eitaa logo
شهید تهمت: مردی از جنس مردم⚓️
226 دنبال‌کننده
934 عکس
1.4هزار ویدیو
11 فایل
فصل بیداری ملی و اتحاد فکری هموطنان
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 ‏پورمحمدی که بیش از چهل سال در سطوح بالای ‎ بوده در ‎ به اندازه جمعیت کهریزک و تورقوزآباد هم رای نداشته زبانش دراز شده است سوال این است که آیا قبل و بعد از ‎ دست شما نبود؟! ‎ نبودیم و نشدیم؟! آیا جرأت دارید به مردم اجازه دهید تا خودشان انتخاب کنند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قانونی که شامل حال همه نمیشود و افرادی را مستثنی میکند چنین قانونی شایسته ی احترام نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کسانیکه در معابد بهشت را می جویید آیا گرسنگان را در مکانهای چشمک زن جستجو کرده اید «ای کسانیکه ایمان آورده اید عمراً ایمان آورده باشید »
🔵 احمدی‌نژاد باز هم زد وسط خال ◻️ اسفند ۱۴۰۰ | هاآرتص: دستاوردهای برجام برای اسرائیل از هرگونه حمله نظامی بیشتر بود؛ با وجود انتقادات و سر و صداهای زیادی که در زمان نتانیاهو علیه توافق هسته‌ای پیشین با ایران وجود داشت و حتی نتانیاهو آن را انکار می‌کرد، اما اکنون برخی سیاستمداران اسرائیلی که از وضعیت فعلی جانشان به لب رسیده، اعتراف میکنند توافق اولیه با ایران برای اسرائیل چندان هم بد نبود. ◻️ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | احمدی‌نژاد: ماجرای انفجار در تأسیسات نظنز را به نشانه مخالفت رژیم صهیونیستی با مذاکرات وین و جلوگیری از آن وانمود ساخته‌اند تا از این طریق باز هم بر سر ملت شیره بمالند. این در حالی است که به تصریح خود رئیس‌جمهور آمریکا، او در جزئیات با صهیونیست‌ها هماهنگ است. اینجا تا کسی اعتراض می‌کند می‌گویند شما طرفدار اسرائیل و آمریکا هستید. ◻️ بهمن ۱۴۰۳ | جواد ظریف: اگر اسرائیل به خاطر سلاح هسته‌ای از ایران می‌ترسید باید از برجام حمایت می‌کرد، چون برجام حداقل ۱۵ سال سلاح هسته‌ای ایران را به عقب انداخت و اسرائیل از این تهدید حیاتی نفس کشی 🆔 @MehreFarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏✍ دیر فهمیدیم ولی با اتحاد فکری و کنار گذاشتن اختلاف سلیقه ها میتوانیم وطن عزیزمان را نجات دهیم. و انقلاب مان را احیا کنیم.
اوباما در کتاب خاطراتش؛ یک سرزمین موعود، می‌نویسد: تحریم‌های سازمان ملل بقدری ضعیف بودند که تاثیر خاصی نداشتند و اقتصاد ایران رو به رشد و پیشرفت بود و روابط اقتصادی ایران با دنیا برقرار بود، آلمان نفت ایران را می‌خرید و ژاپن و آلمان نسبت به اقدامات آمریکا بدبین بودند و همراهی نمی‌کردند، تا اینکه انتخابات ۸۸ و اعتراضات بعد از آن استراتژی تحریم را تغییر داد. این‌جا بود که آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه نفت و بانک مرکزی و بیمه و کشتیرانی ایران اعمال کرد و خائنین داخلی هم علیه دولت خادم ملت کارشکنی را شروع کردند.