فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعضای دولت روحانی وقتی رفتند مطمئن بودند نمیتوانیم حقوق شهریور ماه را بدهیم و این دوران را بگذرانیم، وقتی حقوق دادیم باورشان نمیشد!
🔹 مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه: دولت روحانی بدهیهای سنگینی برای ما به جا گذاشت، دولت را که تحویل گرفتیم هر روز ۶۰۰ نفر بخاطر کرونا در کشور میمردند.
🔹دولت روحانی ذخایر اساسی را ۷۰ درصد کمتر از حداقل ممکن تحویل ما داد.
🔹ماهی ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را بدون کوچکترین تاخیر میپردازیم.
هدایت شده از آنتی شایعات و شبهات فضای مجازی
#نشر_مجدد
🔆 متن شبهه:
*بررسی افسانه 124000 پیامبر*
*تا حالا هزار بار عدد جالب 124,000پیامبر را شنیده ایم؛* حال بیایید روی این عدد اندیشه کنیم!
طبق اطلاعات تاریخی "تمدن بشری" مربوط به 7000 سال پیش در مصر ، ایران و روم (بین النهرین) میباشد؛
۱۴۰۰ سال پیش آخرین پیامبر ، یعنی پیامبر اسلام ، محمد برگزیده شده و بعد
از او پیامبری نبوده...!؛ پس 7000 سال تمدن را که از 1400 سالِ بعد از محمد کم کنیم میشود 5600 سال ، که این رقمِ حضور پیامبران بوده؛ حال اگر تعداد روزهای یک سال(۳۶۵)را در سالهای حضور پیامبران(۵۶۰۰)ضرب کنیم میشود ۲۰۴۴۰۰۰روز؛ یعنی ۲۰۴۴۰۰۰ روز پیامبران فرصت داشتند تا به پیامبری برگزیده ، و به هدایت بشر بپردازند؛
حال اگر ۲۰۴۴۰۰۰ روز را بر تعداد ۱۲۴۰۰۰ پیامبر تقسیم کنیم ، عدد حدود۱۶ به دست میآید...!!!! یعنی در هر ۱۶ روز یک پیامبر...!!!
پس چگونه ادعا میشود که اکثر پیامبران از نسل و فرزندان ابراهیم و نسبت پدری و پسری دارند؟ آیا در هر ۱۶ روز فرزند دار میشند؟ و باز هم در ۱۶ روز ...!!؟؟
حالا یه فرض دیگه رو بررسی کنیم فک کنید 124000 پیامبر امدن هر کدوم هم متوسط شصت سال عمر کردن با اینکه نوح نهصد سال عمر کرد حالا اگه هر پیامبر شصت سال عمر کرده باشه
و بعدش بلافاصله پیامبر بعدی اومده باشه 7440000 سال طول میکشه که اینها بیان و برن، با این حساب ک بشر پنج هزار سال تاریخ داره وبراساس علم نهایت قدمت بشر یک تا سه میلیون ساله
حالا این هفت میلیون سال رو کجای دلم بذارم!!!؟؟؟
علم هرگز نتوانسته دین را باور کند، هرگاه علم در دین تحقیق کرده، شایعات و خرافات عجیب دین را کشف کرده است.
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣ برخی اطلاعات تاریخی مانند این ادعا در حد یک گمان هستند و هرگز ایجاد یقین و اطمینان نمی کنند، از اینرو نمیتوان سابقه تمدنی بشر را منحصر در ۷۰۰۰ سال کرد_ هرچند ۷۰۰۰ سال برای خلقت حضرت آدم زمان معقولی است_ همچنین نمیتوان صرفا بخاطر برخی شواهد تاریخی تمدن بشر را محدود به چند مکان جغرافیایی خاص کرد، بلکه چه بسا تمدن های دیگری باشند که مربوط به مکان جغرافیایی دیگری بوده ولی هنوز شواهدی از آنها کشف نشده باشد، ضمن اینکه داشتن تمدن شرط ارسال پیامبران نبوده است بلکه در مناطق مختلف جهان انسان هایی بوده اند که به صورت خانوادگی و قبیله ای زندگی می کردند و باتوجه به ضرورت بعثت انبیا و ادله متقن عقلی برای اتمام حجت باید برای آنان نیز پیامبرانی مبعوث شود.
