هدایت شده از تا 2030
🔰طبق نقشه رنگآمیزی شده از حضور پشه آئدس در ایران، پررنگترین مناطق حضور این پشه، نوار شمالی کشور، شمال استانهای اردیبل، آذربایجان شرقی و غربی و خوزستان است.این نقشه، تقریباً با نقشهء کشت برنج در ایران منطبق است (اینجا).
🌀برگردیم به حرفهای جهانپور: «حذف آب راکد و از بین بردن منابعی که میتوانند آب را در خود نگه دارند، موثرترین راه، بدون استفاده از حشرهکش برای جلوگیری از تکثیر پشههاست.»
🔺این شاید بدان معناست که با بازی ترس پمپاژشونده از رسانه -مشابه آنچه در کرونا دیدیم- مزارع برنج، خشک شوند، چرا که منبع آب راکدند و زایشگاه پشهء آئدس محسوب میشوند! اگر چنین شود، این به معنای از بین رفتن برنجکاری و نابودی آن در کشور و در ادامه، گرسنگی و قحطی خواهد بود (سایر نقاط دنیا نیز احتمالاً چنین میشود، لذا وارداتی هم در کار نخواهد بود).
🔺شایان ذکر است که برخی دستورات برای کاهش تولید برنج، از قبل صادر شده، مثلاً امسال به بهانهء محدودیت منابع آبی، کشت برنج در پارسآباد مغان ممنوع شده است (تولید برنج این منطقه، 2-3هزار تن است). این در حالی است که بارندگیهای امسال در کل کشور نسبت به سال قبل، 21% افزایش داشته و نسبت به میانگین طولانیمدت هم، افزایش نشان داده و این افزایش، شامل استان اردیبل که پارسآباد در آن واقع است هم بوده (اینجا).
🔺امیدوارم اوایل دوران کرونا را به یاد داشته باشید که به واسطهء پمپاژ شدید ترس، مردم به خودروهای مسافر غیر بومی (به خصوص آنهایی که از استانهای ظاهراً کروناخیز! آمده بودند) حمله میکردند و سنگ میزدند، تا به اصطلاح با این کار و ممانعت از ورود ایشان به شهرشان، جلوی گسترش کرونا را بگیرند!
🔺شاید مشابه همین واکنشهای غلط را در موضوع پشهء آئدس هم شاهد باشیم، چرا که آقای دکتر گفتهاند: با همسایگان خود صحبت کنید، کنترل پشه یک مسئولیت مشترک است (= در زندگی همسایه تون سرک بکشید، فضولی کنید و ببینید کجا آب راکد دارد. همسایه اگر کشاورز برنج کار بود که دیگه مسوولیت مشترک، خیلی سنگین میشه!)
🔻البته جهانپور، راه حلهایی مثل سمپاشی وسیع یا مقابلهء بیولوژیک را هم مطرح کرده که در عمل نمیدانم چگونه خواهد شد، اما ظاهراً رهاسازی پشههای اصلاح شدهء ژنتیکی هم کمک خواهد کرد.
❓منظور از اصلاح ژنتیکی پشه چیست؟
🔻برای نمونه، شرکت Oxitec، پشههای نر اصلاح شده ژنتیکی Aedes aegypti -گونهای که تب دنگی را به انسان منتقل میکند- پرورش میدهد. پشههای تراریخته، ژنی دارند که نوزاد ماده را قبل از بلوغ نابود میکند. تب دنگی فقط از پشههای ماده منتشر میشود؛ لذا رها کردن پشههای اصلاحشده در یک منطقه میتواند به کاهش تعداد آفاتی که میتوانند ویروس را به مردم منتقل کنند، کمک کند.
🔻گاه پشههای تراریخته، نوزادانی بوجود میآورند که میتوانند زنده مانده و ژنهایشان را به حشرات بومی منتقل کنند و پیامدهای ناشناختهای دارند. (این یعنی فاجعه، روی فاجعه!) (منبع)
🔺البته در این میان، بازار دارویی کشور هم بی نصیب نخواهد ماند، چرا که جهانپور گفته: «یک دافع حشرات مورد تایید وزارت بهداشت/سازمان غذا و دارو را روی پوست در معرض دید در خارج از منزل بمالید. برای از بین بردن پشهها در محل کار و زندگی هم از اسپریهای حشرهکش تأیید شده استفاده کنید.»
