چطور از یک مجرم در فضای اینستاگرام شکایت کنیم؟
برای شکایت در مورد جرمهای اینستاگرامی، باید کلیه چتها و یا عکسهای ارسالی از طرف فرد مجرم را در گوشی خود حفظ کنید. سپس از آنها پرینت بگیرید به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه نمایید. البته اگر شماره ثنا نداشته باشید، باید اول با در دست داشتن کارت ملی، به دفتر خدمات الکترونیک مراجعه و شماره ثنا را دریافت کنید. سپس شکواییه خود را ثبت نمایید و منتظر ارجاع آن به شعبه مربوطه باشید. در این مرحله از شرکتهای asp استعلام اخذ شده و IP فرد مورد نظر به دست میآید. سپس از طریق فتا به او اعلام میشود که به دادسرا مراجعه و در برابر قانون حاضر گردد.
@hoghoghdaan
مجازات فحش ناموسی
🔶اگر کسی به دیگری فحش ناموسی دهد از دو جهت قابل مجازات و شکایت است :
یک آنکه خوده ناموس آن شخص از فحش دهنده شکایت کنند که وی به ۸۰ ضربه شلاق حدی محکوم خواهد شد که قابل تبدیل به جزای نقدی نیست و تنها راه آن جلب رضایت شاکی است.
دو آنکه اگر خود شخص از شخص فحاش شکایت کند فحش دهنده به جزای نقدی درجه ۶ محکوم میشود.
@hoghoghdaan
آیا امکان ردیابی مجرمان در اینستاگرام وجود دارد؟
خوشبختانه بله. اینستاگرام IP هر کاربر را در خود ذخیره میکند. البته این IP از دید سایرین پنهان است ولی میتوان به راحتی آن را پیدا کرد. برای این کار به مهارتهای ویژه پلیس نیازی نیست و تقریبا هر کسی که دانش اولیه کامپیوتری داشته باشد میتواند IP هر اکانت را به دست بیاورد. البته در کنار کشف IP پلیس از طریق مهندسی اجتماعی، رصد فضای مجازی و روشهای دیگر هم میتواند با سرعت بیشتری مجرمین را در فضای مجازی بیابد.
2- چگونه IP اینستاگرام افراد را پیدا کنیم؟
اپلیکیشینهای زیادی برای این کار وجود دارد. IP Logger و Grabify IP Logger دو نمونه از این برنامهها هستند که میتوانند به پلیس فتا کمک کنند تا مجرمین اینستاگرامی را شناسایی نمایند.
مجازات فحش ناموسی
🔶اگر کسی به دیگری فحش ناموسی دهد از دو جهت قابل مجازات و شکایت است :
یک آنکه خوده ناموس آن شخص از فحش دهنده شکایت کنند که وی به ۸۰ ضربه شلاق حدی محکوم خواهد شد که قابل تبدیل به جزای نقدی نیست و تنها راه آن جلب رضایت شاکی است.
دو آنکه اگر خود شخص از شخص فحاش شکایت کند فحش دهنده به جزای نقدی درجه ۶ محکوم میشود.
@hoghoghdaan
آیا اینستاگرام توسط پلیس فتا ردیابی میشود؟ اینستاگرام یک محیط اجتماعی مجازی برای حضور افراد واقعی است.
بنابراین در این فضا هم امکان ارتکاب به جرم به صورتهای مختلف وجود دارد. برای کنترل و پیشگیری از ارتکاب جرم، و همچنین مجازات افراد خاطی، پلیس فتا سعی میکند این فضا را در حد اختیارات خود کنترل کند.
این کار از طریق ردیابی فعالیتهای هر فرد از طریق IP که یک آدرس منحصر به فرد برای ورود به اینترنت است انجام میشود.IP یا Internet Protocol address مجموعهای از اعداد است که موقعیت مکانی دستگاه یا سیستمی که به اینترنت متصل میشود را مشخص میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ســــــلام
❤️صبح زیباتون تون بخیـر
🌹روزی که شروع آن به
❤️نام علی ع و فاطمـه س باشد
🌹بی شک بهترین روز
❤️خواهـد شـد
🌹روزی سرشاراز
❤️موفقیت و لبریز از شادی
🌹زندگیتون سرشار
❤️عشق به اهل بیت (ع)
آیا اقرار شفاهی در خارج از دادگاه پذیرفتنی است؟
🔺مطابق ماده ۱۲۷۹ قانون مدنی اقرار شفاهی واقع در خارج از محکمه را در صورتی میتوان به شهادت شهود اثبات کرد که اصل دعوا نیز به شهادت شهود قابل اثبات باشد و یا ادله و قراینی بر وقوع اقرار موجود باشد.
