سلام علیکم . مستدعی است جهت شفای همه بیماران خصوصا بیماران کرونایی و بالاخص بیمار مد نظر که در وضعیت حاد قرار گرفته دعا نموده و سوره مبارکه حمد قرائت فرمائید . با تشکر
🔴 دفاع موسویان از عدم انتشار متن سند ایران و چین
🔹 موسویان، دیپلمات اسبق که ساکن امریکاست، از عدم انتشار متن سند همکاری ایران دفاع کرده است.
🔸 او تأکیدها و اصرارها بر علنی شدن توافق با چین را یک بحث «انحرافی و مشکوک» دانسته و میگوید: «هیچ کشوری در دنیا توافقهای خود با سایر کشورها را علنی نکرده و نمیکند، چون نمیخواهند کشورهای رقیب یا دشمن از محتوای آن مطلع شوند.»
✅ موسویان همچنین تفاهم ایران و چین برای ترسیم نقشه راه همکاریها در 25 سال آینده را یک «تصمیم درست و ضروری» توصیف کرده و حتی معتقد است که «این تفاهم باید خیلی زودتر انجام میشد.»
🔹 سید حسین موسویان درباره تصمیم ایران و چین برای تفاهم بر سر یک نقشه راه 25 ساله میگوید: «چین و ایران وارث دو تمدن بزرگ بشر، از ریشهدارترین ملتهای جهان و دو قدرت تأثیرگذار در سطح بینالمللی و منطقهای هستند که باید روابطی حسنه و گسترده داشته باشند.
🔸 داشتن یک نقشه راه برای روابط درازمدت نیز یک تصمیم درست و ضروری است که خیلی زودتر باید انجام میشد.
✅ نقشه راه امضا شده برای روابط در 25 سال آینده حاکی از اراده دو حاکمیت برای توسعه روابط در همه زمینههای سیاسی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و نظامی است که تکلیف دستگاههای ذیربط دو کشور را روشن کرده است. حالا باید دید که در عمل چه میزان از این نقشه راه عملیاتی خواهد شد.»
🔹 با امضای سند همکاری میان ایران و چین حملات رسانهای بر محور «استعماری» این سند از سوی جبهه رسانهای غرب علیه توسعه روابط ایران و چین شدت گرفت. این میان، عدم انتشار متن سند هم بهانه برخی از این حملات شد.
💢 حال آنکه قریب به اتفاق متون اسناد همکاری و توافقنامههای بین المللی از سوی کشورهای دنیا محرمانه باقی میماند تا موجب افشای جزییات ماجرا و سوءاستفاده دیگران نشوند.
🇮🇷 تحلیلگر57 پنجره ای رو به آگاهی 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2657746948C2bb4210455
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
1-آلمان
👈آلمان در راستای اعمال حاکمیت و مدیریت بر فضای مجازی و در وضع قوانین محلی بسیار سختگیرانه عمل میکند و از شرکتهای خارجی فعال در فضای مجازی خواسته که براساس قوانین محلی اقدام به فعالیت داشته باشند. در آلمان سایت های پرکاربرد مانند فیسبوک، گوگل، توییتر و غیره از لحاظ حقوقی ملزم هستند که یک دفتر محافظت حقوقی در آلمان دایر کنند و این دفتر باید بطور 24 ساعتی در 365 روز سال فعال باشد.
👈همچنین بر اساس قوانین محلی آلمان، فعالیتها و نشر مطلب در مورد حزب نازی خلاف قانون محلی کشور آلمان بوده و از این رو این کشورGoogle را مجبور کرده تا مطالبی را که در این خصوص در موتور جستجو خود نشان میدهد را حذف کند.
👈البته این شرایط برای Google محلی آلمان یعنی https://www.google.de/فراهم شده است.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
2-انگلیس
👈آفکام (نهاد تنظیم گر ارتباطات بریتانیا) یکی از نهادهای باسابقه در تنظیم گری و اعمال مدیریت بر فضای مجازی انگلیس است. آفکام با اعمال تنظیم گری سعی دارد کاربران فضای مجازی با محتواها و موقعیت های مضر روبرو نشده و مصرف کنندگان آسیب پذیر را از آسیب های خاص محافظت کند.