🔺از حالا، اسپری ضد پشه و پشهکش، فروششان بالا خواهد رفت و احتمالاً در مقطعی کمیاب میشوند شاید هم شاهد دزدی محمولهء اسپری توسط کشورها باشیم. درست مثل دزدی ماسک در زمان کرونا!
♨️پ.ن: وضعیت برنجکاری تنها، یکی از جنبههای مربوط به حذف آبهای راکد است. این قضیه، بسیار گستردهتر از اینهاست. حتی کولرهای آبی را هم باید خاموش کرد، چرا که آب راکد دارند. در این حالت باید کولر گازی را جایگزین کرد که این خود یعنی بار اضافه به شبکهء برق و خاموشی بیشتر!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
رتبه پاسپورت ایران در دولتهای مختلف از نگاه henleyglobal
https://www.henleyglobal.com/passport-index
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۹
۵ مرداد ۱۴۰۳/ سال چهارم
اجتماع یکصد هزار نفری امت حزبالله!
موضوع: ده پیشنهاد برای بهبود معیشت مردم!!!!
پرهیز از ایجاد دوقطبی، امید آفرینی، مشارکت دادن مردم در کارها و ایجاد وحدت در میان آنها از مهم ترین کلید واژه ها و اصطلاحات رهبر انقلاب در سالهای اخیر بوده اند.
حال پرسش مهم این است که چگونه؟ از چه راهی می توان به سمت تحقق این خواسته های مهم حرکت کرد؟
شاید بتوان گفت مهم ترین، آسان ترین و قابل تفاهم ترین راه برای تحقق این خواسته ها، توجه به #نیازهای_مردم و برتر از آن #مدل_رفع_نیازها است.
نکته مغفول در این میان، توجه به #جامع_نگری در رفع نیازهای انسانی است. به عبارت دیگر هر گروه، جریان و یا تمدنی که بتواند #نظام_مسائل گسترده تری را لحاظ و برای آنها #برنامه_های_کاربردی بدهد، توان بیشتری برای هدایت و بسیج مردم خواهد داشت. چرا که اساسا ارتباطش با مردم وصل است و محکم.
با اینهمه می بینیم که متاسفانه جریان های #انقلابی و حزب اللهی توجه چندانی به اهمیت این مسئله ندارند. مثال واضح این رویکرد، تجمعات و مدل مطالبه گری های ما برای مسئله #حجاب و #عفاف است. البته که در اهمیت عفت و حیا کمترین تردیدی نداشته و نداریم. اما چرا در #سبد_نظام_مسائل ما تنها حجاب و عفاف وجود دارد؟
چرا نیروهای انقلابی هیچگاه برای موضوعات بسیار مهم دیگر تجمع نمی کنند و بیانیه نمی دهند؟ فی المثل چرا تاکنون حتی یک تجمع برای #معیشت مردم نداشته ایم؟ چرا نباید جریان حزب اللهی یک بار برای وضعیت غیرعادی، بسیار حزن انگیز و رقت بار #سقط_جنین تجمع کند؟ این کم مصیبتی است که سالی یک میلیون و سیصد هزارنفر در کشور به نام سقط جنین کشته می شوند؟(اینجا) آیا دغدغه جان انسان ها و جمعیت کشور از پرتکرار ترین مطالبات رهبری نبوده؟
چرا برای وضعیت بسیار بسیار کم ثمر آموزش و پروش نگران نیستیم و تجمع نمی کنیم؟ چه دردی بالاتر از این که دوازده سال از گُل ایام زندگی فرزندانمان، در ساختاری ضایع شود که فاقد ابتدائیات #علوم_نافعه است؟
چرا جریان حزب الله کمترین نگرانی بابت ام الفساد #آپارتمان_سازی ندارد، برایش تجمع نمی کند، وااسلاما سر نمی دهد و مردم را به تجمع صدهزار نفری ورزشگاه آزادی نمی کشاند؟
اینها و دهها مسئله دیگر که اگر مهم تر از حجاب نباشند، قطعا کم اهمیت تر از آن نیستند، ولی ما درباره آنها خاموشیم و اساسا آنها را نمی بینیم.
