خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۳ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ از استخاره عبدالله نوری تا گلایههای مهدی صفری معاون فعلی وزیر خارجه
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uOh
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۴ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ بعضی از نمایندگان خبرگان توقع داشتند بیش از ۲ اتاق در هتل داشته باشند
♦️ در جلسه با رهبری چه گذشت؟
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uRA
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۵ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ جلسهی مجلس خبرگان که به جنجال کشیده شد!! ( انتقادات تند از خاتمی و دفاع دوستانش از او.
انتقادات از رهبری و شورای نگهبان )
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uUB
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۶ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ اخبار مهم را روزی سه بار در کامپیوتر قابل حمل کوچکی( لپ تاپ ) برایم میآورند
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uWo
🔴 بی آبروییِ جریان اصلاحات ؛
غائله ی انتخابات مجلس ششم که دولت خاتمی برگزار کرد و در تهران، تخلفات عدیده کرد ..
🔻 شورای نگهبان، با ۸ رای، به ابطال کامل انتخابات تهران رای داد ولی رهبر انقلاب مانع شد و بخشی از صندوقها را باطل و برخی را تایید کردند!
🔹 انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ برگزار شد اما شورای نگهبان در ۱۱ اسفندماه با صدور اطلاعیهای از بروز تخلف در برخی حوزههای انتخاباتی خبر داد. در نتایج اولیه هم هاشمیرفسنجانی با حدود ۷۵۰ هزار رای، نفر سیام حوزه تهران شد. گرچه او با این نتیجه کرسی مجلس را تصاحب میکرد اما تعداد آرای پایین در پایتخت و کسب جایگاه آخر قطعا برای او شکست بزرگی بهحساب میآمد. در همان روزها بحث ابطال کل انتخابات تهران هم داغ بوده است. در گزارش امروز فرهیختگان مطابق کتاب تازه انتشاریافتهاش مرحوم هاشمی، شخص او و لاریجانی به همراه بعضی اعضای شورای نگهبان پیگیر ابطال انتخابات مجلس ششم بودند « ولی رهبر انقلاب مانع شدند. »
برخی از این روایتها را در ادامه میخوانید:
🔻«شب آقایان احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و دکتر حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و علی لاریجانی، رئیس سازمان صدا و سیما، میهمانم بودند. درباره انتخابات تهران بحث شد آقای جنتی، گفت بخشی از اعضای شورا، ضمن اینکه اشکال انتخاب تهران را قبول دارند ابطال آن را مصلحت نمیدانند.»(۲۵ اردیبهشت)
🔻«آقای محمدرضا عباسیفرد، عضو شورای نگهبان و مدیرکل اجرایی مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد؛ درباره بازشماری آرای تهران مذاکره شد. گفت ما اشکالات انتخابات تهران را میدانیم و اگر ملاحظات سیاسی در کار نباشد نظر اکثر شورای نگهبان بر بطلان است و گفت دوم خردادیها هم بهشدت نگران ابطال انتخاباتند و آقای سیدمحمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیسجمهور به او تلفن کرده و در این خصوص ابراز نگرانی کرد.»(۲۴ فروردین)
🔻«دکتر حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد. … از قول عباد [آقای علی ربیعی] گفت آقای خاتمی از طریق آقای علی یونسی، وزیر اطلاعات، مطلع شده که شورای نگهبان قصد ابطال انتخابات تهران را دارد… و ناراحت است و میخواهد به رهبری شکایت کند.»(۱۱ اردیبهشت)
🔻«آقای سیدصدرالدین شریعتی، بازرس شورای نگهبان آمد و نمونههایی از تخلفها در انتخابات تهران را گفت. آقای عباس واعظ طبسی، تولیت آستان قدسرضوی آمد. درمورد اشکالات انتخابات تهران و ضرر تایید انتخابات برخلاف قوانین صحبت بود. آقای علی لاریجانی هم آمد و گفت کامپیوتر نتایج بازشماریها را دیده است. انتخابات قابلتوجیه نیست.»(۲۷ اردیبهشت)
