فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡شرح آیه ۱۴۳ سوره مبارکه بقره
📖صفحه ۲۲
📽حجت الاسلام سرلک
#سمت_خدا
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
ترتیل+قرآن+با+صدای+پرهیزگار+جز+1.mp3
36.92M
ترتیل قرآن از اول تا آیه 141 سوره مبارکه بقره
استاد پرهیزگار
جزء 1
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
این صوت برای مرور محفوظاتتون هست
این صوت رو گذاشتم که دیگه صفحه به صفحه نذارم
خداروشکر حفظیاتتون داره زیاد میشه اینجوری حجم پیام ها میره بالا
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
4_327849576851570830.mp3
2.47M
سخنرانی حجتالاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره بقره - آیهی ۱۴۲
#تفسیر_آیه_142_سوره_بقره
چون مشرکان مکّه، کعبه را به بتخانه تبدیل کرده بودند، پیامبر اکرم و مسلمانان، سیزده سالى را که بعد از بعثت در مکّه بودند، به سوى کعبه نماز نمى خواندند، تا مبادا گمان شود که آنان به بتها احترام مى گزارند. امّا بعد از هجرت به مدینه، چند ماهى نگذشته بود که یهودیان زبان به اعتراض گشوده و مسلمانان را تحقیر کردند و گفتند: شما رو به قبله ما بیت المقدّس نماز مى خوانید، بنابراین پیرو و دنباله رو ما هستید و از خود استقلال ندارید. پیامبر اکرم از این اهانت ناراحت شد و هنگام دعا به آسمان نگاه مى کرد، گویا منتظر نزول وحى بود تا آنکه دستور تغییر قبله صادر شد. پیامبر دو رکعت نماز ظهر را به سوى بیت المقدّس خوانده بود که جبرئیل مأمور شد، بازوى پیامبر را گرفته و روى او را به سوى کعبه بگرداند. در نتیجه پیامبر یک نماز را به دو قبله خواند و اکنون نیز در مدینه نام آن محلّ به مسجدِ قبلتَین معروف است. بعد از این ماجرا، یهود ناراحت شده و طبق عادت خود شروع به خردهگیرى کردند. آنها که تا دیروز مى گفتند: مسلمانان استقلال ندارند و پیرو ما هستند، اکنون مى پرسیدند، چرا اینها از قبله ى پیامبران پیشین اعراض کرده اند؟ پیامبر اکرم مأمور شد در جواب آنها پاسخ دهد: مشرق و مغرب از آنِ خداست و خداوند مکان خاصّى ندارد.آرى، تغییر قبله، نشانه ى حکمت الهى است نه ضعف و جهل او. همچنان که در نظام تکوین، تغییر فصول سال، نشانه ى تدبیر است، نه ضعف یا پشیمانى.
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
4_327849576851570831.mp3
2.49M
سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره بقره - آیه ۱۴۳
#تفسیر_آیه_143_سوره_بقره
مسیحیان در موقع عبادت، رو به محلّ تولّد حضرت عیسى در بیت المقدّس مى ایستادند که نسبت به محلّ سکونت آنان، در مشرق قرار داشت، و یهودیان رو به بیت المقدّس عبادت مى کردند که نسبت به محلّ سکونت شان، در طرف مغرب قرار مى گرفت، ولى کعبه نسبت به آن دو در وسط قرار مى گیرد و قرآن با اشاره به این موضوع، مى فرماید: همانگونه که ما کعبه را در وسط قرار دادیم، شما مسلمانان را نیز امّت میانه قرار دادیم.مفسّران بحث هاى گوناگونى را در ذیل این آیه مطرح نمودهاند و در تفسیر «امّت وسط» برخى گفته اند: مراد امّتى است که نه اهل افراط باشد نه تفریط، نه طرفدار جبر نه تفویض، نه معتقد به اصالت فرد، نه اصالت جامعه.
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
4_327849576851570832.mp3
1.31M
سخنرانی حجتالاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره بقره - آیه ۱۴۴
#تفسیر_آیه_144_سوره_بقره
این آیه حاکى از آن است که پیامبر منتظر و مشتاق نزول وحى در جهت تغییر قبله بود و این تغییر قبله از بیت المقدّس به کعبه، وعده خداوند به پیامبرش بوده است، ولى آن حضرت در موقع دعا، بى آنکه چیزى بگوید، به سوى آسمان نگاه مى کرد تا اینکه آیه نازل شد و دستور داد که رسول اکرم و همه ى مسلمانان در موقع عبادت، روبه سوى مسجدالحرام و کعبه نمایند. اهل کتاب و یهود با آنکه حقّانیّت این تغییر را مى دانستند و قبلاً در کتاب هایشان خوانده بودند که پیامبر اسلام (ص) به سوى دو قبله نماز مى گزارد، امّا این حقیقت را کتمان نموده و یا با القاى شبهات و سؤالات، نقش تخریبى ایفا مى کردند و خداوند با جمله «و ما اللّه بغافل عمّا یعملون» آنان را تهدید مى نماید.
رضایت رسول اکرم از قبله بودن کعبه، دلائلى داشت از جمله:
الف: کعبه، قبله حضرت ابراهیم (ع) بود.
ب: از زخم زبان، تحقیر و استهزاى یهود آسوده مىشد.
ج: استقلال مسلمانان به اثبات مى رسید.
د: به اوّلین پایگاه توحید یعنى کعبه، توجّه مى شد.
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
4_327849576851570833.mp3
1.93M
سخنرانی حجتالاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره بقره - آیه 145
#تفسیر_آیه_145_سوره_بقره
آیه ۱۴۵ ، از عناد و لجاجت اهل کتاب پرده برداشته و سوگند یاد مى کندکه هرچه هم آیه و دلیل براى آنان بیاید، آنها از اسلام و قبله ى آن پیروى نخواهند کرد. چون حقیقت را فهمیده اند، ولى آگاهانه از پذیرش آن سر باز مى زنند.
تهدید و هشدارهاى قرآن نسبت به پیامبر، به منظور جلوگیرى از بروز و رشد غلّوگرایى و نسبت نارواى خدایى به اولیاست. آنگونه که در ادیان دیگر، مردم به غلّو، عیسى (ع) را فرزند خدا و فرشتگان را دختران خدا مى دانستند. در واژه «لئن» حرف لام براى جواب قسم است.
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزش
#تجوید_سطح_یک_تلفظ_حرف_ضاد
#درس_پنجم
💢تلفظ حرف ضاد💢
#مولف_و_مدرس_استاد_علی_قاسمی
کانال حفظ قرآن کریم رایگان 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7
💐💐💐
💐💐
💐
جلسه: 64
جزء :2
حفظ: آیات 146تا153سوره مبارکه بقره
مرور حفظیات: آیات 84 تا 145سوره مبارکه بقره (صفحه 12تا 22 قرآن کریم)
وهمچنین آیات 1تا29 سوره بقره (صفحات 1تا 5 قرآن کریم)
روز سه شنبه: آیات 146تا153
حفظ این آیات را به محضر آقا امام حسین علیه السلام وهمه یاران با وفایشان هدیه میکنیم💐
💐
💐💐
💐💐💐
https://eitaa.com/joinchat/1354432864C963df33dd7