هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻جامعه مدرسین در پیامی به مجلس یازدهم:
✍️ آمادگی خود را جهت کمک به مجلس و ایجاد پل ارتباطی بین حوزههای علمیه اعلام میکنیم
بخشی از پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت آغاز به کار مجلس یازدهم به این شرح است:
◻️جامعه مدرسین حوزه علمیه قم جایگاه نمایندگی را امانتی شرعی و دارای تکلیف حقوقی و اخلاقی سنگینی میداند و در همین راستا نکاتی را یادآوری میکند:
◽️۱. رهنمودهای مقام معظم رهبری به مجلس شورای اسلامی چراغ راه شماست و التزام عملی به این توصیهها شما را در خدمت به مردم و نظام اسلامی موفق و سربلند میکند.
◽️۲. به دور از دستهبندیهای سیاسی فقط به آرمانهای فطری و انسانی انقلاب اسلامی توجه داشته باشید
◽️۳. لازم است در امر قانوننویسی، شرع مقدس و حدود الهی رعایت شود.
◽️۴. در مسئله مبارزه با مفاسد اقتصادی قدمهایی استوار بردارید و زخمهای چرکین فساد را با دستانی پاک جراحی کنید.
◽️۵. مجلس باید استقلال خود را حفظ کند.
◽️۶. با تقویت نظارت بر عملکرد نهاد های متولی فرهنگ، برای رفع ولنگاری فرهنگی گام بردارید.
آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی و چالشهای فرهنگی و اجتماعی مربوط به حجاب، فضای مجازی و مانند اینها نیازمند تدوین قوانینی پایدار و راهگشاست.
◽️۷. موانع گسترش عدالت را رفع کنید و با فراهم کردن زیرساختهای قانونی و ریلگذاری جهت تحقق عدالت اجتماعی و ثبات اقتصادی، معیشت مردم و اقتصاد خانواده ها را در اولویت قرار دهید.
◽️۸. زیرساختهای لازم برای تأمین سلامت محیط اخلاقی، سلامت محیط خانوادگی، تربیت نسل جوان، افزایش باروری و پیشگیری از کاهش جمعیت باید با جدیت فراهم شود.
◽️۹. در تنظیم قوانین با نیت الهی و با درایت کارشناسانه جهت اصلاح نظام اداری و حذف قوانین معیوب اقدام کنید.
برخی کاغذبازیهای فرسایشی و در نتیجه بنبست رسیدن برخی طرحها، نتیجه قوانین معیوب و ضعیف است.
◽️۱۰. تحقق بانکداری اسلامی و توجه به رهنمودهای مراجع عظام تقلید در اصلاح نظام پولی و مالی و اصلاح سیستم بانکداری را بهعنوان یک ضرورت دنبال کنید.
◽️۱۱. نگذارید بگومگوهای سیاسی، وحدت ملی را خدشهدار و تخاصم و درگیری ایجاد کند؛ لازم است نظارت بر عملکرد نمایندگان و تقویت تقوای جمعی در مجلس به جد موردتوجه قرار گیرد.
◽️۱۲. با التزام به مبانی شرعی و اخلاقی در نطقها و اظهارنظرها، آرامش سیاسی و اجتماعی را تأمین کنید.
◽️۱۳. جایگاه جهانی و اقتدار ملی ما حاصل خون شهدا و مجاهدت مردم مؤمن و مقاوم ماست. حفظ این جایگاه و عزت ملت ما در مواجهههای جهانی و دیپلماسی خارجی از اهم موضوعات است.
❇️ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمادگی خود را جهت کمک به مجلس شورای اسلامی و ایجاد پل ارتباطی بین حوزههای علمیه و قوه مقننه اعلام و بر ضرورت ارتقای همکاریها تأکید میکند. خداوند شما برادران و خواهران عزیز را توفیق دهد و امیدواریم با نصرت و هدایت الهی بتوانید در دوران نمایندگی، فرصتهای بزرگی پیش روی ملت ایران قرار دهید و منشأ اثرات ماندگار باشید.