🔻«سر شب آقای علی لاریجانی رئیس سازمان صداوسیما، اطلاع داد که شورای نگهبان امروز به باطل بودن انتخابات تهران رسیده ولی بهخاطر نگرانی از عواقب، ضمن نامهای از رهبری راهنمایی خواستهاند و رهبری در جواب گفتهاند که نتایج صندوقهای شمردهشده، هرچه شد عمل شود و به بازشماری صندوقها ادامه ندهند و نتایج اعلان شده در این موارد را بپذیرند. آقای احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نیز گفت، شورای نگهبان با ۸ رای به ابطال رای داد ولی قید کردند از رهبری هم نظر خواسته شود که نتیجه آن شده، کار درستی نکردهاند که رهبری را در این مورد مشکلدار درگیر کردهاند.»(۲۹ اردیبهشت)
▫️هاشمی از شورای نگهبان بابت اینکه بعد از تصویب ابطال انتخابات نظر رهبری را هم پرسیدهاند ناراحت است. او در خاطرات روز بعد نیز با اشاره به واکنش مثبت رسانههای خارجی به دستور رهبری، بهصورت غیرمستقیم نارضایتی خود از تصمیم آیتالله خامنهای را ابراز میکند. علی لاریجانی هم از اینکه رهبری مانع ابطال انتخابات شدهاند ناراضی است. برخی از این موارد را بخوانید:
🔻«رسانههای خارجی مخصوصا بخش فارسی رادیو بیبیسی از دستور رهبری برای تایید انتخابات تهران اظهار رضایت میکنند. آنها که معمولا اقدامات رهبری را زیرسوال میبردند و حمل بر حمایت از محافظهکاران مینمودند این بار ستایش میکنند. آقای علی لاریجانی آمد. نحوه و دلیل ابطال صندوقهای انتخابات تهران را ارائه داد. درمورد انصراف من مذاکره شد. او هم از اقدام رهبری در دستور قبول انتخابات، ناراضی است.»
🔻«ظهر آقایان عباس واعظطبسی، احمد جنتی، علیاکبر ناطقنوری، قربانعلی درینجفآبادی و محمدعلی موحدیکرمانی میهمانم بودند. آقای جنتی، گزارش جلسه نهایی شورای نگهبان را داد که با هشت رای انتخابات تهران باطل شده، ولی پس از اطلاع به رهبری و پیشنهاد اظهارنظر ایشان و حضور آقای سیدعلیاصغر حجازی از دفتر رهبری در جلسه، و نوشتن نامه و جواب رهبری، عملا منجر به تایید انتخابات با ابطال بخشی از صندوقها و دستور تعقیب متخلفان شده است. حضار انتقاد کردند و گفتند بعد از رای به ابطال، جای سوال از رهبری نبوده است.»(۳۱ اردیبهشت)
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۷ شهریور ۱۳۷۸:
هدایای یک شیعه سوری به موزه آستان قدس
https://www.entekhab.ir/fa/news/694077
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۸ شهریور ۱۳۷۸:
♦️از ماجرای ابراهیم اصغرزاده و قذافی تا تمجیدهایی که تحملش آسان نبود
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002ua6
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۹ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ به من گفتند «دانشگاه آزاد آتش زیر خاکستر و مستعد انفجار نارضایتی دانشجویان است»
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002ucO
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۰ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ توصیهای که به زنگنه در مورد سعودیها کردم
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uf5
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۱ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ راست ها امیدوارند کاندیداتوری من، میانه رو ها را از چپ ها جدا کند.
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002uhp
خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۲ شهریور ۱۳۷۸:
♦️ کامپیوتر دچار ویروس شد و نتوانستم از اینترنت استفاده کنم / محمدرضا رحیمی برای نامزد شدن مشورت کرد
جزئیات در 👇👇
https://www.entekhab.ir/002ukx
اینها بریدههایی تامل برانگیز از خاطرات #هاشمی_رفسنجانی اند که بیشتر شان در سالهای میانی و اواخر دههٔ شصت در سال های جنگ ثبت شدهاند ! 😕
▪ آقاى «عباس واعظ طبسى»، [توليت آستان قدس رضوی] و فرزندش آمدند. از سفر به لندن و عمل جراحى پایاش راضى است. تحت تأثير نظم و پيشرفت آنها قرار گرفته است. *۲۷ مهر ۷۱*
▪ آقای «آذری [قمی]» آمد و درخواست ارز برای معالجهٔ پروستات در لندن داشت.
▪ برای آقای «مهدوی [کنی]» هم به خاطر کسالت قلبی، گفته شد در لندن جا رزرو کنند.*-۱۹ اذر ۶۴*
▪ آقای «دعاگو» آمد. از کیفیت معالجهاش در لندن گفت. سرطان داشته و با شیمیدرمانی معالجه شده. راضی است. موهایش در اثر معالجه ریختهاست. از نتایج معالجه در مدت اقامت، پیشنهاد جلوگیری از اعزام دانشجو به خارج را داشت که ارز آن را صرف تأمین استاد در داخل کنیم.
