eitaa logo
حجاب؛ محدودیت یا مصونیت
132 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
7.8هزار ویدیو
38 فایل
مطالب این کانال حول محور حجاب و موضوعات مرتبط با آن نظیر حیا، غیرت، عفت و... است. امیدوارم که مورد استفاده هرچه بیشتر قرار گیرد. التماس دعا @hejabezahraii
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴خطیب نماز در تهران: اجرای قوانین عفاف و حجاب، مطالبه جدی ماست ♦️خطیب نماز عید سعید قربان گفت: در زمینه عفاف و که به هویت، خانواده و ما گره خورده، قوانین لازم موجود است و اجرای کامل این قانون با همت و همراهی مسئولین مطالبه جدی ماست. 🔺 نهادها، مسئولیت اول و ما نیز مسئولیت‌هایی داریم.
💡اولویت در اقامه‌ی شریعت از مشهورات ریشوها است، اگر نه جایی در متن شریعت ما با ماهیتی به عنوان اولویت مواجه نیستیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شاید کمتر کسی پیدا شود که با وجود حدی قانونی برای مخالف باشد. در سکولارترین کشورها هم پوشش اجتماعی تابع قوانینی است. 🔻تحقیقات و پژوهش‌های صورت گرفته نیز حاکی از تمایل عموم مردم به وجود قانون در جامعه است 🔻با این وجود افزایش مخالفت‌ها با شیوه برخورد با ، چند سالی‌ست که در پیمایش‌ها خودنمایی میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری فرمودند یک کلمه ی آسان بگویید و بروید.... لازم نیست سخنرانی بکنید.... این وظیفه ی ما مردمه👆
🔺دو گونه جاهلیت مدرن در غرب به اصطلاح متمدن غرب وحشی، بهشت سلبریتی ها و لیبرال ها گرفتار در چنگال شیطان و جاهلیت مدرن 🚨 وقتی حیوانات شبیه انسان می شوند و انسان ها شبیه حیوانات... !!!!
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفوذ، توهم نیست 🔸قابل توجه کسانی که نفوذ را توهم توطئه می دانند! 👆این شخص یهودی است که اقرار می کند با تظاهر به مسلمانی، ۱۴ سال رئیس اتحادیه بنکداران پارچه در بازار تهران بوده است. 🔹او با افتخار و با گویش فارسی، از نفوذ هموطن های یهودی اش در شاهراه های حیاتی و جای جای بنگاه های اقتصادی ایران میگه، روحیه میده و تشویق می کنه نسل های بعدی‌شون رو برای ادامه راهشون! ✅ اینکه دریک لحظه پارچه چادری کمیاب وگران میشود لباس های زنانه نامناسب دربازاربسیار ولباس مناسب زنانه نایاب میشود بی دلیل نیست.
حجاب از دیدگاه ابلیس آلیستر کراولی پیغمبر شیطان ، فردی بود که حرف های شیطان رو با واسطه ای به نام جنی که خودش رو به اون آیواس معرفی کرده بود و به گفته ی خودش جنی آبی رنگ بود و اونو Blue jinn صدا می کرد ، دریافت می کرد . " کتاب شریعت " کتابیه که از طریق شیطان به آلیستر کراولی رسید ؛ و متاسفانه دستورات شیطان ( بخصوص تو غرب ) بشدت داره پیاده می شه ؛ شاید هم اونایی که پیروی می کنن نمی دونن که این دستورات شیطانه ( لعنت خدا بر او باد ) قسمت 52 فصل دوم این کتاب: حجابی است ، آن حجاب سیاه است . این حجاب زن با حیاست . این حجاب غم و پارچه و تابوت مرگ است . ای پیامبر بدان این حجاب از من نیست . آن را بگسل . گناهانت را در کلمات عفیف مپوشان . این گناهان لوازم من اند آلیستر کرولی مدعی می شود در روز های هشتم، نهم و دهم آوریل سال 1904 میلادی و در شهر قاهره موجودی بر او ظاهر می شود که خود را آیواس می نامد. در آن سه روز و به هنگام ظهر آیواس بر کرولی ظاهر می شد و سخنانی را از طرف هور-پار-کرات (یکی از خدایان مصر باستان) بر او وحی می کرد که آقای کرولی این سخنان را تحت عنوان کتاب شریعت(قانون) به چاپ رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا