رژیم صهیونیستی از دستگیری یک زوج به ظن جاسوسی برای ایران خبر دادند. ادعا شده که این دو نفر اطلاعاتی را درباره موساد جمع‌آوری می‌کردند. 🔹بازداشت شدگان رافائل و لالا گولیف  32 ساله هستند که از منطقه قفقاز به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند و در مقر موساد و مرکز مطالعات امنیتی INSS در مرکز فلسطین اشغالی مشغول به فعالیت بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختر یکی از کارگران جانباختۀ معدن طبس: آیا مسئولان می‌دانند چه بر سر ما آمده؟ 🔹شما می‌دانید چه بر سر این خانواده‌ها آمده و چگونه قرار است بدون سرپرست بزرگ شویم؟ 🔹از رهبر انقلاب و سران قوا که دغدغه‌مندانه پیگیر مشکلات خانواده ها بودند تشکر می‌کنم. 🔹درخواستی دارم که حتما پیگیری کنید که امنیت کاری در این‌گونه موارد به‌صورت دقیق اجرا شود که شاهد داغدار شدن خانواده‌ها نباشیم. 🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تردد یک خانم با سرعت جنون آمیز ۲۲۰ کیلومتر در جاده های همدان برای گرفتن استوری 🔹رییس پلیس راه همدان: یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد. 🔹راننده این خودرو با تهیه فیلم از سرعت های سرسام آور آنرا در صفحه خود در اینستاگرام قرار می داد.
📸 اسرار یک سرطان زنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشک‌های ایران در قلب تل‌آویو 🔹ویدئوی دیگری از آخرین حمله ایران به اسرائیل به تازگی منتشر شده است که نشان می‌دهد موشک های ایران تل آویو پایتخت اسرائیل را با ۷ موشک هدف قرار می‌دهد که احتمالا سیستم دفاعی Arrow-3 را دور می زند.
🔰 آلمان کنسولگری‌های ایران را تعطیل می‌کند 🔹وزیر خارجۀ آلمان اعلام کرد که ۳ کنسولگری ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ را در واکنش به اعدام جمشید شارمهد می‌بندد. 🔹بائربوک گفته بارها به صراحت به تهران گفته‌ایم که اعدام یک شهروند آلمان تبعات جدی خواهد داشت. برای اعمال تحریم‌هایی در سطح اتحادیه اروپا علیه ایران تلاش می‌کنیم. 😵‍💫😡