دعای مجیر در روزهای 13.pdf
473.9K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#منبر کوتاه
دعای روز 11.pdf
411.3K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - دعای روز یازدهم
تفسير مشيّت_ بخش يازدهم.pdf
231.1K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش یازدهم تفسيردعاى سحر
11.pdf
136.5K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام روز دوازدهم: پوشش و پاکدامنی
«اَللَّهُمَّ زَیِّنِی فِیهِ بِالسَّترِ وَالْعِفَافِ وَاسْتُرنِی فِیهِ بِلِبَاسِ القُنُوعِ وَالْکَفَافِ وَاحْمِلْنِی فِِیهِ عَلَی الْعَدلِ وَالْإنصَافِ وَآمِنِّی فِِیهِ مِنْ کُلِّ مَا أخَافُ بِعِصْمَتِکَ یَا عِصْمَةَ الْخَائِفِینَ؛
خدایا! در این روز مرا به پوشش و پاکدامنی زینت نما و لباس قناعت و بسندگی را بر من بپوشان و بر میانهروی و انصاف وا دارم و از هر چه که از آن میترسم، در امان دار، به نگهداریتای نگهدارندة ترسایان!»
عفت و پاکدامنی سبب جلوگیری از شهوت میشود و آتش شهوت را بهویژه در جامعه خاموش میکند و سبب میشود جامعه سالمتر شده و به دنبال ارضای مهار گسیختة امیال خود نرود و آن را در فضای زناشویی ارضا نماید که این امر هم به زنان سفارش شده است و هم به مردان. قرآن کریم میفرماید:
«وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أبْصَارِهِنَّ وِیَحفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلاَ یُبْدِِینَ زِینَتَهُنَّ اِلاَّ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَی جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ اِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ»؛ (1)
«به زنان با ایمان بگو چشمان خود را [از نامحرم] ببندند و پاکدامنی ورزند و زینتهایشان را به جز زینتهای ظاهری، آشکار نسازند و با مقنعههایشان قسمت گردن و سینه را بپوشانند و بر غیر از شوهرانشان زینت آشکار نکنند.»
ابن بابویه از امیرالمؤمنینعلیهالسلام روایت میکند: «اصحاب نزد رسول خداصلیاللهعلیهوآله نشسته بودند که آن حضرت فرمود: بگویید بهترین صفت برای یک زن چیست که صلاح و سعادت دنیا و آخرت او باشد؟
همگی خاموش شدند و به فکر فرو رفتند. پس از اندکی برخاستند و رفتند. امام علیعلیهالسلام به خانه آمد و فاطمهعلیهاالسلام را از سؤال رسول خداصلیاللهعلیهوآله با خبر نمود.
فاطمهعلیهاالسلام گفت: بهتر برای زن این است که مرد نامحرم او را نبیند و او نیز مرد نامحرم را نبیند.
حضرت به مسجد رفت و رسول خداصلیاللهعلیهوآله را از سخن فاطمهعلیهاالسلام آگاه نمود.
پیامبرصلیاللهعلیهوآله فرمود: «فَاطِمَةُ بَضَعَةٌ مِنِّی؛ (2) فاطمه پارة تن من است.»
(1). نور / 31.
(2). ریاحین الشریعة، ذبیح الله محلاتی، دار الکتاب الاسلامیة، بیتا، ج 1، ص 214.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز دوازدهم
دعای روز 12.pdf
351.6K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان -شرح دعای روز دوازدهم
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت آیتالله خامنهای: «یکی از کارهایی که خیلی مهم است، عبارت است از اینکه ما دورههای قرآن را، جلسات قرآن را زیاد کنیم... بعضی از عادتهای خوب وجود داشت که حالا به خاطر تلویزیون قرآن و رادیوی تلاوت و مانند اینها که داریم، یک خردهای عقب افتاده که بایستی جبران بشود. یکی همین دورههای خانگیِ قرآن بود.
هدایت شده از اسدالله غفاری خو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پانزده درس کوتاه از نهج البلاغه.pdf
1.44M
سخنان امیرمؤمنان على علیه السلام بعد از قرآن و بیانات رسول خدا صلی الله و علیه و آله عالىترین منبع الهامبخش براى دانشمندان حقیقتجو و مبلغان اسلامی به شمار مىرود؛ همچنان كه گفتهاند:
كَلامُ عَلِىٍّ كَلامٌ عَلِىٌّ
وَ ما قالَهُ الْمُرْتَضى مُرْتَضى
پانزده درس از نهج البلاغه را مطالعه بفرمایید و ...
