هر ره که جز تو رفتم من اشتباه کردم
بیهوده بوده کارم عمرم تباه کردم
دنبال هر که رفتم جز حسرتم نیفزود
افسوس خورده خود را لبریز آه کردم
چند روزه عمر خود را رفتم پی هوس ها
بازیچه بوده دنیا بختم سیاه کردم
کارم خراب کردم دل را به خواب کردم
با تکیه بر شیاطین بد بی پناه کردم
لهو و لعب فراوان گشته در این زمانه
در این میانه خود را غرق گناه کردم
تا عاقبت به لطف حق توبه کردم از غیر
تا با تو نفس خود را من سر براه کردم
یارب به من ببخشا این جملهء خطایا
از اینکه غیر او را بد تکیه گاه کردم
#یا_صاحب_الزمان
🔴 مشهورترین تحریف دفاع مقدس
یکی از تحریف های دشمنان و ایادی داخلی شان در مورد دفاع مقدس این است که جمهوری اسلامی بعد از آزادسازی خرمشهر ، پیشنهاد بسیار مناسب پایان جنگ را رد کرده است!!!
و با این تحریف ، ایران و رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را جنگ طلب و باعث و بانی ادامه جنگ و خسارت های جانی و مالی آن جا می زنند!
پس از پیروزی بسیار بزرگ و حیرت انگیز رزمندگان اسلام در عملیات "الی بیت المقدس" و آزادسازی خرمشهر ، صدام که این شکست عظیم را باور نمی کرد و ارتش خود را در ضعف و انفعال می دید در یک اقدام مزوّرانه با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی کشورهای غربی ، پیشنهاد آتش بس را مطرح کرد اما حاضر نشد به ابتدایی ترین حق ایران یعنی اعلام عراق به عنوان آغاز کننده جنگ و تعهد به جبران خسارات وارده به ایران تن دهد.
مسئولین سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی نیز به خوبی از نیت صدام در اعلام آتش بس که گرفتن فرصت تجدید قوا بود ، آگاهی داشتند و فریب این حرامی و حامیان شیطان صفت بین المللی اش را نخوردند.
"خاویر پرز دکوئیار" دبیر کل آن زمان سازمان ملل ، ۲۴ سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۵ ، اعتراف کرد که طرح آتش بس یک طرح جدی و حقیقی نبود و هیچ یک از اعضای شورای امنیت در آن برهه زمانی ، با آتش بس موافق نبودند ...
🔴ایران و دو بحران منطقه ای
🔘ایران در حال حاضر با دو بحران عمده منطقه ای از حیث سیاسی و امنیتی مواجه است، بحران اول پیوند استراتژیک الکاظمی با آمریکا به گونه ای که علی رغم همه شوها سیاسی که در مقابل نیروها حشد الشعبی و مقامات ایران انجام داد امکان و احتمال یک ضربه غیرمنتظره به عمق استراتژیک ایران یعنی حشدالشعبی وجود داشته و این نیروها در آماده باش و رصد متقابل تحرکات الکاظمی هستند.
🔘تا پیش از این الکاظمی در سفر خود به ایران به مقامات ایرانی اطمینان داده بود که تا مهرماه امسال حدود 60% نیروها آمریکایی از عراق تخلیه خواهند شد اما مقامات ایرانی با این مسئله مخالفت کرده و خواستار اخراج کامل آمریکایی ها شده و مسئله ترور سردار سلیمانی در خاک عراق به عنوان میهمان و مسئولیت دولت عراق در این مورد را به او گوشزد کردند.
🔘با این حال طبق رصدها صورت گرفته پیوندی استراتژیک میان الکاظمی و ایالات متحده دیده می شود به گونه ای که الکاظمی طرح حذف گام به گام حشد و نیروها ایرانی در عراق را دنبال می کند مانند حذف پرچم حشد از روی دفاتر و مراکز دولتی ،دستگاه ها امنیتی سازمان حشد و یا تعطیلی گام به گام برخی دفاتر و مراکز حشد الشعبی که میتوان در این راستا و در قبال وعده ها اقتصادی امنیتی آمریکا به عراق تحلیل کرد.
