eitaa logo
هیئت
20 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.2هزار ویدیو
59 فایل
#هیئت حسینیه انقلاب اسلامی دختران بی شک، فردای اسلام، اولاد جهاد امروز ماست و ما کسی نیستیم جز کنیزان اهل بیت خدا...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) پس خداوند به وسیله‌ی پدرم محمد (صلی الله علیه و آله) تاریكی‌های آنان را روشن ساخت و پرده‌های تیره را از دل‌هایشان کنار زد و ابرهای تیره حیرت و شبهه را از برابر دیدگانشان زدود. او در میان مردم برای هدایت به پا خاست و آنان را از گمراهی نجات داد و از کوردلی بصیرت بخشید و به سوی دین استوار رهنمون شد و به راه راست دعوت نمود. منبع: حسینیه آل یاسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) هر بار که آتشى را براى جنگ بر افروختند هر زمان که خداوند آن را خاموش گردانید شاخ شیطان پدیدار می‌شد یا مشرکین دهان می‌گشودند، برادرش (علی (علیه السلام)) را در کام آنان می‌افكند، و او باز نمی‌آمد مگر که آنان را سرکوب می‌کرد و شراره‌ی آتش ایشان را به شمشیر خویش خاموش می‌ساخت منبع: حسینیه آل یاسین (مشهد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و پیروی ما اهل بیت را برای برقراری نظام امت، و امامت ما را سبب در امان ماندن از تفرقه، و جهاد را موجب عزّت اسلام، و صبر را مایه‌ی استحقاق پاداش، و امر به معروف را به خاطر مصلحت عمومی، و نیكی به پدر و مادر را سبب نجات بندگان از خشم الهی منبع حسینیه آل یاسین (مشهد)
🔰 رهبر انقلاب: امیدوارم میراث ارزشمند شهید فخری‌زاده و آیت‌الله مصباح ادامه یابد 🔺ما دو چهره بزرگ علمی را در این اواخر از دست دادیم یکی شهید فخری زاده بود، یکی جناب آقای آیت‌الله مصباح. هر دوی اینها چهره‌های علمی برجسته‌ای بودند. هر کدام در منطقه خودشان و کار خودشان و هر دو هم میراثهای ارزشمندی در دستگاهی که تحت نظرشان بود باقیمانده که بایستی با قوت انشاءالله و به بهترین وجهی ادامه پیدا کند. 📌http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
فرازی از وصیت‌نامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مسئولین همانند پدران جامعه می‌بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه کنند، نه با بی‌مبالاتی و به خاطر احساسات و جلب برخی از آراء احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت کنند که طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده را از هم بپاشاند. حکوم (حکم‌ها) تنها عامل اصلی در استحکام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند. 🏴 هیئت مجازی
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز حماسه آفرینی سرداران منبع شبکه سوم مستند روایت حبیب
مداحی آنلاین - یه وقتا از آه میسوزه سینه ام - محمود کریمی.mp3
5.74M
یه وقتا از آه میسوزه سینه ام🥀 🎙حاج محمود کریمی 🏴هیئت مجازی
استاد پناهیان.mp3
2.36M
برای کمک کردن به ظهور چه کاری باید انجام بدیم؟ از اینجا معلوم میشه که ما برای ظهور آماده هستیم یا نه!
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای مادر پناه می برم به چادر مادرم🥀 با صدای: حاج حسین خلجی شاعر: محمد اسداللهی تدوین: امیرحسین قاسم زاده به سفارش معاونت تبلیغات اسلامی آستان رضوی🕊✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه ✨ پس «از خداوند پروا کنید، آن چنان که شایستة پروا کردن از اوست، و تا پای مرگ مسلمان بمانید. (آل عمران/102)» و خدای را در آن چه امر فرموده و نهی نموده اطاعت کنید که «از بندگان خداوند، تنها دانشمندان از او می هراسند.» 🏴 حسینیه آل یاسین (مشهد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه ✨ ای مردم! بدانید که من فاطمه ام و پدرم محمد (صلی الله علیه و آله) است. تکرار می کنم و نخست گفته ام، در گفتارم نادرست نمی گویم و در کردارم برخلاف حق نمی پویم، «به راستی که پیامبری از میان خودتان به سوی شما آمده است که رنج شما بر او گران می آید و سخت هواخواه شماست و به مومنان رئوف و مهربان است.» 🏴 حسینیه آل یاسین (مشهد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از خطبه فدکیه ✨ پس آن هنگام که خداوند سرای پیامبران را برای پیامبرش برگزید و جایگاه برگزیدگان خود را برای او اختیار کرد؛ خارهای نفاق و کینه در میان شما پدیدار گشت و لباس دین کهنه گردید، و گمراهان خاموش به زبان آمدند و فرومایگان گمنام سر برآوردند و باطل گرایان نعره کشیدند و در میان شما دُم جنبانیدند. و شیطان از مخفیگاِه خود سر برآورد و شما را صدا کرد، و دید که چه زود دعوتش را پذیرایید و فریبش را مهیا. پس شما را برانگیخت و دریافت که شتابان به سویش می روید، و شما را برافروخت و دید که چه زود خشمگین می شوید. آنگاه شما شتر دیگران را صاحب شدید و داغ زدید و به آبشخور دیگران وارد شدید و فرود آمدید. 🏴حسینیه آل یاسین (مشهد)