متنکامل پیام:
hawzahnews.com/news/904068
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از محسن قنبریان
🔅تبعیت از ولایت یا مطالبه عدالت؟!
این هم فرعی از دوگانه غلط ولایت-عدالت است!
🔸عدالت در وضعیت جامعه و نظام اجتماعیِ متوازن و فاقد ظلم طبقاتی، که تعطیل و تعویق بردار نیست و "فلسفه حکومت ولائی" است(۲۵/حدید). همه سیاستها و تدابیر باید بدان سو باشد که "یضع الامور مواضعها".
با این قسط و عدالت خواهی، ولیّ امرِ مشروع از مدعی بازشناخته میشود(الکافی ج۱ص٨۵).(تو گویی سند مشروعیت ولایت است).
🔸اما عدالت در افعال و "اعطاء کلّ ذی حق حقَّه"؛ نسبی است و با افعال و حقوق دیگری تعدیل می شود. سند مشروعیتِ آن اقدام، اجازه ولیّ است.
در اینجا ولیّ، "فصل الخطاب عملی" است. در خوبی یا بدی یک سیاست یا تصمیم ممکن است مباحثاتی در گیرد. اما #در_عمل ، باید حکم و فرمان ولیِّ قائم به قسط را فصل الخطاب قرار داد.
🔸فصل الخطاب عملی ندانستن ولایت، #ولایت_گریزی است. و سکوت و بی نظری تا زمانی که ولایت بگوید هم #عدالت_گریزی است.
🔺رهبر معظم انقلاب بارها در فتوا و سخنرانی معیار ضدیت با ولایت فقیه را #مخالفت_عملی دانسته #نه_صرف_اختلاف_نظر . البته برخی، در ضدتراشی حداکثری اند!
🔺ایشان میفرماید: "نباید اینگونه تصور شود که همه باید منتظر بمانند تا رهبری ابتدا موضع خود را درباره یک شخص و یا یک سیاست اتخاذ کند و بقیه بر همان اساس موضع گیری کنند. #این_روش_کارها_را_قفل_میکند ."
(۹۳/۵/۱)
🔺درباره نظرات کارشناسی مخالف خود میفرماید: "به شما عرض بکنم هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد مخالفت با ولایت نیست دیگر از این واضح تر؟!..."(۹۱/۵/۱۶)
مثلا در ماجرای رشد ۲۰۰درصدی قیمت بنزین ممکن است نظر کارشناسی ای هنوز هم آنرا غلط بداند؛ اما در عمل حرف رهبری را ملتزم باشد.
٭برش های قبلی را بخوانید.
(عدالت و عدالتخواهی؛ زوایای پر چالش ۱٤خرداد ۹۹/با اندکی تصرف)
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸آمارهایی ترسناک از ازدواج و فرزندآوری
🔹۳۰ سالدیگر پیرترینکشور دنیا میشویم.
@Farsna
هدایت شده از گام دوم انقلاب
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توصیف دقیق سیاستهای نئولیبرالی در ۵ دقیقه
🎙 #شهریار_زرشناس:
💭 نئولیبرالیسم امروز مشکل ماست؛ شعار عدالت را به حاشیه رانده.
💭 مدیریت نئولیبرال فقر گسترده و فاصلهی طبقاتی ایجاد میکند؛ مدیریت متکبر غیر مسئولی که به مردم و دردهایشان بیاعتناست.
💭 وقتی مدیران نئولیبرال دولت، با آن وضع غیر کارشناسی، یکشبه قیمت بنزین را افزایش میدهند، بدنهی اجتماعی نسبت به نظام دلسرد میشوند؛ نظامی که قرار است ضامن آرمانگرایی انقلابی با افق تاریخ تازهای در این کشور باشد.
💭 نئولیبرالیسم چند مولفه مشخص دارد: در حوزهی اقتصاد، مقرراتزدایی؛ کاستن شدید از مسئولیت اجتماعیِ دولت، #خصوصی_سازی نئولیبرالی، طبقاتی کردن آموزش و پرورش، خودگردانی آموزش و پرورش، خودگردانی بیمارستانها... این سیاستها را کدام دولتها در ایران اجرا کردند؟
💭 مبانی نظری مقدمهی برنامه توسعه، نئولیبرالی نیست؟ قرار نیست کسی رسماً از #استثمار دفاع کند، اما نتایج سیاستهای نئولیبرالی دقیقا استثمار بیشتر مردم بوده...