🔘بحران دوم افزایش عمق استراتژیک و گستردگی فضا ژئواستراتژیک رژیم اسرائیل در مقابل ایران در قالب طرح ها صلح کشورها عربی با اسرائیل است، به طور قطع ما در این راستا در کشورهایی مانند امارات و بحرین شاهد احداث پایگاه ها جاسوسی و خرابکاری از سوی رژیم اسرائیل برای بهم زدن توازن امنیتی نظامی خود با ایران خواهیم بود و این پایگاه ها دقیقا نقش همان پایگاه ها برون مرزی موساد در ایران در استان خوزستان با همکاری ادراه دوم ساواک در زمان طاغوت پهلوی برای جاسوسی و رخنه و رصد و خرابکاری را دنبال خواهند کرد، به علت شرایط حساس فعلی برآورد میشود استفاده سازمان موساد از کشورهایی چون امارات و بحرین در همسایگی ایران متمرکز بر هدایت برنامه ریزی ها لازم برای ترورها هدفمند در ایران خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مسیح علینژاد چقدر گرفته تا این حرف ها رابرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 انتشار نخستینبار؛ ماجرای دلسوزی حاج قاسم سلیمانی برای یکی از همرزمانش در فتنه۸۸
رنجی که امام حسن "علیهالسلام" از دوستان دیدند
حضرت آیتالله خامنهای:
«پیغمبر با همهى شدّتها و رنجها و امیرمؤمنان با همهى دردها و غمها و ائمّهى دیگر با همهى ستمدیدگیها، هیچکدام در وضعیّت #امام_حسن قرار نگرفتند و این عظمت حسنبنعلى را نشان میدهد؛ زیرا آن دیگران، ائمّهى هداة معصومین اگر از سوى دشمن رنج میدیدند، از سوى دوستان آن زخمها را التیام مییافتند، امّا امام حسن مجتبى اینجور نبود، نزدیکترین یاران امام حسن به او گفت یا مذلّ المؤمنین.» ۱۳۵۹/۵/۶
#شهادت_امامحسنمجتبی_علیهالسلام
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #کلیپ/ شمر_را_نکشید
❌موضوع: حمایت و همدردی سلبریتی های مردمی کوفه با هشتک های:
#شمر_را_نکشید
#کوفه_من_تسلیت
#مختار_را_تحریم_کنید
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
⛔️چه کسانی دفاع مقدس را غیرعقلانی و غیرمدبرانه می خواندند؟!
پاسخ مقام معظم رهبری به شبهات دگراندیشان و تحریف گران تاریخ جنگ
🔳مقام معظم رهبری در سخنرانی تاریخی خود در چهلمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی، در پاسخ به برخی تفسیرهای تحریف آمیز، پدیده دفاع مقدس را یکی از «عقلانیترین و مدبرانهترین حرکات ملت ایران» برشمرده، فرمودند: دفاع مقدّس یکی از عقلانیترین حوادث ملّت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطایی که در یک بخشی انجام گرفته یا یک جمعی انجام دادهاند، مجموعهی دفاع مقدّس را به بیتدبیری متّهم میکنند؛ ابداً این جور نیست؛ دفاع مقدّس از اوّل تا آخر مدبّرانه و عُقلائی بود.
🔻حتّی قبول قطعنامه هم در پایان کار، در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به «نوشیدن جام زهر»، این هم مدبّرانه بود. در آن مقطع، این کار، کار مدبّرانهای بود، باید انجام میگرفت. اگر مدبّرانه نبود، اگر عاقلانه نبود، امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدیم که چه دارد میگذرد؛ کار، بسیار عاقلانه بود. بنابراین، از اوّل تا آخر، مسئلهی دفاع مقدّس یک پدیدهی عُقلایی و یکی از عقلانیترین حرکات ملّت ایران بود و تحریفها را در این مورد بایستی مراقب بود.
⚫️این سخنان در محافل سیاسی مختلف محل بحث و بررسی فراوان قرار گرفته و جالب آنکه برخی جریان های زاویه دار، در اقدامی شیطنت آمیز، تلاش دارند آن را مستمسکی برای تطهیر کارشکنی ها و خیانت های دهه شصت قرار دهند که این نیز حکایت از مظلومیت مضاعف دهه شصت دارد.
