Clip-Panahian-TafavoteDoaMoadabaneVaGheyrMoadabane.mp3
1.03M
🎵تفاوت دعای مؤدبانه و غیرمؤدبانه و اثر آن در استجابت دعا
➕یک راه ساده برای رعایت ادب در دعا
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
@hekmatemotahar1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| شرح حدیثی اخلاقی از حضرت امام سجاد علیهالسلام توسط حضرت آیتالله خامنهای
🏴 سالروز شهادت حضرت سجاد علیهالسلام
📥 سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=30032
◾️شهادت زینت عبادت کنندگان، امام سجاد علیه السلام تسلیت باد.
◾️استاد مطهری: امام سجاد(ع) مظهر کاملی است از اخلاق عرفانی و سلوک اسلامی.
📚 بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
4_5949484033808269576.mp3
5.61M
تو دلش پر از بی قراریه ...
تو چشاش یه دریای جاریه ...
رو لبش پر از آه و زمزمه ...
رو تنش پر از یادگاریه ...
#حاج_محمود_کریمی
#نوای_شهادت
@mahdimontazeremast
◼️ حماسهای که امام زین العابدین علیه السلام در مجلس یزید آفرید!
🔹در روز جمعهاى در شام نماز جمعه است. ناچار خود یزید باید شرکت کند. اول آن خطیبى که به اصطلاح دستورى بود، رفت و هرچه قبلا به او گفته بودند گفت؛ تجلیل فراوان از یزید و معاویه کرد، هر صفت خوبى در دنیا بود براى اینها ذکر کرد و بعد شروع کرد به سبّ کردن و دشنام دادن على(ع) و امام حسین(ع) به عنوان اینکه اینها -العیاذباللَّه- از دین خدا خارج شدند، چنین کردند، چنان کردند.
🔹زین العابدین(ع) از پاى منبر نهیب زد: «ایهَا الْخَطیبُ! اشْتَرَیتَ مَرْضاةَ الَمخْلوقِ بِسَخَطِ الْخالِق» تو براى رضاى یک مخلوق، سخط پروردگار را براى خودت خریدى.
بعد خطاب کرد به یزید که آیا اجازه مىدهى من بروم بالاى این چوبها دو کلمه حرف بزنم؟ یزید اجازه نداد.
🔹آنهایى که اطراف بودند، از باب اینکه على بن حسین(ع)، حجازى است، اهل حجاز است و سخن مردم حجاز شیرین و لطیف است، براى اینکه به اصطلاح سخنرانىاش را ببینند، گفتند: اجازه بدهید، مانعى ندارد. ولى یزید امتناع کرد. پسرش آمد و به او گفت: پدرجان! اجازه بدهید، ما مىخواهیم ببینیم این جوان حجازى چگونه سخنرانى مىکند. گفت: من از اینها مىترسم. اینقدر فشار آوردند تا مجبور شد؛ یعنى دید دیگر بیش از این، اظهار عجز و ترس است؛ اجازه داد.
🔹ببینید این زین العابدین(ع) که در آن وقت از یک طرف بیمار بود (منتها بعدها دیگر بیمارى نداشت، با ائمّه دیگر فرق نمىکرد) و از طرف دیگر اسیر، و به قول معروفِ اهل منبر چهل منزل با آن غُل و زنجیر تا شام آمده بود، وقتى بالاى منبر رفت چه کرد! چه ولولهاى ایجاد کرد! یزید دست و پایش را گم کرد. گفت الآن مردم مىریزند و مرا مىکشند.
