🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 تفنگدار آمریکایی: آیا من تنها کسی هستم که آرزو دارم ایران اسرائیلی ها را بکشد؟ یا شما هم همین آرزو را دارید؟
🍃🌹🍃
🔻لوکاس کیج، کهنه سرباز آمریکایی فعال ضد جنگ: آیا من تنها کسی هستم که امیدوار است ایران اسرائیل را بمباران کند و دهنشان را صاف کند؟
🔸ای کاش کشور ما جرات انجام این کار را داشت، اما ما تحت کنترل صهیونیست ها هستیم.
🔺اسرائيل تنها در صورتي متوقف خواهد شد كه با زور نظامي مواجه شود. آنها به قوانین بین المللی یا دادگاه هایی که توسط غیر یهودیان اداره می شوند، اهمیتی نمی دهند.
#طوفان_الاحرار | #روشنگری
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 کلیپی متفاوت از حضور دهه نودی ها در راهپیمایی #روز_قدس ۱۴۰۳- تبریز
🍃🌹🍃
#طوفان_الاحرار | #روز_جهانی_قدس
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔅امروز شنبه
🔸۱۸ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
🔸۲۶ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
🔸۰۶ آپریل ۲۰۲۴ میلادی
┈•✾✨هدایت بروجرد✨✾•┈
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۱۳ قرآن کریم شامل آیات ۱۳ تا ۳۷ سوره مبارکه طه
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَلقَلبُ الَّذی لَیسَ فیهِ شَیءٌ مِنَ القُرآنِ کَالبَیتِ الخَرِبِ» قلبی که در آن چیزی از قرآن نباشد، همچون خانه ویران است. (کشفالاسرار میبدی ۷/۴۰۵)
🎙استاد: پرهیزگار
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 دعای روز بیست و ششم #ماه_رمضان | خدایا عیبم رو بپوشان
🍃🌹🍃
#ماه_بندگی | #ماه_خدا
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 شهیدی که نماز اول وقت و نماز شبش ترک نمیشد
🍃🌹🍃
#سردار_زاهدی | #ماه_رمضان
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #پاسخ_به_شبهات | انسان نباید روی عقل خود پا بگذارد و از فقیه تقلید کند!
🍃🌹🍃
🎙حجة الاسلام عالی
#ماه_رمضان | #روشنگری
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 دستگیری «رامش» عضو ارشد داعش در کرج
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی فراجا: در پِی اشرافِ اطلاعاتی و گسترده سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان البرز و همراهی و همکاری در شناساییِ تروریستها توسط شهروند مسئولیت پذیر طی تماسِ بموقع با پلیس ۱۱۰، موفق به دستگیری عضو ارشدِ داعش با هویت "محمد ذاکر" مشهور به "رامش" و دو نفر دیگر از واحدهای تروریستی این گروهک شدند.
🔹این افراد طی دو عملیاتِ جداگانه در تورِ اطلاعاتی پلیس قرار گرفته و در تیراندازی به خودروی آنان ۳ نفر مورد اصابت گلوله و دستگیر شدند. این افراد قصد عملیات انتحاری در #عید_فطر را داشتند.
🔺همچنین هشت نفر از همراهان تروریستها نیز دستگیر شدند که خبرهای تکمیلی در خصوص نحوه اقدامات و ارتباطاتِ این تیم تروریستی اطلاعرسانی خواهد شد.
#ماه_رمضان | #روشنگری
https://eitaa.com/hedauatboroujerd