هدایت شده از Taekwondojalili misag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد بزرگ «جون ری» بنیانگذار تکواندو آمریکا با قدرتی فوق العاده
اگر از کانال ما راضی هستید کانال مارا تبلیغ کنید تا بقیه هم هنر رزمی را یاد بگیرند @honarrazmi
هدایت شده از نسیم ورزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من از کسی که هزار تا فن بلده نمیترسم. من از کسی میترسم که یک فن بلده و اون رو هزار بار تمرین کرده.
#بروس_لی
#ninja_845
هدایت شده از نسیم ورزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من دیگه حرفی ندارم
اگه این با این شرایط اینجوری اجرا می کنه پس چرا من...
#کاپوئرا
با ما #ورزش کنید.💐🇮🇷💐
🛑🛑
@nasimevarzesh
هدایت شده از نسیم ورزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا توی مسابقات واقعی از این تکنیک ندیدم👍👍
مگه میشه⁉️
چقدر قویِ این ورزشکار💪💪💪
#جودو
با ما #ورزش کنید.💐🇮🇷💐
🛑🛑
@nasimevarzesh
هدایت شده از نسیم ورزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحنه ای جالب از مبارزات کونگ فو
چه گاردی گرفت👌 دقیقا عین بروسلی بود😊
#کونگ_فو
با ما #ورزش کنید.💐🇮🇷💐
🛑🛑
@nasimevarzesh
هدایت شده از نسیم ورزش
باشاگردانت شروع میکنی
عرق میریزی
گلویت خشک میشود
فریاد میکشی
ضربان قلبت را میشنوی
استرس خودت راحس میکنی
شاگردی که آسیب دیده درد میکشد توهم درد میکشی.
ولی باید مظهر اعتماد به نفس باشی
سال روز جهانی مربی ورزشی مبارک
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
#روز_جهانی_مربی
#روز_مربی
#اعتماد_به_نفس
با ما #ورزش کنید.💐🇮🇷💐
🛑🛑
@nasimevarzesh
هدایت شده از تاریخ ایران و جهان باستان
در سال ۲۰۰۷ استیو وی ۳۳ ساله بیش از ۱۰۰ کیلوگرم وزن داشت، روزانه ۲۰ نخ سیگار میکشید و به طور منظم فست فود میخورد.
ولی یکجا گفت دیگه کافیه و امروز وقت تغییره، بلافاصله شروع به ورزش کردن و دویدن کرد.
شاید باور نکنید ولی ایشون در سال ۲۰۰۸، ماراتن لندن را در کمتر از ۳ ساعت دوید و در سال ۲۰۱۴ هم رکورد ۱۰۰ کیلومتر انگلیس را شکست!
پشتکار اگه دستوپا داشت، قطعا شبیه استیو وی بود، البته ماهم آدمای با ارادهای هستیم و سالهاست که میخوایم ورزش رو از شنبه شروع کنیم!
🗞 @Ancients ⏳
«مرد تاریخساز فیلمهای رسمی بدون شک «بروس لی» اسطورهای است. او نخستین کسی بود که با فیلمهایش توانست ژانر رزمی را به ژانری پرهوادار و مقبول عامه تبدیل کند. او اولین کسی بود که آمیزهای از فنون رشتههای مختلف را در فیلمهایش به کار گرفت. حرکات بروس لی تلفیقی بود از تکواندو، مشتزنی و سبک مبارزات وینگ چان. همین تلفیق باعث شد که بروس به یک سبک منحصر به فرد برسد و انواع شیوههای مبارزه را در یک فیلم به کار بگیرد. این شیوه بعدها به «جیت کان دو» مشهور شد.»
به گزارش ایسنا، هفتهنامه همشهری جوان نوشت: «تا اسم فیلم رزمی میآید همه ما به یاد «بروس لی» میافتیم. این تصور وجود دارد که او نخستین کسی بوده که به طور جدی سینمای رزمی را به ژانرهای موجود در سینمای جهان افزوده است اما حقیقت این است که ماجرای این سینمای سرشار از بزنبزن و تحرک به مدتها پیشتر برمیگردد. هنرهای رزمی در چندین فیلم به عنوان چاشنی صحنههای کتککاری مورد استفاده قرار گرفته بود اما اولین بار در سال ۱۹۴۹ بر اساس یک افسانه بومی چینی به نام «داستان وونگ فی - هانگ» پای رزمیکاران به دنیای سینما باز شد. نمونههای اولیه بر اساس شخصیتهای افسانهای و دارای قدرتهای جادویی ساخته میشدند اما کمکم این قهرمانان نیز همرنگ جماعت شدند و بدل شدند به شخصیتهایی که قدرت جادویی نداشتند و کسی بودند مثل من و شما اما با این تفاوت که از هنرهای رزمی در مبارزات و زندگیهایشان سود میبردند. بعدها برادران شاو به عنوان تهیه کننده به طور جدی وارد این عرصه شدند و فیلمهایی چون «مشت خشم» و «شمشیرزن یکدست» را ساختند که صحنههای مبارزه بسیار پرتحرک و باورپذیری داشت. استودیوی آنها با کارگردانی به نام «چانگ چه» همکاری میکرد.
