از بیانات امروز امام خامنه ای:
دو عنصر مهم برای مواجه با دشمن و دشمنی ها در آحاد مردم:
۱/بصیرت✅
۲/صبر و استقامت✅
(صبر به معنای درست آن)
در مواجهه با مردم :
✅ تواصی دیگران به حق و صبر
رهبر انقلاب: قطع "تواصی به حق و صبر" و "وارونه جلوه دادن واقعیت" دو هدف دشمن در جنگ نرم است
🔴 باید جوانان ما که افسران جنگ نرم هستند، در فضای مجازی امیدآفرینی کنند، توصیه به ایستادگی، تنبلی نکردن و خسته نشدن کنند
#انتخابات #اصلح_فقط_جلیلی
🔴 استقلال و حُرّیت
#شاخص ۱
#انتخابات_1400
🔹یکی از مهمترین شاخصها برای انتخاب #اصلح، حُرّیت و استقلال فکری و سیاسی است. چه انتخابات ریاست جمهوری، چه مجلس، چه شورای شهر؛ فرد اگر مستقل بود با تلفن ناشناس و خصوصی، با یک تهدید، با فشار پدرخواندهها و ریشسفیدان سیاسی، با فشار امنیتیها و ... از موضع خود بر نمیگردد.
🔸وابستگی سیاسی و جناحی و مالی و فکری و تشکیلاتی بدترین شاخصه است و باعث تزلزلها و باج دادنها و کوتاه آمدنها و محافظه کاری و سکوت در برابر مفاسد و تخلفات و ناکارآمدیها و ترک فعلهاست.
این مسئله را در انتخاب کاندیداها دست کم نگیرید.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 پاکدستی شخص و اطرافیانش!
#شاخص ۲
🔹یکی از شاخصهای جدی نامزدهای #انتخابات_۱۴۰۰ باید #پاکدستی و دوری از بنگاههای ثروت و ابهامات و اتهامات مالی باشد. افرادی که خود یا خانواده یا اطرافیان یا مدیرانشان از قبَل و رانت یا غفلت آنها به آلاف و الوف رسیدند لیاقت مسئولیت ندارند!
🔹بله؛ نمیشود گناه خانواده و اطرافیان را به حساب افراد نوشت مادامیکه علیه خطاهای خانواده و اطرافیان خود بایستند و برائت بجویند. ولی اگر پلهای برای سوءاستفاده خانواده و اطرافیان و زیردستان شد یا غفلت کرد و به واسطه غفلتش میلیاردها و چندهزار میلیاردتومان از بیتالمال مسلمین به غارت رفت، دیگر لیاقت قرار گرفتن در مسئولیتها را ندارد.
🔹پیامبر رحمت #حضرت_محمد مصطفی(ص) میفرماید: "مردم را از دوستانشان بشناسيد؛ زيرا انسان با كسى رفاقت مى كند كه او را مى پسندد."
#انتخابات #رای_من_جلیلی
13920320_5806_128k.mp3
1.8M
انتخاب اصلح بر اساس حجت شرعی
ببینید در بین صالح ها کدام صالح تر است؟
رهبر_معظم_انقلاب
#انتخاب_اصلح
#انتخابات #رای_من_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ: گاهی سکوت مردم، موجب حاکمیت فرد فاسق میشود
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_کاشانی
حضرت آیت الله خامنهای در تبیین معنای حقیقی جوان و «دولت جوان و حزب اللهی» افزودند: مکرر گفته ام که به چنین دولتی معتقد و امیدوارم اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و چند ساله رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد.
ایشان افزودند: برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ میکردم.
#پر_تلاش
#حاج_قاسم
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨تولیدکنندگان از موانع کار و پشتیبانی های مورد نیاز خود میگویند
🔹جمعبندی دو سال نشست تخصصی با ۱۵ صنف صنعتی کشور، در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس یازدهم
🔹گزارشی مختصر از ارائه راهکارهای مشورتی درخصوص ۱۹ مسئله مشترک میان تولیدکنندگان توسط کارگروه های اقتصادی دولت سایه
✅ @saeedjalily
#انتخابات #رای_من_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نحوه خرید رای رباتی در تلگرام از طرف طرفداران بعضی کاندیداها ... !