👈 طبق اعلام آفکام، این کار با مداخله مستقیم جهت محافظت از مصرف کنندگان، به ویژه گروه های آسیب پذیر انجام می شود. زمانی که خطر قرار گرفتن در معرض رفتارهای زیان آور توسط شرکت ها یا محتواهای اهانت آمیز در تلویزیون و رادیو وجود دارد، آفکام اقدامات حفاظتی را در دستور کار قرار می دهد.
👈همچنین دولت انگلیس در راستای حفاظت از حقوق کودکان در فضای مجازی، فیلترینگ گسترده ای را از سال 2004 اجرا کرده است. به این نحو که اگر کسی درخواست دسترسی به محتوای غیرقانونی می کرد، پیغام خطا دریافت می کرد. علاوه بر این، قانون بریتانیا به پلیس اجازه می دهد تا مشخصات فرد درخواست کننده محتوای غیرقانونی به خصوص محتوای علیه کودکان را استخراج کند.
👈با استفاده از این فیلترهای خانگی، خانواده ها دیگر نیازی به دانلود و نصب نرم افزارهای فیلترینگ برای کنترل اینترنت خود ندارند وفقط با راه اندازی این سیستم قادر خواهند بود فعالیت فرزندان خود را در اینترنت تحت نظارت خود درآوردند.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
6- کره جنوبی
👈 کره جنوبی از کشورهایی است که فضای مجازی تحت نظارت و مدیریت است. اعمال مدیریت در فضای مجازی کره از طریق دو کمیته اصلی انجام می شود: کمیته ارتباطات کره (KCC) و کمیته استانداردهای ارتباطات کره (KCSC). برای اولین بار KCC در سال 2008 تأسیس شد و مسئول تنظیم مقررات همه رسانه ها بوده است. KCSC در واقع یک کمیته است که درون KCC تعریف شده است که تنها مسئولیت تنظیم مقررات اینترنت و فضای مجازی را دارد. KCC به نظر می رسد به هر محتوایی که باید نظارت شود، نظارت دارد.
👈 مواردی از قبیل برهنگی و محتواهای مستهجن، مواد مضر برای افراد زیر سن قانونی، تقلب در اینترنت، موارد مربوط به ستایش کره شمالی و محتواهای ضد دولتی و ضد قوای نظامی. هنگامی که چنین محتوایی یافت می شود، KCSC درخواست می کند تا محتوا حذف شود.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
5- آمریکا
👈 اعمال حاکمیت بر فضای مجازی در هیچ کشوری به گستردگی آمریکا، آن هم با روش های کاملا حرفه ای و نامحسوس انجام نشده است. دولت بوش پسر، در تاریخ 24 اکتبر 2001، قانونی تحت عنوان «لایحه میهن پرستی» را در قالب مبارزه با تروریسم تصویب کرد که به موجب آن، کنترل و نظارت بر تبادل داده های برخط یا اینترنتی کاربران، رنگ قانونی به خود گرفت. با وجود برخی مخالفت ها، این قانون با شدت بیشتری در سال 2003 توسط دیوان عالی ایالات متحده به تصویب رسید.
👈همچنین ایالات متحده آمریکا در راستای اعمال حاکمیت بر فضای مجازی و حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان، قانون کوپا را تصویب کرد. این قانون بر محدود کردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به موارد آسیب رسان که به وسیله وب جهانی توزیع شده است متمرکز بود. هم محتوای مستهجن و هم محتوای تجاری مورد بررسی و محدودیت قرار می گرفت. به عبارت دیگر اگر محتوای مستهجنی بر روی اینترنت منتشر می شد تنها پس از تأیید سن یا ورود کد برای مخاطب بزرگسال نمایش داده می شد.