سخن آخر اینکه مطالبه گری های به حق دلسوزان انقلاب، اگر ضربدر #نظام_مسائل جامعی نشود، به مرور خاصیت خود را از دست خواهد داد، مردم را بیش از پیش ناامید خواهد کرد و چه بسا بر شکاف های اجتماعی هم بدمد.
حال تصور کنید در مقام مطالبه گری دست روی مسائلی بگذاریم که دغدغه همه مردم است، با هر نوع تفکر و باوری. می توانیم شکاف های موجود در جامعه را رفته رفته کاهش داده، وحدت ایجاد کنیم و امید. چرا که تلاش کرده ایم در #سبد_نظام_مسائلمان همه چیز را لحاظ کنیم و همه دردها را ببینیم. ثانیا با موضوعاتی شروع کرده ایم که در اهمیتش کسی تردید ندارد.
سلامت مردم، معیشت آنها، تعلیم و تربیت فرزندان شان، نظام تفریحات سالم جامعه و مسائلی از این دست.
در همین راستا روز چهارشنبه در شهر مقدس مشهد جلسه ای برگزار می گردد. یک گردهمایی مردمی، وحدت ساز و #امیدآفرین. چرا که دست روی مسئله ای گذاشته که احدی در اهمیتش تردیدی ندارد و درد همه است. در این جلسه مجموعه تصمیماتی کاربردی و عملیاتی بر اساس #آیات_و_روایات برای بهبود وضع #معیشت_مردم ارائه خواهد شد(اینجا).
ان شاءلله
@besalamen_amenin
من اگه جای مجموعههای انقلابی بودم
همین امروز فراخوان میدادم برای تجمع مخالفان #گرانی_بنزین در ورزشگاه آزادی
قول میدم تو همین گرما چند میلیون نفر شرکت میکنن
قبل از اینکه بنزین گران بشه باید اعتراض کرد، بعدش دیگه فایدهای نداره
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
دکتر #پزشکیان گفتن تا کجا میتوانیم بنزین را ۳۰، ۴۰ هزار تومان بخریم، ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟
تا وقتی آن وزیری که گفت پالایشگاه کثافت است را به عنوان عامل اصلی ناترازی بنزین محاکمه کنید، بعد هم با ساختن پالایشگاه، تولید بنزین را افزایش دهید
مردم نباید تاوان ندانم کاری شما را بدهند
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر نشدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily
هدایت شده از تولید غیرکارخانهای
در این کانال هم تولیدات ساده و هم پیچیده را معرفی میکنیم. همه این تولیدات در کارگاههای کوچک انجام میشود. خوب که با ما بیایید افسانه بودن برخی از مشهورات برای شما روشنتر میشود. اینکه تولید فقط در کارخانههای بزرگ ممکن و به صرفه است. اینکه تولیدات پیچیده را نمیتوان در کارگاههای کوچک انجام داد. اینکه حتما باید دانشهای فنی ویژه در کنار هم قرار گیرند تا یک محصول تولید شود و ...
این باورها، بیش از آن که ما را به تولید ترغیب کند، تا به امروز ما را ترسانده است. حال که زمانه جهش تولید است باید باورهای ترسناک را کنار گذاشت و به استخر تولید شیرجه زد. شاید ترس از منطفه عمیق استخر در دوران کودکی را یادتان باشد. در تولید، ما را با این گونه ترسها کودک نگهداشتهاند. اما دیگر زمانه کودکی گذشته و باید به بلوغ در تولید بیندیشیم.
⚙️کانال تولید غیرکارخانهای
🛠https://eitaa.com/manumind
هدایت شده از حسین زمانی میقان
🔹 این آقازاده هم که احتمالاً مثل اکثر آقازادهها وقتی برای تعلیم و تربیتاش نگذاشتهاند، در اظهارنظری دقیق به هدف تخریب سفره ملت با عبارت بسیار غلط "راه دیگری نیست" نه تنها اظهار فضل میکند بلکه بقیه را هم با لفظ "شجاعت" تحریک و دعوت به حمایت از این غلط میکند!
