آمریکایی های همیشه خوب و دوست داشتنی ... /
🚨 ۹۲ حمله به آمریکاییها در کمتر از دو ماه
الجزیره به نقل از یک مقام پنتاگون: نیروهای ما در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر تا امروز ۱۱ دسامبر، ۹۲ بار هدف حملات قرار گرفتند.
✍این محور مقاومت هم ول کن آمریکا نیست. هر روز چند حمله به پایگاه های آمریکای زوردار می شود و جیک آمریکایی ها هم در نمی آید. و صد البته این حملات نه کشته ایی دارد نه آسیب آنچنانی می زند. فوقش چند جای خالی در پایگاه های آمریکایی را می زنند که هم خودشان خالی شوند هم به کوماندوهای آمریکایی یک تنه حریف یک لشگر بر نخورد.
🔺خدارا چه دیدی شاید همین فردا پس فردا بود که آرنولد و مرد آمریکایی و امثالهم را فرستادند یکه و تنها گوشمالی حسابی به محور مقاومت دادند! که دیگر به جاهای خالی حمله نکنند و موشک ها و پهبادهایشان مزاحم خواب سربازان آمریکای قوی نشوند!
🔺 صد البته که در حضور کاملا قانونی آمریکای نایس و متعهد به قوانین بشری و بین المللی در کشورهای محور مقاومت آنها حق فرستادن نیروهای فراطبیعی خود به این کشورها را داشته و حشدالشعبی و امثالهم(نیروهای رسمی آن کشور) مخل امنیت ملی کشور خود و حتی تروریست هستند!
🔺محور مقاومت هم بهتر است این حملات را متوقف کند و اجازه دهد آمریکای جهان خوار به خوردنش از نفت و گاز و منابع ملت ها ادامه دهد. و گرنه فردا پس فرداست که کاسه صبرشان لبریز شود و چندتا از این بمب های چند تنی که سهم رژیم صهیونیستی بوده را خرج جنگجویان زن و کودک بی گناه! که در خانه نشسته اند و مشغول آموزش آشپزی و بازی برای جنگ با اینها هستند کنند.
کاملا هم قانونی، چون قانون آن چیزی است که آنها می گویند و آنها می کنند نه برای همه یکی باشد ...
#محور_مقاومت #آمریکا #ناتو
__________________________
✍ اینجا یک کانال نوشتنی است.
تکراری بودنش را نمی دانم اما خیلی از نوشته ها را خودم می نویسم. جاهایی هم کپی است.
اما هرچه هست وظیفه ایی است که برای تبیین حس میکنم. می نویسم تا آنجا که بتوانم و تا آنجا که بشود.
شماهم دعوتید به جمع ما 🌹👇
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
May 11
May 11
🔸یکی از امور سرنوشت ساز🔸
علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی قدّس الله نفسه الزکیّة
🍃به تجربه ثابت است كه معاشرت با نيكان بر روى انسان اثر مى گذارد، و معاشرت با بدان نيز مؤثّر است.
🍃چه بسا شخص پاک فطرت و نیک كردارى كه در اثر برخورد با رفيق نااهل، كم كم و رفته رفته آن صفاى باطن خود را از دست داده، دلش تاريک و روحش خفه گرديده است؛ و بالعكس شخص زشت كردارى در اثر برخورد با صاحب دلى، تغيير روش داده، و كم كم نيّت و به تبع آن افعالش صالح و نيكو شده است.
📚«امام شناسی» ج ۱ ص ۱۸۰
@hashtag_agahi
👌مطلبی تکان دهنده
💥چرا برکت از زندگی می رود ؟ 💥
🔥مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند.
بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات است.کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد!
روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
🌷مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد:
در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : کثیف! ساکت شو!
همین که متنبه شدم فورا "دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی" کردم.
#نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌺
@hashtag_agahi
هدایت شده از هشتگ آگاهی 🇪🇭
#سوره_جمعه
اگر کسی این سوره را در هر #شب_جمعه بخواند، کفاره گناهان بین دو جمعه او خواهد بود.
التماس دعا
@hashtag_agahi
May 11