@hoghoghdaan
✴️ خرید دارو برای کودکان بی سرپرست بهعنوان حکم جایگزین حبس
☣ به منظور استفاده از ظرفیت مجازاتهای جایگزین حبس، رئیس حوزه قضایی سیمینه در یک پرونده کیفری متهم را به پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال جهت کمک هزینه خرید داروهای کودکان بی سرپرست دارای بیماریهای خاص – سرطانی حوزه قضایی سیمینه محکوم کرد./میزان
@hoghoghdaan
✴️انتقال حق مطالبه مهریه
🔸اگر مهریه در زمان حیات #زوجه وصول نشده باشد، بعد از #فوت وی، حق مطالبه آن به #وراث زوجه می رسد.
☣چون زوج خود یکی ازوراث زوجه است، باید سهم وی از آن کسر می شود و مابقی #مهریه را به وراث دیگر زوجه پرداخت نماید.
🔸در صورت نداشتن فرزند، سهم زوج نصف آن و در صورت داشتن فرزند، فرض وی ربع مهریه است مابقی به دیگر #وراث زوجه می رسد.
@hoghoghdaan
✴️نحوه تقسیم ارث زن بدون فرزند
☣تقسیم ارث زن بدون فرزند، به این نحو است که ابتدا، طبق قانون، می بایست ورثه او را تعیین نموده و سپس، با توجه به مقررات قانون مدنی، سهم الارث را به ایشان پرداخت نمود.
🔸 در صورتی که زنی فوت نموده و فرزندی نداشته باشد و تنها وارث او شوهرش باشد، مرد تمام ارث را می برد. ماده 949 قانون مدنی در این خصوص بیان می دارد: «درصورت نبودن هیچ وارث دیگر به غیر از زوج، شوهر تمام ترکه زن متوفات خود را می برد.» نکته قابل توجه این است که مرد در صورتی تمام ارث را خواهد برد که زن هیچ گونه فرزندی نداشته باشد و در این میان، تفاوتی میان فرزند مشترک یا فرزند همسر سابق زن وجود ندارد.
🔸در صورتی که زن فوت شده، در طبقه اول ارث، پدر و مادر داشته باشد، سهم الارث ایشان، به این صورت است که در صورت نبود شوهر، ترکه به سه قسمت تقسیم شده و دو قسمت آن سهم پدر و یک سوم آن سهم مادر متوفی خواهد بود. در صورتی که علاوه بر پدر و مادر، شوهر زن نیز در قید حیات باشد، ابتدا باید به سراغ خویشاوندان سببی یعنی شوهر رفت. بر طبق ماده 913 قانون مدنی، یک دوم ترکه به شوهر می رسد و یک دوم باقی مانده به پدر و مادر میت تعلق می گیرد.
🔸در صورت نبود اشخاص مزبور، نوبت به تقسیم ارث میان پدربزرگ و مادر بزرگ و خواهران و برادران متوفی خواهد رسید و در صورت نبود اشخاص فوق نیز، ارث زن بدون فرزند، میان خویشاوندان طبقه سوم او، تقسیم خواهد شد.
@hoghoghdaan
⚠️#پيشگيرى_از_وقوع_جرم
✅روش هايى براى جلوگيرى از وقوع جرم
🔻موقعی که میخواهيد پولی از عابر بانک دريافت كنيد اشخاصی به شما مراجعه میکنند که به دلیل نداشتن سواد از شما میخواهند شما برایشان پولی را از عابر بانك دريافت یا انتقال دهید ،متاسفانه بعضی از کارت ها سرقتی هستند زمانی که کارت را درون عابر بانک قرار می دهید ،از شما توسط خود پرداز ،حين انجام عمليات بانكى چهار بارعکس گرفته مى شود چنانچه نتوانید ثابت کنید این کار را به خاطر انسانیت انجام داده اید مجرم شناخته خواهید شد اگر کسی از شما درخواست کمک کرد حتما از ايشان بخواهيد در کنار شما قرار بگیرد اگر امتناع کردن او را مشاهده نموديد اكيدا از کمککردن خود داری نمایید .
@hoghoghdaan
🔹 عمليات تحديد حدود چيست؟
🔹 پاسخ👇
:تحديد حدود همان تعيين حدود اربعه ( چهارگانه ) ملك است كه در همان روز اعلان شده به وسيلة نماينده به اتفاق نقشه بردار ثبت انجام خواهد شد و درخواست كننده يا نماينده او حدود ملكي را كه مي خواهد ثبت كند ( در محدودة اظهارنامه ثبتي ) به طور مشخص معرفي مي نمايد و اگر تقاضا كننده يا نمايندهاش در موقع تحديد حدود حاضر نباشد ، ملك مورد تقاضا با حدود اظهار شده از طرف مجاورين تحديد خواهد شد . هرگاه حدود مجاورين از لحاظ عمليات ثبتي تثبيت و معين باشد ، تحديد حدود بدون انتشار آگهي و با تبعيت ازحدود مجاورين به عمل خواهد آمد.