🔺 برشی از برنامه #زاویه با حضور شهریار زرشناس و محمد قوچانی
#تبیین_مساله_عدالت
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
#گام_دوم_انقلاب
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺
✅ دنبال #فهم_عمیق و #تبیین_قوی از #بیانیه گام دوم هستید، بما بپیوندید👆👆👆
هدایت شده از خانواده آسمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکتهی راهبردی در #تربیت_فرزندان
#تربیت_محیط_خانواده
🌹 رهبر معظم انقلاب:🌹
بعضیا میگن شما که می گید فرزند زیاد، خب اگه زیاد شدن تربیتشون نمی تونیم بکنیم!!
این حرف غلطه.
تربیت فرزندان تربیت تک تک اونها نیست. تربیت محیط خانوادست
#سخن_بزرگان
🍃🌸خانواده آسمانی🍃🌸
🏡 @khanvade_asemani
هدایت شده از محسن قنبریان
604.7K
🔎عدالت خواهی مصداقی⁉️
#پرسش_پاسخ
✔️مسٲله گرائی دقیقا یعنی چه؟
✖️مصوبه یاد شده در تاریخ۱٨مهر۹۴ تصویب شد.
➕مطالبه ی برخورد با موارد محرز شده از این بیان استثناء است.
*⃣مطلب مرتبط:از حفاظت از جان وحیثیت شخصیتها مقابل دشمن تا حفاظت از اموالشان مقابل ملت!
☑️ @m_ghanbarian
❌📛🚨 این مسئولین میانی چه کسانی هستند و از کجا دستور میگیرند
🌷🌷امام خامنه ای:🌷🌷
🔰🔰این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا»، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند.
✅✅ واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛ یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، تواناییها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقیتر (1) است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور (2) واقع میشود.
📌📌 امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ #چین یک نمونه است، #هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد.
🔷🔷 بنابراین نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار میکنم، تأکید میکنم، به خاطر این است.
❇️❇️و البتّه امروز در کشور ما مردم گوش میکنند، حرفی ندارند؛ آن کسانی که این حرف به آنها میرسد، حرفی ندارند و گوش میکنند منتها مسئولینی که بایستی عملاً دنبال کنند و زمینهها را فراهم کنند، آن کار لازم را انجام نمیدهند.
📛📛البتّه مسئولین [رده] بالا میگویند قبول داریم امّا مسئولین میانی درست عمل نمیکنند؛ به هر حال افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید.
🇧🇪🇺🇸شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در آمریکا ــ خانوادهای #پانزده تا بچّه دارند، #بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند.
🇮🇷🇮🇷امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] کمفرزندی و مانند اینها. بنابراین این هم یک نکته است که انشاءاللّه باید مورد توجّه باشد.
-----------------------------
(1) پیشرفته تر
(2) مغلوب، شکست خورده
(3)بیانات در دیدار جمعی از زوجهای جوان۱۳۹۸/۰۵/۱۳
👨👨👦👦👨👨👧👦 یکی از مؤلفه های قدرت 💪 💪،، نیروی جوان و جمعیت جوان کشور است(8)👨👩👧👧👨👩👦👦
#ایران_قوی
#ایران_جوان_بمان
#باید_قوی_شویم
#جهاد_فرزند_آوری
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
هدایت شده از آنتی شایعات و شبهات فضای مجازی
19.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شبهه
تفاوت عمامه با تاج چیه ؟ تفاوت مقام عظما با آریامهر چیه ؟ فرق عاشق ولایت با جان نثار چیه ؟
مگه قبل انقلاب نماز نمیخوندیم؟حج نمی رفتیم ؟ روضه نمی گرفتیم ؟ ناموسمون حرمت نداشت ؟
پس چه فرقی کرد ؟ الان که این همه دزدی و اختلاس و فساد و فحشاء و اعتیاد در جامعه می بینیم.