مقبولیت ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وحدت گفتمانی رمز پیروزی جریان انقلاب
❌پاسخ به تخریبهای صفحات به ظاهر انقلابی
(علت عدم پیروزی دکتر جلیلی در انتخابات سال۹۲)
پ ن: چند وقتی صفحات و کانال های به ظاهر انقلابی موجی از تخریب را روانه دکتر جلیلی کردند در این کلیپ اقای ثابتی به زیبایی پاسخ این افراد را داده اند.
#انتخابات #رای_من_جلیلی
دلایل اصلح بودن دکتر سعید جلیلی .mp3
8.91M
دلایل اصلح بودن آقای دکتر سعید جلیلی
#انتخابات #رای_من_جلیلی
#مذاکره_ای_برای_هیچ!
👈خلاصه داستان برجام این است که: ما با کشورهای طرف (و در واقع امر با آمریکا) توافق کردیم، که تعهداتی رو اجرا کنیم تا تحریمها برداشته شود.
✋ما تعهدات خودمان را اول انجام دادیم اما آمریکا زد زیر میز توافق و تحریمها را لغو نکرد! و #یکطرفه از برجام خارج شد.
👈حالا هم خیلی پیچیده نیست میخواهد برگردد، خب برگردد، اما باید تحریمها را لغو کند و راستی آزمایی شود که این لغو درست انجام شده است و این #لغو_تحریمها مذاکره نمی خواهد بلکه اقدام عملی آمریکا می طلبد.
✋حال اصرار آمریکا برای مذاکره و تلاشهای پیدا و پنهان دولتمردان چه معنا دارد؟ دنبال چه هستند؟
پ.ن
تاریخ خواهد نوشت که چه کسانی عزت ایرانیان را خریدند و چه کسانی چوب حراج زدند.
@entekhabeaslahjalily
🔴 سهم اصولگرایان از تصویب #برجام
🔹 #طبقه_بندی حامیان برجام و مسببین آن، برای کسب تجربه و عبرت گرفتن بسیار ضروری است تا در سایر بزنگاه ها گرفتار نشویم. طبقه بندی یعنی اینکه بدانیم سهم هر فرد، مسئول، دستگاه و جریان چقدر است. بی تردید سهم اصلی را در تصویب برجام، شیخ حسن روحانی بعنوان سردمدار این ماجرا دارد چرا که به صراحت گفته: «تمام مسئولیت برجام با من است» و ایضاً علی لاریجانی در آن تصویب 20 دقیقه ای، سهم ویژه مرحوم هاشمی، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی، ناطق نوری و رسانه های این جریان(شرق، اعتماد، آفتاب، سازندگی، قانون، انتخاب و ...).
🔻اما سهم جریان اصولگرایی:
1️⃣ برخی اعضای دفتر رهبری: اگرچه رهبر انقلاب بارها به صراحت اعلام کردند که «به مذاکرات خوش بین نیستند»، «آمریکا بدعهد است» و تأکید کردند که به جزئیات ورود نمی کنند اما برخی اعضای دفتر رهبری با حضور خود در جلسات هماهنگی دولت و مجلس، زمینه تصویب برجام را فراهم کردند.
سیدعلی اصغر حجازی، قائم مقام دفتر رهبری و حسین محمدی عضو دفتر رهبری، دو عنصر مؤثر از دفتر بودند که در جلسات هماهنگی تصویب برجام، باعث همراهی خیلی از نماینده ها، رسانه ها و نیروهای انقلابی شدند. علی اکبر ولایتی عضو دفتر و مشاور رهبری در امور بین الملل یکی از جدی ترین حامیان برجام بود.
2️⃣ محمدحسین صفار هرندی، در حمایت از برجام گفت: «اگرخطوط ترسیم شده در مذاکرات رعایت نمی شد، رهبری لحظه ای تحمل نمی کردند؛ بدانید که مذاکره کننده ها به خطوط قرمز نزدیک نشدند!»
