بسم الله الغیور
قسمت(97) درسنامه عفاف، ص223
♦️عفت گويايي(12)
انواع گفتگوهاي مشروع با نامحرمان از ديدگاه آموزههای دینی
از ديدگاه قرآن و سنت، گفتگوي با نامحرم در امور شايسته و معروف و مورد پسندِ شريعت، اشكال ندارد بهشرط آنكه انگيزه جنسي در ميان نباشد و هر دو از وسوسه و تحريك شهوت نيز ايمن باشند.
البته گفتگوهاي شايسته و موردپسند شريعت انواع گوناگون دارد كه دستكم ميتوان آنها را به چهار بخش تقسيم كرد:
أ) يك بخش در باره مسائل دينياي استكه دانستن آنها ضرورت دارد؛
ب) بخش ديگر در باره مسائل علمي مورد نياز فرد و جامعه ميباشد؛
ج) بخش سوم در باره ضرورتهاي سياسي است؛
د) بخش چهارم در باره ضرورتهاي اجتماعي ميباشد.
أ) ضرورتهاي ديني
آموزش و يادگيري معارف ديني، اخلاق اسلامي، مسائل شرعي و پرسش و پاسخ در باره آنها، از گفتگوهاي ضروري و مورد پسند شريعت است كه امامان معصوم ع خود چنين سيره و روشي داشتهاند. از جمله آنكه پيامبر اكرم(ص) با زني به نام «خوله» درباره يكي از احكام جاهليت به بحث و گفتگو پرداختند تا اينكه آيات نخستين سوره مجادله نازل گشت و حكم خدا را در آن موضوع بيان كرد.
حضرت زكري ع نيز با مريم س درباره مسائل اعتقادي گفتگو ميكرد كه آية 37 آلعمران به اين مطلب اشاره دارد.
حضرت زهرا (ع) نيز درباره لوح بهشتي با جابر بن عبدالله انصاري گفتگو كردند. و بنا بر نقلي، حديث كساء را براي جابر بيان نمودند.
و همچنين است پرسش و پاسخ احمد بن ابراهيم از «حكيمه» دختر امام جواد(ع) كه زني دانشمند و راوي حديث بود.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(98) درسنامه عفاف، ص224
♦️عفت گويايي(13)
ب) ضرورتهاي علمي
آموزش و يادگيري علوم مورد نياز فرد و جامعه، يكي ديگر از ضرورتهايي است كه گفتگوي با نامحرم را مجاز ميكند بهويژه اگر يادگيري اين علوم منجر به تفكيك و جداسازي امور زنان و مردان گردد. همانند يادگيري تخصصهاي علوم پزشكي كه سبب جداسازي مطبها و مراكز درماني آقايان از بانوان شود تا مرد و زن بهآساني به همجنس خود مراجعه كنند و از هرگونه انحراف ايمن بمانند. و همچنين است در مراجعات به دادگستري، نيروي انتظامي و ديگر شغلهاي اداري.
ج) ضرورتهاي سياسي
يكي ديگر از موارد جواز سخن گفتن با نامحرم، ضرورتهاي سياسي است؛ همانند دفاع حضرت زهرا ع از حريم ولايت و موضعگيري در برابر عمر و ابوبكر و ايراد خطبه فدك، و نيز سخنرانيهاي پرشور و حماسي زينبكبري س كه پايههاي حكومت يزيد را در هم شكست.
د) ضرورتهاي اجتماعي
ديگر از موارد جواز صحبت با نامحرم، ضرورتهاي اجتماعي است همانند: خريد و فروش، تجارت و معاملات، كارهاي اداري و ... ؛ چنانكه موسي ع به انگيزه ياري رساندن به دختران شعيب با آنان به گفتگو پرداخت. و خواهر موسي(ع) هم در باره سرپرستي موسي(ع) با فرعونيان گفتگو كرد.
رسول خدا ص نيز پيش از ازدواج، با خديجه س قرارداد تجاری ميبست. سيره مسلمين نيز بر همين روش بوده و امامان معصوم هم از اين روش نهي نكردهاند.