پس کو اسلامی که ازش دم می زدید ?
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
🚨🔱📛چشم امید دشمن در تحریم ها،،به اسراف من و توست،،، بیایید دشمن را ناامید نکنیم😳😳😳
🌷🌷 امام خامنه ای:🌷🌷
✅✅یک درس دیگر مسئلهی سخت گرفتن بر خود و انفاق به دیگران است. این گرسنگی کشیدن، تشنگی کشیدن، روزهی از اذان صبح تا اذان مغرب، این سخت گرفتن بر خود است. بسیاری از مردم ما به خودشان با روزهگیری سخت گرفتند و به دیگران انواع و اقسامِ انفاق را کردند. انسان چقدر لذت میبرد که میبیند در شب ولادت امام مجتبی (علیه الصّلاة و السّلام) در نیمهی ماه رمضان، بالای سر یک نانوائی تابلو زدهاند که امشب به عشق امام حسن، نان از این نانوائی صلواتی است؛ هر که میخواهد بیاید نان ببرد. این انفاقهائی که در افطارها - افطارهای بینام و نشان، افطارهای در مساجد - به وسیلهی همینگونه کارهای ابتکاری مردم ما دادند، این یک درس دیگر است، یک تمرین دیگر است. بر خود سخت بگیریم، به دیگران انفاق کنیم. من روی این نکته اندکی درنگ بکنم؛ چون یکی از مسائل مهم کشور و اجتماع ما این است.
⛔️⛔️ما مردم مسرفی هستیم؛ ما اسراف میکنیم؛ اسراف در آب، اسراف در نان، اسراف در وسائل گوناگون و تنقلات، اسراف در بنزین. کشوری که تولید کنندهی نفت است، وارد کنندهی فرآوردهی نفت - بنزین - است! این تعجبآور نیست!؟ هر سال میلیاردها بدهیم بنزین وارد کنیم یا چیزهای دیگری وارد کنیم برای اینکه بخشی از جمعیت و ملت ما دلشان میخواهد ریخت و پاش کنند! این درست است!؟ ما ملت، به عنوان یک عیب ملی به این نگاه کنیم. اسراف بد است؛
🔰🔰حتی در انفاق راه خدا هم میگویند. خدای متعال در قرآن به پیغمبرش میفرماید: «لا تجعل یدک مغلولة الی عنقک و لا تبسطها کل البسط»؛ در انفاق برای خدا هم اینجوری عمل کن. افراط و تفریط نکنید. میانهروی؛ میانهروی در خرج کردن. این را باید ما به صورت یک فرهنگ ملی در بیاوریم. قرآن میفرماید: «و الّذین اذا انفقوا»؛ کسانی که وقتی میخواهند خرج کنند، «لم یسرفوا و لم یقتروا»؛ نه اسراف میکنند - زیادهروی میکنند - نه تنگ میگیرند و با فشار بر خودشان، زندگی میکنند؛ نه، اسلام این را هم توصیه نمیکند. اسلام نمیگوید که مردم بایستی با ریاضت و زهد آنچنانی زندگی کنند؛ نه، معمولی زندگی کنند، متوسط زندگی کنند.
📛📛اینکه میبینید بعضی از فضولهای خارجی، دولتهای خارجی، دائم و دمبهساعت، چندین سال است که ملت ما را تهدید میکنند که تحریم میکنیم، تحریم میکنیم، تحریم میکنیم - بارها هم تحریم کردهاند - به خاطر این است که چشم امیدشان به همین خصوصیت منفی ماست. ما اگر آدمهای اهل اسراف و ولنگاری در خرج باشیم، ممکن است تحریم برای آدم مسرف و ولنگار سخت تمام بشود؛ اما ملتی که نه، حساب کار خودش را دارد، حساب دخل و خرج خود را دارد، حساب مصلحت خود را دارد، زیادهروی نمیکند، اسراف نمیکند. خوب، تحریم کنند. بر یک چنین ملتی از تحریم ضرری وارد نمیشود.