2⃣ مهمترین اشتباه شبهه کننده این است که گمان کرده چند پیامبر در یک زمان با هم جمع نمیشوند و حتما باید پیامبر قبلی از دنیا برود تا پیامبر بعدی مبعوث شود در صورتی که اینگونه نبوده بلکه همزمان چندین پیامبر در مکان های مختلف مشغول تبلیغ دین توحیدی بوده اند، بنابراین هیچ اشکالی ندارد که ده ها و صدها پیامبر همزمان در میان قبایل مختلف به امر تبلیغ دین مشغول باشند از اینرو فرض وجود ۱۲۴ هزار پیامبر در طول تاریخ بشر فرض بعیدی نیست بلکه فرض معقولی است.
3⃣ شبهه کننده نگفته چه کسی ادعا کرده که اکثر پیامبران از نسل ابراهیم(ع) بوده اند؟ و اینکه حتما باید بین پیامبران نسبت پدری پسری باشه؟
این ادعاها از طرف خود شبهه کننده مطرح و تلاش کرده آن را به دین نسبت بدهد تا مخاطب را قانع کند که وجود ۱۲۴ هزار پیامبر امر بعید و غیر معقولی است، حال آنکه این ادعا از اساس باطل است و اینگونه نبوده که بین همه پیامبران نسبت پدری و پسری باشد هرچند در مواردی اینگونه بوده است ولی همه پیامبران این نسبت را نداشته اند، مانند حضرت موسی و هارون و...
4⃣ نا گفته نماند توجه به این نکته ضروری است که برخلاف گزاره ها و داده های تاریخی که گمان آور هستند کلام امامان معصوم(ع) یقینی بوده و با توجه به ویژگی عصمت، امکان خطا در آن نیست، لذا وقتی خبر می دهند که ۱۲۴هزار پیغمبر وجود داشته است در صحت آن هیچگونه تردیدی نیست و قابل قیاس با شواهد تاریخی نیست.
5⃣ و اما ادعای اینکه «علم هرگز نتوانسته دین را باور کند...» نیز ادعایی بی اساس است، زیرا علم و دین اسلام مکمل همدیگر هستند، و هرکدام عهده دار اثبات بخشی از حقیقت عالم هستی هستند، از اینرو اگر علوم تجربی با معیار های صحیحی یک واقعیتی را اثبات کند هرگز دین با آن مخالف نیست، همانطور که برخی آموزه های دینی را نمی توان با علوم تجربی ثابت کرد بلکه با معیارهای عقلی صحیح و نقل های معتبر باید به اثبات آنها پرداخت. آن دینی که متعارض با علم است دین تحریف شده مسیحیت و... است نه دین اسلام که پیروان خود را به علم آموزی تشویق کرده است.
✍ #محمدمهدی_فریدونی
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در فضای مجازی 👇
http://eitaa.com/joinchat/271908868Cfa339de8a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای بابا مگه نمیبینین که خوابه😄
🍃🌸🍃🍃🌸
در حدیث داریم که از پیامبر اکرم ص پرسیدند در شب های قدر چه بخواهیم؟ ایشان فرمودند : عافیت بخواهید.
بیماری ضد عافیت است .
داشتن فرزند ناصالح ضد عافیت است.
همسایه بد ضد عافیت است
قرض و گرفتاری ضد عافیت است.
بی آبرویی ضد عافیت است.
پس در عافیت خواستن همه چیز هست.
پس بهترین دعا برای خود و دیگران در شب های قدر طلب عافیت است.
همه دعا ها را به همراه عافیت بخواهید
اللهم عافنا فی جمیع الامور
🙏 خدایا در همه کارها به ما عافیت بده.