🕌دانلود سایر مقالات ماهنامه مبلغان
👇👇👇👇
📩📩📩📩
در نشر این نمونهها سهیم شوید.🌹🌹🌹
جذب به حوزه.pdf
172.8K
مدیران محترم حوزه¬های علمیه استان¬ها «زیدعزهم»
سلام علیکم؛
با تقدیم احترام؛ ضمن تبریک حلول سال جدید و اعیاد مبارک شعبانیه مستدعی است با توجه به شروع جذب به حوزه¬های علمیه، به معاون محترم تبلیغ استان دستور فرمایید به کلیه مبلّغان استانی اعم از هجرت، مدارس امین، بیّنات، نسیم رحمت، گروه¬های تبلیغی، مبلّغان فعال در عرصه مجازی و ... ابلاغ کنند هر یک از ایشان حداقل 5 نفر از افراد مؤمن، متعهد و مستعد را به حوزه جذب کنند و گزارش و نتیجه آن را با ذکر نام و تلفن افراد جذب شده به ستاد معاونت تبلیغ ارسال فرمایند. لازم به ذکر است به موفق ترین و مؤثرترین مبلّغان هدایایی تعلق خواهد گرفت.
به پیوست طرح تبلیغ برای جذب به حوزه نیز تقدیم می¬گردد.
دوام توفیق حضرات عالی را از خدواند منان مسألت دارم.
حسین ملانوری
معاون تبلیغ و امور فرهنگی
.
12 بخش دوازدهم.pdf
399.7K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش دوازدهم تفسيردعاى سحر
12.pdf
280.7K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
🔴 خشم بی بی سی
💬 یک علت بسیار مهم که میتوان از چرایی واکنش غضبآلود امثال #بیبیسی نسبت به اتفاقات انتخاباتی اخیر بیان کرد، این است که در حال حاضر، طیف سیاسی موسوم به #اصلاحطلب از جایگاه بسیار سستی در میان #مردم برخوردار است و دلیل اصلی این موضوع در حال حاضر، به عملکرد بسیار ضعیف #دولت روحانی برمیگردد که مورد حمایت همهجانبهی اصلاحطلبان در #انتخابات 92 و 96 بوده است. بر همین اساس، نقشه این بود که با سوءاستفاده از انتساب به حضرت امام (ره)، سیدحسن خمینی را مجاب به حضور در انتخابات کنند و اهداف شوم خود را در قالب این پوشش، دنبال نمایند که تیرشان به سنگ خورد و ناکام ماندند و به همین دلیل، حرفهایی مثل مهندسی انتخابات و #دخالت رهبری را برای فرونشاندن خشم خود و نیز دادن آدرس غلط به جامعه، بیان میکنند.
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
مبادا که لحظهای در این هیاهو فراموش کنم !
#مذاکره_با_شیطان
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
❌ #شبهه
⁉️ گفته میشود در بهشت عسل در جویها روان است. اما برای جاری شدن عسل در یک نهر یا باید درجه حرارتی آنجا 70 درجه باشد، یا آن نهر شیبی معال 80 درجه داشته باشد، و در چنین شرایطی انسان نمیتواند زندگی کند.!؟!
🔰 پاسخ:
شبهه کننده تمام آیات قرآن و دیگر مبانی اسلامی را با فضای ذهنی خود و دنیای مادی با همین شرایط و همین قوانین میسنجد و بر اساس آن اشکال میکند، لذا در پاسخ میگوییم:
💠 قرآن کریم در وصف بهشت میفرماید:
«صفت بهشتی که به پرهیزکاران وعده داده شده [چنین است:] در آن نهرهایی است از آبی که مزه و رنگش برنگشته و نهرهایی از شیر که طعمش دگرگون نشده و نهرهایی از شراب که برای نوشندگان مایه لذت است و نهرهایی از عسل خالص است، و در آن از هر گونه میوهای برای آنان فراهم است[محمد/15]».
✍️ اما نکتهای که شبهه کننده از آن غافل است این میباشد که قرآن کریم فرموده: «روزی که زمین به غیر این زمین، و آسمانها [به غیر این آسمانها] تبدیل شود، و [همه] در پیشگاه خدای یگانه قهّار حاضر شوند[ابراهیم/48]».
