May 11
📌 مارک روبیو نامزد وزیر امور خارجه آمریکا :
"هدف شماره یک ما سرنگونی رژیم فعلی ایران است."
alireza.ghorbani.bi.to(128).mp3
3.18M
آخر شب سرد ما سحر میگردد
مهدی به میان شیعه برمیگردد...
اللّهُمَّ عَجِّل فَرجَ
مُنتَِقمِ الزَّهرٰاء سَلٰامُ اللهِ
آتش بس از نگاهی دیگر ... /
🔻به اظهارات سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نگاهی داشته باشید که روز گذشته تاکید کرده بود که آتشبس به هیچ عنوان به هم نمیخورد! به عبارت خیلی سادهتر، نتانیاهو توان بر هم زدن آتشبس را ندارد و این آمریکا بوده که تا امروز جنگ در غزه را مدیریت کرده و امروز میخواهد آتشبس برقرار شود و به همین دلیل برقرار خواهد شد.
🔻حالا کاری به چرندیات همیشگی افرادی مانند کربی که روی دروغ کشته شدن کودکان جحود اشک تمساح ریخت و قتل عام 200 هزار زن و کودک فلسطینی را توجیه کرد، اما به صورت واضح مشخص است که آمریکا دیگر کشش ادامه این جنایتها را ندارد.
#آمریکا #آتش_بس #غزه
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
🔴از پیروزی تا شکست کامل؛ زلزلهای که رژیم یهودی را منهدم میکند... /
🔻نتانیاهو جنگ را به این امید طولانی کرد که با آمدن ترامپ، او از کمکهای بیحد و مرز امریکا برای تداوم جنایت در غزه برخوردار شده و بتواند آنچه را که «پیروزی کامل» میخواند محقق کند. اما نتانیاهو اشتباهی مهلک کرد، اگر جنگ را در ماه می (اردیبهشت) تمام میکرد شاید توسط دادگاه کیفری تحت تعقیب قرار نمیگرفت و شاید هم کاخ سفید (به نمایندگی از نهاد حاکمیت امریکا) تا این اندازه تحت فشار داخلی نمیرفت.
🔻برخلاف تمام تحلیلهایی که نتانیاهو را «باهوش» میخواندند و روی محاسبه گریاش مانور میدادند، حالا مشخص شده که او چه شکست سخت و تاریخی در حوزه سیاسی، نظامی، امنیتی و حتی دیپلماتیک متحمل شد.
🔻جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش جهانی در برابر این جنایتها و صدور حکم دستگیری نتانیاهو و وزیر وقت جنگ این رژیم را نباید دستکم گرفت.
🔻اگر هر جنگی در غزه در بگیرد، هر کسی که نخستوزیر تروریستهای یهودی باشد دیگر نمیتواند ماشین جنگی رژیم را تا این اندازه برای کشتار پیش ببرد. از این به بعد، رژیم صهیونیستی ناچار به محاسبهگری خواهد شد.
🔻ضربهای که در غزه و در مقابل مقاومت و مردم این باریکه دریافت را فقط میشود از خلال کلمات نویسندگان و تحلیلگران رسانههای رژیم فهمید؛ آنهایی که در فضای رسانهای ضدایرانی نشسته و تحلیلهای آبکی تحویل میدهند، سرنا را از سر گشادش مینوازند.
✍ اخبار سوریه
#آمریکا #نتانیابو #پیروزی_آتش_بس
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
کمی درباره کرسنت ... / 1
🔻این کرسنت هم در نوع خود جالب است. قراردادی بود که به عقیده بعضی ها قرار بود برای ما سود داشته باشد همه اش زیان شد و آن آقایی هم که مسئولش بود دو قورت و نیمش باقی است که گل کاشته ام!
🔻این آقایان قرارداد را چگونه نوشته اند؟ و چه بین طرفین رد و بدل شده است؟ که هرچند سال یکبار یک قسمت از اموال ایران را قانونی! برای خودشان می برند و می خورند و یک آب هم رویش!
🔻همین دیروز لابلای خبرها خبر رسید یک ساختمان دیگر هم از اموال ایران همانند آن ساختمانی که در سال ۲۰۲۲ در لندن توقیق شد، بردند و خوردند... (تصویر اول)
بیت المال بود و من سهمی داشتم، منکه حلال نمی کنم.
🔻اما کرسنت چیست؟ و چه مفادی دارد؟ اصلا بحثش چیست؟
کمی مطالعه کنیم👇پست بعد ...
پ ن؛ تصاویر مربوط به ساختمان هایی است که تا کنون برده اند!!!
#کرسنت #توقیف_اموال #ترکمنچای_گازی
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
هشتگ آگاهی 🇪🇭
کمی درباره کرسنت ... / 2
🔻#کرسنت نام یک شرکت نفتی اماراتی است که در زمان عقد قرارداد با ایران فردی به نام «حمید ضیاء جعفر» مدیرعاملی آن را بر عهده داشته است.
