هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
فروش اموال مردم و بیت المال به اسم مولد سازی دارایی های دولت! دولت هیچ دارایی از خود ندارد که بفروش
ما توقع داشتیم فروش اموال عمومی به #همه_پرسی گذاشته شود نمی دانستیم در ماده5 متن مصوبهی مولدسازی که در شورای هماهنگی سران قوا که در 21 آبان به تصویب رسیده است چنین ماده ای وجود دارد که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی سابقه است: اعضای هیات نسبت به تصمیمات خود در موضوع این مصوبه از هر گونه تعقیب و پیگرد قضایی مصون هستند!
احتمالا خود تصمیم گیرندگان هم می دانستند که ممکن است آیندگان به فروش اموال عمومی معترض شوند و...
*خداوندا خود نگهدار کشور ایران عزیز و شیعه ما از تصمیمات عجولانه و ظاهرا خیرخواهانه ولی با آثار بسیار زیان بار برخی از بزرگانش باش؛ بسیاری از دشمنان منتظر ایرانی ضعیف و شکننده و مملو از بی عدالتی، فقر و سرمایه سالار هستند!
به ما بپیوندید👇
@hokmraniirani
هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
ما توقع داشتیم فروش اموال عمومی به #همه_پرسی گذاشته شود نمی دانستیم در ماده5 متن مصوبهی مولدسازی که
ببینید رهبر عزیزتر از جان ما، امام خامنه ای در مورد مراقبت حکومت از آفت کژراهی در حکمرانی و سرمایه داری غربی چه می فرمایند و چه وظیفه ای بر عهده پیروان ولایت و کارگزاران حکومت گذاشته اند:
ما امروز اگر جمهوری اسلامی هستیم، اگر حکومت علوی هستیم، باید اینها را رعایت کنیم: شما مردم هم اینها را باید از ما بخواهید. اقامهی دین خدا را باید بخواهید. اینکه ما نگاه کنیم ببینیم شرق و غرب در مفاهیم حکومتی و مفاهیم سیاسی حرفشان چیست، آنها چه میگویند، ما هم سعی کنیم خودمان را آن طور تطبیق دهیم، این مثل همان خلافت عثمانیهاست، مثل خلافت بنی امیّه و بنی عبّاس است. آنها هم اسمشان خلیفهی پیغمبر بود؛ اسمشان حاکم اسلامی بود؛ اما رسم و عملشان حکومت کسری و قیصر و حکومت پادشاهان بود. همانطور که آنها عمل میکردند، اینها هم همانطور عمل میکردند. اسممان حکومت علوی و حکومت اسلامی باشد، بعد برویم سراغ #سرمایه_داری غرب، سراغ حکومتی که #سرمایه_داران و #کمپانی_داران و زشتروترین ظالمان و ستمگران عالم آن را اداره میکنند؟! این درست است؟ این همان نفاق خواهد شد.
پرچمی را با یک نامی بلند کنیم، آن وقت در زیر این پرچم سراغ چیزهای دیگر برویم!؟ امروز در نظام اسلامی، همه ی کارگزاران حکومت، از پایین تا بالا؛ از رهبری- که خدمتگزار همه است- از رئیس جمهور، از وزرا، از مسئولین قضائی، از نمایندگان مجلس و از مدیران گوناگونی که در اکناف کشور هستند، باید همّتشان این باشد که دین خدا را اقامه کنند، عدالت را احیا کنند، تبعیض در اجرای مقرّرات را از میان بردارند، بیشترین توجّهشان به طبقه ی محروم و مستضعف و فقیر باشد- همچنان که امیر المؤمنین بود- شعار تقوا را شعار شخصی و عمومی خودشان قرار دهند؛ این وظیفهی ماست.۱۳۸۱/۰۶/۳۰
برای آگاهی بیشتر به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
🛑 در کجای عالم فروش اموال عمومی به ثروتمندان، در قبال دریافت پول چاپ شده بانک ها و خود دولت را مولد سازی دارایی های دولتی می گویند؟!
🛑 هر ساله حجم گستردهای نقدینگی و پول در کشور توسط بانک ها تولید می شود، آنگاه دولت محترم اموال با ارزش عمومی را می خواهد با این پول بی ارزش و اعتباری که خودش و بانک های خصوصی خلق کرده اند و هر ساله از ارزش آن در سال های اخیر چیزی در حدود ۵۰ درصد کاسته می شود معاوضه کند!
🛑 بعد این پول صرف چه می شود؟! امور جاری دولت!
خب به جای فروش اموال مردم، مستقیم پول چاپ کنید و خرج امور جاری کنید که بهتر است حداقل اموال عمومی مردم را نگه داشته اید و چوب حراج به آن ها نزده اید!
🛑 از کجا و با چه منطقی، معاوضه این دارایی های با ارزش با پول بی ارزش کشورمان( فروش آن ها)، به رشد اقتصادی کشور کمک می کند که از هم اکنون این عبارت را در توضیح آن به کار می گیرید؟!
