🔴میگویند با ریشهکن نمودن حماس میتوانیم تضمین کنیم که شاهد هفت اکتوبر (طوفان الاقصی) دیگری نخواهیم بود!
اما فراموش کرده اند که این پیکار، نبرد اشخاص نه، بلکه نبرد عقاید است و این رویارویی تا قیام قیامت میان حق و باطل ادامه خواهد داشت، انشاءالله.
@heyatrahrovanamrbemarof
گروه جهادی و هیئت رهروان امر به معروف و نهی از منکر
🚨 منبع رسمی اسرائیل:
نتایج رسمی آزمایش DNA جسد صادر شده است که ثابت می کند واقعاً جسد سینوار است و بدل و شخصیت مشابهی در کار نیست.
@heyatrahrovanamrbemarof
گروه جهادی و هیئت رهروان امر به معروف و نهی از منکر
💢آخرین عکس از فرمانده یحیی سنوار قبل از شهادت. @heyatrahrovanamrbemarof
🚨هاآرتص در مورد تحقیقات مقدماتی ارتش:
سنوار حتی پس از اصابت گلوله تانک نیز به سمت سربازان نارنجک پرتاب میکرد!
این چه عزتی است که حتی دشمنانت از مردانگی و شهامتت سخن بزنند!
🔻@heyatrahrovanamrbemarof
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥♨️ چه زمان از مرگ بترسم؟
🔻 چه روزی از مرگ بترسم؟ روزی که مقدّر شده و یا روزی که مقدّر نشده؟
روزی که مقدّر نشده، هیچ ترسی ندارد و روزی که مقدّر شده، ترس فایدهای ندارد. پس ترسی ندارم.
🔻@heyatrahrovanamrbemarof
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️❤️ مراقب مرگ طبیعی باشید
شما فقط زیر باران گلوله خواهید مرد
🔻@heyatrahrovanamrbemarof
خوشحالی سلبریتیهای معروف عرب از شهادت سنوار
@heyatrahrovanamrbemarof
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحضاتی قبل از شهادت و محاصره شهید یحیی السنوار
@heyatrahrovanamrbemarof
روایت رسانه های اسرائیلی از نحوه شهادت یحیی سنوار
1. دیروز ساعت 10 صبح یکی از نیروهای گردان 450 فردی مشکوک را که در حال خروج و ورود به یکی از ساختمان های تل السلطان در رفح است، شناسایی کرد. این نیرو ساختمان را به ژنرال نشان داد و نیروها به تدریج بر اساس وجود مسلحین شروع به حرکت به سمت هدف کرد.
2. تقریباً در ساعت 15:00 که نیرو تانک ها و نیروهای پیاده را فعال کرد، 3 نفر که از یک پهپاد در حال حرکت استفاده می کردند و از خانه ای به خانه دیگر می رفتند شناسایی شدند. با فهمیدن مسلح بودن اینها به سمت -نها تیراندازی کردند که زخمی شدند و شروع به متفرق شدن کردند.
3. گروه سنوار تقسیم شد. او وارد یک ساختمان شد و بخش دیگری از گروه وارد ساختمان دیگری شد. السنوار به طبقه دوم رفت و نیروهای تانک گلوله ای به سمت آن ساختمان شلیک کردند.
4. فرمانده یک دسته از گردان 450 مشغول عملیات چک کردن ساختمانی که السنوار در آن قرار داشت، شد که دو نارنجک به سمت او و نیروهایش پرتاب شد و پس از آن ارتباط آنها قطع شد و برای ادامه عملیات با پهپادها بازگشتند.
5. نیروها یک پهپاد دیگر آوردند و دیدند که یک نفر (که بعداً مشخص شد السنوار است) از ناحیه دست مجروح شده و نقاب زده بود. سنوار در اتاق نشسته بود و سعی کرد یک چوب را به سمت پهپاد ارتش اسرائیل پرتاب کند. بعد از این اتفاق یک گلوله دیگر تانک به سمت او شلیک کردند.
6. دفعه بعد که نیرو برای بررسی وارد شد همین امروز صبح بود و فقط وقتی وارد شدند و اجساد را دیدند - متوجه شدند که بین یکی از اجساد و یحیی السنوار شباهت وجود دارد.
@heyatrahrovanamrbemarof
⭕️ یحیی السنوار تا آخرین دقایق جنگید
طبق ادعای رسانه های عبری؛ نیروی اسرائیلی چند مبارز حماس را در حین انجام وظایف خود در رفح، جنوب نوار غزه مشاهده کرد. سپس به تانک های آنها دستور داده شد که به روی این مبارزین آتش گشودند.
همه رزمندگان جان باختند به جز یک نفر که یحیی السنوار بود. بنابراین، ارتش اسرائیل یک موشک انفجاری شانه پرتاب به ساختمان شلیک کرد که بازهم السنوار کشته نشد.
پس از این، ارتش اسرائیل یک هواپیمای بدون سرنشین FPV را به سمت سینوار پرتاب کرد که او ایستاد، چند سنگ و چوب جمع کرد و سعی کرد به پهپاد ضربه بزند.
سپس، سرانجام پس از بیش از ١۵ دقیقه، این یک تک تیرانداز ارتش اسرائیل بود که در حالی که یحیی سنوار از پوشش خارج شده بود، به سرش شلیک کرد و با پهپاد درگیر شد. این موضوع زخم گلوله ای که در تصاویر دیده می شود را توضیح می دهد. او تا لحظه آخر جنگید.
🆔 @heyatrahrovanamrbemarof
#بسیار_مهم
حتی اگر یک آتش بس پایدار بین حماس و رژیم به اصطلاح اسرائیل حاصل شود ، ما وارد جنگ با اسرائیل خواهیم شد.
ژنرال یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
نیروهای مسلح یمن عملیات خود را در حمایت از برادرانمان در نوار غزه، بدون توجه به نتیجه، متوقف نخواهند کرد و ما به یاری خداوند متعال خود را برای جنگی طولانی با اسرائیل آماده می کنیم. ما با دشمن صهیونیستی جنگ خواهیم کرد حتی اگر تجاوز به نوار غزه را متوقف کنند و محاصره نوار غزه را بردارند .
اگر تا دیروز جنگ یمن با اسرائیل فقط برای حمایت از مقاومت فلسطین بود، اکنون جنگی صرفا برای نابودی کشور صهیونیستی خواهد بود.
@heyatrahrovanamrbemarof