البته همانگونه كه اشاره شد در همه اين موارد، نبايد هيچيك از انگيزهها، لحن و آهنگ كلام، محتوا و درونمايه واژهها و نحوه چينش کلمات، تحریکآمیز باشند.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(99) درسنامه عفاف، ص224
♦️عفت گويايي(14)
روانشناسان و گفتگوهاي دختر و پسر
برخي روانشناسان -به پیروی از مكاتب روانشناسي غرب- معتقدند كه گفتگوي دختر و پسر آنان را از انحرافات شديد همانند «زنا» باز ميدارد. آنها اينگونه گفتگوها را تصعيد غريزه جنسي ميدانند و برآنند كه اين نظريه را وارد فرهنگ مسلمانان كنند، غافل از اينكه همين گفتگوهاي نامشروع، آتش عشقهاي شيطاني را شعلهور ميكند و آنان را به انحرافات شديدتر وا ميدارد.
أسف انگيزتر اينكه صدا و سيماي جمهوري اسلامي و برخي از نهادهاي فرهنگي، همين نظريههاي به اصطلاح كارشناسي صددرصد غلط و مغاير با موازين شرعي، فطري و عقلي را در برخي از برنامههاي خود اجرا ميكنند و هر چه هم كه از صدا و سيما پخش ميشود توده مردم گمان ميكنند مشروع و پسنديده است و شايسته الگوگيري ميباشد!
ما نميدانيم آيا وحي الهي نازل شده كه بايستي مجريان برخي از برنامههاي صدا و سيما متشكل از دو جنس مخالف و در كنار هم باشند! آيا دست اندركاران صدا و سيما رفتارسازي اين رسانه ملي را باور ندارند و نميدانند كه وقتي فرزندان اين مرز و بوم از همان آغاز كودكي اين گفتگوها و روابط را مشاهده ميكنند با آن خو ميگيرند و ارتباط و گفتگوي با جنس مخالف را يك امر عادي و طبيعي ميپندارند و بعد هم گرفتارِ ... .
گذشته از این، بسياري از فيلمها كه از صدا و سيما پخش ميشود از اين جهت بسیار زیانبارتر هستند!
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(100) درسنامه عفاف، ص225
♦️عفت گويايي(15)
روانشناسان و درمان افسردگي
گروهي ديگر از روانشناسان معتقدند كه گفتگوي دختر و پسر، آنان را از حالت افسردگي خارج ميكند. ليكن اندكي بررسي نشان ميدهد كه بيشترين افسردگي در ميان همين افراد است! چه اينكه اين گفتگوها آتش عشقهاي شيطاني را بر ميانگيزد و غم و غصه و افسردگي بار ميآورد و چنانكه مشاهده ميكنيم بيشتر، همين گروه هستند كه به سيگار و قرصهاي آرامبخش و شاديآور و ديگر مواد مخدر و مصرف مشروبات الکلی روي ميآورند ولي افراد با ايماني كه از هرگونه انحراف اخلاقی مانند نگاه و صحبت و موسيقي و... پرهيز ميكنند نه افسرده هستند و نه سيگاري و نه معتاد.
بنابراين، اظهار نظرهايي كه بر اساس مكتبهاي روانشناسي غرب، از حلقوم برخي از كارشناسان خارج ميشود انحرافزا است و سعادت و خوشبختي را براي آدمي به ارمغان نميآورد.
و البته بايد در نظر داشت كه چارهاي از اسلاميسازي علوم انساني و از جمله روانشناسي نميباشد و تا اين مهم تحقق نيابد پازل عفافگرايي هرگز کامل نخواهد شد و زیست عفیفانه محقق نخواهد گشت.
#عفافگرایی
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_امین
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
-646439166_54990423.pptx
2.42M
🔰 خلاصه نموداری قانون جدید عفاف و حجاب
🔹قانون حمایت از خانواده از طریق عفاف و حجاب
🔹این همان نسخهای است که توسط شورای نگهبان تأیید و به مجلس ارجاع شده تا توسط رئیس جمهور ابلاغ و اجرایی شود.