#شب_قدر #ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مراسم تعویض پرچم حرم مطهر امیرالمونین علی علیه السلام از پرچم سبز علوی به پرچم مشکی کلام علوی با ندای
"فزت و رب الكعبة"
🔵 هرسه شب قدر مهم است
حاج آقا مجتبی تهرانی هرسال درشبهای قدر میگفتند: در روایتی درباره تعیین شب قدر آمده است:
🔻شب ١٩: مقدّرات سال در شب نوزدهم تقدیر می شود؛ «قُسِمَ فِیهَا الْأَرْزَاقُ وَ كُتِبَ فِیهَا الاجَالُ وَ خَرَجَ فِیهَا صِكَاكُ الْحَاجِّ» (مستدرك الوسائل، ج ۷، ص ۴۷۰، باب تعیین لیلة القدر)؛ در شب نوزدهم ارزاق، درآمدها و روزی افراد و همچنین مدت حیات و زندگی آنان تا سال آینده تعیین میشود. علاوه بر آن در شب نوزدهم مشخص میشود كه چه كسانی در آن سال به حج می روند.
🔻شب ۲۱: سپس در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم مقدر شده، بر آن ابرام و تأكید می شود. این به این معناست كه در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم تعیین و مقدر شده، قابل تغییر است، آنچه كه از شب نوزدهم تا شب بیست و یكم مقدر شده و تغییر یافته، در شب بیست و یكم ثبت شده
🔻شب ۲۳: و در شب و بیست و سوم قطعی، نهایی و امضاء می شود. براساس این روایت هر سه شب از شبهای قدر به شمار میآیند.
💚 ماه رمضان ماهی که تقدیر ها رقم می خورد ...
عنْ آيَةَ اَللَّهِ اَلْعُظْمَى اَلْإِمَامُ اَلصَّادِقُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : أَنَّهُ كَانَ يَقُولُ لِبَنِيهِ إِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَمَضَانَ فَأَجْهِدُوا أَنْفُسَكُمْ فَإِنَّ فِيهِ تُقَسَّمُ الْأَرْزَاقُ وَ تُوَقَّتُ الْآجَالُ وَ يُكْتَبُ وَفْدُ اللَّهِ الَّذِي يَفِدُونَ عَلَيْهِ وَ فِيهِ لَيْلَةٌ الْعَمَلُ فِيهَا خَيْرٌ مِنَ الْعَمَلِ فِي أَلْفِ شَهْرٍ.
🟠 حضرت آیت الله العظمی امام صادق (جان) صلوات الله علیه می فرمایند : هرگاه ماه رمضان فرا رسید ، به پسرانش می فرمود : خود را تا آخرین حد توان به کوشش وا دارید زیرا در این ماه روزی ها تقسیم می شود و مدت های عمر مقرر می گردد و نام حج کنندگانی که به مهمانی خدا مشرف می شوند نوشته می شود ، و در آن ماه ، شب قدری است که انجام عملی در آن ، از عمل هزار ماه بهتر است.
📚بحارالانوار/ج93/ص341/ح6
🔰 نماز مهم دورکعتی شب قدر
🌹 پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلیهوآله:
🔸️ مَنْ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ فَقَرَأَ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ سَبْعَ مَرَّاتٍ فَإِذَا فَرَغَ يَسْتَغْفِرُ سَبْعِينَ مَرَّةً فَمَا دَامَ لَا يَقُومُ مِنْ مَقَامِهِ حَتَّى يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُ وَ لِأَبَوَيْهِ وَ بَعَثَ اللَّهُ مَلَائِكَةً يَكْتُبُونَ لَهُ الْحَسَنَاتِ إِلَى سَنَةٍ أُخْرَى وَ...؛
🔹️ هركس در شب قدر دو ركعت نماز بخواند؛
🔹️ در هر ركعت سوره فاتحة الكتاب (سوره حمد) را یک بار و سوره «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» را هفت بار و وقتى نماز را به پايان برد، هفتاد بار استغفار كند،
🔹️ از جاى خود برنمىخيزد مگر اينكه خداوند، او و پدر و مادرش را مىآمرزد و فرشتگانى را مىگمارد تا سال آينده براى او اعمال نيك بنويسند و نيز فرشتگانى را به سوى بهشتها گسيل مىدارد تا براى او درخت كاشته و قصر ساخته و جوىها جارى كنند و پيش از آنكه از دنيا برود، اينها را مىبيند".
📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، جلد7، صفحه 455.
🟢#داستان
🔸#شب_قدر
🌸موسی علیه السلام به خدا عرض کرد: خدایا می خواهم به تو نزدیک شوم
فرمود: قرب من برای کسی است شب قدر بیدار باشد هست
🔹گفت: خدایا! رحمتت را می خواهم
🔷فرمود: رحمتم از آن کسی است که در شب قدر به مسکینان رحمت کند.
🔹گفت: خدایا! جواز گذشتن از پل صراط را می خواهم
🔷فرمود: آن از آن کسی است که در شب قدر صدقه ای بدهد.
🔹گفت: خدایا! از درختان و میوه های بهشتی می خواهم.
🔷فرمود: آنها برای کسی است که در شب قدر مرا به پاکی و تنزیه یاد کند.
🔹گفت: خدایا! رهائی از آتش جهنم را می خواهم.
🔷فرمود: آن برای کسی است که از گناهانش در شب قدر استغفار کند.
🔹گفت: خدایا! خشنودی تو را می خواهم
🔷فرمود: خشنودی من از آن کسی است که در شب قدر دو رکعت نماز بخواند
📚مستدرک ج 7 ص 456.
🟢#داستان
🔸 مرام بزرگان
یکی از علمای نجف می فرماید:
روزی به دکان سبزی فروشی رفته بودم.دیدم مرحوم حضرت آیت الله العظمی علامه سید علی آقای قاضی رحمت الله تعالی علیه خم شده و مشغول کاهو سوا کردن هستند، ولی به عکس معمول،کاهوهای پلاسیده و آن هایی که دارای برگ های خشن و بزرگ هستند را بر می دارند!
من کاملا متوجه بودم،تا مرحوم حضرت علامه قاضی رحمه الله کاهوها را به صاحب دکان دادند و ترازو کردند و بعد آن ها را در زیر عبا گرفتند و روانه شدند.
من به دنبال ایشان رفتم و عرض کردم:آقا شما چرا این کاهوهای غیر مرغوب را سوا کردید؟
ایشان فرمودند:آقاجان! این مرد فروشنده است و شخص بی بضاعت و فقیر،
من گاه گاهی به او کمک می کنم،و نمی خواهم به او چیزی بلاعوض داده باشم
تا اولا آن عزت و شرف و آبرو از بین رود،و
و ثانیا خدای ناخواسته عادت کنم به مجانی گرفتن،و در کسب هم ضعیف شود.
برای ما فرقی ندارد کاهوی لطیف و نازک بخوریم یا از این کاهوها،
من می دانستم که این ها بالاخره خریداری ندارد،
ظهر تابستان که دکان خود را می بندد به بیرون می ریزد لذا برای جلوگیری از خسارت و ضرر کردن او این ها را خریدم...
#سلسله_احادیث
شب قدر چگونه دعا کنیم
اثرات دعا برای دیگران
↩️ «رُوِیَ أَنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ قَالَ لِمُوسَى ادْعُنِی عَلَى لِسَانٍ لَمْ تَعْصِنِی بِهِ- فَقَالَ یَا رَبِّ أَنَّى لِی بِذَلِکَ فَقَالَ ادْعُنِی عَلَى لِسَانِ غَیْرِکَ.»
خداوند به حضرت موسی (ع) وحی کرد:
مرا با زباني که با آن گناه نکرده ای بخوان.
موسی (ع) گفت:
خدايا! از کجا چنين زباني بياورم،
جواب آمد:
مرا با زبان غير خودت بخوان
(يعني از ديگران بخواه تا برايت دعا کنند)
.
