🌷" ابراهیم هادی دیگر "🌷
#پست_سیاسی @Clad_girls @hekayate_deldadegi
اونوقت دور از جون همگی یه بیشعوری این فیلم رو میکنه یه بهانه و شروع میکنه تو پیج اینستاگرامش فحش های رکیک دادن به ساحت مقدس "خانوم فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) و آقا امام حسین و ۷۲ تن از یاران گرامیشان(علیهم السّلام)" ... "خداوندمتعال"لعنتش کنه هم خودشو هم اون کسایی رو که اونو تشویق به این کار کردن.
یعنی امسال محرم دشمنای داخلی و خارجی خودشون رو خفه کردن به هرطریقی شده این حرکت عظیم رو تعطیل کنن یا یه خللی توش ایجاد کنن اما کور خوندن. شتر در خواب بیند پنبه دانه.
#آمریکا_از_ما_عصبانی_باش_و_از_این_عصبانیت_بمیر
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍃🍂🍃
◾️شهدای مدافع حرمی که در روز تاسوعا به شهادت رسیدند:
🌷شهید عبدالله باقری
🌷شهید مصطفی صدرزاده
🌷شهید پویا ایزدی
🌷شهید امین کریمی
🌷شهید حجت اصغری
🌷شهید ابوذر امجدیان
🌷شهید سجاد طاهر نیا
🌷شهید حسین جمالی
🌷شهید روح الله طالبی اقدم
👈نشر باذکر صلوات برای "امام زمان(عج)"
@modafe_haram_shahid_hojaji
@hekayate_deldadegi
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یادی کنیم از شهید روز تاسوعا
مجاهد شهید مصطفی #صدرزاده
👈نشر باذکر صلوات برای "امام زمان(عج)"
🍃کانال شهید ابراهیم هادی🍃
✨ @hekayate_deldadegi ✨
🌷" ابراهیم هادی دیگر "🌷
🍃 شهید بزرگوار محسن حججی 🍃 #قسمت_هشتم #تحولات_منطقه @hekayate_deldadegi
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃 شهید محسن حججی 🍃
✅تحولات منطقه
🔸اخبار تحولات عمیق انسانی بوجود آمده از شهادت #مظلومانه محسن بیشتر از آن است که در این مجال گنجانده شود تا جایی که امام خامنه ای(مدظلّه العالی) درباره او فرمودند: #"شهید_حججی حجتی الهی" در برابر چشمان همگان شد همچنین شهید حججی ها را از رویش های #انقلاب دانستند.
🔸سردار #قاسم_سلیمانی در پیامی که بمناسبت شهادت محسن حججی منتشر کرد بیان نمود:به حلقوم بریده این #شهید قسم,انتقام شهید حججی را با ریشه کن کردن شجره خبیثه #وهابیت و تروریسم خواهیم گرفت.
@modafe_haram_shahid_hojaji
@hekayate_deldadegi
🍃 کانال شهید ابراهیم هادی 🍃
🌷" ابراهیم هادی دیگر "🌷
#شهیدانه #معرفی_شهید_ابراهیم |•🍃 این قسمت: مداحی 🍃•| @hekayate_deldadegi
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
# برشی از کتاب سلام بر ابراهیم
#راوی: اميرمنجر، جواد شيرازي
📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖
مداحي
"امام رضا (علیه السّلام)" می فرماید:
"هر كس براي مصائب ما گريه كند و ديگران را بگرياند هر چند يك نفر باشد اجر او با خدا خواهد بود و هر كه در مصيبت ما چشمانش اشكآلود شود و بگريد خداوند او را با ما محشور خواهد كرد". مستدركالوسائل ج1 ص386
ابراهیم در دوران دبيرستان به همراه دوستانش هيئت جوانان وحدت اسلامي رو راهاندازي کرد و منشاء خير، براي بسياري از دوستان شد. بارها نيز به دوستانش توصيه ميكرد كه براي حفظ روحيه ديني و مذهبي از تشكيل هيئت در محلهها غافل نشويد آن هم هيئتي كه سخنراني محور اصلي آن باشد.