اما مرد تاریخساز فیلمهای رسمی بدون شک «بروس لی» اسطورهای است. او نخستین کسی بود که با فیلمهایش توانست ژانر رزمی را به ژانری پرهوادار و مقبول عامه تبدیل کند. او اولین کسی بود که آمیزهای از فنون رشتههای مختلف را در فیلمهایش به کار گرفت. حرکات بروس لی تلفیقی بود از تکواندو، مشتزنی و سبک مبارزات وینگ چان. همین تلفیق باعث شد که بروس به یک سبک منحصر به فرد برسد و انواع شیوههای مبارزه را در یک فیلم به کار بگیرد. این شیوه بعدها به «جیت کان دو» مشهور شد. بروس لی با خشونت و انتقام و جدیت سروکار داشت اما بعد از مرگ او این ژانر دستخوش تغییراتی جدی شد. کمکم پای شوخی و خنده هم به سینمای رزمی باز شد و جکی چان تبدیل شد به مهمترین ستارهی رزمیهای سرخوشانه. جکی چان تلاش کرد تا خشونت فیلمهای این ژانر را تلطیف کند. کمکم برای چشمبادامیها رقبایی اروپایی و آمریکایی هم پیدا شد و حتی سینمای هنری نیز به این ژانر توجه نشان داد. «ببر خفته، اژدهای خیزان» توانست جایزه اسکار بگیرد و سینماگران صاحبسبک و مهمی چون «کوئینتین تارانتینو» نیز به آن توجه نشان دادند. حالا سینمای رزمی بخشی از فرهنگ عامه تمام دنیاست. آرزوها و فانتزیهای بشری که قدرت و سرکوب دشمن و دفاع از خویش را دوست دارد، ولو به ضرب مشت و لگد.
ده ستاره برتر تاریخ سینمای رزمی
مرور کارنامه ستارگان رزمی سینمای جهان که اتفاقا طرفداران زیادی هم در ایران دارند و روزگاری فیلم هایشان بین جوانها دست به دست میشد، بهانهای شد تا فهرست ده نفره ستارگان سینمای رزمی را مروری کنیم.
۱۰- جت لی
رشته: ووشو
این بازیگر چینی در ایران بسیار شناخته شده است. جت لی یک هنرپیشه صاحبسبک و مهم است. هر چند شروع خوبی نداشت و فیلمهای اولیهاش در آمریکا مورد تمسخر تماشاگران و منتقدان قرار گرفت. او هم به هنگکنگ رفت و کارش را در آنجا ادامه داد اما در دهه ۹۰ دوباره بختش را در آمریکا آزمود و بالاخره بخت یارش شد و در کنار مل گیبسون در فیلم «اسلحه مرگبار ۴» بازی کرد و سیر ترقیاش آغاز شد. ووشو نسبت به سایر هنرهای رزمی برای تماشاگران سینما ناشناختهتر بود و حرکات و شیوه مبارزه کند و با دقت او (خلاف سرعت عمل و خشونت سایر هنرهای رزمی) بسیار مورد استقبال قرار گرفت و کمکم او را به یک قهرمان اکشن واقعی تبدیل کرد. «بوسه اژدها»، «جنگ» و «اقیانوس بهشت» از فیلمهای مشهور این چینی ۵۳ ساله هستند.
۹- استیون سِگال
رشته: آیکیدو / کنجوتسو
شاید فیلمبازها انتظار رتبه بالاتری برای این آمریکایی صورتسنگی داشتند اما همین است که هست. البته مدتهاست که سگال را بیشتر به جای حضور در مبارزه رسمی، اسلحه به دست و در حال تیراندازی میبینیم. اما او که عاشق هنرهای رزمی بود، تمام دوران آموزشی خود را در کشور ژاپن و نزد برترین استادان فن گذراند. در اواخر دهه ۸۰ میلادی بالاخره پایش به سینما باز شد و با فیلم «فراتر از قانون» توانست خود را در هالیوود تثبیت کند. امروزه سگال یکی از مشهورترین و ثروتمندترین بازیگران رزمیکار دنیاست. او زمانی با فیلم «در محاصره» یکی از پولسازترین ستارگان هالیوود بود. البته با ۹ بار نامزدی و یک بار دریافت جایزه «تمشک طلایی» (که همه ساله بدترینهای هالیوود را معرفی میکند) برای خودش به نوعی رکورددار است. اما چه کسی اهمیت میدهد؟ سگال همیشه محبوب بوده.