بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام یازدهم: نیکی به دیگران
«اللَّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فِِیهِ الْإِحْسَانَ وَکَرِّهْ اِلَیَّ فِیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصیَانَ وَحَرِّمْ عَلَیَّ فِیهِ السَّخَطَ وَالنِّیرَانَ بِعَونِکَ یَا غِیَاثَ المُسْتَغِیثِینَ؛
خدایا! در این روز بر من احسان را محبوب بدار و گناه و نافرمانی را برایم ناپسند دار و خشم و آتش را از من دور بدار، به یاری توای فریادرس بیپناهان!»
احسان و نیکی کردن در هر آیین و دینی ستوده شده است. در آموزههای اسلامی نیز جایگاه ویژهای برای آن برشمردهاند؛ زیرا دستور أکید خداوند به انسان است که «اِنَّ اللهَ یَأمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْاِحْسَانِ»؛ (1)
«به درستی که خداوند انسان را امر کرده به عدل و احسان.» بدین روی خداوند در همین دنیا نیز برای آن پاداش در نظر گرفته است و میفرماید: «لِلَّذِینَ اَحْسَنُوا فِی هَذِهِ الدُّنْیَا حَسَنَةٌ»؛ (2)
«برای کسانی که احسان کنند در همین دنیا پاداشی هست.»
جزء11-مسجد ضرار.pdf
608.6K
🌸🌸درس تفسیر رمضان در قرآن 🍀🍀جزء یازدهم 🌴🌴 مسجد ضرار🌺🌺
33.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸جلسه پنجم تجوید الصلاه استاد حبیبی🍀🍀تمایز حروف 3🌺🌺
درس8-راه های ثابت شدن اول ماه.pdf
479.5K
🌸🌸درس هشتم احکام عبادات🍀🍀راه های ثابت شدن اول ماه🌺🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام روز دوازدهم: پوشش و پاکدامنی
«اَللَّهُمَّ زَیِّنِی فِیهِ بِالسَّترِ وَالْعِفَافِ وَاسْتُرنِی فِیهِ بِلِبَاسِ القُنُوعِ وَالْکَفَافِ وَاحْمِلْنِی فِِیهِ عَلَی الْعَدلِ وَالْإنصَافِ وَآمِنِّی فِِیهِ مِنْ کُلِّ مَا أخَافُ بِعِصْمَتِکَ یَا عِصْمَةَ الْخَائِفِینَ؛
خدایا! در این روز مرا به پوشش و پاکدامنی زینت نما و لباس قناعت و بسندگی را بر من بپوشان و بر میانهروی و انصاف وا دارم و از هر چه که از آن میترسم، در امان دار، به نگهداریتای نگهدارندة ترسایان!»
عفت و پاکدامنی سبب جلوگیری از شهوت میشود و آتش شهوت را بهویژه در جامعه خاموش میکند و سبب میشود جامعه سالمتر شده و به دنبال ارضای مهار گسیختة امیال خود نرود و آن را در فضای زناشویی ارضا نماید که این امر هم به زنان سفارش شده است و هم به مردان. قرآن کریم میفرماید:
«وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أبْصَارِهِنَّ وِیَحفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلاَ یُبْدِِینَ زِینَتَهُنَّ اِلاَّ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَی جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ اِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ»؛ (1)
«به زنان با ایمان بگو چشمان خود را [از نامحرم] ببندند و پاکدامنی ورزند و زینتهایشان را به جز زینتهای ظاهری، آشکار نسازند و با مقنعههایشان قسمت گردن و سینه را بپوشانند و بر غیر از شوهرانشان زینت آشکار نکنند.»
ابن بابویه از امیرالمؤمنینعلیهالسلام روایت میکند: «اصحاب نزد رسول خداصلیاللهعلیهوآله نشسته بودند که آن حضرت فرمود: بگویید بهترین صفت برای یک زن چیست که صلاح و سعادت دنیا و آخرت او باشد؟
همگی خاموش شدند و به فکر فرو رفتند. پس از اندکی برخاستند و رفتند. امام علیعلیهالسلام به خانه آمد و فاطمهعلیهاالسلام را از سؤال رسول خداصلیاللهعلیهوآله با خبر نمود.
فاطمهعلیهاالسلام گفت: بهتر برای زن این است که مرد نامحرم او را نبیند و او نیز مرد نامحرم را نبیند.
حضرت به مسجد رفت و رسول خداصلیاللهعلیهوآله را از سخن فاطمهعلیهاالسلام آگاه نمود.
پیامبرصلیاللهعلیهوآله فرمود: «فَاطِمَةُ بَضَعَةٌ مِنِّی؛ (2) فاطمه پارة تن من است.»