يكي از دوستانش نقل ميكرد كه:" سالها پس از شهادت ابراهيم در يكي از مساجد مشغول فعاليت فرهنگي بودم. روزي در اين فكر بودم كه با چه وسيلهاي ارتباط بچهها را با مسجد و فعاليتهاي فرهنگی حفظ كنيم كه همان شب، ابراهيم را در خواب ديدم. تمامي بچههاي مسجد را جمع كرده بود و ميگفت: "از طريق تشكيل هيئت بچهها را حفظ كنين" و بعد در مورد نحوه كار توضيح ميداد. ما هم اين كار را انجام داديم. ابتدا فكر نميكرديم كه بتوانيم موفق شويم. ولي باگذشت سالها هنوز ازطريق هيئت هفتگي با بچهها ارتباط داريم. مرام و شيوه ابراهيم در برخورد با بچههاي محل نيز به اين صورت بود كه، پس از جذب به ورزش، آنها را به سوي هيئت و مسجد سوق ميداد و ميگفت:
"وقتي دست بچهها روتو دست "امام حسين(علیه السلام)" قرار بگيره مشكل حل ميشه و خود آقا نظر لطفش رو به اونها خواهد داشت".ابراهيم ازهمان دوران دبيرستان شروع به مداحي كرد، بدون هيچ تكلفي ميخواند، و بقيه را هم به خواندن و مداحي كردن ترغيب ميكرد. هر هفته در هيئت جوانان وحدت اسلامي به همراه عبدالله مسگر حضور داشت و مداحي ميكرد. اين مجموعه چيزي فراتر از يك هيئت بود و در رشد مسائل اعتقادي و حتي سياسي بچهها بسيار تأثيرگذار بود. دعوت از علمائی نظير علامه محمدتقي جعفري و حاج آقا نجفي و دعوت از شخصيتهاي سياسي، مذهبي جهت صحبت از فعاليتهاي اين هيئت بود. لذا مأموران ساواك روي اين هيئت دقت نظر خاصي داشتند و چند بار جلوي تشكيل جلسات آن را گرفتند.
ابراهيم، مداحي را از همين هيئت و همچنين هنگامي كه ورزش باستاني انجام ميداد آغاز كرد. در دوران انقلاب و بعد از آن هم به اوج خود رسيد. اما نكته مهمي كه رعايت ميكرد اين بود كه ميگفت: "براي دل خودم ميخونم و سعي ميكنم بيشتر خودم استفاده كنم و نيت "غيرخدايي" رو در مداحي وارد نكنم". يكبار روي موتور به زيبايي شروع به خواندن اشعاري براي "حضرت زهرا (سلام الله علیها)" نمود كه خيلي جالب و سوزناك بود. از ابراهيم خواستم كه شب توي هيئت همون اشعار رو به همان سبك بخونه ولي زير بار نرفت و گفت: "اينجا مداح دارن. منم كه اصلاً صداي خوبي ندارم، بيخيال شو..."
اما ميدونستم هر وقت چيزي بوي غيرخدا بده، يا باعث مطرح شدنش بشه ترك ميكند. در مداحي عادات جالبي داشت. به بلندگو، اكو و ... مقيد نبود. بارها ميشد كه بدون بلندگو ميخواند. در عروسيها و در عزاها هر جا ميديد وظيفهاش خواندن است ميخواند. اما اگر ميفهميد به غير از او مداح ديگري هست نميخواند و بيشتر به دنبال استفاده بود. توي سينهزني هم خيلي محكم سينه ميزد و ميگفت: "اهل بيت همه وجودشان را براي اسلام دادن، ما همين سينهزني را كه ميتونيم انجام بدیم ، بايد خوب باشه. "
در عزاداريها حال خوشي داشت. خيليها با وجود ابراهيم و عزاداري و گريههای او شور و حال خاصي پيدا ميكردن. ابراهيم هر جايي که بود اونجا رو كربلا ميكرد، گريهها و نالههاي ابراهيم شور عجيبي ايجاد ميكرد كه نمونه آن در اربعين سال 1361 در هيئت "عاشقان حسين (علیه السّلام)" بود. بچههاي هيئتي هرگز اون روز رو فراموش نميكنن.