*- ۳۱ خرداد ۶۵*
▪شب درجلسهٔ شورای مرکزی «[جامعهٔ] روحانیت مبارز» شرکت نمودم. بیشتر صحبتها درباره بد اداره شدن جلسات روحانیت مبارز در دههٔ فجر بود. آقای «مهدوی کنی» که از لندن پس از معالجه برگشته، به خاطر خستگی نیامده بود.* *میخواستم ایشان را ببینم.
- *۲۹ بهمن ۶۴*
▪ صبحانه را در خدمت آقای «منتظری»، در منزل ایشان صرف کردیم. پس ازخداحافظی به منزل آیتالله «نجفی مرعشی» رفتم. از اسپانیا برگشته بودند. برای معالجه چشم رفته بودند. * ۸ خرداد ۶۰*
▪ آقای «احمد توکلی» کهقبل از پیروزی انقلاب ممنوع الخروج بوده، برای گرفتن گذرنامه جهت سفر برای معالجه درد مفاصل احتیاج به نامه من به اداره گذرنامه داشت که نوشتم.
*- ۱۹ اردیبهشت ۶۰*
▪ شب تلفنى از «احمدآقا» احوالپرسى كردم از اسپانيا برگشته است. براى معالجهٔ چشم رفته بود. در آنجا همان تشخيص ايران را تأييد كردهاند. ۲۷ اسفند ۷۱
▪ خانم شهید بهشتی به خانهٔ ما آمد و با عفت به دیدن همسرامام رفتند که برای معالجهٔ چشم مدتی به خارج رفته بودند.
*- ۱۸ مرداد ۶۱*
▪ ساعت هشت صبح آقای «موسوی اردبيلی» آمدند. عازم سفر به اروپا براي معالجه و چك آپ است. برای تسهيلات ارزی و تذكره [گذرنامه] همراهان و حفاظت كمك خواستند. به دكتر «ولايتی» و «ميرزاده» دستور مقتضی را دادم.
*- ۲۹ مرداد ۶۸*
▪شب، آقای «[علی اکبر] محتشمی»، [سفیر ایران در سوریه] آمد. مدتی در آلمان معالجه کردهاست؛ دست مصنوعی گذاشته و دوبار گوشها را عمل کرده و اکنون نسبتاً سالم است.
* ۵ آبان ۶۳*
▪عصر آقای «[محمد علی] رحمانی» مسئول بسيج آمد. پس از معالجه در خارج بر گشته و از معالجه دكتر های داخلی ناراضی است؛ خدا به داد مريضهای معمولی برسد. *- ۲۵ مهر ۶۶*
▪ آقاى «[علي اكبر] آشتيانى»، نمايندهٔ رهبرى در ژاندارمرى آمد. براى معالجهٔ خود در خارج استمداد كرد.
*- ۸ دی ۶۹*
▪ آقاى «[عبدالله] نورى»، [وزير كشور]، براى سفر جهت معالجه به آلمان، تلفنى خداحافظى كرد. ۲۲ اسفند ۷۱
▪ «[آشیخ محمد] هاشمیان» که برای معالجهٔ چشم به اسپانیا رفته بود راضی برگشته، درمنزل ما بودند. گفتند که درک مردم اسپانیا نسبت به مسائل انقلاب ایران بهتر شده است.* ۲۸ مرداد ۶۱*
▪ به ملاقات آیتالله «سید محمدرضا گلپایگانی» رفتم. دیروز از لندن بر گشتهاند؛ به احتمال سرطان کیسه صفرا، برای معالجه رفته بودند. ۲۵ روز آنجا بودهاند. ایشان و اطرافیان اش با خوشحالی و نشاط از سفر انگلستان و استقبال مسلمانان آنجا تعریف میکردند. *- ۹ خرداد ۶۶*
▪ آقای «[کاظم] خوانساری» سفیرمان در لیبی آمد. پیام آقای «قذافی» را آورد که گفته بود اگر نمیتوانید جنگ را تمام کنید برای ختم آن اقدام کنند. خبر داد که پدرش بیمار قلبی است و خوب است برای معالجه به لندن برود. عضو خبرگان
*و در این زمان بود که ما مردم درگیر جنگ و مصیبت و بدبختی های خانواده بودیم و به اجبار شب را تا به صبح از ترس بمبارانهای رژیم بعثی و همدستان آنها انگلیس و اروپا لرز در تن داشتیم و حضرات آقایان جهت درمان با ارز دولتی همراه با کمکهای دولت به بهترین مراکز درمانی "بلاد کفر" میرفتند...😕😐