هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراد بارداکچی دانشمند تاریخ نگار ترکیه ای:
ترک ها اسلام را از طریق ایرانی ها شناختند نه عرب ها ،الفبای عثمانی عربی نبود، ایرانی بود. ما الفبا را از ایران گرفتیم نه اعراب و این الفبا را ایرانی ها ساخته بودند.
#ایران
#ترکیه
#اسلام
#زبان_فارسی
🗣 معین الدین 💙🇮🇷💙
@twtenghelabi
بله، ضربه وارد میکنند؛ کسانی از عناصر مؤثّر و ارزندهی حزبالله را به شهادت رساندند که بلاشک، این خسارت بود برای حزبالله، امّا این خسارتی نبود که حزبالله را از پا بیندازد؛ استحکام سازمانی و انسانی حزبالله بسیار بیشتر از این حرفها است؛ آنها، اقتدارشان، تواناییشان، استحکامشان خیلی بیشتر از این حرفها است که با این شهادتها ضربهی اساسی بخورند. بله، البتّه از دست دادن یک نفر، بخصوص اگر فرمانده باشد و سابقهی جهاد فیسبیلالله داشته باشد، خسارت است؛ در این شکّی نیست. بنابراین، هم تا امروز اینها پیروز شدهاند، هم به توفیق الهی، به حول و قوّهی الهی، پیروزی نهایی در این نبرد متعلّق به جبههی مقاومت و جبههی حزبالله خواهد بود. 1403/07/04
@hasrat_vesal
وَما مُحَمَّدٌ إِلّا رَسولٌ قَد خَلَت مِن قَبلِهِ الرُّسُلُ ۚ أَفَإِن ماتَ أَو قُتِلَ انقَلَبتُم عَلىٰ أَعقابِكُم ۚ وَمَن يَنقَلِب عَلىٰ عَقِبَيهِ فَلَن يَضُرَّ اللَّهَ شَيئًا ۗ وَسَيَجزِي اللَّهُ الشّاكِرينَ﴿۱۴۴﴾ (آل عمران)
محمد (ص) فقط فرستاده خداست؛ و پیش از او، فرستادگان دیگری نیز بودند؛ آیا اگر او بمیرد و یا کشته شود، شما به عقب برمیگردید؟ (و اسلام را رها کرده به دوران جاهلیّت و کفر بازگشت خواهید نمود؟) و هر کس به عقب باز گردد، هرگز به خدا ضرری نمیزند؛ و خداوند بزودی شاکران (و استقامتکنندگان) را پاداش خواهد داد.
@hasrat_vesal
در حسرت وصال
وَما مُحَمَّدٌ إِلّا رَسولٌ قَد خَلَت مِن قَبلِهِ الرُّسُلُ ۚ أَفَإِن ماتَ أَو قُتِلَ انقَلَبتُم عَل
به عقب باز نمی گردیم بلکه با قدرتی بیشتر رو به جلو و محو غده سرطانی حرکت خواهیم کرد انشاءالله.
@hasrat_vesal
مسئله نفوذ را نباید دست کم گرفت...
حزب الله نیاز به پاکسازی درونی دارد...
@hasrat_vesal
سید عباس عراقچی کتابی چاپ کرده تحت عنوان قدرت مذاکره!!!
فقط یک سوال برام پیش اومده...
ایشون چندتا مذاکره موفق داشته که از قدرت مذاکره حرف میزنه...
قدرت چانه زنی ای هم که در مذاکرات داشتید بخاطر موفقیت های دولت قبل در بخش هسته ای بود...
شاید منظورش خودکار پرتاب کردن ظریف باشه که اونم ربطی به عراقچی نداره...
@hasrat_vesal
🔴گول آمریکا که هیچ؛ گول شورای امنیت را هم نخورید
🔻در سال 1948 که اولین جنگ اعراب و اسرائیل شکل گرفت، شرایط به گونه پیش رفت که این غده سرطانی در حال ریشه کنی بود و تا پیروزی فاصله اندکی باقی مانده بود، در همین شرایط #شورای_امنیت وارد کار شد و قطعنامهای به منظور پایان دادن به جنگ صادر کرد.
🔸در حقیقت نهادی که قدرتهای جهانی و بهویژه #آمریکا و #انگلستان در آن دست بالا را داشتند تمام تلاش خود را به خرج داد و طرفین و بهویژه اعراب را تحت فشار گذاشت تا دستور آتشبس را بپذیرند. در نهایت در 2 ژوئن سال 1948م بود که طرفین آتشبس را پذیرفتند و جنگ را متوقف کردند.
