🌙 **یا حسین، ماه مهمانی رو به پایان است...** 🌙
امروز، بیست و دومین روز از ماه مبارک رمضان است و دلهایمان هم شاد است از این ضیافت الهی و هم اندوهگین از فراقش. چه زود این روزهای پر برکت گذشت! انگار همین دیروز بود که با شوق، هلال ماه را دیدیم و عزم جزم کردیم برای بهره بردن از این فرصت بینظیر.
حالا، به روزهای پایانی رسیدهایم. فرصتها رو به اتمام است و باید از لحظه لحظه باقیمانده، نهایت استفاده را ببریم. نکند که غفلت کنیم و حسرت روزهای از دست رفته را بخوریم.
مخصوصا امشب که آخرین شب قدر هست🥲🥺
بیایید در این شب قدر که در پیش داریم، با دلی شکسته و چشمانی اشکبار، به درگاه الهی توبه کنیم و از او بخواهیم که ما را ببخشد و از گناهانمان درگذرد.
بیایید در این روزهای پایانی، بیشتر به یاد نیازمندان باشیم و با کمکهای خود، لبخند را بر لبانشان بنشانیم.
بیایید در این لحظات ناب، برای ظهور منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) دعا کنیم و از خداوند بخواهیم که فرجش را نزدیک گرداند.
یا حسین!
ما، هواداران شما، در این ماه مبارک، با یاد شما روزه گرفتیم و با عشق شما افطار کردیم. از شما میخواهیم که در این روزهای پایانی، ما را از دعای خیرتان محروم نکنید و ما را در مسیر بندگی خداوند ثابت قدم نگه دارید.
التماس دعا 🙏
#هوادار_حسین | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/havadar_hosein
🌄اعمال مخصوص شب بيست و سوم است
🔆الف ـ تأكيد بر غسل.به نقل از بريد بن معاويه : « ديدم امام صادق عليه السلام در شببيست و سوم از ماه رمضان غسل كرد: يك بار در اوّل شب ، يك بار هم در آخر آن .» (1)
🔆ب ـ تأكيد بر شب زنده دارى
1- امام على عليه السلام:
« پيامبر خدا در دهه آخر ماه رمضان ، بستر خود را جمع مى كرد و كمرش را مى بست و شب بيست و سوم ، خانواده خود را بيدار مى كرد.
و در آن شب ، به صورت خفتگان ، آب مى پاشيد ». (2)
2- دعائم الإسلام: فاطمه عليهاالسلام نمى گذاشت كه كسى از خانواده اش در آن شب (شب بيست و سوم) بخوابد و [ خواب] آنان را با كم خوردن درمان مى كرد و از روز براى آن شب ، آماده مى شد و مى فرمود: «محروم ، كسى است كه از خير آن بى بهره بماند». (3)
3- الإقبال ـ به نقل از جميل و هشام و حفص ـ :
« امام صادق عليه السلام به سختى بيمار شد. چون شب بيست و سوم فرا رسيد ، به غلامان خود دستور داد او را به مسجد بردند و آن شب را در مسجد بود.» (4)
🔆ج ـ تأكيد بر صد ركعت نماز
1- امام باقر عليه السلام: « هر كس شب بيست و سوم ماه رمضان را زنده بدارد و در آن صد ركعت نماز بخواند ، خداوندْ در زندگى اوگشايش مى دهد و كار دشمنان او را خود بر عهده مى گيرد و او را از غرق شدن ، زير آوار ماندن ، سرقت ، و از شرّ دنيا مصون مى دارد و وحشت نكير و منكر را از او بر مى دارد ، و او در حالى از گور خويش بيرون مى آيد كه نورش بر اهل رستاخيز مى تابد ، و نامه عملش را به دست راستش مى دهند و رهايى از آتش و عبور بر صراط و ايمنى از عذاب را براى او مى نويسند و بدون حساب وارد بهشت مى شود و در بهشت ، از همنشينان پيامبران و صدّيقان و شهيدان و صالحان قرار داده مى شود و آنان چه نيكو همنشينانى اند! (5)
2- امام صادق عليه السلام: « مستحب است در آن شب صد ركعت نماز خوانده شود ، در هر ركعت: يك بار «حمد» و ده بار سوره «قل هو اللّه أحد».
(6)
🔆د ـ تأكيد بر زيارت امام حسين عليه السلام
1- امام رضا عليه السلام:
كسى كه در ماه رمضان ، امام حسين عليه السلام را زيارت مى كند ، مواظب باشد كه نزد قبر آن امام بودن را در شب جُهَنى از دست ندهد ،و آن ، شب بيست و سوم است؛ شبى كه اميد است شب قدر باشد. (7)
2- امام جواد عليه السلام: « هر كس در شب بيست و سوم ماه رمضان ، امام حسين عليه السلام را زيارت كند ـ همان شبى كه اميد است شب قدر باشدو در آن شب ، هر كار حكمت آميزى فيصله مى يابد ـ روح هاى بيست و چهار هزار فرشته و پيامبر با او مصافحه مى كنند ، كه همگى از خداوندْ اذن مى گيرندكه آن شب ، حسين عليه السلام را زيارت كنند. » (8)
🔆ه ـخواندن سوره هاى عنكبوت ، روم و دُخان
امام صادق عليه السلام ـ خطاب به ابو بصير ـ :
« هر كس دو سوره عنكبوت و روم را در ماه رمضان ، در شب بيست و سوم بخواند ، به خدا قسم ـ اى ابو محمّد ـ او از اهل بهشت است و هرگز در اين سخن استثنا نمى كنم و نمى ترسم كه خداوند ، در اين سوگند گناهى بر من بنويسد.
