17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اخبار تحلیلی امروز (شماره ۵۹۱)
🔹از گفتگو پزشکیان با اسد و پوتین در رابطه با تحولات سوریه، تا توافقات حماس و فتح برای مدیریت غزه
🔹در بسته خبری تحلیلی سه شنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰وفاق ملی بر پایه احترام به قانون
🔸امام خمینی(ره):
کسانی که با مصوبات مجلس بعد از اینکه شورای نگهبان نظر خودش را داد باز مخالفت میکنند، اینها دانسته یا ندانسته با اسلام مخالفت میکنند.
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اجرای نقاشی «پرچم بر زمین نمی افتد» در میدان شهدای بیروت لبنان
🔸اثر سید محمد رضا میری،
خادم بارگاه منور رضوی
#لبنان_در_پناه_امام_رئوف
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰 احساس خطر ترامپ در خودنمایی ارز بریکس
🔸 دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا طی اظهاراتی تهدید کرد ' اگر کشورهای عضو بریکس ارز جدیدی ایجاد کنند یا استفاده از دلار را کنار بگذارند، تعرفه 100 درصدی برای کالاهای وارداتی از این کشورها اعمال خواهد کرد".
نکته و نظر
🔹گروه بریکس به رهبری چین و روسیه و با حمایت دیگر اعضا( که در حال حاضر ۳۷ درصد از اقتصاد جهانی را در بردارد)، مصمم هستند سلطه دلار را که ابزاری برای تهدید و تحریم کشورهای غیرهمسو گردیده با ارز جدید بریکس در عرصه تبادلات ارزی بین المللی تضعیف نموده و در میان مدت و دراز مدت بتوانند بریکس را بعنوان یک نظام مالی جدید و برای کاهش وابستگی، جایگزین دلار آمریکا در تجارت بینالمللی نمایند.
🔹در شانزدهمین اجلاس سران گروه اقتصادی بریکس، اعضای این گروه از پلتفرم «بریکسپی» رونمایی و اعلام کردند که این پلتفرم میتواند مزایای بسیاری مانند دلارزدایی، تسهیل تجارت اعضا و کاهش تأثیر تحریمهای غرب را داشته باشد. در واقع با رونمایی از بریکسپی، کشورهای عضو بریکس در تلاش هستند که وابستگی خود به موسسات مالی غربی را کاهش داده و یک ساختار مالی غیرمتمرکزتر ایجاد کنند.
🔸 گرچه این تصمیم، کاری سخت و با چالشهای جدی روبروست، اما میتواند به تغییر توازن قدرت در اقتصاد جهانی کمک کند و از این جهت، تهدید ترامپ احساس خطری است که بریکس می تواند در آینده اعتبار جهانی دلار را با مشکل مواجه کند.
✍ محمدعلی برزگر
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه رهبر انقلاب به فضای مجازی به روایت دکتر پزشکیان
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
🔰 چهار دکترین دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی که دچار فروپاشی شد:
۱. بازدارندگی: مفهوم بازدارندگی یک طرفهای که توسط ارتش اسرائیل شکست ناپذیر اسرائیل در گذشته تحمیل میشد به یک بازدارندگی متقابل با حزب الله در لبنان و مقاومت فلسطین در غزه و همچنین ایران در مناطق دیگر تبدیل شد.
۲. پیش اخطار: رژیم در پیشبینی و آمادگی برای خنثی سازی عملیات طوفان الاقصی ناکام ماندند و نه تنها در برابر حماس بلکه در خصوص واکنش حزب الله به پشتیبانی از غزه و حتی جبهههای پشتیبانی در عراق و یمن نیز هیچ پیش اخطاری مشاهده نکردند
۳. نبرد در سرزمین دشمن: این دکترین امنیتی رژیم که درگیری در سرزمین دشمن مربوط میشود در ۷ اکتبر به طور بیسابقه نقض شد و درگیری به داخل اراضی اشغالی گسترش پیدا کرد
۴. قاطعیت: در خصوص دکترین قاطعیت که به لزوم خاتمه سریع هر جنگ مربوط میشود پس از گذشت بیش از یک سال علیرغم ویرانی و کشتار بیرحمانه، این امر در غزه به طرز شگفتانگیزی با شکست روبرو شده است.
#دکترین_امنیتی_رژیم_صهیونیستی
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰 بازیگران و اهداف آنها در صحنه سوریه:
۱. آمریکایی ها با اهدافی احتمالی مانند :
- تامین و ارتقای امنیت رژیم صهیونیستی.