🔹 بااینحال، نیروهای اسرائیلی از فرصت استفاده و خود را تجهیز کردند؛ چون موجودیت این رژیم برای قدرتهای امپریالیستی همچون انگلستان و آمریکا بسیار مهم تلقی میشد و به هر نحو ممکن باید #اسرائیل پیروز از صحنه نبرد خارج میشد. در نتیجه اسرائیل با استفاده از متارکه موقت جنگ، نیروهای خود را با گرفتن سلاح تقویت کرد.
🔸عامل این تقویت نیز کشور چکسلواکی بود. در حقیقت قدرتهای غربی برای آنکه پایشان به صورت مستقیم به جنگ باز نشود و اتهامی متوجه آنها نگردد، تسلیحات خود را از طریق چکسلواکی به نیروهای اسرائیلی رساندند و آنها را تجهیز کردند. تلآویو نیز از فرصت پیشآمده نهایت استفاده را کرد و سپتامبر سال 1948م به مواضع نیروهای مصری هجوم برد و نبرد را دوباره از سر گرفت.
🔹اما این مرحله از جنگ مطابق میل اعراب پیش نرفت. در واقع اعراب در این مرحله از جنگ به علت فقدان فرماندهی واحد و ناهماهنگی نتوانستند مقاومت شایان توجهی از خود نشان دهند و در همه جبهههای جنگ شروع به عقبنشینی کردند.
🔻سرانجام در ماه مه همان سال بود که با مداخله شورای امنیت سازمان ملل، که تحت تأثیر قدرتهای جهانی و بهویژه انگلستان و آمریکا بود، ابتدا دولت #مصر و سپس کشورهای #اردن، #سوریه و #لبنان قرارداد متارکه جنگ را امضا کردند. در نتیجه این مداخله، یهودیان توانستند سرزمینهای بیشتری نسبت به آنچه در طرح #سازمان_ملل بود به تصرف خود درآورند و در نتیجه آن دهها هزار عرب فلسطینی از خانه و کاشانه خود آواره و راهی کشورهای عرب مجاور شدند تا در آنجا سکنی گزینند.
@hasrat_vesal
رهبر انقلاب سخنران مراسم ختم سید حسن نصرالله
روز جمعه مراسم ترحیم از سوی رهبر انقلاب برای سید المقاومه برگزار شد.
معمولا در مراسمات ترحیم بعد از قرائت قرآن و ذکر مصیبت سخنران مراسم صحبت می کند و هیچ رسم نیست که صاحب عزا در مراسم به سخنرانی بپردازد.
اما روز جمعه هر چه به ظهر نزدیک می شدیم و آماده نماز جمعه خبری از سخنران مراسم ترحیم نبود.
مداحان و قاریان مختلف می آمدند و می رفتند ولی سخنران نه.
حضرت آقا می خواست خودش برای سید مقاومت سخنرانی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه کورانی از آینده فلسطین و پیروزی جبهه مقاومت می گوید
محمد ضیف (فرمانده گردانهای عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس)
محمد ضیف در سال 1965 در اردوگاه پناهندگان فلسطینی در خانیونس به دنیا آمد و از زمان کودکی بر اساس اصول اسلامی پرورش یافت، فعالیتهای نظامی خود را از انتفاضه اول (1987) در فلسطین آغاز کرد و در همان سالها به حماس ملحق شد. رژیم صهیونیستی در سال 1989 وی را بازداشت و یک سال و نیم زندان محکوم کرد. ضیف در ابتدای پیوستنش به حماس از شاگردان «یحیی عیاش» بود پس از ترور عیاش در سال 1996، این شاگرد که چندی بعد ریاست شاخه نظامی حماس را در دست گرفت به یکی از مهمترین افراد تحت تعقیب تبدیل شد.
در سال 2001 رژیم صهیونیستی اولین تلاش خود برای ترور وی را انجام اما ضیف نجات یافت و فرار کرد یک سال بعد این رژیم با بالگرد آپاچی به سمت خودرو ضیف شلیک کرد و او از ناحیه سر مجروح شد حماس از ترس اینکه رژیم صهیونیستی بار دیگر برای ترورش اقدام کند او را به بیمارستان منتقل نکردند و از دکتر «عبدالعزیز الرنتیسی» که متخصص کودکان بود، برای معالجه ضیف کمک گرفتند.
ضیف که به شدت مجروح شده بود زنده ماند و فرماندهی شاخه نظامی حماس را ادامه داد. در سال 2003 و فقط چند ماه پس از اینکه فعالیتش را از سر گرفت بار دیگر جلسهای که در یک منزل برگزار شده بود هدف قرار گرفت و راکت رژیم صهیونیستی به صورت اشتباهی به یک طبقه دیگر از ساختمانی که درآن جلسه بود برخورد کرد و نجات یافت، در این جلسه «اسماعیل هنیه» و «احمد یاسین» نیز حضور داشتند.