اين دو سوره نزد خداوند ، جايگاهى والا دارند.» (9)
الإقبال: و از اعمال افزون در شب بيست و سوم ، خواندن سوره دُخان در آن شب و در هر شب است... .(10)
🔆و ـ خواندن هزار بار سوره قدر
سيّد ابن طاووس ـ در الإقبال ـ :از قرائت قرآن در اين شب [ قرائتِ] هزار بار سوره «إنّا أنزلناه» است. روايتى براى اين ، در شب اوّل ، به صورت كلّى (براى همه ماه) گذشت. اختصاص خواندن اين سوره در اين شب نيز با سندهاى چندى از امام صادق عليه السلام براى ما روايت شده است ،كه فرمود: «اگر كسى در شب بيست و سوم ماه رمضان ، هزار بار سوره إنّا أنزلناه بخواند ، صبح خواهد كرد ، در حالى كه يقين او ، با اعتراف به آنچه مخصوص ماست ، استوار خواهد بود و اين نيست ، مگر به سبب آنچه در خواب خود مى بيند». (11)
🔆ز ـ دعا براى امام زمان عليه السلام
مصباح المتهجّد ـ به نقل از محمّد بن عيسى ، با سدر شب بيست و سوم ماه رمضان ، اين دعا در حال سجود ، ايستاده ، نشسته و در هر حال و در همه ماه و هر گونه و هر وقت از روزگارت كه ممكن شود ، مكرّر خوانده مى شود. پس از ستايش خداى متعال و درود بر پيامبر ، محمّد صلى الله عليه و آله ، مى گويى :
«خداوندا! در اين ساعت و در هر ساعت ، براى ولىّ خود ، ... پسر ... (حجة بن الحسن ع) ، سرپرست و نگهبان و پيشوا و ياور و راهنما و چشم باش ،تا آن كه او را در زمين خود ، با اطاعت و رغبت مردم ساكن سازى و وى را در آن به مدّت طولانى بهره مند گردانى!».
(12)
❇️فضيلت و آداب روز قدر
الإقبال ـ به نقل از هشام بن حكم ، از امام صادق : روزِ شب قدر ، مثل شب قدر است. (13)
امام صادق عليه السلام:شب قدر ، در هر سال ، هست و روز شب قدر ، مثل شب قدر است. (14)
امام صادق عليه السلام: صبح روز شب قدر ، مثل شب قدر است. پس ، عمل و تلاش كن . (15)
@havadar_hosein
.
آخرین شب قدر اومدهها!🌙✨ شبِ مهمونیِ خودمونی با خدا! 💖 خدا امشب میگه: "هر چی تو دلته، رو کن!"🗣️👂
امشب، شبِ حسینه!🚩🖤 شبِ مَرام و مَردونگی!💪 یادمون نره، حسین (ع) واسه چی رفت... واسه اینکه انسانیت زنده بمونه!🕊️
امشب، دلا رو صفا بدین! 🥰 کینهها رو فوت کنین بره!💨 یه نفسِ عمیق بکشین و بگین: "خدایا، ببخش! 🙏 کمک کن آدم شیم!" 🌱
یه وقتایی میشه دلمون میشکنه...💔 یه قطره اشک میاد پایین...😢 اون لحظهها، ما رو هم یادتون نره! 🙏 ما هم محتاجیم به دعاتون! 🤲 شاید با دعای شما، خدا یه نگاهی هم به ما بندازه! 🥺
التماس دعا فراوون! 🙏😊
#هوادار_حسین 🚩
#شب_قدر 🌙
#دعا_کنیم 🤲
#هوادار_حسین | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/havadar_hosein
ان شاءالله امشب در صفحه آخر مقدراتتون ملائکه این جمله را بنویسند:
#محبامیرالمؤمنین علي(علیه السلام) است،. برای امسالش بهترین ها
و برای عاقبتش ختم به خیری و شهادت را ثبت کنید.....
آقای امام حسین ؛
ولی من تو این شبا
کربلات رو از هرچیزی
بیشتر آرزو کردم :)
39.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعاگوی همه ی عزیزانم در حرم حضرت معصومه س هستم 🖤🖤
هزار بار نوشتم و پاك کردم، کلماتم توان ندارن شرمندگیم رو نشون بدن، خیلی حقیرند، درست مثل صاحب قلمشون! اما میتونم اینرو بگم که خدایِ من، تو کریمالصَّفحی، تو یَسْمَعُ النَّجْوایی، تو أَجْوَدَ مِنْ کُلِّ جَوَادی، تو میبینی، تو میشنوی، تو میتونی ..
امشب قبولمون کن، بهمون یه فرصت دوباره برای بندگی بده، دستمونو بگیر، نذار بزنیم جاده خاکی، دلهامون رو خالی از محبت غیر خودت کن، بذار بندهی واقعیت بشیم ..