فلذا پیشنهاد میکنم برای نجات خودمان هم که شده کمک کنیم به افزایش سطح تربیتی این آقازاده! من با ذکر این حدیث از پیامبر اکرم ((هركس يك شب در آرزوى گرانى براى امت من باشد خداوند اعمال چهل ساله او را تباه خواهد كرد)) شروع میکنم شما هم کمک کنید...
@hzamanim
امامین انقلاب حفظ نظام را اوجب واجبات میدانند
اما این آقازاده، گران شدن بنزین یعنی نابودی معیشت مردم، یعنی اعتراض و اغتشاش و نارضایتی مردم ، یعنی ضربه زدن بر پیکرهی نظام را اوجب واجبات میداند
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آقا مرتضی شما هنوز فقیه نشدی که حکم می دهی.
کارشناس هم نیستی که بتوانی تشخیص دهی که راه دیگری هست یا نه.
قطعا راه نه، راه های فراوان دیگری وجود دارد.
کمی دندان به جگر بگذار و درسهایت را خوب بخوان. در همین حین جستجو کن و کارشناسان مختلف را ببین.
زمان فتوا دادن هم می رسد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
بعد از حذف ارز 28500 تومانی حبوبات و شکر و گران شدن 50% قیمت آنها در ابتدای امسال، برخی نمایندگان اصرار به حذف ارز 28500 #برنج نیز دارند.
آیا این آقایان تعهد میدهند قیمت برنج داخل به کیلویی بالای 150 هزار تومان نرسد؟ قطعا خیر!
مجلس باید از معیشت مردم #صیانت کند، نه #تهدیدی باشد بر سفرۀ مردم.
راه حمایت از برنجکاران عزیز در شرایط فعلی، حذف ارز 28500 نیست بلکه باید هزینه های تولیدشان (مانند سم، بذر و کود) کاهش یابد. همچنین خرید تضمینی توسط دولت انجام شده و واردات برنج نیز کاهش یابد.
بجای گران کردن باید از راهکارهای صحیح استفاده کرد.
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عارف سال ۱۳۹۲ که ۱۰ سال جوونتر بود، هنوز یک معدن رو از نزدیک که هیچی، عکس معدن رو هم ندیده بود، و توی مناظرهها به معدن گفت درّهی توریستی
الان که ۱۰ سال پیر تر شده، تو سن ۷۳ سالگی فکر نمیکنم از اتاقش بیرون بره
📎 @hassanabbasi1374
ولی دکتر #عارف باید وزیر گردشگری میشد
تمام معادن کشور رو تبدیل میکرد به درّههای توریستی
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ آن #آیتالله_میرباقری که عباس عبدی میگفت بویی از گرسنگی نچشیده و روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب او را نماد تحجر و نشناختن جهان مدرن معرفی میکردند و در توییتر لیبرالها او را مارکسیست مسلمان معرفی میکردند را در این 90 ثانیه بشناسید.
🔹کسی که میداند نظام سرمایهداری را چطور توضیح دهد که مردم بفهمند و اهل علم هم به وجود مطالعه پشت سر تکتک جملاتش اعتراف کنند و کسی هم نتواند بگوید چپ ضد توسعه و پیشرفت است!
ثروتمندان مذهبی و خیرّ سالهاست که امثال او او را در حوزه، حامی و نظریهپرداز موافق خود قلمداد میکنند و سالهاست به ایشان احترام میگذارند.
🔹بیبیسیها و اینترنشنال ها درست فهمیدهاند که ذهن مردم را نسبت به کدام بخش از حوزه علمیه و علماء آن دور کنند تا روحانینماهای ضد مردم و خاکسار در مقابل سرمایه سالارها، آزادانه دین ضد انسانی خود را تبلیغ کنند تا مردم از دین ناامید شوند...
@hzamanim
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکثر کسانی که این فیلم را می بینند به دو نکته توجه می کنند!
اولا پوشش زنان در مسابقه تیراندازی و تنیس!
دوم به سطح مسابقات و توانایی ورزشکاران!
مساله اول نیاز به توضیح ندارد!