💢 همچنین میفرماید: «هنگامی که آفتاب تابان تاریک شود، و هنگامی که ستارگان تیره و بینور شوند، و در آن هنگام که کوهها به حرکت درآیند، ... و هنگامی که دریاها مشتعل و برافروخته گردند[تکویر1-3 و 6]» این آیات و مشابه آنها بیان میکنند خورشید و ستارگان و کوهها و دریاها و ... همه و همه دگرگون میشود و تمام سیستم هستی به هم میخورد. بنابراین دنیا به این شکل و با این قوانین وجود ندارد که اشکال کنیم عسل 70 درجه سانتی گراد لازم دارد تا روان شود و... چون شرایط تغییر کرده است.
📌 بهتر است برای روشن شدن بحث مثالی ذکر کنیم، همه میدانیم که گوشت در شرایط عادی و در محیط بیرون به سرعت خراب شده و گندیده میشود و تجزیه میگردد، اما اگر شرایط تغییر کند مثلا آن را منجمد کنند تا ماهها سالم میماند و برای انسان نیز قابل استفاده است و حتی در آزمایشگاه میتوان با منجمد کردن برخی چیزها مانند خون و فرآوردههای آن و ... تا سالها بعد نیز از آنها استفاده کرد.
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/155232
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
🔹 #اندیشه_تشییع
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
#معاد_شناسی
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
🔖طلبه باید با جنس فعالیتهای فرهنگی (مانند تحقیق، تدریس، تألیف، تربیت، مدیریت فرهنگی، مناظره و.. . ) آشنا باشد همانگونه که یک معمار موفق با جنس فعالیتهای ساختمانی آشنا است یا یک رزمنده جهادگر با جنس فعالیتهای رزمی باید آشنا باشد.
📚راه و رسم طلبگی، ص212
#مبلغین
#طلبه_جدیدالورود
پذیرش حوزه های علمیه(برادران)
Paziresh.Ismc.Ir
🔰معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
KholaseNokhbeganeManavi-Panahian.pdf
1.44M
🌸 گزیده کتاب پرورش نخبگان معنوی در مساجد 🌸
اثر حجت الاسلام علیرضا پناهیان
ویژه ائمه جماعات و فعالان فرهنگی، مربیان تربیتی، مسئولان کانون های مساجد و برنامه ریزان در امور فرهنگی و تربیتی
🕌دانلود محتوای انتخاباتی و تبلیغی و برخی مقالات ماهنامه مبلغان
👇👇👇👇
📩📩📩📩
در نشر این نمونهها سهیم شوید.🌹🌹🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام سیزدهم: تسلیم در برابر امر الهی
«اللَّهُمَّ طَهِّرنِِی فِِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأقْذَارِ وَصَبِّرْنِِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْاَقدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَصُحْبَةِ الْأبرَارِ بِعَونِکَ یَا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکِینِ؛
پروردگارا! مرا در این روز از پلیدی و کثافات پاک دار و بر مقدّرات خود صبور کن و مرا در این روز به پرهیزگاری و همنشینی با خوبان موفق بدار، به یاریتای نور دیدة بیچارگان!»
والاترین ارزش برای انسان این است که آنچه را خدای او برایش خواسته و مقدر کرده، با تمام وجود بپذیرد که این مرتبه بلندترین مراتب اولیای الهی است.
امیر المؤمنینعلیهالسلام فرمود: «الاِیمَان لَهُ أرکَانٌ أربَعَة: التَوَکُّلُ عَلَی اللهِ وَالتَفْوِیضُ اِلَیهِ وَالتَسلِِیمُ لِأمْرِ اللهِ تَعَالَی والرِّضَا بِقَضَاءِ الله؛ (1)
برای ایمان چهار رکن است: توکل به خدا، واگذاری کارها به او، تسلیم بودن در مقابل امر خداوند و راضی بودن به قضای الهی.»
امام صادقعلیهالسلام میفرماید: «اِنَّ أعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ أرْضَاهُمْ بِقَضَاءِ اللهِ؛ (2) به راستی داناترین مردم نسبت به خدا، راضیترین آنهابه قضای الهی است.»