📙 منبع : وسائل الشيعه: ج۷، ص۱۰۹
عده الداعی و نجاح الساعی، ص: ۱۳۱
↩️ علي بن ابراهيم از پدرش نقل ميکند:
«رَأَيتُ عَبدَاللّه ِ بنَ جُندَبٍ فِي المَوقِفِ ، فَلَم أرَ مَوقِفا كانَ أحسَنَ مِن مَوقِفِهِ؛ ما زالَ مادّا يَدَيهِ إلَى السَّماءِ ودُموعُهُ تَسيلُ عَلى خَدَّيهِ حَتّى تَبلُغَ الأَرضَ، فَلَمّا صَدَرَ النّاسُ قُلتُ لَهُ: يا أبا مُحَمَّدٍ، ما رَأَيتُ مَوقِفا قَطُّ أحسَنَ مِن مَوقِفِكَ . قالَ : وَاللّه ِ ما دَعَوتُ إلاّ لاِءِخواني ؛ وذلِكَ أنَّ أبَا الحَسَنِ موسى عليه السلامأخبَرَني أنَّ مَن دَعا لِأَخيهِ بِظَهرِ الغَيبِ نودِيَ مِنَ العَرشِ: «ولَكَ مِائَةُ ألفِ ضِعفٍ»، فَكَرِهتُ أن أدَعَ مِائَةَ ألفٍ مَضمونَةً لِواحِدَةٍ لا أدري تُستَجابُ أم لا.»
عبدالله بن جندب را در عرفات ديدم. پيوسته دستهايش به سوي آسمان بلند و اشکهايش جاري بود، به او گفتم:
وقوفي بهتر از وقوف تو نديدم، گفت:
به خدا سوگند! جز براي برادران ديني خود دعا نکردم، زيرا از امام کاظم (ع) شنيدم که فرمود:
هر کس براي برادران ديني خود، در نبودش دعا کند، از عرش به او ندا ميشود: صد هزار برابر آن براي تو باد! پس خوش نداشتم صد هزار دعاي تعهد شده را به خاطر يک دعا از دست بدهم، که نميدانم آن يک دعا به اجابت ميرسد يا نه.
📙 منبع : الكافي، ۲ / ۵۰۸ / ۶
تهذيب الأحكام : ۵ / ۱۸۴ / ۶۱۵
الأمالي للصدوق، ۵۴۰ / ۷۲۳
فلاح السائل، ۴۴
روضة الواعظين، ۳۵۹
بحار الأنوار، ۹۳ / ۳۸۴ / ۸
🔆 رسول الله صلی الله علیه و آله:
«مَنْ قَالَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ مُؤْمِنٍ خَلَقَهُ اللَّهُ مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ آدَمَ إِلَى أَنْ تَقُومَ السَّاعَهُ حَسَنَهً وَ مَحَا عَنْهُ سَیِّئَهً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَهً»
اگر کسی برای مؤمنین و مؤمنات طلب مغفرت کند، خداوند به عدد هر مؤمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق میکند، برای او سه چیز در نظر میگیرد؛ برایش حسنه مینویسد و از گناهانش میکاهد و بر مقامش میافزاید.
📙 منبع : فلاح السائل و نجاح المسائل، ص:۴۳
🔅 امام صادق علیهالسلام:
«إِذَا دَعَا الرَّجُلُ لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیْبِ نُودِیَ مِنَ الْعَرْشِ وَ لَکَ مِائَهُ أَلْفِ ضِعْفِ مِثْلِهِ وَ إِذَا دَعَا لِنَفْسِهِ کَانَتْ لَهُ وَاحِدَهٌ فَمِائَهُ أَلْفٍ مَضْمُونَهٌ خَیْرٌ مِنْ وَاحِدَهٍ لَا یُدْرَى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا.»