👈 از سوی دیگر هر سایت تجاری که توسط افراد زیر سن قانونی قابل دسترسی و با محتوای مضر باشد، غیر قانونی اعلام می شد. یکی دیگر از قوانینی که در راستای حمایت از کودکان و نوجوانان وضع شده است، قانون محافظت از کودکان در اینترنت (CIPA) است. این قانون که برای مدارس و کتابخانه ها در ایالات متحده الزامی شده، از آنها می خواهد که برای محافظت از کودکان برابر محتوای آنلاین مضر از فیلترینگ استفاده کنند.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
3- فرانسه
👈در اتحادیه اروپا، فرانسه شدیدترین مدیریت و اعمال حاکمیت بر فضای سایبری را دارد. طبق قانون های هادویی و لوپسی مصوب سال 2009، کاربران ناقض قوانین شبکه از دسترسی به آن محروم می شوند و علاوه بر فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک مسدود، شهروندان حق جستجوی برخی عبارات را در مورتورهای جستجو ندارند.
👈اینترنت مدارس نیز بسیار محدود هستند. از جمله اقدامات حاکمیتی فرانسه در بخش قانونگذاری می توان به فیلترینگ وبسایت های پورنوگرافی کودکان، توسعه اینترنت پهن باند در مناطق دوردست، تنظیم نقشه های دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت و همچنین پلتفرم شکایت کاربران اشاره کرد.
👈علاوه بر این فرانسه را می توان منتقد جدی انحصار گرایی در اینترنت دانست؛ به طوری که رئیس جمهور فرانسه ماکرون در مراسم افتتاحیه IGF2018 در پاریس، با انتقاد جدی از چالش ها و تهدیدات روزافزون ناشی از اینترنت موجود برای حیات و بقای جوامع و دموکراسی ها، در خصوص مساله بحران اعتماد دیجیتال سخن گفت و با انتقادهای خود از اینترنت آمریکایی و اینترنت چینی، ضرورت ایجاد مدل جدیدی از فضای مجازی و ایجاد چارچوب جدید تنظیم مقررات بین المللی برای اینترنت را مطرح نمود.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
4-هندوستان
👈پس از حملات تروریستی سال 2008 در بمبئی، موضوع امنیت و مدیریت بر فضای مجازی برای دولت هند اهمیت بسیاری پیدا کرده است. به همین دلیل، فیلترینگ وب سایت ها و محتواهای افراط گرایانه و جدایی طلبانه شدت یافته است. همچنین سایت های ناقض حق تالیف و محتواهای پورنو گرافی به طور کامل فیلتر می شود. همچنین هند در زمینه ارزهای دیجیتال جزو مخالفان سرسخت است.
👈دولت فدرال هند لایحه جدیدی را با موضوع ممنوعیت ارزهای دیجیتال در دستور کار خود قرار داده که این لایحه برای تصویب نهایی باید تسلیم پارلمان هند شود. هند در نظر دارد قانونی را اجرا کند در آن ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال نسبت به قانون بانک مرکزی این کشور در سال 2018 با سخت گیری بیشتری مواجه خواهد شد.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
7- روسیه
👈روسیه برای تقویت هرچه بیشتر حاکمیت و مدیریت خود در فضای مجازی، اینترنت ملی را تحت قانونی موسوم به «حاکمیت اینترنت روسیه» راه اندازی کرده و امکان استقلال کامل فضای مجازی را تحت یک شبکه اینترنت محلی با عنوان «رونت» فراهم کرده است.
👈 راه اندازی سرویس های مشابه با سرویس های جذاب تحت وب آمریکایی، از جمله دیگر کارهای موفق حکومت روسیه در راستای حفظ و توسعه حاکمیت فضای مجازی است. همچنین حکومت روسیه برای مواجهه با فضای مجازی در حوزه حاکمیت سایبری، اسناد راهبردی را تدوین نموده و منابع متعددی را برای ایجاد توازن فنی و مشارکت منصفانه با دولت ها فراهم کرده است.
👈همچنین، تأکید بر چندجانبه گرایی در مدل حکمرانی اینترنت جهانی در چارچوب سازمان ملل و مقابله با هژمونی آمریکا بر بستر اینترنت موجود و نیز توجه به الگوی مستقل توسعه فضای مجازی بر اساس ساختار و اقتضائات بومی و اعمال محدودیت و فیلترینگ در برابر پلتفرم های خارجی که حاضر به همکاری و رعایت الزامات قانونی داخلی نیستند، از دیگر اقدامات روسیه در حوزه حاکمیت سایبری است.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
8- عربستان سعودی
👈عربستان سعودی در راستای اعمال مدیریت در فضای مجازی، تمام ترافیک اینترنت بین المللی را از طریق یک مزرعه پروکسی واقع در شهر علم و فناوری پادشاه عبدالعزیز هدایت می کند که یک فیلتر محتوا بر اساس نرم افزار محاسبه امن روی آن وجود دارد.