ابراهيم ذكر "حضرت زينب (سلام الله علیها)" رو ميگفت و شور و حال عجيبي به مجلس داده بود. بعد هم از حال رفت و غش كرد. آن روز حالتي در بچهها پيدا شدكه ديگر نديديم و مطمئن هستيم به خاطر سوز دروني و نَفَس گرم ابراهيم، مجلس اينگونه متحول شده بود.
در مورد مداحي هم حرفاي جالبي ميزد، ميگفت:" مداح بايد آبروي اهل بيت رو توي خوندنش حفظ كنه و هر حرفي نزنه، اگه هم توي مجلسي شرايط مهيا نبود نبايد روضه بخونه"
هيچوقت خودش رو مداح حساب نميكرد ولي هر جا كه ميخواند شور و حال واقعي رو ايجاد ميكرد.
ذكر شهدا رو هم هيچ وقت فراموش نميكرد چند بيت شعر آماده كرده بود كه اسم شهدا عليالخصوص اصغر وصالي و علي قرباني رو ميآورد و در بيشتر مجالس ميخواند.
شب تاسوعا بود. در مسجد، عزاداري باشكوهي برگزار شد. ابراهيم در ابتدا خيلي خوب ســينه ميزد.اما بعد،ديگــر او را نديدم!در تاريكي مجلس،در گوشهاي ايستاده و
ادامه ☝️☝️☝️👇👇👇
ادامه ☝️☝️☝️👇👇👇
شب تاسوعا بود.در مسجد،عزاداري باشكوهي برگزار شد.ابراهيم در ابتدا خيلي خوب ســينه ميزد.امابعد،ديگــراو را نديدم!درتاريكي مجلس،درگوشهاي ايستاده و آرام سينه ميزد.سينه زني بچه ها خيلي طولاني شــد.ساعتدوازده شب بود كه مجلس به پايان رسيد.موقع شــام همه دور ابراهيم حلقه زدند.گفتم:عجب عزاداري باحالي بود،بچه ها خيلي خوب سينه زدند.ابراهيم نگاه معني داري به من و بچه ها كرد و گفت:عشقتانرا براي خودتان نگه داريد!وقتي چهره هاي متعجب ما را ديد ادامه داد:اينمردم آمده اند تا در مجلس "قمربني هاشم(علیه السّلام)"خودشان را براي يكسال بيمه كنند.وقتي عزاداري شــما طولاني ميشــود،اينهاخسته ميشــوند.شمابعد از مقداري عزاداري شام مردم را بدهيد.بعدهرچقدر ميخواهيد ســينه بزنيد و عشــقبازي كنيد، نگذاريدمردم در "مجلس اهلبيت(علیهم السّلام)"احساس خستگي كنند.
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🍃 کانال شهید ابراهیم هادی 🍃
@Ebrahimhadibot
@hekayate_deldadegi
4_5832626005272953820.mp3
8.96M
#شور
حاج سید مجید بنی فاطمه
[غیر عشق تو میخوام هر عشقی رو خاک کنم...]
@reyhanatolhossein_channel
@hekayate_deldadegi
امشبی را شه دین
در حرمش مهمان است
مکن ای صبح طلوع
مکن ای صبح طلوع ...
#امان_از_دل_زینب_سلام_الله_علیها
#و_خدا_رحم_کند_اینهمه_دلتنگی_را
"امام رضا(علیه السلام)" :
هر که روز عاشورا روز سوگواری و اندوه و گریه اش باشد،
"خداوند عزّ و جلّ" روز قیامت را روز شادی و سرور او قرار دهد.