- بازیابی جایگاه منطقه ای با تولید بحران و راهبرد برافروختن آتش و مدیریت صحنه به زبان ساده «آتش بکش و مدیریت بکن».
- آمادگی برای ورود دولت جدید ترامپ و سیاست های منطقه ای این دولت.
۲. رژیم صهیونیستی با اهداف احتمالی مانند:
- فشار به سوریه و بشار اسد با هدف جداسازی از محور مقاومت.
- تمرکز زدایی از ذهن مقاومت بر رژیم صهیونیستی به سوریه.
- بستن مسیر پشتیبانی و خطوط لجستیکی حزب الله لبنان و محور مقاومت.
- شروع آتش بس نیازمند بازسازی توان رزم حزب الله لبنان و محور مقاومت برای نزاع مجدد احتمالی است که رژیم صهیونیستی به دنبال این است تا مانع از بازسازی حزب الله و مقاومت گردد.
۳. ناتو با هدف احتمالی:
- تاثیر بر جبهه اوکراین و درگیر کردن روسیه در چند جبهه.
۴. ترکیه با اهدافی مانند:
- پیگیری سیاست نوعثمانی گری.
- ایجاد خط حائل در شمال سوریه.
- همگرایی و کمک به سیاست های آمریکایی ها و صهیونیست ها.
- رای آوری ترامپ و تلاش سران ترکیه و همگرایی با دولت جدی آمریکا.
۵. نیروهای تکفیری که می توان آن ها را به نوعی بازیگر وابسته و مزدور نامید و صرفا به عنوان یک نیروی اجیر و نیابتی عمل می کنند.
#سوریه
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰 زلنسکی از خیر سرزمینهای اوکراین گذشت!
🔸«ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهوری اوکراین در مصاحبه با خبرگزاری «کیودو» ژاپن به ناتوانی ارتش این کشور در بازپسگیری مناطق اشغالی از روسیه اذعان، و «دیپلماسی» را تنها راهحل باقی مانده عنوان کرد.
🔸این روزها به نظر میرسد که «زلنسکی» سیاست خود را در قبال سرنوشت جنگ اوکراین تغییر داده است چرا که بر خلاف گذشته، هر روز از ضرورت مذاکره دم میزند.
🔸پیش از این وی بارها اعلام کرده بود که تا خروج روسیه از سرزمینهای اشغالیِ اوکراین، از مذاکره خبری نخواهد بود اما با پیروزی ترامپ، دلسرد شدن از اروپا درباره تداوم کمکها و پیروزیهای گسترده روسیه در میادین جنگ و صد البته نا امیدی از پیروزی و فرار گسترده سربازان از جبهههای جنگ، او به این نتیجه رسید که، دیگر نمیتواند وحدت سرزمینی اوکراین را بازگرداند و به سرزمینهای از دست رفته دسترسی یابد.
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰روزنامه شرق ادعا کرد: مازوتسوزی امروز، امتداد آتشزدن قرارداد کرسنت است و البته ادامهاش مانده است(!)
🔸این روزنامه به بهانه بررسی «سیاستگذاریهای نادرست صنعت انرژی و برق» نوشت: چندی پیش، وزیر نیرو به مجلس رفت و گفت: «مصرف مازوت در نیروگاهها با بهینهسازی سوخت آنها از ترکیب گاز و مازوت کپسول خوب در دستور کار قرار گرفته است که به این ترتیب میتوان از ظرفیت نیروگاههای مازوت نیز حداکثر استفاده را کرد، بدون اینکه نگرانی برای شهروندان عزیز وجود داشته باشد».
🔻این گزاره درحالی مطرح میشود که راههای زیادی برای استفاده نکردن از مازوت وجود داشت که با بیتدبیری و سهلانگاری نادیده انگاشته شد. امروز وضعیت صنعت برق کشور به جایی رسیده که در تولید برق هزینه و فایده در نظر گرفته نشده است و گاهی صادرات سوخت خام نیروگاهها میتواند مقرون بهصرفهتر باشد یا سوزاندن فلر سرمایه عظیمی را به باد میدهد که میتوانست بهجای گاز شیرین به عنوان ماده خام صنایع استفاده شود یا بهینهسازی مصرف سوخت یا نگهداشت ذخایر آب پشت سدها از جمله روشهایی است که میتوانست نیاز به مازوت در نیروگاهها را به حداقل برساند.