اگر شخصی پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، از عرش ندایی میآید كه: برای تو صد هزار برابر مثل او است. این در حالی است كه اگر برای خودش دعا میكرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده میشد. حال بنگرید که صد هزار تا که تضمین شده است، بهتر است یا آن یكی كه معلوم نیست مستجاب شود یا نه!
📙 منبع : من لا يحضره الفقيه؛ ج۲ ؛ ۲۱۲
◾️▪️◾️
▪️ قیامت شدن در کوفه پس از ضربت خوردن امیرالمومنین علیه السلام ...
#تهدمت_والله_ارکان_الهدی
🔴 قَالَ الرَّاوِی فَاصْطَفَقَتْ أَبْوَابُ الْجَامِعِ وَ ضَجَّتِ الْمَلَائِکَةُ فِی السَّمَاءِ بِالدُّعَاءِ وَ هَبَّتْ رِیحٌ عَاصِفٌ سَوْدَاءُ مُظْلِمَةٌ وَ نَادَی جَبْرَئِیلُ علیه السلام بَیْنَ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ بِصَوْتٍ یَسْمَعُهُ کُلُّ مُسْتَیْقِظٍ تَهَدَّمَتْ وَ اللَّهِ أَرْکَانُ الْهُدَی وَ انْطَمَسَتْ وَ اللَّهِ نُجُومُ السَّمَاءِ وَ أَعْلَامُ التُّقَی وَ انْفَصَمَتْ وَ اللَّهِ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَی قُتِلَ ابْنُ عَمِّ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَی قُتِلَ الْوَصِیُّ الْمُجْتَبَی قُتِلَ عَلِیٌّ الْمُرْتَضَی قُتِلَ وَ اللَّهِ سَیِّدُ الْأَوْصِیَاءِ قَتَلَهُ أَشْقَی الْأَشْقِیَاءِ
🟠 راوی گفت : پس درب های مسجد تکان خورد و فرشتگان در آسمان ضجه به دعا سر دادند و طوفان سیاه و تندی شروع به وزیدن کرد و جبرئیل علیه السلام بین آسمان و زمین با صدایی که هر انسان بیداری می شنید ندا برآورد «به خدا سوگند پایه های هدایت منهدم شد و به خدا سوگند ستارگان آسمان و پرچم های تقوا ، محو و ناپدید شد و به خدا سوگند ریسمان محکم پاره شد. پسر عموی محمد مصطفی کشته شد ، جانشین و وصی مجتبی (برگزیده) کشته شد ، علی مرتضی کشته شد ، به خدا سوگند سید اوصیا کشته شد. او را شقی ترین شقی ها کشت»
📚بحارالانوار/ج42/ص281
#سلسله_احادیث
🟢 رسول الله صلی الله علیه و آله:
«یاعلي! ما كنتُ اُبالي مَن مات مِن اُمّتي و هو يُبغضُكَ مات يهوديّاً او نصرانيّاً!»
یا علی! هر کس از امت من تو را دشمن بدارد، دیگر برای من مهم نیست او یهودی خواهد مرد یا مسیحی.
📓 الفردوس، ج۵، ص۳۱۶
مناقب ابن مغازلی ، ص۵۰
⚠️ حضرت میفرمایند تنها راه حق، پیروی از علی است به طوری که اگر کسی از او پیروی نکند، فرقی نمیکند که گویا یهودی مرده است یا مسیحی…
یعنی تنها راه مسلمانی، پیروی از علی است.
⚠️ واضح است که دوست داشتن به تنهایی معنا ندارد…
مثل این که کسی ادعا کند من عاشق فلانی هستم و او را خیلی دوست دارم ولی در عمل برخلاف خواست او عمل کند، همه به او میگویند این چه دوست داشتنی است که فقط به زبان می آوری…
به همین خاطر دوست داشتنی که در روایت آمده، ملتزم بودن به دستورات و روش و منش امیرالمومنین (ع) را هم در پی دارد…
• خداوندا ما را در راه علی (ع) (صراط مستقیم) ثابت قدم قرار ده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش امام صادق علیهالسلام برای عاقبت بخیری فرزندان..