🔶پرسش اساسی پیرامون بیانات مذکور آنکه، چه کسانی در دوران جنگ تحمیلی، دفاع مقدس را زیر سؤال بردند و غیرعقلانی نامیدند؟!!
🔻پاسخ به این پرسش بنیادین، در رازگشایی از بیانات حکیمانه مقام معظم، بسیار راهگشاست. در این یادداشت به اختصار به ۵ طائفه از مخالفان دفاع مقدس می پردازیم:
۱ -نهضت آزادی: نهضتی ها از جمله مخالفان نشان دار دفاع مقدس بودند که در کوران جنگ تمام عیار تحمیلی، به جای نقش آفرینی در عرصه جهاد و شهادت، مدام به نق زدن و کارشکنی و تخطئه و تشکیک روی آورده بودند و تلاش داشتند، از روحانیت و رهبری و انقلاب اسلامی به دلیل قطع رابطه با شیطان بزرگ (که استعفا و حذف آنان از رأس هرم قدرت سیاسی را به دنبال داشت) انتقام بگیرند. نامه ها و بیانیه های زهرآگین بازرگان و یارانش، بهترین سند برای اثبات مدعاست. اینها همان کسانی بودند که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، در اقدامی خیانت بار، قصد داشتند انقلاب اسلامی را خلع سلاح کنند که البته با روشنگری آیت الله خامنه ای، ناکام ماندند. آنان با سوءاستفاده از برخی رجال حوزوی منتقد انقلاب، برخی اظهارنظرهای خاص آنان را در رسانه های خود از جمله میزان، به طور گسترده بازنشر کردند. نهضت آزادی پرچمدار تشکیک در دفاع مقدس در میان جریان های سیاسی ایران بود.
۲ - انجمن حجتیه: به موازات سمپاشی ضدانقلاب خارج نشین و طعنه های گاه و بیگاه سیاسیون زاویه دار داخلی، انجمن حجتیه تشکیلاتی بود که پرچمدار مخالفت با جنگ تحمیلی در دل محافل مذهبی بود. مخالفت های این طیف که ابتدای نهضت امام تا پیروزی نیز برقرار بود، در منشور روحانیت، جگرسوز تر از گلوله دشمن تعبیر شده است.دامن زدن به گفتمان معاندین در پوشش ادبیات مذهبی و ژست دینی،خیانتی فراموش ناشدنی است.
۳ - جریان :منتظری اظهارات گاه وبیگاه منتظری و خصوصا سخنان رادیکال او در 22بهمن 67، از نظر قدرت تخریب ارزشهای دفاع مقدس، قابل مقایسه با هیچ جریان دیگری نبود؛ سوابق مبارزاتی،منصب قائم مقامی و مرجعیت دینی او(که به برکت انقلاب اسلامی، رونق گرفته بود) انتشار گسترده سخنانش را به دنبال داشت.
منشور روحانیت امام خمینی در ۵ اسفند۶۷ در حقیقت پاسخ به سخنان ضدجنگ منتظری بود و ایضا یکی از عوامل اصلی درنگارش نامه ۱/۶ (که منتج به استعفای منتظری شد) نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است.
اعضا و سمپاتهای نهضت آزادی، سازمان منافقین و حجتیه، همزمان با سوء استفاده از نفوذپذیری منتظری، سهم مهمی در بیان مواضع رادیکال آقای منتظری داشتند. سخنانی که خون به دل امام، رزمندگان و خانواده های شهدا کرد.
۴ - مجمع عقلا: جمعی از نمایندگان مجلس و در رأس آنان حسن روحانی، محفلی را با انگاره های ضدجنگ در دل مجلس تشکیل داده بودند که در نهایت با تشر شدید امام منحل شد!(شرحش را در راز قطعنامه بخوانید)
۵ - سکولارهای حوزوی در شرایطی که شهید صدر و آیتالله_خوئی، در شرایط خفقان عراق، به حمایت از انقلاب اسلامی پرداختند، برخی سکولارهای حوزوی بلندگوی bbc و صدام و منافقین شدند؛ از شیخ علی تهرانی و گنجه ای تا تشیع لندنی و دنباله های داخلی ارتجاع نجف، به سمپاشی علیه جنگ پرداختند.