اسم اصلی او محمد دیاب ابراهیم المصری است اما از آنجایی که برای فرار از حملات اسرائیل پیوسته محل اقامت خود را تغییر میدهد، لقب ضیف به معنای «مهمان» به او داده شده است.
تلاش دیگر رژیم صهیونیستی برای ترور ضیف مربوط به سال 2006 است، پس از اطلاع رژیم صهیونیستی مبنی بر اجتماع فرماندهان نظامی حماس در منزلی در نوارغزه، جنگندههای این رژیم آن خانه را بمباران کردند. حداقل 10 نفر در این حمله کشته شدند اما محمد ضیف با مجروحیت بسیار بالا نجات یافت، رژیم صهیونیستی مدعی شد وی در این حمله قطع نخاع شده است، که البته حماس این موضوع را تأیید نکرده است.
در طول سالهای اخیر محمد ضیف اصلا در انظار عمومی ظاهر نشده و به صورت مخفیانه زندگی کرده است و همین امر خواب از چشمان صهیونیستها ربوده است.
در آخرین نامهای که سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای ضیف نوشته است او را فرمانده مقاوم و «شهید زنده» خطاب میکند.
@hasrat_vesal
ذلت بیشتر برای عراق
محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق:
🔸اسپانیا بخشی از ائتلاف بین المللی است که به ما کمک کرد تا داعش تروریست را از بین ببریم و بر اساس درخواست ما، ماموریت ائتلاف بین المللی در مدت دو سال به پایان می رسد.
پی نوشت:
🔹خضوع سردمداران عراق در مقابل امریکا و کرنش در برابر آن ها قابل درک است چرا که منابع مالی عراق باید از طریق وزارت خزانه داری آمریکا در اختیار آنان قرار بگیرد. (که این امر غلط و سیطره کفار بر آنان نیازمند قیام ملت عراق است)
🔸اما کرنش آنان در مقابل کشورهای مثل اسپانیا و تملق گویی و روا دادن نسبت های دروغی مثل کمک برای از بین بردن داعش، چیزی جز ذلت برای آنان نخواهد داشت و هیچ عواید مالی به آنان نخواهد رساند.
🔻چنین دولتی نه تنها از ذلت آمریکا بیرون نخواهد آمد بلکه برای به دست اوردن تکه نانی ذلیل تر و خوارتر خواهد شد.
@hasrat_vesal
البته که شام روی آرامش نخواهد دید
علت آن را در سال 61 هجری باید دید
آن جا که امام سجاد سه مرتبه فرمودند: الشام الشام الشام
سوریه از آن جهت برای ما مهم بود که خط اتصال جبهه مقاومت را تشکیل می داد
سوریه یا شخص بشار با جبهه مقاومت همراه بود ولی به طور کامل نمی توان او را جزئی از جبهه مقاومت دانست.
حزب بعث سوریه در ظاهر بیشتر با کشورهای عربی همراه بود تا جبهه مقاومت...
تغییر حکومت در سوریه استقلال جبهه مقاومت را آشکارتر خواهد کرد
موضوعی که بارها بر آن تاکید شده است که هر یک از ارکان مقاومت مستقل بوده و مستقل عمل می کنند
و توانایی های آنان هم مستقل می باشد
ولی حذف سوریه یا پاره شدن این هلال این موضوع را آشکارتر خواهد کرد
قانون عفاف و حجاب، باید ها و نبایدها
در شرایط کنونی که قانون عفاف و حجاب باید ابلاغ و اجرا می شد به یکباره خبر از کنار گذاشتن ابلاغ آن رسید.
در روزهای اخیر و قبل از آن هم شاهد جیغ بنفش غربگرایان و غرب زدگان بودیم.
این نکته هم در خور بررسی است که اصولا شورای امنیت ملی و رییس آن حق چنین کاری را دارد یا خیر؟ حجاب که مساله ای فرهنگی است و قانونی که بر فرهنگ سازی تکیه دارد را امنیتی قلمداد کرده اند و با اعمال زور آن را کنار گذاشته اند.
چنین حرکتی در دولت حسن فریدون هم قفل بود. زیرا او هم میتوانست با امنیتی کردن قانون اقدام راهبردی مجلس مانع از اجرا و ابلاغ آن شود.
هرچند از دولت های امنیتی چیزی بیشتر از این انتظار نمی رود و با دید امنیتی به تمام مسائل و موضوعات نگاه می کنند.