🔺مطالعه دقیق این قانون برای همه فعالان عفاف و حجاب الزامی است. 👌
#نشر_حداکثری
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
❌شرم بر ما باشد اگر به غیرتمان بر نخورد
▪️دست نوشته بسیار جالب یکی از نیروهای مردمی: از یک خانه کوچک و ساده کاه گلی، یک جعبه خرما آورد. میگفت ما دارایی زیادی نداریم. اما می خواهیم در #ایران_همدل مشارکت کنیم.
▪️من که بغض کرده بودم. زمانی بغضم ترکید که دیدم با خودکار روی جعبه خرما نوشته: امام خمینی(ره) اسراییل از صحنه روزگار محو خواهد شد.
▪️آری این مستضعفین هستند که از همه چیز خود میگذرند و برای جبهه مقاومت از جان مایه میگذارند. حالا ما چه میکنیم؟ اندکی کمک میکنیم و حس دهقان فداکار میگیریم. افسوس که خیلی از ما همان اندک هم کمک نکردهاند...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
♨️ اطلاعیه
رهبر انقلاب:
«بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند.»
🔹 جمع آوری کمک های مردمی برای مردم با عزّت لبنان
🔸 بزرگواران می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب موجود در پوستر پرداخت کرده و کمک های غیر نقدی را به نشانی مسجد امام علی (ع) واقع در شهرک امام حسین (ع) یا قرارگاه شهید سلیمانی جنب سازمان تبلیغات اسلامی استان تحویل دهند.
🔻قرارگاه شهید سید حسن نصرالله استان کهگیلویه و بویراحمد
📢کانال اطلاع رسانی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد:
http://eitaa.com/joinchat/440139779Cd45b65d468
❌ اینقدر آزار و اذیت زنهای آلمانی در قطارها زیاد شده که حزب سبز آلمان (در شهر برلین) میخواهند واگنهای مخصوص زنان را راهاندازی کنند،
▪️ اولاً: این بی شرفان که دائما از ایران به این دلیل ایراد میگیرند و هزاران قطعنامه حقوق بشری را به ایران تحمیل کردند خودشان هم به همین نتیجه رسیدند
▪️ دوماً: این حرفهایی که از غرب به شماها میگویند که اینجا همه چشم و دل سیر هستند حرف مفتی بیش نیست.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
یک خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح:
در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد.
دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه میکرد.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره.
همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم.
این خانم در ادامه میگه:
در بین مرور گذشته ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتا اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم چون قطعا توان رقابت با صدها زن رو ندارم.
در ادامه میگه: درجوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر من از سرکار به خونه برمیگرده اینقدر با زنهای مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه ای برای صحبت با من براش نمیمونه چون اشباعه.
مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه وقتی ظهر شد دیگه میلی برای غذای اصلی نداره.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده ها مقرر کرده.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
خانم بازگشته به حجاب از اثرات #کلینیک_ترک_بی_حجابی میگوید .
توضیحات ارسالی این مخاطب (که در زمینه سالن زیبایی بانوان فعالیت دارد ) نشانگر اثرگذاری اقدامات این کلینیک در کوتاه مدت و میان مدت است.
یک نکته جالب در مطالب این خانم بود که ما را شگفت زده کرد و آن اینکه اثرات مشاوره ای کلینیک به قدری بوده که علاوه بر حجاب بر ابعاد دیگر عقیدتی فرد هم تاثیر گذاشته است
خودتان ببینید.
#فوری_مهم
📍بیانیه بیش از صد مجموعه وتشکّل انقلابی حوزههای علمیه خطاب به مردم سرافراز ایران اسلامی
🔴 پرچمهای نفوذ را به آتش میکشیم
امام خامنه ای:
رزمندگان ما، مجاهدان ما،برای اینکه پرچم دشمن درمرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربانی کردند، فداکاری کردند؛ جوانان مبارز و مجاهد، خانوادههای خودشان را داغدار کردند برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای این کشور بالا نرود؛ نمیشود ملّت ایران قبول کند که همان پرچمها به وسیلهی افراد نفوذی، به وسیلهی انسانهای فریبخورده، در داخل کشور برافراشته بشود! این پرچم، پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسههای خصمانهی دشمن، نباید در داخل کشور، در دستگاههای مختلف ما برافراشته بشود! باید مراقبت کرد؛ همه موظّفند.