----------------------------
1386/07/21 - بیانات در خطبههای نماز عید سعید فطر
#اقتصاد_آزاد_اسلامی
#نظام_اقتصادي_اسلام
#قارون_های_زمان
#مباحث_اقتصادى_اسلام
🍁🍂🥀 فقر و محرومیت اصالت ندارد بلکه نتیجه انحراف جامعه از اسلام است(16)🍁🍂🥀
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨بانک ها و چگونگی خلق پول
⛽️⛽️افزایش نقدینگی اقتصاد کشور را نابود میکنه و باعث تورم و کاهش قدرت خرید عامه مردم میشود
#تداول_ثروت_بين_اغنياء
#عدالت_اجتماعي
#نظام_اقتصادي_اسلام
#اقتصاد_آزاد_اسلامی
#قارون_های_زمان
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨چگونه #خلق_پول بدون پشتوانه باعث تورم در جامعه میشود
📛📛 رابطه #نقدینگی و تورم
💶💴💵چه کسانی از خلق پول نفع می برند
🌖🌓و چه کسانی از خلق پول متضرر میشوند
#تداول_ثروت_بين_اغنياء
#عدالت_اجتماعي
#نظام_اقتصادي_اسلام
#اقتصاد_آزاد_اسلامی
#قارون_های_زمان
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️«آیکیو» ایرانیها از ۱۰۴ به ۶۸ کاهش یافته / دلیلش این است که تحصیلکردگان یا ازدواج نمیکنند یا دیر ازدواج میکنند؛ وقتی هم ازدواج میکنند، یک یا دو فرزند بیشتر ندارند
👤 فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین
🔹 در سال ۱۳۶۵ این برنامهریزی شد که در دهه ۱۳۹۰ نرخ باروری ایران از ۶ فرزند به حدود ۴ فرزند برسد؛ به طرز عجیبی ما در سال ۱۳۷۲ به این نرخ دست پیدا کردیم به عبارت دیگر ما مسیر ۳ یا ۴ دههای را در عرض ۷ سال طی کردیم!
🔹ادامه این روند تا سال ۱۳۹۰ نرخ باروری را به ۲ فرزند کاهش داد و در حال حاضر این نرخ به حدود ۱.۶ فرزند کاهش یافته است!
🔸طبق تحقیقات، در حال حاضر میانگین ضریب هوشی یا "IQ" ایرانیها ۶۸ است در حالی که در سالهای اول انقلاب ضریب هوشی ایرانیان ۱۰۴ بود! و ایران جزو ۴ کشور برجسته ضریب هوشی در جهان قرار داشت؛
🔹دلیل آن این است که نخبگان و تحصیلکردگان ما عمدتاً ازدوا ج. نکردهاند یا دیر ازدواج کردند یا نهایتاً تک فرزند و دو فرزندی هستند لذا ذخیره ژنتیکی ایرانیها در حال کاهش است.
🔹حتی در چین و هند با جمعیتی میلیاردی و با وجود آسیبهای جمعیتی، سیاستهای جمعیتی از حالت تکفرزندی خارج شدند!
🔹اگر مشاهده میکنیم که در دهه ۷۰ و ۸۰ رشد تکنولوژی خوبی در سطح جهان داشتیم، علت آن بالا بودن جمعیت متولدین دهه ۵۰ و ۶۰ است؛ ما در دهه ۹۰ با کاهش المپیادیها مواجه شدیم در حالی که در دهههای قبل در المپیادهای فیزیک و شیمی مقامآور بودیم!
🔹در کل جهان متوسط ۳ تا ۵ فرزند به عنوان یک هدف جمعیتی عنوان شده و هیچگاه نرخ زیر ۳ فرزند مورد اشاره قرار نگرفته است
🔹ما در حال حاضر در پنجره و فرصت جمعیتی قرار داریم و این یعنی جمعیت ۱۵ تا ۴۵ سال که در سن باروری هستند در صورت تأهل به صورت بالقوه قابلیت فرزندآوری دارند./تسنیم
@Rasad_tahlil