🔹دست به حیلهاى زد. ظهر بود، یکدفعه به مؤذّن گفت: اذان! وقت نماز دیر مىشود. صداى مؤذّن بلند شد. زین العابدین(ع) خاموش شد. مؤذّن گفت: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ»، امام حکایت کرد: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ». مؤذّن گفت: «اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ، اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ»، باز امام حکایت کرد، تا رسید به شهادت به رسالت پیغمبر اکرم(ص). تا به اینجا رسید، زین العابدین(ع) فریاد زد: مؤذّن! سکوت کن. رو کرد به یزید و فرمود: یزید! این که اینجا اسمش برده مىشود و گواهى به رسالت او مىدهید کیست؟ ایهاالناس! ما را که به اسارت آوردهاید کیستیم؟ پدر مرا که شهید کردید که بود؟ و این کیست که شما به رسالت او شهادت مىدهید؟ تا آن وقت اصلا مردم درست آگاه نبودند که چه کردهاند.
🔹آنوقت شما مىشنوید که یزید بعدها اهل بیت پیغمبر(ص) را از آن خرابه بیرون آورد و بعد دستور داد که آنها را با احترام ببرند. نعمان بن بشیر را که آدم نرمتر و ملایمترى بود، ملازم قرار داد و گفت: حداکثر مهربانى را با اینها از شام تا مدینه بکن.
🔹این براى چه بود؟ آیا یزید نجیب شده بود؟ روحیه یزید فرق کرد؟ ابداً. دنیا و محیط یزید عوض شد. شما مىشنوید که یزید، بعد دیگر پسر زیاد را لعنت مىکرد و مىگفت: تمام، گناه او بود. اصلا منکر شد و گفت من چنین دستورى ندادم، ابن زیاد از پیش خود چنین کارى کرد. چرا؟ چون زین العابدین(ع) و زینب(س) اوضاع و احوال را برگرداندند.
📝 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج1، ص294-293 (با تلخیص)
@motahari_ir
@hekmatemotahar1
shahadat imam sajad-zemzemeh.mp3
6.82M
👈 #زمزمه: انا علی ابن ذبیح کربلا
🔹حاج #میثم_مطیعی
⚫️ ویژه شهادت امام سجاد علیه السلام
🔸🔸🔸
🆔 @misaq_ba_shohada
🆔 @hekmatemotahar1
هدایت شده از خانواده بینش مطهر
بسم الله الرحمن الرحیم
نظر استاد گلشنی #چهره_ماندگار_فیزیک درباره #شهید_مطهری:
مرحوم استاد مطهری با اینکه فیزیکدان حرفه ای نبود ولی فهمیده بود حتی در فیزیک چه مسائلی، جدی است می دانست مسائل مهمی که در فقه یا حتی زیست شناسی مطرح است، چیست.
پیشنهادهایی هم که ایشان داد خیلی انقلابی بود. مثلا شورای فقهی بنشیند و مسائل را بررسی کند.
مجموعه یادداشت های شهید مطهری هنوز هم نکاتی نو دارد و به روز است. یعنی ایشان جلوتر از زمان بود و مسائلی را مطرح کرد که ٤٠ سال بعد در غرب مطرح شد. در مقابل شبه های امروزی خلاء مرحوم مطهری حس میشود.
از هنرهای ایشان این بود که با #دانشگاهیان جلسه گذاشتند و #منظومه_سبزواری را مبسوط شرح دادند. در #انجمن_اسلامی_پزشکان، #موضوع_معاد را مطرح می کردند.
می گفتند اشکال ندارد استاد کمونیست در دانشگاه بیاید اما این نباشد که تک نفره حرفش را بزند و طرف مقابل شنیده نشود.
مرحوم مطهری، همان روحیه سیدمرتضی را داشت که با همه گروه های مخالف مناظره می کرد. باید بین علمای حوزوی و علمای دانشگاهی این روحیه حاکم باشد و بیایند علوم و نظریه های غرب را بررسی کنند .
این راهی است که مرحوم مطهری طی کرده اند به نظر من حوزه در این قضیه کوتاهی کرده است و باید همان مدلی رفتار کند که مرحوم استاد مطهری عمل کردند تا ببیند مشکل فکری جوانان ما چیست.
#خانواده_بینش_مطهر
https://eitaa.com/bineshe_motahar