3️⃣ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص هم پا را فراتر گذاشت که: «نقد برجام، نقد رهبری است/ حتی نیروهای حزباللهی هم نباید وارد حریم رهبری شوند.»
4️⃣ عزت اله ضرغامی که منصوب رهبری در صداوسیما بود از همان اوان دولت روحانی با روند مذاکره همراهی کرده و تمام تلویزیون را در اختیار تیم جنگ روانی روحانی قرار داد. تریبون صداوسیما تماماً بدست تیم مذاکره کننده افتاد و تا زمانی که ضرغامی رئیس صداوسیما بود هیچگونه نقدی درنقد برجام از رسانه ملی منتشر نشد؛ ضرغامی دهان منتقدین را اصطلاحاً پلمپ کرد و حاضر به برگزاری یک مناظره خشک و خالی درباره برجام و مذاکرات هم نشد. ضرغامی بعداً در جلسه با جمنا هم گفته: «من اگر رئیس جمهور شوم وزیر خارجهام همین آقای ظریف است.»
5️⃣ محمدباقر قالیباف در ۱۸ آبان ۹۴ می گوید: «برجام بطور کلی و بدون شک، موفقیت بزرگی است! بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا از دستگاه دیپلماسی قدرشناسی کنم». (فارس) – همچنین در ۵ مهر ۹۵ می گوید: «مذاکره با دشمن نیز به نوعی مبارزه است! بنده با برجام موافق هستم. (تسنیم)
قالیباف در 22 بهمن 95 می گوید: « برجام نتیجه انقلابیگری و خون شهداست».(ایسنا) و در ۱۱ اردیبهشت ۹۶، "در ایام انتخابات” در شبکه دو سیما می گوید: من هم از برجام پاسداری میکنم؛ هر دولتی غیر از این دولت، همین مسیر را میرفت [ایسنا]. یعنی اگر من هم در سال 92 رئیس جمهور می شدم همین مسیر را می رفتم!
قالیباف تا همین سال 97 معتقد بود: « هنوز هم معتقدم برجام موفقیت بزرگی بود»
6️⃣ محمدسعید احدیان، مدیرمسئول روزنامه خراسان برای برجام کتاب نوشته «برجام؛ تحلیل کلان و خرد» و در روزنامه خراسان تیتر زد: «امضای کری تضمین است».
7️⃣ حمیدرضا مقدم فر، مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران در نامه ای سرگشاده به حاج حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان تلویحاً از برجام حمایت کرد و انتقادات شریعتمداری به روند مذاکرات و برجام را مخالف مشی رهبری قلمداد کرد!
8️⃣ مهدی محمدی هم در یادداشتی با عنوانِ «توافق متوازن» در 24 تیر 94 هم توافق را متوازن نامید هم این موفقیت(!) را حاصل مدیریت رهبری خواند و تلویحاً از ورود رهبری به جزئیات نوشت! حرفی که رهبری چندین بار تکذیب کرد.
9️⃣ محسن مهدیان از روزنامه نگاران اصولگرا در یادداشتی نوشت: «جا داشت ما حزب اللهی ها به استقبال ظریف می رفتیم و گلریزان می کردیم و سوت و کف می زدیم.»
🔟 قبل از برجام نیز بیش از 50 فعال رسانه ای اصولگرا در بیانیه ای از روند مذاکرات ابراز خوشحالی کرده و تشکر کردند! من جمله آقایان: عبدالحسین روحالامیننجفآبادی، فریدالدین حدادعادل، ناصر ایمانی، محمدسعید احدیان، سیدامیر سیاح، محسن مهدیان و ...
🔹اگرچه همه اینها حالا جزو منتقدین برجام هستند اما به یاد بیاورید مطالبه افکار عمومی، رسانه های بیگانه، رسانه های داخلی و ... را در روزهای تصویب برجام؛ و روشنگری های رهبری و اقلیت دلواپس انقلابی که نتوانست مقابل برجام سدی ایجاد کند.
✍ مدرسی یان