در نظام جمهوری اسلامی همه قوا مستقل هستند و هیچ قوه ای بر دیگری برتری نخواهد داشت نمی تواند با اعمال زور جلوی اعمال قدرت قوای دیگر را بگیرد.
همه در برابر قانون مساوی هستند.
در نگاه دیگر وقتی به همین افراد موضوع حجاب رو متذکر می شویم تکیه بر موضوع فرهنگ می کنند اما عملکرد خودشان در فرهنگ چیست؟
سکان دادن در مناصب و امور فرهنگی کشور به افرادی که هیچ نسبتی با دین و حجاب ندارند حتما کار فرهنگی است.
حتما باید باور کنیم کسی که در عمل هیچ تقیدی به عفاف و حجاب ندارد و در منصب ریاست دانشگاه قرار می گیرد دارد برای عفاف و حجاب تلاش می کند.
یا نیروهای رادیکالی که در وزارت آموزش پرورش منصب می گیرند در حال تلاش برای عفاف و حجاب دختران ما هستند.
کوته فکرانی که در حصار نیروهای رادیکال قرار می گیرند در حرف سخنی می گویند ولی در عمل هیچ تلاشی نخواهند کرد.
جیغ بنفشی هم که شنیده می شود نشان از تاثیر گذار بودن این قانون است که از همان اول برای ناکام گذاشتن آن در تلاشند.
دخالت شورای امنیت ملی در این موارد سنگ بنای غلطی است برای بی اعتبار کردن مجلس و مجلس را از راس امور به زیر خواهد کشید.
اگر چنین حرکتی در دولت شهید رییسی انجام می گرفت آقایان همین گونه روزه سکوت می گرفتند یا جیغشان گوش عالم را کر کرده بود که جمهوریت نظام زیر سوال رفت.
اگر رییس جمهور منتخب مردم است مجلس هم عصاره فضائل ملت و منتخب مردم است.
رای مردم در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد و از یک قدرت و ارزش برخوردار است.
آری کسانی که دم از مردم میزنند دیکتاتور مآبانه رفتار می کنند و یک تنه در مقابل نظر عصاره فضائل ملت می ایستند.
در انتها ذکر برخی از فواید این قانون برای کسانی که اندکی به اخلاق و دین تقید دارند بی فایده نخواهد بود :
حفظ حیا و عفاف:
قانون عفاف و حجاب به عنوان یک ابزار برای حفظ حیا و عفاف در جامعه تلقی میشود. این قانون به زنان و مردان کمک میکند تا خود را به گونهای لباس بپوشند که حیا و عفاف خود و جامعه را حفظ کنند.
کاهش تجاوز و آزار جنسی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به کاهش تجاوز و آزار جنسی کمک کند. با پوشش مناسب، زنان کمتر در معرض توجههای نامناسب قرار میگیرند.
حفظ روابط اجتماعی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به حفظ روابط اجتماعی و جلوگیری از روابط نامناسب کمک کند. با پوشش مناسب، افراد کمتر در معرض روابط نامناسب قرار میگیرند.
حفظ ارزشهای فرهنگی و مذهبی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به حفظ ارزشهای فرهنگی و مذهبی کمک کند. این قانون به عنوان یک ابزار برای حفظ هویت فرهنگی و مذهبی جامعه تلقی میشود.
کاهش تبعیض جنسی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به کاهش تبعیض جنسی کمک کند. با پوشش مناسب، زنان کمتر در معرض تبعیض جنسی قرار میگیرند.
حفظ امنیت اجتماعی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به حفظ امنیت اجتماعی کمک کند. با پوشش مناسب، افراد کمتر در معرض خطر قرار میگیرند.
حفظ اخلاق اجتماعی:
قانون عفاف و حجاب میتواند به حفظ اخلاق اجتماعی کمک کند. این قانون به عنوان یک ابزار برای حفظ اخلاق اجتماعی و جلوگیری از رفتارهای نامناسب تلقی میشود.
@hasrat_vesal
بازگشت سوریه به جبهه مقاومت با اندیشه و تفکر امکان پذیر است
سوریه بالاخره سقوط کرد و این سقوط علل و عوامل مختلفی دارد که نباید از آن غافل شد.
مهم ترین دلیل برای نبودن انگیزه مقاومت نداشتن ایدئولوژی است.
مقاومت نیازمند تفکر و اندیشه صحیح مبتنی بر اعتقاد است، انسان مادی گرا قادر نخواهد بود در برابر دشمن در صحنه نبرد از خود مقاومتی نشان دهد، نمونه این ارتش های مادی گرا را در دوران پهلوی می بینیم، آن جا که در جریان اشغال ایران در شهریور 1320 هیچ مقاومت قابل توجهی با توجه به آن همه تجهیزات شکل نمی گیرد.