میزان الحکمه جلد7 صفحه 410
@hekayate_deldadegi
🌷 بارزترین ویژگی حضرت زینب سلاماللهعلیها از نظر "رهبر انقلاب(مدظله العالی)"
◀️ "رهبر انقلاب(مدظله العالی)"؛ شاید مهمترین بُعدی که شخصیت #زن_مسلمان میتواند آن را در مقابل چشم همه قرار دهد، این بُعد است:
❇️ شخصیت زن اسلامی به برکت #ایمان و دل سپردن به رحمت و عظمت الهی، آنچنان سعه و عظمتی پیدا میکند که حوادث بزرگ در مقابل او، حقیر و ناچیز میشود.
🌙 در زندگی #"زینب_کبری(سلام الله علیها)"، این بُعد از همه بارزتر و برجستهتر است. حادثهای مثل روز عاشورا نمیتواند "زینب کبری(سلام الله علیها)" را خرد کند. ۸۴/۳/۲۵
@khamenei_reyhaneh
@hekayate_deldadegi
⚫️ تلخترین شبها ⚫️
🌺 رهبر انقلاب: در یازدهم ماه محرم یکی از عظیمترین فاجعههای تاریخ اسلام به وقوع پیوست.
▪️ کسانی از خاندان نبوت اسیر شدند که عزیزترین و شریف ترین انسانهای تاریخ اسلام بودند.
▪️ زنانی در جمع هیأت اسراء وجود داشتند که شأن شرف آنها در جامعه اسلامی آن روز نظیر نداشت ...
@khamenei_reyhaneh
@hekayate_deldadegi
4_5882233732240244769.mp3
8.37M
مداح :حاج علی نجفی
.🔶 شور 🔶
گر نگاهی به ما کند زهرا
.▫️حجم فایل : 10mb ▫️
@montazeran313_com
@hekayate_deldadegi
#پست_سیاسی
✅نمونه ای که نباید بگذاریم مانند کشتار 9 میلیون ایرانی در طول تاریخ پنهان کنن، #فتنه_88 است و از آن وقایع تاریخ ایران هست که باید با فریاد و سر و صدا هر سال بازگو بشه تا مردم هیچ گاه فراموش نکنن و در ذهنها #سران_فتنه که در راس آنها #باغی_انقلاب، #مهدی_کروبی و #موسوی و #آن_غریق_فراموش_شده، با حمایت انگلیس و آمریکا در آن دست داشتند، تبرئه نشن.
🔴فتنه گرانی که در "روز عاشورا" به "امام حسین (علیه السّلام)" اهانت کردن و به عزاداران آن حضرت حمله ور شدن و سران فتنه از جمله موسوی با حمایت از آنها، آن افراد را افرادی "خداجو" می داند.
✅ فتنه سال 88 برگی از تاریخ ایران است که نباید فراموش شود و همه ما موظفیم این فتنه را بازگو کنیم و وظیفه رسانه ها بسیار سنگین تر است.
#راوی_وقایع_تاریخمان_باشیم
#حسینی_شویم
#نشر_حداکثری
@hekayate_deldadegi
4_6001056111313027576.mp3
3.13M
🔊قطعه صوتی شبهای جمعه
با صدای کربلایی امیر عباسی
@ pedarefetneh
@hekayate_deldadegi
هر انتخاب، یک عاشورا
در هزاران عاشورای فردی به کدام طرف پیوسته ایم؟ سپاه "حسین(علیه السّلام)" یا لشکر یزید؟!
قرن هاست که می گوییم: "ای کاش روز عاشورا در کنارت بودیم، حسین جان!" و آن گاه با نوحه ای جانسوز، گریه سر می دهیم و به پهنای صورت، اشک می ریزیم و حسرت مان را تکرار می کنیم: "ای کاش روز عاشورا در کنارت بودیم، حسین جان!"
