🔴🔻پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور
🔻از روز یکشنبه که آقای همتی استیضاح شده است برخی از طرفداران سنتی رئیس جمهور محترم، پایان وفاق را اعلام کرده اند. بهانه چیست؟ چرا یکی به رای نماینده ها استیضاح و دیگری به حکم قانون ناگزیر از استعفا شده است.
🔻اما سخن خیرخواهانه با آقای رئیس جمهور اینست که همین خط صادقانه ای که پیش گرفتید را ادامه دهید و از زیاده خواهی بدخواهان تاثیر نگیرید.
خالصانه باید گفت که درست تشخیص دادید. مهمتر از وفاق نداریم. وفاق هدف نیست ولی مهمترین وسیله است. ما با وفاق به همه جا خواهیم رسید. وفاق، فناوری بکارگیری قدرت جمع برای رسیدن به اهداف بلند است. تشخیص درستی دادید. در کشور ما بهترین تصمیم ها نیز بدون وفاق نتیجه نخواهد داد. وفاق راه و رسم تعامل اخلاقی برای برداشتن بارهای بزرگ است.
🔻اما وفاق چه نیست؟ وفاق حتما یکی شدن نیست. حتما نعل به نعل دولت راه رفتن نیست. حتما نقد نکردن و سکوت نیست. حتما تعطیلی مطالبه نیست. حتما عبور از قانون نیست. وفاق یعنی قانون سرجای خود، تکثر سرجای خود، اختلاف سلیقه به جای خود، نقد وگلایه به جای خود، اما برای رسیدن به اهداف ملی و مشترک باید از موضع شخصی و جریانی مان کوتاه بیائیم. طبیعی است زمانی رعایت این اصل اخلاقی ضروری است که بتواند ما را به هدف مشترک برساند. در غیراینصورت توقف در ظاهر وفاق، مخدر است.
🔻وفاق ریاکارانه تنها خلسه ای از حکمرانی یک دست می سازد و باری از دوش مردم برنمی دارد. نقد و گلایه و اصلاح و تغییر هست اما به روش دلسوزی نه جگرسوزی؛ به قصد دستگیری و نه مچ گیری. اگر جائی هم از ظاهر وفاق عبور می شود، غرض و نیت اصلی باطن وفاق و ایصال نهایی به مقصود عالی دولت است. غرض وفاق، همدلی و نصرت است ولو در جائی با تلخی محقق شود.
🔻بااین توضیح آقای پزشکیان مسیر درستی را پیش رفته اند. عرض خیرخواهانه اینست که اجازه ندهند روایت های انحرافی از وفاق غالب شود. روایت کسانی که با نعل وارونه از این اصل اخلاقی، منیت و خودخواهی را نتیجه می گیرند و غرض نهائی شان اینست که تنها ما حقیم و دیکتاتورمآبانه می خواهند وفاق را ابزار سرکوب قانون و تکثر و نقد و مطالبه کنند.
🔻آقای پزشکیان پروژه وفاق با کسانی پیش می رود که از بن وجود به اهداف عالیه انقلاب اعتقاد دارند، نه دیکتاتوری ظاهرگرایانی که پشت نقاب وفاق صف بسته اند. وفاق حقیقی را آنهایی پیش می برند که ولو در ظاهر هم رنگ شما نیستند و در مواردی دلسوزانه نقد می کنند، اما با تمام وجود پای تلاش دولت برای خدمت به مردم ایستاده اند و موفقیت شما را توفیق انقلاب و اسلام می دانند.
✍مهدیان
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔴🔻الهام علی اف به ترکیه میرود
🔹الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان فردا چهارشنبه به ترکیه می رود.
🔹هدف از این سفر که به دعوت رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه انجام می گیرد، شرکت در مراسم افتتاح خط لوله انتقال گاز از ایغدیر ترکیه به نخجوان است.
🔹پیش از این، گاز نخجوان از سوی ایران تامین می شد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
محمود عباس: اولویت ما تصدی کامل مسئولیتهای غزه توسط تشکیلات خودگردان است
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین:
🔹️طرحهای لازم برای ارائه خدمات اساسی جهت بازگشت مردم ما به مکانهای سکونتشان در غزه تدوین شده است.