اما در مورد مساله دوم یک نکته بسیار مهم وجود دارد!
آیا تماشاگران این بازی ها نسبت به تماشاگران المپیک 2024 "لذت" کمتری از دیدن این بازی ها می بردند یا لذت بیشتری؟
از نظر من قطعا لذت بیشتری داشتند!
و تناقض مساله اینجاست!
چطور با وجود این سطح از توانمندی ورزشکاران تماشاچیان لذت بیشتری می بردند؟!
تقریبا در تمام مسائل زندگی امروز همین است!
قدیمی ها از خوردن، خوابیدن، مصاحبت، مسافرت، خرید کردن، پوشیدن و ... لذت بیشتری از انسان امروز می بردن!
علل مختلفی دارد اما یک عبارت عامیانه به نظرم بهتر از عبارات دیگر توضیح می دهد این ماجرا را!
شنیدید مردم می گویند قدیم ها "دلِ خوش" بود!
امروز رفاه هست اما دلِ خوش نیست!
اما چرا دلِ خوش نیست؟!
یکی از دلائلش همین المپیک هاست!
همین تصویرها و رویاهای دست نیافتنی برای مردم!
قدیم کسی این تصویرها را نمی دید! (به تعداد تماشاچی های این مسابقات دقت کنید)
وقتی تبلیغات و رسانه و ... به شکل امروز نبود خب چرا دل خوش نباشد؟
چرا زندگی درگیر "نداشته"ها باشد؟
چرا با داشته هایمان زندگی نکنیم؟
و چرا با "بودن"هایمان زندگی نکنیم؟
قدیمترها "بازی" ها بازی بودند!
اما امروز "رقابت"اند!
امروز برای انداختن تیر باید ثانیه های بیشتری را صرف کنی!
اما آنروز قدری مهارت بود! قدری هم به شانس و اقبال می سپردی!
چقدر می خواهم این المپیک را از نزدیک ببینم و لذت ببرم...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
یه جوری میگن بنزین ارزان به نفع صاحبان خودروهای لوکسه، انگار پراید و تیبا با آب کار میکنه، اتفاقا اکثر خودروهای اسنپ و تپسی، پراید و تیبا هست که مصرف بنزین بالایی دارن و اکثراً جزو دهکهای پایین جامعه هستند
یا مثلا میگن نیمی از خانوادههای ایرانی خودرو ندارن و از بنزین ارزان بهرهای نمیبرن انگار کسانی که خودرو ندارن با قاطر جابهجا میشن، تاکسی و اسنپ استفاده نمیکنن
اینکه به خاطر چند هزار نفر که خودروی لوکس دارن و اسراف میکنن، بنزین رو برای همهی مردم گران کنیم، قطعا اجرای عدالت نیست و مشکل ناترازی سوخت رو هم حل نمیکنه
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از بیداری ملت
🔴برای اولین بار در المپیک پاریس۲۰۲۴
زینب نوروزی ورزشکار قایقرانی رویینگ ایران
درحمایت از مردم مظلوم فلسطین
با پرچم همبستگی ایران و فلسطین
ظاهر شد
سلامتی این ورزشکار عزیز و باغیرت صلوات میفرستیم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بازیگرایی که داخل ایران عزیز بودن و در رفاه زندگی میکردن وقتی به کشور لگد مینداختن و رفتن خارج ذلت و بدبختی کشیدند، فکر عواقب اون نبودند..
حالا به خاطر هزینه یک عمل ساده پلاتین پای مادرش که نمیتونه خرجش رو بده، با خفت داره التماس میکنه برگرده ایران؟
خانم صالحی جیک جیک مستونت بود فکر زمستون نبود؟
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فولاد خام که هر تن اون میتونه در زنجیره ارزش صدها دلار ارزش افزوده و اشتغال خلق کنه را تنی حداکثر 100 دلار صادر میکنید؟ 50 دلار هم هزینه حمل آن است؟ خیلی...
ما اقتصاد را مدیریت نمیکنیم، منابع طبیعی خدادادی را مفت به خارجی ها میفروشیم و پولش را بین افراد خاص توزیع میکنیم.
