هدایت شده از کانال خبری قدس 🚩
📌 یمن: ناو هواپیمابر آبراهام را در دریای سرخ با پهپاد و موشک هدف قرار دادیم
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبری داد که یگان موشکی و هوایی این کشور، با دو عملیات ویژه، ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام را هدف قرار دادند.
✅ اخبار لحظه ای #مقاومت 👇
https://eitaa.com/joinchat/232980563Cee52e8c637
#حدیث_فاطمیه
☀️ حضرت زهرا(س) فرمودند:
.
🔸هر كس عمل خالص و عبادت بىشائبه خود را بسوى خدا بتواند صعود دهد و بفرستد خداوند هم بهترين مصالح و خير او را بسوى آن بنده فرود مىآورد.
.
📚 بحار الانوار
@hojjatsabbaghian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیاهپوشی حرم مطهر امیرالمومنین(ع)
🔹️حرم مطهر امام علی علیه السلام در نجف اشرف بمناسبت شهادت حضرت زهرا (س) و آغاز اقامه عزا در ایام فاطمیه سیاهپوش شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷زیباترین تعریفی که درباره #شهادت شنیدم ..
حضرٺ ماھ .
💐22 آبان ماه سالروز شهادت
🌷شهید مدافع حرم محسن خزایی
🌷شهید مدافع حرم جواد جهانی
🌷شهید مدافع حرم محمدحسین بشیری
🌷شهید مدافع حرم حسین هریری
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
@shohadabarahin_amar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غربت در یک نگاه!
تصویری از نحوه انتقال شهدای غزه در کوچه و خیابانهایش...
@shohadabarahin_amar
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شهید سید حسن نصرالله: ولایت ما اینگونه است که کافیست فقط احتمال بدهیم کاری مورد رضایت ولی امر است، حتما آن را انجام میدهیم؛ یا احتمال بدهیم کاری باعث رنجش ایشان میشود، حتما از آن پرهیز میکنیم.
@shohadabarahin_amar
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صحبتهای شنیدنی شهید جمهور آیتالله رئیسی درمورد رسیدن به جایگاه شهادت
@shohadabarahin_amar
"ما افتخار میڪنیم ڪه مستقیماً با آمریڪا دست به یقہ شویم
و امـیدواریم این اتفاق بيفـتد..."
🌷🌷فرمانده دلیر لشکر علی ابن ابی طالب (ع)
شیر میدانهای نبرد ،عارف بالله، عاشق شیدا، مجنون حضرت زهرا(س)
#شهید_مهدیزینالدین🌷
#یادشهداباصلوات🥀
به کانال همراه باشهدا تا آسمان بپیوندید↙️↙️
@shohadabarahin_amar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀🥀تاریخ روزی به یاد خواهد آورد که مردی در سکوت، بار تمام مشکلات را به دوش کشید و دم نزد...😔
#رئیسی_خادم_مظلوم
#یادشهداباصلوات🥀
به کانال همراه باشهدا تا آسمان بپیوندید↙️↙️
@shohadabarahin_amar
معرفی شهید 🌷🌷
سالروز شهادت شهید محسن خزایی
متولد۱۵ آذر ۱۳۵۱ اصفهان
شهادت: ۲۲ آبان ۱۳۹۵
حلب_سوریه
مدفن:
گلزار شهدای زاهدان
محل_زندگی زاهدان
پیشه:خبرنگار
#سال_های_فعالیت
۲۱ سال _سبک:خبرنگار. تهیهکننده. کارگردان. مدیر
#عنوان:
خبرنگار مدافع حرم
🍀زندگینامه🍀
🌷🌷شهیدمحسن خزایی در سال ۱۳۷۴ به عنوان متصدی صدا فعالیت خود را در صداو سیما آغاز کرد. وی در سال ۱۳۸۳ مدیر باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان شد.خزایی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان به عنوان مدیر خبر گیلان معرفی گردید.
🥀پس از خبر گیلان بعنوان مدیر روابط عمومی کارخانه فولاد مبارکه اصفهان منصوب شدند و پس از یک سال و نیم فعالیت در سال ۱۳۹۰ به دفتر نمایندگی رهبری در سوریه بعنوان مدیر امور فرهنگی، منتقل شد. سپس در سال ۱۳۹۲ به عنوان خبرنگار رسمی شبکه خبر به فعالیت خود در سوریه ادامه داد و در ابتدای آبان ماه ۱۳۹۵ به عنوان مدیر خبرگزاری صدا و سیما در سوریه منصوب شد.
سرانجام، در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۵ در منطقه منیان شهر #حلب_سوریه بر اثر اصابت ترکش خمپاره در حین تهیه گزارش خبری کشته شد.
#سالروزشهادت
#شهیدمحسن_خزایی
#یادشهداباصلوات🥀
به کانال همراه باشهدا تا آسمان بپیوندید↙️↙️
@shohadabarahin_amar
🥀فرازی از #وصیتنامه_شهید_محسن_خزایی🌷
شهادت می دهم که خدایی جز خدایی یکتا وجود ندارد و شهادت می دهم که محمد (ص) پیامبر او و علی (ع) ولی اوست . اکنون که در شرف عزیمت به سوریه هستم از باب وظیفه چند کلامی را بعنوان یارگاری و توصیه خدمت خانواده و دوستان عرض می نمایم.
از برادران و خواهرانم خواستارم در همه حال به یاد خدا باشند و دستورات او را همیشه اجرا نمایند و رضایت خود را در رضایت خداوند ببینند و به همکاران عزیزم علاوه بر این مطلب توصیه می کنم قدر خدمت در صداو سیما را بدانند و لحظه ای در راه خدمت این مردم عزیز و یاری نایب امام زمان (عج) مقام معظم رهبری دریغ ننماید.
در پایان از همسرم حلالیت می طلبم و امیدوارم بر کوتاهی هایم مرا ببخشد و بدین وسیله اینجانب محسن خزایی فرزند غلامحسین متولد ۱۳۵۱/۹/۱۵ شهرستان اصفهان اعلام می نمایم اگر برای حسن حادثه ای اتفاق افتاد بعد از من همسرم قیم و سرپرست دو فرزندم محمد هادی و محمد مهدی می باشد و از او می خواهم فرزندانم را در راه اهل بیت (ع) و اسلام تربیت نماید و بدینوسیله همه دارائیهای خودم را به همسرم مریم رخشانی زابل فرزند شریف متولد مشهد ش ش ۲۶ می بخشم و از خانواده ام نیز خواهشمندم که همسرم و فرزندانم را هرگز تنها نگزارند انشالله.
و جمله آخر از مادرم – مادرخانم و پدر و پدرخانم و بهتر بگویم از پدر و مادرانم حلالیت می طلبم و امیدوارم دعای خیر آنان همیشه بدرقه راهم باشد و من الله توفیق ۸۴/۱۲/۹ ساعت ۱۳/۵۰ روز سه شنبه
اینجانب محسن خزایی – فرزند غلامحسین در کمال صحت و سلامت این مطالب را نوشته ام و از بازماندگانم انتظار عمل به آنها دارم.🥀
#سالروزشهادت