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت مومن و آزمون پس داده ایران اسلامی
مدتی پیش امام المسلمین مدظلهالعالی هشدار دادند که مواظب نفوذیها و افراد فریب خورده باشید و نگذارید این ها پرچم دشمن را در ایران اسلامی برافراشته کنند.
با این وجود، آرامش حوزههای علمیه و جامعه دینی در برابر این هشدار امام، نگران کننده و مشکوک است.
چگونه میشود که جریان نفوذی و برانداز، بیپروا و بیشرمانه پرچم دشمن و عداوت با نظام اسلامی را روی دست میگیرد ولی ما در دفاع از نظام اسلامی تردید و تعلل میکنیم؟!
متاسفانه دشمن به صورت مستقیم یا با کمک باندهای قدرتطلب داخلی توانسته است با ترفندهایی، حرکت مقدس امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به مسئولان را کُند کرده و راه را برای نفوذیها باز کند.
این افراد با سوء استفاده از شعارهای فریبندهای مانند وفاق و وحدت و هم دلی، جامعه دینی را دچار تردیدی خسارت بار کردهاند!
در این موقعیت مهم ، مقابله با بدعت مزبور، رسالت خطیر حوزههای علمیه است.
اگر امروز عالمان دینی در مقابل حرکتی با هدف استحاله فرهنگی ، عقب گرد به دوران جاهلیت پهلوی و دینزدایی از زندگی مردم سکوت کردند، پاسخی در دادگاه عدل الهی و برای خانوادههای شهدا نخواهند داشت و این خسارت، قابل جبران نخواهد بود.
از آغاز به کار این دولت و حتی قبل از آن و در ایام انتخابات، اولین پرچمهای نفوذ در ستادهای انتخاباتی غربگرایان برافراشته شد که نمود بارز آن تاخت بیشرمانه به ارزشها بود؛ اما متاسفانه برخی خودیها و نفوذیها، اعتراض شرعی و قانونی مردم و صاحبان انقلاب به این دشمنی را؛ بازی در زمین دشمن جلوه دادند!
برافراشته شدن پرچمهای نفوذ یعنی:
●انتصاب افراد مشکوک ، فتنه گر و دو تابعیتی در مناصب حساس که همان نااهلان و نامحرمان مورد نظر امامت انقلاب هستند.
●هجمه به حجاب و مروجان حجاب در تریبون های رسمی
●حمایت از اغتشاشگران و براندازان در تریبونهای رسمی
●رهاشدگی شدید فضای مجازی به عنوان ابزار جاسوسی، براندازی و تباه کردن نسلها
●مواضع مغایر با عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجه
●تدوین لایحه بودجه به شدت تورم زا برای سال ۱۴۰۴ که زمینه ساز نارضایتی عمومی است
●تورم افسار گسیخته و پایین آوردن روز به روز ارزش پول ملی
●دلاریزه کردن اقتصاد
●تلاش برای اجرایی شدن معاهدات و کنوانسیونهای استعماری مثل اف ای تی اف و معاهده پاریس و اسناد ضددینی مانند ۲۰۳۰ و...
●فشار سیاسی و رسانه ای از جانب غرب گرایان به فرماندهان نظامی با هدف بستن دست ایشان در تحقق پاسخ دندان شکن به ترورها و تجاوزات اسرائیل و آمریکا
●تحریک گسلهای قومی و مذهبی
●تحریف و حتی حذف مواضع مراجع عظام در انعکاس سفر رییس دولت به قم مقدس
●هجمه به فراجا با هدف بستن مسیر اجرای قانون با اینکه حضرت آقا هیچ مصلحتی را بالاتر از قانون نمی دانند
و...
در پایان و در محضر شما مردم بینظیر تاریخ بشریت، خطاب به اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری، ائمه محترم جمعه، مدیران و اساتید محترم حوزههای علمیه عرض میکنیم:
هرگونه سکوت و عدم موضعگیری موثر مقابل برافراشته شدن پرچم نفوذ در عرصههای گوناگون، در اذهان مردم مومن و پرونده اعمال ما حوزویان ثبت خواهد شد.