🔻گاز مصرفی نیروگاهها در سهماهه شهریور تا آبان در سال ۱۴۰۲، 7.9، 6.6 و 3.3 میلیارد مترمکعب بوده و برای سال ۱۴۰۳ این اعداد به ترتیب 7.8، 4.7 و 2.2 میلیارد مترمکعب بوده است. سؤال اینجاست که اگر سازمان محیطزیست ادعا میکند مازوتسوزی ندارد، دود زرد نیروگاهها که نشانه مازوتسوزی است چیست؟ یا به این سؤال پاسخ بدهند که حتی اگر در بهترین حالت، روزانه ۱۸۰ میلیون مترمکعب گاز و ۵۰ میلیون لیتر گازوئیل تأمین شود که با توجه به سرمای پیشرو این غیرممکن خواهد شد، وزارت نیرو ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت دیگر را از چه راهی بهجز مازوتسوزی میتواند تأمین کند؟ طبعاً در شرایط کنونی کشور چارهای جز مازوتسوزی وجود ندارد، اما پنهانکردن مازوتسوزی و تحریف واقعیات چاره حل مشکل نیست.
🔸درباره تحلیل شرق چند نکته بایسته یادآوری است. نخست این که دولت ادعا میکرد به خاطر مقابله با آلودگی هوا اقدام به توقف مازوتسوزی کرده است اما مدتی بعد معلوم شد نیروگاهها در مناطق مختلف همچنان مازوتسوزی میکنند؛ ضمن این که مازوت، سوخت حداکثر ۵ درصد نیروگاهها بوده است! به تدریج معلوم شد دولت درباره ذخیرهسازی سوخت زمستانی کوتاهی کرده و حالا که کار به قطعی برق و خاموشی رسیده بود، تلاش میشد تا این قطع به نام توقف مازوتسوزی و مقابله با آلودگی هوا، به مردم فاکتور شود!
🔻نکته دوم در ناترازی تولید برق، نگرش نوکدماغی شرق و کتمان مدیریت فشلی است که پالایشگاه را کثافتکاری مینامید و در موضوع ساخت نیروگاه میگفت به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار مافیای نیروگاهسازی نمیرویم! همین مدیریت منفعل، از یکسو به غرب تعهد داده بود ۹۵ درصد برنامه هستهای را متوقف کند و بنابراین ساخت نیروگاه هستهای را عملاً منتفی کرده بود؛ از طرف دیگر توافق آب و هوائی پاریس را پذیرفته و متعهد به کاهش استفاده از سوختهای فسیلی از جمله در نیروگاهها شده بود!
🔻سوم این که نویسنده شرق گویا روی کمحافظگی مخاطبان حساب ویژه باز کرده است وگرنه فساد و فاجعه پنهان در قرارداد گازی کرسنت را به عنوان موفقیت فاکتور نمیکرد. به غیر از فسادهای پدید آمده در قراردادهای مانند توتال و استات اویل در دولتهای هاشمی و خاتمی، فساد و تخلف بزرگی هم در دولت خاتمی درباره قرارداد کرسنت پدید آمد و به خسارت ۱۸ میلیاردی ایران انجامید.
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰 بودجه ۶ ماه اول ۱۴۰۳ شهرداری تهران صد درصد محقق شد
🔸سخنگوی شهرداری تهران درباره میزان تحقق بودجه سال جاری مدیریت شهری تهران گفت: شهرداری در زمینه تحقق بودجه نهتنها مشکلی نداشته بلکه بیش از ۱۰۰درصد آن را محقق کرده است
🔸به گزارش کیهان، عبدالمطهر محمدخانی در نشست خبری دیروز خود با خبرنگاران درخصوص زمان ورود وسایل حملونقل عمومی به ناوگان، اعلام کرد: در یک یا دو ماه آینده شاهد ورود اتوبوسها و تاکسیهای جدید به پایتخت هستیم. ما مسیر جدیدی را برای واردات در نظر گرفتیم که از مسیر مورد علاقه مافیای خودرو عبور نمیکند و به نفع شهروندان است و با قیمت پایین خریداری شده است.
🔸محمدخانی با بیان اینکه شهرداری با حمایت بانکشهر این اقدام را به صورت مستقیم انجام میدهد، افزود: به همین دلیل سرعت واردات شاید کندتر باشد اما بهصرفهتر است و هزینهای که از جیب مردم برای خرید تاکسیها و اتوبوسها صرف میشود، کمتر است و تعداد بیشتری وسایل نقلیه با این رقم وارد میشود.