بســم الله الــرحــمـن الــرحــیـم
ـﺁﯾـﺎ ﻣـﯿـﺪﺍﻧـﯽ ﭼـﺮﺍ ﺩﺭ ﮔـﻮﺵ ﻃـﻔـﻞ ﺗـﺎﺯﻩ ﻣـﺘـﻮﻟـﺪ ﺷـﺪﻩ اذان ﻣـﯽ ﮔـﻮﯾـﻨـﺪ
ﺭﺳﻮﻝ ﺍﮐﺮﻡ صلی الله علیه وسلم ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ :
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻮﻟﺪ ﻃﻔﻞ ﺩﺭ ﮔﻮﺵ ﺭﺍﺳﺖ ﺍﻭ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺩﺭ ﮔﻮﺵ ﭼﭗ ﺍﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﺑﮕﻮﺋﯿﻢ .
💫ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﻧﻤﺎﺯﯼ
ﺑﺮ ﭘﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ .
ﭘﺲ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﮐﺠﺎﺳﺖ
✔️ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻫﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯿﺸﻮﺩ .
✅ ﺁﯾﺎ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺖ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﺪﺍﺭﺩ
▪️ﭼﻮﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻮﻟﺪﻣﺎﻥ ﺍﺫﺍﻥ ﻭﺍﻗﺎﻣﻪ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺩﺭﮔﻮﺷﻤﺎﻥ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﯿﻦﺭﻭﺯﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ .
💫 ﭘﺲ ﻋﻤﺮ ﻣﺎ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ "ﺍﺫﺍﻥ" ﻭ "ﻧﻤﺎﺯ" است.
✔️ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻋﻤﺮﻣﺎﻥ ﺭﺍ پرﺑﺮﮐﺖ و ایمانی ﮐﻦ
بسماللهالرّحمنالرّحيم
❌قابل توجه مردم و مسئولین ‼️
آشنایی با حقوق شهروندی
⭕️ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر ، مصوب سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی _ ماده ۹ اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امربه معروف ونهی ازمنکر ، مانع ایجاد کنند ؛
ایجاد هرنوع مانع و مزاحمت ، به موجب قانون جرم شناخته شده است و علاوه بر مجازات مقرر ، موجب محکومیت به حبس تعزیزی .... میگردد.
#آگاهانه_مطالبهگری_کنیم !
.
هر گاه وسوسه شیطان به سراغتان آمد
مطمئن باشید که موهبتی الهی در نزدیکی
شماست که شیطان در پی رد آن است ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#انچه_مجردان_باید_بدانند
#انتخاب
یکی از مهمترین علل #شکست در ازدواج #توقع و #تصورات غلط از آن است.
✅#خوشبختی به خودی خود رخ نمیدهد، بلکه ساخته می شود.
به همان اندازه #انتخاب و داشتن #همسر خوب، تلاش در حفظ آن نیز مهم است.
🍃ازدواج وسیله است و نه هدف ،بسیاری از ازدواجهای غلط و ناموفق به این دلیل رخ می دهند که افراد آن را یک هدف قرار می دهند ( به هر ترتیبی که شده است بایستی ازدواج کرد) و در نتیجه برای رسیدن به آن گاهی بسیاری از اصول عقلانی و حتی اخلاقی را نیز نادیده گرفته و زیر بار انتخاب غلط می روند و یا بدون آمادگی و شرایط لازم درگیر آن می شوند ( بدون دانش شنا، به دریا زدن دور از عقل است.)
🔻زوجهای خوشبخت و موفق نیز گاهی جر و بحث و کشمکش دارند و اگر این چتین نباشد بایستی در صحت و سلامت آن شک کرد . مزیت زوج های موفق در این است که آنها می دانند چگونه بدرستی با اختلافات و مشکلات مواجه شوند و به تفاهم برسند و به تفاوتها احترام می گذارند و با دید برنده و بازنده به مسائل نگاه نمی کنند.