✨﷽✨
🏴چكيده اي از زندگينامه حضرت خديجه كبري سلام الله عليها
✍پیامبر (صلى الله علیه و آله ) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه كبرى (علیها السلام ) ازدواج نمودند. در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است كه حضرت خدیجه بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به كتب زمان خود معروف بوده است.
او از زنان قریش بوده و علاوه بر كثرت اموال و املاک به عقل و كیاست نیز بر دیگرن برتری داشت و در آن زمان او را «طاهره»، «مباركه»، «سیده نسوان» و «ملكه بطحاء» مینامیدند. او از كسانى بود كه انتظار قدوم پیامبر (صلى الله علیه و آله ) را مىكشید و همیشه از علمای آن زمان نبوت آن حضرت را جویا مى شد.
اشعار فصیح او در مدح رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ) و كمال محبتش به آل عبد المطلب مشهور است كه گویای علم و ادب و محبت اوست. در همان روزى كه آن حضرت مبعوث به رسالت شد جناب خدیجه (علیها السلام ) ایمان آورد.
حضرت خدیجه (علیها السلام ) از مال خویش و میراثى كه به او رسیده بود تجارت می نمود، چندى نگذشت كه از بزرگان تجار شد، به گونهاى كه هشتاد هزار شتر اموال تجاری او را حمل می كردند و هر روز امول او زیادتر مىشد. بر بام خانه او، قبهاى از حریر سبز با طنابهاى ابریشمی بود كه علامت جلالت آن بانوی اول اسلام بود.
افراد زیادى مانند، عقبه بن ابى معیط و ابن ابى شهاب كه هر كدام چهار صد كنیز و غلام و خدمتكار داشتند، و نیز ابوجهل و ابوسفیان و دیگر بزرگان عرب به خواستگارى آن حضرت آمدند؛ ولى قبول نكردند. سرانجام خود حضرت خدیجه (علیها السلام)، پیشنهاد ازدواج به پیامبر (صلىالله علیه و آله) را دادند و این ازدواج با آداب و مراسم خاصى انجام شد.
حضرت خدیجه (علیها السلام) بیست و چهار سال و یک ماه با پیامبر (صلى الله علیه و آله ) زندگى كرد، و تا آن حضرت زنده بود، پیامبر (صلىالله علیه و آله) همسر دیگرى اختیار نكرد.
همچنین حضرت خدیجه (علیها السلام) جمیع اموال خود را به پیامبر (صلى الله علیه و آله ) واگذار كرد.
📚 فیض العلام: ص 211. قلائد النحور: ج ربیع الاول، ص 67. منتخب التواریخ: ص 20. زاد المعاد: ص 344. مصباح المتهجد: ص 732. بحار الانوار: ج 95 ص 357.
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ببينيد | حقايقی درباره حضرت خديجه(س) در بيانات رهبر حکیم انقلاب
▪️ايشان مظلومه است؛ غريب است.
امین:
مسابقه بزرگ سِجِلّی:
📣 #اطلاعیه
📖 #مسابقه بزرگ کتابخوانی سِجِلّی«طرح صراط»
💢 مسابقه کتابخوانی از کتاب های «قرآن،نهج البلاغه و صحیفه سجادیه»
🎙مجموعه سوالات از سه کتاب:
قرآن،نهج البلاغه و صحیفه سجادیه با محوریت"درسنامه صراط" که فایل پی دی اف این درسنامه به عنوان منبع آزمون بوده و تمامی سوالات از این کتاب طرح می گردد.
🎁 جوایز : در پایان ماه مبارک رمضان به کسانی که تمام مسابقه را شرکت نمایند و جمع بندی امتیازشان به حَدِّ نِصاب برسد و از بین تمام شرکت کنندگان به یک نفر از کسانی که "بیشترین حضور" را داشته باشد جایزه ویژه هدیه داده خواهد شد.
🗓هر روز از یازدهم تا پایان ماه مبارک رمضان
👇 در این کانال(ایتا و تلگرام)
🇮🇷 @sejelli1400
#حدیث_روز
💠 رسول اکرم (ص)
محبوبترین شما نزد خدا خوش اخلاق ترین شماست.
(مفاتیح الجنان)
☘️آیت الله #وحید_خراسانی:
افسوس که عمر گذشت ما قدر
نعمتها را نفهـمیدیم! سعی ڪنید
شب و روزتان را وقف اهل بیت
علیهم السلام کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 به درد امام زمان(عج)
میخوری یا نه؟؟؟
#شرمندم_که_مدام_شرمندم 😔
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 #صوتی
🌟 #پله_پله_تا_خدا ۲
🔰 قصه داریم با قرآن
🦋 خوش قولی(جزء دوم)
❤️ #امیرالمؤمنین عليه السلام فرمودند:
🍀 سَبَبُ المَزِيدِ الشُّكرُ
🍃 سبب زياد شدن نعمت، شكرگزارى است
📖 غررالحكم حدیث 5544
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
#احکام
‼️خرید و فروش جنس خارجی
🔷س 5290: آیا فقط خرید جنس خارجی اشکال دارد؟ یعنی آیا فروش جنس خارجی در مغازه بلااشکال است؟
✅ج: آن چیزی که توصیهی حضرت آقا بوده این است که افراد سعی کنند کالاهای ساخت داخل را استفاده کنند. اینکه شما میگویید من کالای خارجی را بفروشم، خب شما کالای خارجی را از کجا آوردهاید؟ حتماً خریدهاید دیگر. پس با این کار خود از آن توصیهی خرید کالای ایرانی تخطی کردهاید. بنابراین به طور کلی استفاده از کالاهای داخلی توصیهی حضرت آقا بوده است، حالا ممکن است در قالب خرید و فروش باشد یا در قالب استعمال؛ مثلاً فرد لباسی را میپوشد یا وسیلهی نقلیهای را سوار میشود و امثال اینها.
آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و #روشنگری کنیم؟
*شاخص بلوغ انسان «#اجتماعی_شدن» و «#حساس_بودن نسبت به جامعه» است
علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد.
انسان نهتنها نسبت به جامعه، نباید #منفعل باشد و نباید جامعهترس یا جامعهگریز باشد بلکه باید نسبت به جامعه، حساس باشد و #احساس_مسئولیت کند.
ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم.
متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.»
.
اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم»
خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر #تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه #چاره این است که هر کسی برود #ده_نفر را-به این راه- بیاورد (شذراتالمعارف/ ص۶۱ )
آیا شما تا بحال شده است که بهخاطر خدا بروید درِ یک خانهای را بزنید و آنها را به حق دعوت کنید و آنها نپذیرند یا مسخره کنند؟ یا بگویند «اصلاً چرا آمدی درِ خانۀ ما را زدهای؟» و شما دست خالی و بینتیجه برگردی؟
آیا تا حالا در این راه، #حرف_تلخ شنیدهاید
🍃اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ ذَنْبِي عِنْدَكَ عَظِيماً فَعَفْوُكَ أَعْظَمُ مِنْ ذَنْبِي
🌟خدايا اگر چه گناه من نزد تو بزرگ است اما عفو و بخشش تو بزرگتر از گناه من است
#فرازیازتعقیباتمشترکهبعدازهرنماز
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