🔸سخنگوی شهرداری تهران در ادامه و در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان درباره میزان تحقق بودجه امسال شهرداری تهران اظهار داشت:
🔻بودجه شهرداری تهران از سال ۱۴۰۰ افزایش و از ۳۷هزار میلیارد تومان به بودجه ۱۵۰هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ رسیده است. شهرداری در زمینه تحقق بودجه نهتنها مشکلی نداشته بلکه بیش از ۱۰۰درصد آن را محقق کرده است.
🔻روال دهههای گذشته این است که میزان تحقق بودجه در ۶ ماه اول نسبت به ۶ماهه دوم عدد کمتری است اما یکی از ویژگیها در دوره اخیر که در گزارش ۶ماهه طبق تایید خزانهدار شورا وجود دارد، این است که تحقق بودجه در ۶ ماه اول سال صددرصدی بود.
🔻بررسی سالهای قبل در ۶ ماه اول سال بعضاً عدد تحقق حدود ۶۰درصد بود و تحقق این بودجه کمک میکند که کار عمرانی سریعتر و پروژهها بهتر پیگیری شود.
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰 اتحادیه اروپا با ابزار «تحریم» به کمک غربگرایان گرجستان شتافت
🔸به دنبال آمریکا، اتحادیه اروپا نیز در حمایت از غربگرایان گرجستان، دولت این کشور را به «وضع تحریم» تهدید کرد.
🔸آمریکا دو روز پیش اعلام کرد که در حمایت از معترضان و در اعتراض به سرکوب آنها شراکت استراتژیک خود را با گرجستان به حالت تعلیق درآورد. «کایا کالاس» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفته است که تحریمها یکی از چندین «گزینه» است که پس از توقف مذاکرات الحاق گرجستان با بروکسل و سرکوب معترضان طرفدار اتحادیه اروپا توسط این اتحادیه در نظر گرفته شده است.
🔸کالاس گفت که به کشورهای عضو اتحادیه اروپا فهرستی از «گزینهها» برای مقابله با وضعیت گرجستان از جمله تحریمهای اقتصادی ارائه کرده است. او گفت: «ما گزینههای مختلفی داریم. اما البته، ما باید به توافق برسیم.»
https://eitaa.com/hedauatboroujerd
🔰همه چیز درباره نهضت ملی مسکن پرند
از میانگین ۴۵ درصدی پیشرفت پروژهها تا پاسخ به سوالات متقاضیان
🔸آرش صیادی؛ مدیرعامل شرکت عمران پرند در گفتگو با کیهان:
🔺از ۲۲۷ هزار نفر ثبتنام کننده نهضت ملی در پرند، ۸۶ هزار نفر واجد شـرایط شناخته شدهاند و تاکنون ساخت ۳۲ هزار و ۱۱۱ واحد آغاز شده است. تمامی پروژهها از مرحله خاکبرداری عبور کرده و به فونداسیون رسیدهاند. کف پیشرفت ۱۰ درصد و سقف آن ۱۰۰ درصد با میانگین پیشرفت حدود ۴۵ درصد.
🔺۳۰۰۰ واحد تا پایان سال تحویل میشود. مشکل اصلی در تکمیل پروژهها، همکاری نکردن برخی از دستگاههای خدماترسان است. اگر این دستگاهها همکاری کنند میتوان ۴۰۰۰ واحد اضافی تا پایان سال به مردم تحویل داد.
🔺در پروژههای در حال تحویل، آورده متقاضی ۷۰۰ تا ۷۵۰ میلیون تومان و مبلغ وام ۵۵۰ میلیون تومان است. به قیمت امروز، هر واحد با احتساب وام حدود یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است یعنی با احتساب ناخالص، به متری ۱۰ میلیون تومان میرسد.
🔺قبول داریم که شاید بسیاری از مردم نتوانند این قیمتها را پرداخت کنند اما واقعیت این است که نمیتوان مسکنی ارزانتر به مردم ارائه داد؛ هم قیمت زمین از قیمت تمام شده کم شده و هم هزینه مدیریت پروژه را مردم پرداخت نمیکنند. در واقع، تمام تلاشها شده که این هزینهها بر دوش مردم نباشد.
🔺شهید رئیسی، اهتمام ویژهای به تکمیل مترو پرند داشتند. ایشان دو یا سه نوبت به پرند آمدند و با تأکید بر تزریق منابع ۷۵۰ میلیاردی از سوی شرکت عمران پرند، پروژه در یک دوره یکساله به بهرهبرداری رسید.
https://eitaa.com/hedauatboroujerd