👈از اکتبر سال 2006 کمیسیون ارتباطات و فناوری اطلاعات این کشور (CITC)، ساختار DNS و فیلتر کردن را در عربستان سعودی برعهده دارد. البته پایه قانونی اولیه برای فیلتر کردن، محتوای قطعنامه شورای وزیران این کشور مربوط به تاریخ 12فوریه 2001 است.
👈طبق گزارش وبگاه این کمیسیون، در سال 2017 حدود یک میلیون و دویست هزار پایگاه در این کشور فیلتر شده است. چه دلیل این فیلترینگ محتواهای غیراخلاقی، نفرت پراکنی و ترویج خشونت بوده است، اما علاوه بر سیاست های غیراخلاقی و سیاست هایی که حق تألیف را رعایت نمی کنند، در عربستان وبگاه های منتسب به شیعیان ایران، حزب الله و اخوان المسلمین فیلتر می شوند.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
9- ترکیه
👈حاکمیت ترکیه پس از کودتا در ژوئیه 2016م، قوانین سانسور و فیلترینگ را به شدت در فضای مجازی و رسانه های اجتماعی اعمال کرده است. با توجه به حجم این محدودیت و همچنین تصویب قوانین سخت برای فعالان فضای مجازی، به نظر می رسد که حاکمیت ترکیه در حوزه فضای مجازی، در مقیاس وسیعی بر مردم حکومت می کند.
👈تمام ترافیک اینترنت کشور ترکیه، از طریق زیرساخت TurkTelecomعبور می کند که امکان کنترل متمرکز بر محتوای آنلاین و تسهیل اجرای تصمیمات فیلترینگ را به حکومت ترکیه می دهد.
👈یک سازمان مستقل پژوهشی دیجیتال در ترکیه با نام - Tu keyBlocks نیز وجود دارد که محدودیت های دسترسی به اینترنت و ارتباط آنها با حوادث سیاسی در ترکیه را کنترل می کند و از مهم ترین اقدامات آن، می توان به سانسور ویکی پدیا و از بین بردن دسترسی به امکانات ذخیره سازی ابری از جمله گوگل درایو و Dropbox اشاره کرد.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌تجربه حاکمیت 10 کشور بر فضای مجازی
10- استرالیا
👈استرالیا در راستای اعمال حاکمیت بر اینترنت و فضای مجازی، در سال های اخیر برنامه جاه طلبانه ای را برای کنترل اینترنت آغاز کرده است؛ تا آنجا که در این زمینه، استرالیا بیش از متحدان غربی اش با چین به عنوان بزرگترین سانسور کننده اینترنت مقایسه می شود.
👈استرالیا با هدف ارتقای شاخص های افزایش ایمنی اینترنت برای خانواده ها، ممنوعیت محتوای مجرمانه سایبری را به طور جدی با طرح هایی سراسری با عناوینی همچون «دیواره آتش بزرگ» و «دیواره آتش ضد خرگوش» و با سنگین ترین جریمه ها اجرا کرده است. در آخرین اقدام، نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا (آسما)، دسترسی به سرویس های گوگل را محدود ساخت.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
End Salamati Imam Zaman 1395.pdf
1.03M
کتاب شرح دعای سلامتی امام زمان عج
۸۴صفحه
مولف حاج آقاقرائتی
#سوژه_سخن_طنز
نعمت آسمان فقط باران نيست...
گاهی خدا دوستی را نازل میکند " به زلالی باران "...!!
خودم یه نمونش...!!!😂
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
💠حضرت سيدالشهدا عليه السلام می فرمایند :
دوست تو کسی است که تو را از [گناه] باز دارد و دشمنت، آن که تو را [بدان] وادارد.