(1). نور / 31.
(2). ریاحین الشریعة، ذبیح الله محلاتی، دار الکتاب الاسلامیة، بیتا، ج 1، ص 214.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز دوازدهم
جزء12-نوح،پیامبر مقاوم.pdf
916.5K
🌸🌸درس تفسیر رمضان در قرآن🌺🌺جزء دوازده🌿🌿نوح پیامبری مقاوم🍀🍀
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
📚 احکام روزه طبق نظر حضرت آیة الله خامنه ای (مد ظله العالی)
💠 مبطلات روزه عبارت است از:
۱. خوردن و آشامیدن.
۲. آمیزش جنسی.
۳. کاری که موجب خروج منی شود (استمنا).
۴. باقی ماندن بر جنابت يا حيض يا نفاس تا اذان صبح.
۵. اماله با چيزهای روان و مایع.
۶. قی کردن.
۷. دروغ بستن به خدا و پيامبر و ائمه «عليهم السلام» (بنابر احتیاط واجب).
۸. رساندن غبار غليظ به حلق (بنابر احتیاط واجب).
۹. فرو بردن تمام سر در آب (بنابر احتیاط واجب).
#احکام_روزه #مبطلات_روزه
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
🔹 #اندیشه_تشییع
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام سیزدهم: تسلیم در برابر امر الهی
«اللَّهُمَّ طَهِّرنِِی فِِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأقْذَارِ وَصَبِّرْنِِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْاَقدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَصُحْبَةِ الْأبرَارِ بِعَونِکَ یَا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکِینِ؛
پروردگارا! مرا در این روز از پلیدی و کثافات پاک دار و بر مقدّرات خود صبور کن و مرا در این روز به پرهیزگاری و همنشینی با خوبان موفق بدار، به یاریتای نور دیدة بیچارگان!»
والاترین ارزش برای انسان این است که آنچه را خدای او برایش خواسته و مقدر کرده، با تمام وجود بپذیرد که این مرتبه بلندترین مراتب اولیای الهی است.
امیر المؤمنینعلیهالسلام فرمود: «الاِیمَان لَهُ أرکَانٌ أربَعَة: التَوَکُّلُ عَلَی اللهِ وَالتَفْوِیضُ اِلَیهِ وَالتَسلِِیمُ لِأمْرِ اللهِ تَعَالَی والرِّضَا بِقَضَاءِ الله؛ (1)
برای ایمان چهار رکن است: توکل به خدا، واگذاری کارها به او، تسلیم بودن در مقابل امر خداوند و راضی بودن به قضای الهی.»
امام صادقعلیهالسلام میفرماید: «اِنَّ أعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ أرْضَاهُمْ بِقَضَاءِ اللهِ؛ (2) به راستی داناترین مردم نسبت به خدا، راضیترین آنهابه قضای الهی است.»
روزی جمعی از شیعیان به خانة امام باقرعلیهالسلام آمدند. آن روز یکی از فرزندان امام به شدت بیمار و بستری بود، و این مسئله سبب ناراحتی امام شده بود؛ بهگونهای که مهمانان امام، نگران حال امام شدند و با خود گفتند: اگر حادثهای برای فرزند امام رخ دهد، حتماً برای ایشان از شدت ناراحتی اتفاقی میافتد. چندی نگذشت که صدای شیون زنان از اتاق مجاور بلند شد و امام سراسیمه داخل اتاق رفت.
همگی دانستند که فرزند امام از دنیا رفته است. آنها بیشتر نگران حال امام شدند؛ اما وقتی امام از اتاق بیرون آمد، برخلاف انتظار، او را نگران نیافتند. علت را از او پرسیدند.
ایشان در پاسخ فرمود: ما نیز دوست داریم که عزیزانمان در سلامتی به سر برند؛ اما وقتی که امر خداوند نازل شد، رضای او را بیشتر دوست داریم و تسلیم امر او میشویم. (3)
تا شعله عشق تو برافروخته شد
جان و دل عشاق همه سوخته شد
آن را که دلش به وصلت افروخته شد
از هر دو سرای چشم او دوخته شد
(1). نور / 31.
(2). مستدرک الوسائل، ج 11، ص 215.
(3). اصول کافی، ج 4، ص 190.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز سیزدهم
جزء13-سیمای خردمندان.pdf
1.08M
🌸🌸درس تفسیر رمضان در قرآن🌺🌺جزء سیزدهم🌴🌴سیمای خردمندان🍀🍀
34.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸جلسه ششم تجوید الصلاه استاد حبیبی🍀🍀حروف و صفات حروف🌺🌺