در مقابل خرمشهر را می بینیم که با اندک تجهیزات روزها و بلکه ماه ها در برابر دشمن تا دندان مسلح مقاومت می کند.
این ثمره داشتن انگیزه و ایدئولوژی برای آینده و مبارزه است، انسان معتقد به اصول به راحتی صحنه را خالی نخواهد کرد و تا پای جان خواهد جنگید که به عنوان مثال ثمره آن را در لبنان می بینیم، اگرچه شهید بسیار تقدیم کردند ولی ذره از خاک خود را به دشمن ندادند، که این ثمره مقاومت است.
بله مقاومت هزینه دارد و بلکه هزینه های سنگینی هم داشته باشد ولی نتیجه آن به اذن الله پیروزی است.
اما چه شد که سوریه سقوط کرد؟ نیرویی که هیچ انگیزه و هدفی در سر ندارد حفظ جان از اهمیت بیشتری برای او برخوردار است و فرار بر قرار ترجیح می دهد.
اما نکته اصلی نبود تفکر و اندیشه مقاومت در سوریه است نه تنها در ارتش بلکه در بین عموم مردم چنین تفکری هیچ جایگاهی ندارد و حتی بالعکس است.
زیرا در سوریه کمتر به مباحث اندیشه ای توجه شده است.
نکته ای که باید به آن توجه کرد رواج اندیشه های اموی در چند سال اخیر در سوریه و عدم مقابله با آن است.
گفتن این مقایسه اصلا قشنگ نیست ولی حقیقتی آشکار است:
با از بین رفتن رهبران جبهه مقاومت اندیشه مقاومت از بین نخواهد رفت و نیروهای جدید جایگزین خواهند شد، وقتی می توان مقاومت را از بین برد که اندیشه و تفکر آن را نبود کرد، در سوریه هم همین اتفاق افتاد داعش نابود شد ولی تفکر و اندیشه آن نه، در نتیجه هیچ مقاومتی از طرف مردم شکل نگرفت و حتی بستر برای پذیرش آن نیز فراهم بود.
سوریه برای بازگشت به جبهه مقاومت نیاز به اندیشه و تفکر دارد.
جوانان سوری زمانی می توانند سوریه را از شر این فتنه گران آزاد کنند که ابتدا ایدئولوژی و هدفی مبتنی بر اعتقاد در جان ها و نفوس خود شکل دهند.
این اعتقاد مبتنی بر ایمان زمانی که اسلحه بر دست گیرد خواهد توانست جنایتکاران تا دندان مسلح را به زمین زده و شکست دهد.
که البته ترویج چنین اندیشه ای با توجه به قدرت گرفتن جریان های تکفیری در سوریه کار بسیار سختی خواهد بود.
تاریخ همواره نشان داده است که هر زمان اسلام سنی قدرت گرفته است افکار و اندیشه مخالف را تکفیر کرده و دست به جنایت و قتل و کشتار زده است، اما وقتی شیعیان به قدرت رسیده اند فضایی باز برای بیان اندیشه مخالف به وجود آمده است، نمونه آن دانشگاه الزهرای مصر که در زمان حکومت فاطمیان در مصر بنا شد اما مذاهب چهارگانه اهل سنت در آن دانشگاه کرسی تدریس داشته اند.
@hasrat_vesal
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
🛑اعدام سگ در زمان شاه با حکم دادگاه و در ملا عام😂
➕در روستای" صیقل سرا" از توابع استان گیلان ، سگی مردم روستا را آزار می دهد.
مردم به دادگاه شکایت می کنند و دادگاه حکم اعدام برای سگ صادر می کند.
سگ در صبح اول وقت در ملا عام اعدام می شود و صاحب سگ با پرداخت خسارت آزاد می شود.
#نه_به_اعدام
گروه پژوهشی آرتا | برای عضویت کلیک کنید
هدایت شده از 📎 تاریخ ایرانیان
🕯 نامه معنوی مرحوم علامه آقاسیدعلی قاضی به شاگردانش در آغاز ماه رجب المرجب
۸۶ سال پیش، در روز شنبه پنجم شهریورماه ۱۳۱۷ و یک روز مانده به آغاز ماه رجب، مرحوم قاضی (آیتالله سیدعلی قاضی استاد علامه طباطبایی) نامهای معنوی به شاگردان خود نوشت و در آن به اهمیت، عظمت و معنویت ماه رجب( ماه امیرالمؤمنین ع) پرداخت. او در قالب دستوراتی عملی، شاگردان را به بهرهگیری از این فرصت گرانبها فراخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد للّٰه رب العالمین، و الصلوة و السلام علی الرسول المبین، و وزیره الوصیّ الأمین، و أبناءهما الخلفاء الراشدین و الذریة الطاهرین، و الخلف الصالح و الماء المعین. صلّی الله و سلّم علیهم أجمعین.
هشدار: اکنون در ماههای حرام هستید
تیقّظ کن! تا زاد و توشهات بیفزاید و این فرصت را غنیمت شمار.
شبهایش را اقامه بدار و روزهایش را روزه بگیر،
تا شاکر پروردگاری باشی که در فضل و لطفش کامل و سرشار است.
در شبها بسیار کم بخواب، بلکه بیدار بمان و شبزندهداری کن.
چه بسیار عاشقانی که شب را در بیداری میگذرانند و نمیخوابند.
قرآن کتاب حقیقت را با صوتی نیکو و حزین بخوان،
که نورش تاریکیها را روشن میکند.
و هیچ محتوایی نمیتواند مانند آن باشد.
کسی که غیر از این ادعا کند، خطا کرده است.
۱. توبه کنید:
بهویژه شب جمعه یا روز یکشنبه پیش از شروع ماه رجب، نماز توبه را بهجای آورید. پس از توبه، باید از گناهان کبیره و صغیره اجتناب کنید. بر اساس شرایط، بار دیگر نماز توبه را در دومین روز ماه رجب بخوانید.
۲. محاسبه و مراقبه:
هماهنگ با شرایط، بر مراقبهی کوچک و بزرگ، محاسبه اعمال و معاقبه (خودتنبیهی برای لغزشها) همت گمارید، چراکه این زمینهساز رشد برای کسانی است که میخواهند بیدار شوند و خشیتی در دل داشته باشند.
۳. اقامه نماز و نوافل همراه با حضور قلب:
نمازهای واجب را در بهترین اوقات خود بهجا آورید (به همراه نوافل، که در مجموع ۵۱ رکعت است). اگر توان انجام همهٔ آنها را ندارید، ۴۴ رکعت را به جا آورید و اگر باز هم موانع اجازه نمیدهند، به نماز «اوّابین» اکتفا کنید.
۴. نماز شب:
هیچ راه گریزی برای مؤمنان از نماز شب وجود ندارد. عجیب است اینکه کسی کمالات را جستوجو کند، اما شبزندهداری نکند. هیچکس بدون شبزندهداری به مرتبهای از کمال نرسیده است.
۵. تلاوت قرآن:
قرآن را شبها با صدایی حزین و بهگونهای نیکو بخوانید، زیرا این شراب مؤمنان است.
۶. دعای فرج و استغفار:
دعای فرج حضرت ولیعصر (عج) را در قنوت نماز وتر یا هر روز بخوانید. همچنین بر استغفار تمرکز داشته باشید تا عیوب و گناهانتان را جبران کنید.
۷. ذکر بعد از نماز:
پس از نمازهای واجب، تسبیحات حضرت فاطمة الزهرا (س) را ترک نکنید. این یکی از بزرگترین ذکرهاست و باید حداقل در هر مجلس یک دور آن را انجام دهید.
۸. زیارت اهل قبور:
قبور مؤمنان را مرتب زیارت کنید، اما زیارت در شب را ترک کنید و فقط روزانه انجام دهید.
۹. ارتباط با مؤمنان و اهل خیر:
ارتباط خود را با برادران مؤمن و نیکوکار حفظ کنید و این روابط را غنیمت شمارید، زیرا آنها یارانی در مسیر سخت هستند.
۱۰. زیارت مساجد و اماکن مقدسه:
مسیر خود را برای زیارت مشاهد مشرفه یا مساجد مقدس تغییر دهید. شخص مؤمن در مسجد همچون ماهی در آب است.
هشدار درباره دنیا:
خود را فریب ندهید! دنیا ما را به خود مشغول ساخته، ما را فریفته و به بیراهه کشانده است. امّا دنیا از آنِ ما نیست؛ خوشا به حال مردانی که وجودشان در ناسوت است، ولی دلهایشان در ملکوت! اینان همانهایند که در ظاهر کمشمارند، ولی در حقیقت بسیارند.
📚 منبع:
(صفحاتٌ من تاریخ الأعلام فی النجف الأشرف، ج۱، ص۱۸۵–۱۸۸)
✅تاریخ ایرانیان 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3239445209C4a147ec322
بحث تاریخی امام خمینی(ره) و آیت الله حکیم(ره)
در تاریخ 27 مهر 1344 پس از آنکه امام خمینی نماز مغرب و عشاء را در مدرسه آقای بروجردی اقامه نمودند به همراه جمعی از طلاب و یاران خود جهت عیادت به منزل آیت الله حکیم(ره) رفتند.