مَنْ أحَبَّکَ نَهَاکَ وَمَنْ أبْغَضَکَ أغْرَاکَ.
کنزالفوائد، صفحه 128
———————————
#طنز_پند😂🤓
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تنها کاری که(بیشتر) ایرانیا توش باهم همکاری میکنن چیه؟
.
.
.
تو جاده چراغ میزنن که پلیس وایساده😂
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
💢موضوع: کمک به دیگران
💠آیه
إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِیتَاءِ ذِی الْقُرْبَی وَیَنْهَیعَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ وَالْبَغْیِ یَعِظُکُمْ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ» (النحل / آیه ۹۰) همانا خداوند (مردم را) به عدل و احسان و دادن (حق) خویشاوندان، فرمان میدهد و از کارهای زشت و ناپسند و تجاوز، نهی میفرماید او شمارا موعظه میکند باشد که متذکّر شوید.
💠روایت
رسول مهربانیها همچنین فرموده است: «الْخلقُ عِیالُ الله فَاحبُّ الْخلق الی الله من نَفَع عیالَ الله و ادْخل علی اهلبیت سُرُوراً» (کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ص ۱۶۴، حدیث ۶) مردم بهمنزله عیال خداوند میباشند، دوستداشتنیترین خلق پیش خدا کسی است که به مردم نفع برساند یا خانوادهای را خوشحال کند
💠داستان
روزی هارون الرشید به سربازانش دستور داد تا بهلول دیوانه را به نزد او بیاورند
سربازان پس از ساعتی گشت زدن در شهر بهلول دیوانه را در حال بازی با کودکان یافتند
و او را به نزد هارون الرشید بردند
هارون الرشید با روی باز از بهلول استقبال کرد و گفت مبلغی پول به بهلول بدهند
که بین فقرا و نیازمندان تقسیم کند و از آنها بخواهد برای سلامتی و طول عمر هارون الرشید دعا کنند
بهلول وجه را از خزانه هارون الرشید گرفت و لحظه ای بعد دوباره به نزد خلیفه هارون الرشید رسید
هارون الرشید با تعجب به بهلول نگاه کرد و گفت ای دیوانه چرا هنوز اینجایی !
چرا برای تقسیم کردن پول به میان فقرا نرفته ای ؟
بهلول ( عاقل ترین دیوانه ) گفت : هر چه فکر کردم از خلیفه محتاج تر و فقیرتر در این دیار نیافتم
چرا که می بینم ماموران تو به ضرب تازیانه از مردم باج و خراج می گیرند و در خزانه ی تو می ریزند
از این جهت دیدم که نیاز تو از همه بیشتر است لذا وجه را آورده ام تا به خودت بازگرداندم !
============
#طنز_پند😂🤓
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:
یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﻳﺤﺎﺕ ﺭﻭﺯﺍﻧﻢ ﺍﻳﻨﻪ که:
ﺗﻮ مترو ﻳﻬﻮ ﺍﺯ ﺟﺎﻡ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻴﺸﻢ😐
ﻣﻠﺖ ﻛﻪ ﻫﺠﻮﻡ ﻣﻴﺎﺭﻥ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺻﻨﺪلی خالی 🏃🏻♂️
ﺍﺯ ﺟﻴﺒﻢ ﻣﻮﺑﺎﻳﻠﻢ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻡ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺸﻴﻨﻢ 😎😂😂
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
💢موضوع:آزار و اذیت
💠آیه
آیه ۲۱۲سوره بقره میفرماید:
«زُینَ لِلَّذِینَ کَفَرُوا الْحَیاةُ الدُّنْیا وَیسْخَرُونَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا»
زندگی دنیا برای کافران زینت داده شده است، از اینرو افراد باایمان را (که گاهی دستشان تهی است)، مسخره میکنند.
💠روایت
پیامبر اکرم فرمودند
«مَن آذى مُؤمنا فَقَدْ آذانی؛ هر که مؤمنى را بیازارد مرا آزار داده است.» (روضة الواعظین، ج2، ص293)
💠داستان
مردی شجاع در مدینه بود که همه را میخندانید و با مسخرگی رزق و معیشت خود را در میآورد.