🔻در سال ۱۳۷۸ اولین مذاکرات برای انعقاد قرارداد میان حمید ضیاء جعفر و مهدی هاشمی رفسنجانی مدیر وقت بینالملل شرکت ملی گاز انجام میشود. براین اساس رایزنیهایی مربوط به خرید گاز از میدان مشترک سلمان توسط شرکت کرسنت صورت میگیرد که هدف آن به رسمیت شناختن جزایر سهگانه ابوموسی در ازای برداشت گاز از میدان سلمان است.
🔻با کنار گذاشته شدن مهدی هاشمی توسط #بیژن_زنگنه، طی سالهای ۷۸ و ۷۹ جلسات متعددی میان بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت وقت ایران و حمید ضیاء جعفر برگزار میشود که در نهایت در سال ۱۳۸۱ قرارداد کرسنت بین شرکت اماراتی کرسنت و شرکت ملی نفت ایران به امضا میرسد.
🔻براساس مذاکرات انجام شده، ایران متعهد میشود که از ابتدای سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۳) روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش (گاز فرآوری نشده) را به شیخ نشین الشارجه در کشور #امارات، صادر کند. حجم صادرات هم قرار بود از ۵۰۰ میلیون فوت مکعب در روز آغاز شود و به تدریج به ۸۰۰ میلیون فوت مکعب در روز برسد.
🔻در کنار فسادهای مطرح شده در این پرونده، یکی از مهمترین ایرادهایی که به آن وارد شده شیوه قیمتگذاری گاز ایران است. قیمت گاز در بازارهای جهانی و منطقهای همواره تابع قیمت نفت بوده و به صورت مستقل قیمتگذاری نمیشود. اما طبق قرارداد کرسنت دو بازه زمانی برای تعیین قیمت گاز مشخص شده است که در هر دو بازه قیمت گاز ایران با ارزش واقعی آن فاصله دارد. طبق این قرارداد در هفت سال نخست قیمت هر هزار فوت مکعب ۷ سنت و در ۱۸ سال دوم ۱.۷ دلار قیمتگذاری شده است این در حالی است که متوسط قراردادهای گازی ایران با کشورهای همسایه ۸.۷ دلار است.
هشتگ آگاهی 🇪🇭
کمی درباره کرسنت ... / 2 🔻#کرسنت نام یک شرکت نفتی اماراتی است که در زمان عقد قرارداد با ایران فردی
کمی درباره کرسنت ... / 3
🔻علاوه بر #ارزان_فروشی_گاز و عدمالنفعهای ناشی از آن یکی از بزرگترین مشکلاتی که این نوع #قیمتگذاری به وجود آورد، شکایت کشورهایی بود که ایران به آنها گاز صادر میکرد؛ چون قیمت گاز به صورت منطقهای تعیین میشود و در واقع به دلیل کیفیت گاز هر کشور و تاثیر بالای حمل و نقل بر قیمت آن، گاز هر کشور دارای قیمت منحصر به فرد خویش است.
🔻در این حالت در صورتی که ایران گاز خود را به قیمت ارزانی به کشور امارات بفروشد، سایر کشورهای وارد کننده گاز ایران مانند ترکیه، ترکمنستان و نخجوان میتوانند در مجامع بینالمللی علیه ایران شکایت کنند و مدعی شوند که قیمت واقعی گاز ایران همان قیمتی است که به امارات صادر میکند.
🔻به همین دلیل #ترکیه به داوری بینالمللی از ایران شکایت کرد که در نهایت ایران محکوم شده و مجبور به پرداخت جریمه ۲.۴ میلیارد دلاری به این کشور شد.
#کرسنت
هشتگ آگاهی 🇪🇭
کمی درباره کرسنت ... / 3 🔻علاوه بر #ارزان_فروشی_گاز و عدمالنفعهای ناشی از آن یکی از بزرگترین مشک
کمی درباره کرسنت ... / ۴
🔻اجرای این پروژه در سال ۸۴ با دلایل ارائه شده از سوی دیوان محاسبات ایران و دیگر نهادهای نظارتی از جمله تغییر نیافتن بهای گاز صادراتی، ثابت ماندن آن در ۷ سال اول اجرای قرارداد و فسادهای انجام شده توسط بیژن زنگنه و دیگر مدیران عالی رتبه وزارت نفت متوقف شد و تا امروز اجرایی نشده است.
🔻شرکت #کرسنت نیز به دلیل عدم اجرای قرارداد در دادگاه بینالمللی #لاهه از ایران شکایت کرد که جلسات داوری آن در اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۲ در لاهه برگزار شد.
🔻جلسات متعدد دادگاه با توجه به مستندات شفاف، به نفع ایران پیش میرفت اما با روی کار آمدن دولت یازدهم و منصوب شدن بیژن زنگنه به عنوان وزیر نفت و انتصاب عواملی که نقش جدی در قرارداد کرسنت داشتند، تمام معادلات تغییر کرد.
🔻این روند منجر به محکومیت شرکت ملی نفت ایران در دیوان داوری و تشکیل دو پرونده کرسنت یک (بابت تقویم خسارت و عدمالنفع شرکت کرسنت در سالهای ۲۰۰۵-۲۰۱۴) و کرسنت دو (بابت خسارت و عدمالنفع شرکت کرسنت درسالهای ۲۰۱۵-۲۰۳۰) شد که میزان غرامت در کرسنت یک ۲.۴ میلیارد دلار بود.