🔹️اولویت تثبیت آتش بس، ارائه کمکها و عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه است.
🔹️اولویت ما این است که تشکیلات خودگردان مسئولیت کامل نوار غزه را بر عهده بگیرد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻اسرائیل کرانهباختری را به زندانی بزرگ تبدیل کرده است
🔹وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین: رژیم اشغالگر کرانه باختری را به زندانی بزرگ تبدیل کرده است که در آن صدها زندان فرعیِ بسته به دلیل ایجاد بیش از ۹۰۰ ایست امنیتی وجود دارد.
🔹جدا کردن بخشهای کرانه باختری با ایستهای بازرسی شنیعترین اشکال آپارتاید است.
🔹ایستهای بازرسی اشغالگر نه تنها به نفع هیچ یک از اهداف امنیتی نیست، بلکه با هدف مجازات شهروندان فلسطینی است تا مجبور شوند به دنبال زندگی بهتری در خارج از وطنشان بگردند.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با جولانی دیدار کرد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔴🔻دیدار جولانی با گوترش
🔹احمد الشرع (جولانی) در حاشیه نشست اتحادیه عرب در قاهره که با محوریت موضوع فلسطین تشکیل شده، با دبیر کل سازمان ملل متحد دیدار کرد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔴پاشینیان:
ایروان آماده افتتاح سه ایست بازرسی در مرز با آذربایجان است
«ارمنستان آماده است تا از عبور امن محموله های آذربایجان از خاک خود به نخجوان و ترکیه اطمینان حاصل کند."
تمامی جاده های ارمنستان به روی آذربایجان باز است.
در حال حاضر از نظر آمادگی زیرساخت های فیزیکی به عنوان مثال، زیرساخت های لازم برای کامیون ها در حال حاضر فراهم است. ما ایمنی حمل و نقل محموله را تضمین خواهیم کرد
ما پیشنهاد کرده ایم که گمرکات و سایر وظایف کنترلی برای مسافرانی که از مرز عبور می کنند به یک سازمان تخصصی بین المللی بر اساس رفتار متقابل واگذار شود.»
«در مرحله فعلی پیشنهاد میکنیم راهاندازی حملونقل ریلی در مسیر زنگلان-مغری-اردوباد و بالعکس آغاز شود.
ارمنستان هرگز با هیچ محدودیتی در حاکمیت، صلاحیت یا تمامیت ارضی خود موافقت نکرده است
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پرواز یک پهپاد اسرائیلی در ارتفاع بسیار پایین بر فراز منطقه الحوش، منطقه تایر، جنوب لبنان
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔴 کاردار ایران به وزارت خارجه ترکیه دعوت شد
سخنگوی وزارت خارجه ترکیه امروز از دعوت کاردار سفارت ایران برای تبادل نظر و گفتگو در مورد مسائل دوجانبه خبر داد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻ادامه تحقیر زلنسکی در آمریکا
پس از نمایش بیسابقه تحقیر رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید بعنوان متحدی که بخاطر منافع آمریکا سه سال خاک خود را صحنه جنگ با روسیه کرده است بعد از ترامپ دیگر مقامات آمریکایی نیز حملات تحقیرآمیزی به زلنسکی داشتند.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔴🔻لشکرکشی تروریستهای سوریه به لاذقیه
با ادامه ناامنی در سوریه، منابع خبری این کشور از ارسال تجهیزات و اعزام نیروهای کمکی از سوی شورشیان به شهر لاذقیه در غرب سوریه خبر دادند.
بر اساس گزارشها، افراد مسلح شامگاه دوشنبه به یک گشت امنیتی شورشیان با استفاده از نارنجک حمله کردند. منابع خبری به العربیه گفتند که این حمله در نزدیکی میدان الأزهر در شهر لاذقیه رخ داد و پس از آن صدای تیراندازی به گوش رسید.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻پهپاد پرسهزن انتحاری رعد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110