جماعتی گفتند: خوب است امام سجاد را دعوت کنیم و قدری او را بخندانی؛ شاید از گریههای زیاد لحظه ای ساکت شود.
جمع شدند و رفتند خدمت امام، که در راه حضرت را دیدند، با دو نفر از غلامان میآمد. آن شخص عبای امام را از شانهاش جمع کرد و به شانهاش انداخت و همراهان شروع به خنده کردند.
امام فرمود: این کیست؟ گفتند: مردی است که مردم را میخنداند و از آنها پول میگیرد.
فرمود: به او بگویید، روز قیامت آنان که عمر خود را به بطالت گذرانیدند زیان میبرند.
بعد از این کلام آن شخص دست از اذیت و حرکات ناشایست کشید و به راه راست هدایت یافت.
=================
توصیه امام رضا به اباصلت هروی درباره باقیمانده ماه شعبان.
خواندن این دعا🤲
🔅اللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
🔸خدایا اگر در آنچه از ماه شعبان گذشـته ما را نیامرزیـدهای در باقیمانده این ماه ما را مورد رحمت و غفران خودت قرار بده
📗وسائل الشیعة، ج۱۰، ص۳۰۱.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
🔰 خط حزبالله ۲۸۳ | این ماه را از دست ندهید
🔺️ شمارهی دویست و هشتاد و سه هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «این ماه را از دست ندهید» منتشر شد.
🔆 در آستانهی ماه مبارک رمضان، خط حزبالله در این شماره توصیههای رهبر انقلاب درباره اهمیت ماه رمضان و فرصتهای بهرهبرداری معنوی از این ماه را بازخوانی کرده است.
📝 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال ۱۳۷۸ با خانوادهی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، برای نخستین بار در این شمارهی خط حزبالله منتشر شده است.
👈 خط حزبالله سخن هفتهی این شماره را به تعریف شاخصهای انقلابیگری و اثرات آن اختصاص داده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم آزاد خشنود کوهنجانی تقدیم میشود.
🔍 بخوانید👇
فیش جامع رمضان.apk
20.8M
🔖برنامه اندروید🔖
#فیش_جامع_رمضان
🔸نسخه ۳ 🔸
📌محتوای ناب #ماه_رمضان
👈 بیش از 2000 سخنرانی روشمند/ مکتوب / کامل و کوتاه #ماه_مبارک_رمضان
🔸 برخی از محتواهای برنامه 👇
📮منبرویژه
📮فیش منبر
📮فیش مرثیه
📮فیش احکام
📮توشه تبلیغی
📮تجربیات تبلیغی
📮مراسم قرآن بسر
📮سوژه های سخنرانی
📮فیش منبرجهش تولید
📮کتابخانه pdf رمضانیه
📮منبرهای تفسیری متنوع
📮منبرهای کوتاه وکاربردی
📮متن مراسمات شبهای قدر
📮متن خطبه های عید فطر
📮متن سخنرانان مشهور کشوری
📮محتوای مناسبتهای ماه رمضان
هدایت شده از خانواده مبلغان
بسمه تعالی
قابل توجه ان دسته از خواهران گرامی که جهت دوره آموزشی همسران در سامانه سماوات ثبت نام نمودند :
دوره آموزشی در روز 25 فروردین 1400 مصادف با اول ماه مبارک رمضان به صورت مجازی شروع می گردد . محتواهای آموزشی اعم از کتاب ها ، فایل های صوتی و تصویری از طریق کانال خانواده مبلفان به آدرس https://eitaa.com/hejrat_FAMILY و یا از طریق مهارت خانه طلاب به آدزس http://karbordi.ismc.ir/ در اختیار متعلمین قرار می گیرد .
فایل راهنمای استفاده از مهارتخانه طلاب برای کسانی که تمایل دارند از ظرفیت مهارت خانه استفاده نمایند به پیوست تقدیم می گردد .
مدیریت مسجد و هجرت
هدایت شده از خانواده مبلغان
راهنمای ثبت نام در مهارت خانه طلاب.pdf
971.6K
راهنمای ثبت نام در مهارت خانه طلاب