توقع بهجای مومنان این است که عالمان دینی در برابر بدعتها، انحرافات، روند دینزدایی و استحاله فرهنگی و تضعیف نظام اسلامی، سکوت نکرده و بلکه موضعگیری صریح داشته باشند و نگذارند پرچمهای گمراهی، موجب اغوای جامعه بشود.
سزاوار است مومنان و عموم طلاب علوم دینی نیز در راستای عمل به فتاوای مراجع عظام شیعه با اقامه واجب امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در حوزه مسئولان دین خدا را یاری کرده وبا منطق و استحکام در این مسیر، پرچم های نفوذ که هدفشان براندازی نظام اسلامی است، را پایین بکشند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔸آسیبهای جسمی استفاده بیش از حد از اینترنت برای کودکان چیست؟
🔴 استفاده بیش از حد از اینترنت برای کودکان می تواند به طیف وسیعی از مشکلات جسمی منجر شود. این مشکلات به دلیل عادات نادرست نشستن، کم تحرکی، اختلال در الگوهای خواب و سایر عوارض مرتبط با گذراندن زمان طولانی در مقابل صفحه نمایش ایجاد می شوند. در ادامه به برخی از این آسیب ها اشاره می کنیم:
1. مشکلات بینایی:
• خستگی چشم: نگاه کردن طولانی مدت به صفحه نمایش می تواند باعث خستگی چشم، تاری دید، سوزش و خشکی چشم شود.
• نزدیک بینی: استفاده بیش از حد از اینترنت در سنین پایین می تواند خطر ابتلا به نزدیک بینی را افزایش دهد.
• سندرم دید کامپیوتر: این سندرم شامل مجموعهای از علائم مانند تاری دید، سردرد، خشکی چشم، درد گردن و شانه است که به دلیل استفاده طولانی مدت از کامپیوتر و دستگاههای دیجیتال ایجاد میشود.
2. مشکلات اسکلتی عضلانی:
• درد گردن و کمر: نشستن طولانی مدت در وضعیت نامناسب در مقابل کامپیوتر یا تلفن همراه می تواند باعث درد گردن، کمر و شانه شود.
• سندرم تونل کارپال: استفاده مکرر از ماوس و کیبورد می تواند به عصب مدیان در مچ دست فشار وارد کرده و باعث ایجاد سندرم تونل کارپال شود.
• اختلالات وضعیت بدن: نشستن طولانی مدت در وضعیت نامناسب می تواند به ستون فقرات آسیب رسانده و باعث ایجاد قوز، انحراف ستون فقرات و سایر مشکلات وضعیت بدن شود.
3. اختلالات خواب:
• اختلال در الگوهای خواب: نور آبی که از صفحه نمایش دستگاه های دیجیتال ساطع می شود، تولید ملاتونین (هورمون خواب) را در بدن مختل می کند و می تواند باعث بی خوابی، اختلال در خواب و خستگی در طول روز شود.
4. چاقی و اضافه وزن:
• کم تحرکی: گذراندن زمان زیاد در مقابل صفحه نمایش می تواند منجر به کم تحرکی و کاهش فعالیت فیزیکی شود که به نوبه خود خطر چاقی و اضافه وزن را افزایش می دهد.
5. سایر مشکلات:
• اختلالات گوارشی: استرس و اضطراب ناشی از استفاده بیش از حد از اینترنت می تواند باعث اختلالات گوارشی مانند نفخ، یبوست و اسهال شود.
• ضعف سیستم ایمنی: کمبود خواب، استرس و کم تحرکی می تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و کودکان را مستعد ابتلا به بیماری های مختلف کند.
🔴 نکته مهم:
این مشکلات می توانند در کودکان به دلیل رشد و نمو سریعتر و شکنندگی بیشتر بدن، شدت بیشتری داشته باشند.
راهکارها:
• محدود کردن زمان استفاده از اینترنت برای کودکان.
• تشویق به فعالیت های فیزیکی و بازی های خارج از منزل.
• آموزش نحوه صحیح نشستن و استفاده از دستگاه های دیجیتال.
• تنظیم نور صفحه نمایش و استفاده از فیلترهای نور آبی.
• ایجاد عادات خواب سالم و ایجاد محیطی تاریک و آرام برای خواب.