پس از انجام تعارفات معمولی بین ایشان و آیت الله حکیم(ره)، امام (ره)به آیت الله حکیم(ره) فرمودند: شنیدم کسالت دارید. خوب است به ایران برای مداوا تشریف ببرید و در ضمن قضایای ایران را از نزدیک لمس کنید و مشاهده کنید که بر این ملت مسلمان چه میگذرد. در زمان مرحوم بروجردی عدم اقدام ایشان را علیه دولت جابره حمل بر صحت میکردم و میگفتم: مطالب را به ایشان نمیرسانند. نسبت به جنابعالی هم این طور معتقدم که فجایع حکومت ایران را به سمع شما نمیرسانند والا شما هم ساکت نمیماندید. در تهران به عنوان بیست و پنج سال سلطنت پهلوی جشن گرفتند و به زور چهارصد هزار دلار از این مردم فقیر برای مصارف جشن گرفتند، ۸۰۰ دختر و ۸۰۰ پسر به عنوان دعا در محلی به جان هم انداختند به عنوان دعا چه کردهاند که از گفتنش خجلم.»
آیت الله حکیم (ره): من از تمام قضایا کاملا واقف هستم.
امام خمینی(ره): گمان نمی کنم که از همه قضایا مطلع باشید. چه اگر مطلع بودید در قضایای اخیر ایران شما کوتاه نمی آمدید.
آیت الله حکیم(ره): آنچه وظیفه شرعی بود بهجا آوردم، و شما هنوز از اوضاع سیاسی جهان باخبر نیستید. یک عده افراد سودجو این قضایا را ایجاد می کنند که خود سود ببرند، و باید خیلی متوجه و بیدار باشیم.
امام خمینی (ره): شاید مطلع نباشید که آمریکا و انگلستان میخواهند دول اسلامی را محو و نابود کنند و فعلا از ایران شروع کردند. تمام منافع ایران را میبرند و میخواهند خون این ملت ها را بمکند. باید متوجه بود و بیدار شد و ما بدین جهت قیام کردیم، و محمد رضا شاه پهلوی اصلا معتقد به اسلام نیست.
آیت الله حکیم(ره): بلی آن طور که شما می گویید صحیح است، ولی راه ایستادگی و مقاومت با آن ها آن طور که شما اقدام کردید درست نبود. چون ما که سلاح و قدرت نداریم. سلاح و قدرت ما همین مردم هستند. اینها هم حرکتشان از طرف باد است (یعنی با باد می آیند و با باد می روند.). ما تجاربی از انقلاب 1920 عراق داریم و می دانیم که چگونه با ما انگلیسی ها رفتار کردند و نتیجه قیام و انقلاب ما به کجا منتهی شد. خیلی محتاطانه باید حرکت کرد و به اندک غفلت ممکن است مسلمانها ذلیل و نابود گردند؛ و من خود را در مقابل این مسائل مسئول می دانم. بعضی از قضایا را که شما بیان کردید ما تحقیق کردیم آن طور نیست.
امام خمینی (ره): البته من بدون تحقیق و تتبع اقدام نکردم و من مدارک مستدل دارم.
آیت الله حکیم(ره): وانگهی چه میشود کرد چه اثر دارد؟
امام خمینی(ره): قطعا اثر دارد. ما با همین قیام تصمیمات خطرناک دولت را متوقف کردیم، چطور اثر ندارد اگر علما اتحاد داشته باشند قطعا موثر است.
آیت الله حکیم(ره): اگر احتمال عقلایی نیز داشته باشد و از طریق عقلایی اقدام شود خوب است.
امام خمینی(ره): قطعا تأثیر دارد چنانچه اثر هم دیدیم و منظور ما از اقدام، اقدام عاقلانه است و اقدام غیر عاقلانه اصلا مورد بحث نیست. مقصود اقدام علما و عقلای ملت است.
آیت الله حکیم(ره): اقدام حاد کنیم مردم از ما تبعیت نمیکنند، آنها برای دین سینه چاک نمیکنند.
امام خمینی(ره): چطور مردم دروغ میگویند، این مردم جان دادند، زجر دیدند، حبس کشیدند، تبعید شدند، اموالشان به غارت رفت. چطور مردم بقال و عطار سرمحل که سینه جلو گلوله دارند دروغ میگویند؟
آیت الله حکیم(ره): تبعیت نمیکنند، مرید اغراض مادیه هستند.