روزی جمعی از شیعیان به خانة امام باقرعلیهالسلام آمدند. آن روز یکی از فرزندان امام به شدت بیمار و بستری بود، و این مسئله سبب ناراحتی امام شده بود؛ بهگونهای که مهمانان امام، نگران حال امام شدند و با خود گفتند: اگر حادثهای برای فرزند امام رخ دهد، حتماً برای ایشان از شدت ناراحتی اتفاقی میافتد. چندی نگذشت که صدای شیون زنان از اتاق مجاور بلند شد و امام سراسیمه داخل اتاق رفت.
همگی دانستند که فرزند امام از دنیا رفته است. آنها بیشتر نگران حال امام شدند؛ اما وقتی امام از اتاق بیرون آمد، برخلاف انتظار، او را نگران نیافتند. علت را از او پرسیدند.
ایشان در پاسخ فرمود: ما نیز دوست داریم که عزیزانمان در سلامتی به سر برند؛ اما وقتی که امر خداوند نازل شد، رضای او را بیشتر دوست داریم و تسلیم امر او میشویم. (3)
تا شعله عشق تو برافروخته شد
جان و دل عشاق همه سوخته شد
آن را که دلش به وصلت افروخته شد
از هر دو سرای چشم او دوخته شد
(1). نور / 31.
(2). مستدرک الوسائل، ج 11، ص 215.
(3). اصول کافی، ج 4، ص 190.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز سیزدهم
شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان.pdf
456.9K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - شرح دعای روز سیزدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام سیزدهم: تسلیم در برابر امر الهی
«اللَّهُمَّ طَهِّرنِِی فِِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأقْذَارِ وَصَبِّرْنِِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْاَقدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَصُحْبَةِ الْأبرَارِ بِعَونِکَ یَا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکِینِ؛
پروردگارا! مرا در این روز از پلیدی و کثافات پاک دار و بر مقدّرات خود صبور کن و مرا در این روز به پرهیزگاری و همنشینی با خوبان موفق بدار، به یاریتای نور دیدة بیچارگان!»
والاترین ارزش برای انسان این است که آنچه را خدای او برایش خواسته و مقدر کرده، با تمام وجود بپذیرد که این مرتبه بلندترین مراتب اولیای الهی است.
امیر المؤمنینعلیهالسلام فرمود: «الاِیمَان لَهُ أرکَانٌ أربَعَة: التَوَکُّلُ عَلَی اللهِ وَالتَفْوِیضُ اِلَیهِ وَالتَسلِِیمُ لِأمْرِ اللهِ تَعَالَی والرِّضَا بِقَضَاءِ الله؛ (1)
برای ایمان چهار رکن است: توکل به خدا، واگذاری کارها به او، تسلیم بودن در مقابل امر خداوند و راضی بودن به قضای الهی.»
امام صادقعلیهالسلام میفرماید: «اِنَّ أعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ أرْضَاهُمْ بِقَضَاءِ اللهِ؛ (2) به راستی داناترین مردم نسبت به خدا، راضیترین آنهابه قضای الهی است.»
روزی جمعی از شیعیان به خانة امام باقرعلیهالسلام آمدند. آن روز یکی از فرزندان امام به شدت بیمار و بستری بود، و این مسئله سبب ناراحتی امام شده بود؛ بهگونهای که مهمانان امام، نگران حال امام شدند و با خود گفتند: اگر حادثهای برای فرزند امام رخ دهد، حتماً برای ایشان از شدت ناراحتی اتفاقی میافتد. چندی نگذشت که صدای شیون زنان از اتاق مجاور بلند شد و امام سراسیمه داخل اتاق رفت.
همگی دانستند که فرزند امام از دنیا رفته است. آنها بیشتر نگران حال امام شدند؛ اما وقتی امام از اتاق بیرون آمد، برخلاف انتظار، او را نگران نیافتند. علت را از او پرسیدند.
ایشان در پاسخ فرمود: ما نیز دوست داریم که عزیزانمان در سلامتی به سر برند؛ اما وقتی که امر خداوند نازل شد، رضای او را بیشتر دوست داریم و تسلیم امر او میشویم. (3)
تا شعله عشق تو برافروخته شد
جان و دل عشاق همه سوخته شد
آن را که دلش به وصلت افروخته شد
از هر دو سرای چشم او دوخته شد
(1). نور / 31.
(2). مستدرک الوسائل، ج 11، ص 215.
(3). اصول کافی، ج 4، ص 190.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز سیزدهم
13 بخش سيزدهم.pdf
406.2K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش سیزدهم تفسيردعاى سحر