@DrRezaGholami
لغو ممنوعیت واردات کالاهای دارای مشابه تولید داخل
🔹رئیس کل سازمان توسعه تجارت در نامهای به وزیر صمت اعلام کرد به دلیل عدم تمدید ماده ۱۶ قانون حداکثر استفاده از توان داخل در برنامه هفتم، کارتابل فنی بررسی ساخت داخل در واردات کالا حذف میشود.
@TasnimNews
امام خامنهای:
«واردات کالاهایی که در داخل بهقدر کافی تولید میشود، بایستی بهصورت یک حرام شرعی و قانونی شناخته بشود» ۱۳۹۶/۱/۱
وقتی جلسات انتخاب وزیران در اتاق بازرگانی برگزار میشود و به یک عده وارداتچی حق انتخاب وزیر میدهند، طبیعی است که مافیای واردات این جرئت را پیدا میکند که این فتوای صریح رهبری را هم زیر پا بگذارد و در سال «جهش تولید» ، بزرگترین ضربهی ممکن را به تولید کشور بزند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀فیلترینگ را بردارید تا بتوانید انرژی را گران کنید
🔹 این خلاصه پیشنهاد مقاله نویس روزنامه دنیای اقتصاد است که میگوید چون فعلا امیدی به تعامل با آمریکا نیست و ممکن است ترامپ هم برگردد، دنباله بهینه دوم برویم: فعلا یک مقدار آزادی اجتماعی به مردم بدهید و مثلا فیلترینگ را بردارید، که مردم تحمل درد شوک درمانی گران سازی بنزین را داشته باشند. بخوانید
https://B2n.ir/e04497
این پیشنهاد در واقع به این معناست که سر مردم را به رفع فیلترینگ و افزایش ازادیهای اجتماعی گرم کنید که درد شوکدرمانی اقتصادی و کوچکشدن سفره معاششان را نفهمند. یاد جملهای افتادم که نائومی کلاین در کتاب دکترین شوک از رمان نویس معروف جورج اروول در ابتدای یکی از فصول کتابش آورده است:
«اون قدر فشارتون میدیم تا خوب تخلیه شوید، بعدم خودمون پُرتون میکنیم».
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اُمویان برای اینکه سلطه سیاسی و استثمار اقتصادی و غلبه خود را بر مردم گسترش بدهند فحشا و آزادی های فرهنگی را ترویج دادند!
دنیای اقتصاد بعد از 1400 سال می گوید برای اینکه بتوانیم زندگی مردم را گران کنیم و سیاست های نئولیبرال و شوکتراپی را انجام دهیم دولت از ابزار رفع فیلترینگ و برهنگی و آزادی های اجتماعی برای فریب دادن مردم استفاده کند!
پ ن: این همان رسانه ای است که پرفسور درخشان به آن گفت #منحط و عده ای از دوستان مذهبی ما گفتند چرا بی ادبی کرد!
من امروز می گویم این انحطاط نیست!
#دیاثت_رسانه_ای است...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
دقیقا چرا باید مصوبات ۲۵روز از یک دولت قانونی و مشروع لغو شود؟
برای برخی مصوبات ماهها کارشناسی انجام شده است و یک نفر ندیده و نسنجیده و غیرکارشناسی و خارج از طی کردن فرایند قانونی دستور لغو آن را میدهد!
مثلا هر رئیس جمهوری آمد، میتواند بگوید مصوبات ۴سال قبل لغو؟!
آیا اصلا رییس جمهور جدید چنین اختیاری دارد؟
این رفتارهای هیجانی و نسنجیده حاکی از بیثباتی رفتاری اطرافیان دکتر پزشکیان است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اردشیر رستمی در پادکست باضیا:
«ما در جامعه با یک جنسیت و دو جنسیت مواجه نیستیم؛ ما با چندین جنسیت مواجه هستیم. کسی حق ندارد به کسی بگوید تو چجوری باش! چرا گ*ی بودن بد است؟! چرا ل*ز*بین بودن بد است؟!»
قوهی قضائیه اگر امروز با این قوم لوط برخورد نکند و این مدافعان لواط را محاکمه نکند، فردا باید کف خیابان، طرح نور اجرا کنیم برای تذکر به لواط کاران
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374