امام خمینی(ره): عرض کردم که مردم در پانزده خرداد جوانمردی و صداقت خود را نشان دادند.
آیت الله حکیم(ره): اگر قیام کنیم و خونی از بینی کسی بریزد، سر و صدایی بشود مردم به ما ناسزا میگویند و سر و صدا راه میاندازند.
امام خمینی(ره): ما که قیام کردیم از احدی به جز مزید احترام و سلام و دستبوسی ندیدیم و هر که کوتاهی کرد حرف سرد شنید و مورد بیارادتی مردم واقع شد. در تبعید ترکیه، به یکی از دهات ترکیه اسمش یادم نیست رفتم اهالی آن ده گفتند: وقتی آتاتورک مشغول عملیات ضد دینی خود شد علمای ترکیه جمع شدند و به اتفاق مشغول فعالیت علیه تصمیمات آتاتورک شدند، آتاتورک ده را محاصره و چهل نفر از علمای ترکیه به قتل رسانید. من شرمنده شدم. پیش خود فکر کردم که آنها سنی میباشند، وقتی خطر را به دین اسلام نزدیک میبینند، چهل نفر کشته میدهند، ولی علمای شیعه در این خطر عظیمی که [به] دیانتمان وارد آمده خون از دماغمان نیامد (نه از بینی من و نه شما و نه دیگری). واقعا جای خجالت است.
آیت الله حکیم(ره): چه باید کرد؟ بایستی احتمال اثر بدهیم، کشته دادن چه اثر دارد.
امام خمینی(ره): عملیات ضد دینی دو جور است: یکی مثل رضاخان بیدینی میکرد و میگفت: من میکنم و نسبت به شرع نمیداد، البته موضوع اقدام علیه او از باب نهی از منکر بود ولی شاه فعلی هر عملی ضد قرآن و مذهب میکند و میگوید: از دین است. نظر قرآن چنین است، من از قرآن کریم میگویم، این بدعت عظیم که بر اساس دیانت لطمه وارد میکند قابل تحمل نیست، باید جانبازی کرد، بگذارید تاریخ ثبت کند که وقتی دین مورد حمله واقع شد عدهای از علمای شیعه قیام کردند و دستههایی از آنها کشته شدند.
آیت الله حکیم(ره): تاریخ چه فایدهای دارد باید اثر داشته باشد.
امام خمینی(ره): چطور فایده ندارد؟ مگر قیام حسین بن علی (ع) به تاریخ خدمت مؤثری نکرد؟ و چه بهره بزرگی از قیام آن حضرت میگیریم؟
بحث تاریخی امام خمینی(ره) و آیت الله حکیم(ره)
آیت الله حکیم(ره): شما جواب خدا را در این خون ریزی چه می دهید؟
امام خمینی (ره): امام حسین (علیه السلام) که قیام کرد و خود و عده ای شهید شدند برای چه بود؟ برای حفظ اسلام بود. پس باید این اعتراض را هم به او بنماییم.
در این بین آیت الله حکیم(ره) عصبانی شده و با عصبانیت فرمودند: ای آقا! شما خود را با امام حسین قیاس می کنید؟ امام حسین(علیه السلام) امام مفترض الطاعه و عالم و مأمور از جانب خداوند بود. شما چرا امام حسن (علیه السلام) را نمی گویید. هر کاری که می خواهید بکنید و هر خونی که می خواهید ریخته شود امام حسین(علیه السلام) را در میان می آورید. ریختن یک قطره خون بی گناه در نزد خداوند مسئولیت عظیم دارد.
امام خمینی(ره): اگر امام حسن (ع) هم به اندازه شما مرید داشت قیام میکرد. در اول امر قیام کرد دید مریدها فروخته شدهاند، لذا فتح نکرد، اما شما در تمام ممالک اسلامی مقلد و مرید دارید.
آیت الله حکیم(ره): من که نمیبینم کسی را داشته باشم که اگر اقدامی کردیم تبعیت نماید.
امام خمینی(ره): شما اقدام کنید و قیام نمایید، من اولین کسی خواهم بود که از شما تبعیت خواهم کرد.
آیت الله حکیم(ره): لبخند و سکوت.
بحث تاریخی امام خمینی(ره) و آیت الله حکیم(ره)
چند لحظه بعد امام خمینی (ره) بلند شدند و آیت الله حکیم(ره) تا در اتاق از ایشان مشایعت کردند و از منزل خارج شدند.این دیدار حدود بیست دقیقه به طور انجامید. در خلال این مدت آقای سید یوسف حکیم(ره) و بعضی از آقازادگان و حواشی آیت الله حکیم(ره) حضور داشتند.