عاشورا اما مکرر در مکرر، هر لحظه بازآفرینی می شود بی آن که حواس مان باشد. گو این که تصور می کنیم عاشورا در 61 هجری تمام شد و آنان که وسعت دید بیشتری دارند، هر جا جنگ مسلحانه ای بین حق و باطل باشد را عاشورا می دانند و چنین می پندارند که تکرار عاشورا، فقط در هنگامه چنین نبردی است.
واقعیت اما، چیز دیگری است. ما چه در صلح و چه در جنگ، هر روز و هر روز، در بطن عاشوراییم، ما هر لحظه در حال انتخاب هستیم که در سپاه "امام حسین(علیه السّلام)" باشیم یا در لشکر یزید و شمر و عبیدالله و ابن سعد و حرمله.
"امام حسین(علیه السّلام)"، قبل از آغاز عاشورا، آنگاه که به او پیشنهاد بیعت با یزید داده شد، انتخابش را کرد و سخنی گفت که برای همیشه تاریخ ماندگار شد: مرگ با عزت را بر زندگی با ذلت ترجیح می کند.
اینک به استناد همین انتخاب و همین یک جمله، همه ما هر روز، بارها عاشوراهای کوچکی را در حد و اندازه زندگی هایمان تجربه می کنیم.
بسیاری مان در این عاشوراها، یکراست سراغ لشکر یزید می رویم و به آنها می پیوندیم و بسیاری دیگر نیز حسینی می شویم و گروهی نیز یک پایمان در بارگاه عبیدالله است و پای دیگرمان در خیمه گاه "اباعبدالله(علیه السّلام)"
عاشوراهای ما، انتخاب هایی است که لحظه های عمرمان را فرا گرفته است. راننده تاکسیی که می تواند از ناآشنایی مسافرش به مسیر سوء استفاده کند ، کارمندی که در معرض گرفتن رشوه قرار دارد، بانکداری که می تواند با دستکاری در حساب ها، اختلاس کند، قاضیی که قدرت دارد حقی را جابجا کند، روزنامه نگاری که برای جلب بیشتر مخاطب بین تیتر درست و غلط انتخاب می کند، مدیری که در استخدام بین متخصص کارآمد و آشنای ناکارآمد مردد است یا برای ارتقاء مقامش می تواند علیه رقیبش توطئه کند، تولید کننده ای که می تواند مشخصات نادرست برای معرفی محصولش بنویسد، سیاستمداری که برای رأی آوردن، بین حفظ حرمت یا آبروریزی مخیر است و بین راست و دروغ انتخاب می کند و همه و همه در معرض انتخاب های روزانه هستند.
در این میان، کسی که نمی تواند از چند رأی، از مبلغی پول، از یک پست اداری یا از تعدادی مخاطب بگذرد، چگونه می تواند ادعا کند که اگر در روز عاشورا بود، از جانش می گذشت؟!
بزرگ ترین کار "امام حسین(علیه السّلام)" در عاشورا، انتخاب درست بود، انتخاب بین عزت و ذلت ؛ و ما هر لحظه در معرض انتخاب هستیم. انتخاب بین عزت و ذلت، حلال و حرام، مردانگی و نامردی، مردم داری و مردم آزاری، حسن خلق یا بداخلاقی، راستگویی یا دروغ، احقاق حق یا حق خوری و ... .
هر انتخابی در هر لحظه ای از زندگی، یک عاشورای کوچک است؛ این است که گفته اند و چه زیبا هم گفته اند که "کل یوم عاشور و کل ارض کربلا".
راستی، شما در آخرین عاشورای زندگی تان، کدام سمت رفتید؟
📚....
🆔 @hekayate_deldadegi
السَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتی یا زَیْنَبُ،
یا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،یا بِنْتَ فَاطِمَةَ الزَّهرَاءِ
صبحم به نام "شما بانو"
سلام یا "سیده زینب(سلام الله علیها)"
@hekayate_deldadegi