🔴تمسخر بایدن توسط کاربران امریکایی!
🔹سخنی از بزرگان: به دشمنتان وقت کافی بدهید تا پایگاه های خود را تخلیه کند :)))
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔻ربات موشک انداز «نذیر» نیروی زمینی ارتش
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🔹 ورود نفربر ارتش برای کمک به صدها نفر که در منطقه گردشگری شیرباد مشهد گرفتار برف شده اند.
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازداشت تعدادی از معترضین به جنگ علیه غزه در نیویورک
پلیس نیویورک شماری از حامیان فلسطین را که در محکومیت جنگ علیه غزه دست به تظاهرات زده بودند، بازداشت کرد.
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🚩 حزب الله..
#فوری 🔴 مقاومت عراق پایگاه اشغالگران آمریکایی در الحریر، واقع در اقلیم کردستان را هدف حمله پهپادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عراق فیلم حمله پهپادی ساعاتی قبل به مخفی گاه آمریکایی ها در "حریر" در نزدیکی فرودگاه اربیل را منتشر کرد
این حمله پس از آن که آمریکایی ها مدعی شدند 85 حمله علیه مواضعی در عراق و سوریه داشته اند انجام شد.
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🚩 حزب الله..
🔴 شبکه انبیسی به نقل از مقام امنیتی عراق: آمریکا منزل سه عضو کتائب حزب الله را در الانبار هدف قرار
♦️آثار ویرانی بمباران جنگنده های آمریکایی بر علیه مناطقی در استان الانبار
#عراق
#آمریکا
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
مسجد الخالدی در غزه قبل و بعد از بمباران و تخریب توسط اشغالگران اسرائیلی
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
🚩 حزب الله..
🎥فرمانده نیروی زمینی ارتش: بُرد موشک ارتقاء یافتۀ هواپایۀ شفق از ۲ کیلومتر به ۲۰ کیلومتر رسیده است.
🔴#تکمیلی
🇮🇷🇮🇷 ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز شنبه در نمایشگاهی از دستاوردهای نیروی هوایی خود از نمونه ارتقا یافته موشک هوا به زمین «شفق» رونمایی کرد.
ایران چند ماه پیش از موشک «شفق» رونمایی کرده بود که موشکی کوچک به وزن 48 کیلوگرم و طول 190 سانتی متر و با برد 20 کیلومتر است.
این موشک توانایی انجام عملیات تهاجمی را در هر شرایط آب و هوایی دارد و می توان آن را از جنگنده ها، قایق های تندرو و ناوهای جنگی پرتاب کرد.
این امر پس از آن صورت میگیرد که ماه گذشته یک سری حملات موشکی ایران به سازمانهای تروریستی در عراق و سوریه، بخش جدیدی از زرادخانه دوربرد ایران را برای اولین بار نشان داد که با استفاده از سلاح بالستیک «خیبر شکن» (خیبر کاسر) ارائه شد. به احتمال زیاد قادر به حمله مستقیم به اسرائیل است.
موشک دوربرد و دقیق «خیبر شیخان» یکی از نسل سوم موشکهای دوربرد سپاه پاسداران به شمار میرود که دارای ویژگیهای منحصربهفردی است، زیرا با سوخت جامد کار میکند و در مرحله فرود نیز دارای ویژگیهای منحصربهفردی است. توانایی مانور برای عبور از سپر موشکی طراحی بهبود یافته آن باعث کاهش وزن آن به میزان یک سوم شده است و در مقایسه با نمونه های مشابه زمان آماده سازی و رهاسازی آن کاهش یافته است.
برد این موشک 1450 کیلومتر است و مجهز به سیستم هدایت داخلی با کلاهک قابل مانور است. این سامانه ایرانی از مفهوم تا تولید به طور کامل توسط کارشناسان نیروی هوافضای سپاه پاسداران طراحی و ساخته شده است.
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110