✅ معرفی #کتاب بمناسبت ایام سوگواری #اباعبدالله
🔰با تخفیف ویژه
📕 #هفت_شهر_عشق:
این کتاب نوشته آقای خُدّامیان آرانی نگاهی نو به حماسهی پرشکوه عاشوراست.این کتاب با متنی روان و داستان گونه، مخاطب را با کاروان امام حسین(ع) راهی سفری تاریخی و پرفراز و نشیب می نماید و با بیان لحظه به لحظه از ماجرای کربلا،تمامی رخدادهای این واقعه عظیم را مرور می کند.
📕 #راز_شادی_امام_حسین_در_قتلگاه:
کتابی زیبا و خواندنی با دیدی متفاوت به واقعه ی کربلا نوشته استاد اصغر طاهرزاده.
📕 #آسمانی_نشان_آسمانی_بمان:
یکی از کتابهای خواندنی برای خانواده ها بویژه خانمها که به قلم شیرین آقای عباسی ولدی به نگارش درآمده دراین کتاب به پاسخ این سوال پرداخته شده است: زن، #خانهداری یا #اشتغال؟
🔻فرهنگی مصلی اردکان
🔻پاتوق کتاب اردکان📚
@hedayatefatemiy
💠یکی از مهمترین چالشهای والدین زمانیه که پای یک بچه جدید به خانواده باز میشه. بچه اول خانواده واکنشهای متفاوتی به ورود مهمون ناخونده داره. گاهی بسیار مشتاقه و گاهی از همون ابتدا شمشیر رو از رو بسته و چشم دیدین اونو نداره. این اتفاق گاها باعث تغییراتی در رفتار و خلق و خوی بچه اول و تعجب اطرافیان میشه.
بچه اول به خاطر اینکه جایگاه منحصربفردی داشته و اولین تجربه والد شدن رو برای پدر و مادرش رقم میزنه در مرکز توجه هست. تولد یک نوزاد جدید باعث میشه بچه بزرگ از محوریت اولیه و جایگاه یگانهاش عزل بشه. و به صورت طبیعی حسادتش برانگیخته بشه و حس کنه دیگه مثل قبل دوست داشتنی نیست.
در نتیجه تمام تلاشش رو میکنه که اون مهمون ناخونده رو از چشم بقیه بیندازه و دوباره خودش بشه سوگلی خانواده. ممکنه کارهایی انجام بده مثل هل دادن و گاز گرفتن نوزاد؛ جملاتی بگه: «این بدرد نمیخوره، باید بیندازیمش سطل آشغال»، «همش نق میزنه، خیلی بدرد نخوره و...»؛ تصاحب اسباببازی و شیشه شیر و ... نوزاد و یا عقب گرد در یکسری مسائل و تقلید از نوزاد (مکیدن انگشت، علاقه به شیر خوردن از سینه مادر...)
.
بزرگترها باید در این زمان به شدت گوش به زنگ باشن و از قبل، بچه بزرگتر رو برای ورود مهمان ناخوانده آماده کنن. همه تلاش بزرگترها باید در این جهت باشه که این موقعیت غیرقابل هضم رو برای بچه به صورت یک اتفاق قابل تحمل در بیارن. شما نمیتونین حسادت اونو به صفر برسونین اما میتونین این موقعیت رو براش قابل تحمل کنین.
#فرزند_پروری
@hedayatefatemiy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مداحان روی مسئله خانواده تاکید کنند.
👌 در این برههی از زمان روی مسألهی #خانواده تکیه کنید. دشمن، نه دشمن ایران یا دشمن انقلاب؛ دشمن بشریت تصمیم گرفته که نظام خانواده را از بین ببرد. خانواده سنت الهی است.
⚠️ #ازدواج_سخت، #ازدواج_دیر، #فرزندآوری_کم،....همه برای نابودکردن نظام خانواده است.۹۷/۱۲/۰۷
#فرزندبیشتر
@hedayatefatemiy
🏴🏴🏴🏴
برنامه بدون تعارف امشب میزبان خانواده شهید عزیز مصطفی صدرزاده ( #سیدابراهیم ) خواهد بود.
انتشار واجب...
همه این برنامه را ببینند...
#رفیق_شهیدم🖤
#شهید_تاسوعا🖤
ایشاالله تاسوعا پیش عباسم...🏴
@hedayatefatemiy
💠 دعـــــــــــای فـــــــــــرج 💠
🔸بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم🔸
⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜
💠دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)💠
⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜
🏴اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ🏴
#التماس_دعای_فرج 🤲
@hedayatefatemiy
❁ اخلاص در عزاداری ❁
🔰 یکی از ارادتمندان مرحوم آیةالله علامه طباطبایی(ره) نقل میکند که: «در دهه آخر صفر خدمت ایشان رسیدم، وقتی درب خانه را زدم، پیرمردی آمد و گفت: آقا رفتهاند روضه؛ آدرس مجلس روضه را گرفتم، دیدم خانهای کوچک و قدیمی است. از درب کوچه وارد راهرو باریک که به طول حدود دو متر و نیم بود شدم. دست چپ انتهای راهرو اتاقی بود که از جمعیت پر بود. سخنران روی صندلی، مصائب روزهای آخر ماه صفر را میخواند. کفشهای جمعیت در راهرو بود. حقیر از درب کوچه وارد شدم دیدم که حضرت علامه طباطبایی(ره) روی زمین، کنار کفشها نشستهاند و عبای خود را به صورت گرفته و گریه میکردند.
من کنار دیوار ایستاده و در فکر بودم که اگر ایشان جلو درب اتاق رفته بودند، حاضران احترام میکردند، اما ایشان به خاطر احترام به مجلس، بدون آنکه جلب توجه صاحب خانه که در داخل اتاق، کنار درب نشسته بود بشود، کنار راهرو نشسته بودند».
📔«کیمیای وصل، ج٢، ص١١٠»
@hedayatefatemiy