✳️ شما که اینقدر نگران تورم هستید آیا فکر نمی کنید این فروش اموال عمومی باعث ایجاد خلق نقدینگی توسط بانکها برای پرداخت تسهیلات خرید این دارایی ها شده و در نهایت منجر به تورم می شود؟! فقط تورم از خلق نقدینگی برای افراد عادی جامعه به وجود می آید و از خلق نقدینگی برای ثروتمندان خریدار این دارایی ها به وجود نمی آید؟!
❎ در شرایطی که اکثر صاحبان ثروت، برای حفظ ارزش نقدینگی خود به خاطر بی ارزش شدن پول ملی، در حال خرید املاک و مستغلات هستند چگونه دولت محترم وکیل خوبی برای مردم است که می خواهد اموال و دارایی های مردم را بفروشد و این دارایی با ارزش ملموس را به نقدینگی بی ارزشی که سیستم بانکی خلق کرده و می کند تبدیل کند؟!
@hokmraniirani
هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
🛑 در کجای عالم فروش اموال عمومی به ثروتمندان، در قبال دریافت پول چاپ شده بانک ها و خود دولت را مولد
تصور کنید دولت ایالات متحده با آن حجم از دارایی های عمومی که در دنیا هیچ دولتی مشابه آن را ندارد تصمیم بگیرد این دارایی ها را به دلاری که خود چاپ و تولید کرده* بفروشد، شما در مورد سلامت عقلی مقامات آن ها چه فکری می کنید؟
*فدرال رزرو آمریکا، در هر سال چیزی بیشتر از ۳ تریلیون دلار معادل نیمی از بودجه دولت آمریکا، پول چاپ می کند!
@hokmraniirani
کاهش 50 درصدی ارزش پول ملی از ابتدای امسال تا کنون، بیشترین لطمه را به #مستاجران در کاهش ارزش پول پیش(رهن) منزل مسکونی آنان زده است.
در این مورد از کران غرب تا کران شرق، مدعیان اقتصاد خوانده یا کارشناسان اقتصادی سینه چاک و مخالف #قیمت_گذاری_دستوری صدایی شنیده می شود؟ توصیه ای برای جبران این زیان وحشتناک و فشار مضاعف مستاجران به دولت مردان دارند؟
برای آگاهی بیشتر به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
هرگز فکر نمی کردم درون این کشور که عمری از مقاماتش نقد لیبرال سرمایه داری می شنیدیم و مهمترین هویت استقلالی و افتخارش مرز بندی با آن بود، شاهد حرکتی شتابان در اقتصاد به سوی لیبرال سرمایه داری باشم!
@hokmraniirani
آدرس غلط رئیس سازمان خصوصی سازی!
به جای فروش این اموال به ثروتمندان، این اموال را عمومی و در اختیار همه مردم برای استفاده رفاهی و بهره برداری عمومی قرار دهید.
فعلا این اموال را بهانه طرح مولد سازی می کنید آنگاه از داخل این طرح، فروش پالایشگاه ها، صنایع مادر، املاک و مستغلات و بهترین منابع ملی و عمومی در می آید!
در خصوصی سازی هم قرار بود شرکت های کم بازده و اموال مازاد خصوصی شود اما سر از هپکو، نیشکر هفت تپه، کارخانه آزمایش، پلی اکرین اصفهان، قدرت خلق پول(بانک ها) و ... در آورد!
@hokmraniirani
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
- «ارز» چی هست؟!
+ پول کشورهای دیگر
- کاربردی داره؟!
+ اگه بریم خارج از کشور و بخوایم هزینهها رو پرداخت کنیم، با پول کشور خودمون که نمیشه، چون برای اونها کاربردی نداره و معمولا قبول نمیکنن؛ پس مجبوریم با پول اون کشور خرید و فروش کنیم.
- پس «ارز» برای
«معامله در خارج از کشور» هست...
خب حالا چه کسانی و برای چی به خارج از کشور میرن و نیاز به ارز دارن؟
+ کسی که میخواد بره سفر زیارتی، کاری، دیدار اشخاص (مثل خانواده یا دوست)، تفریحی
کسی که میخواد بره کالا یا تجهیزات یا مواد اولیه وارد کنه یا بفروشه
- آها... پس شد: «تاجر» و «مسافر»
پس چرا یه عده دیگه که جزو این دو دسته نیستن میرن ارز میخرن؟ خصوصا دلار؟
+ چون میخوان بخرن، بذارن بمونه، گرون که شد بفروشن، سود کنن!
- با این تعریفی که کردیم،
ارز برای چنین کاری نیست که...🥴
+ بله دیگه...! وقتی تو بحث اقتصاد، اسلامی(=عقلانی) فکر و عمل نمیکنیم (چه مردم، چه دولت)؛ و «کار و تلاش» ارزش و جایگاه واقعی خودش رو نداره و دنبال «تولید» نیستیم؛ و بانک مرکزی ارزپاشی میکنه و نظارت دقیق نداره و مالیات بر عایدی سرمایه نداریم و بانک ها به ویژه بانک های خصوصی! خلق پول میکنن و نقدینگی بوجود اومده رو بجای تولید، میبرن سمت زمین، مسکن، سکه، ارز و... (غیرمُوَلِّد) و نقدینگی در اختیار مردم و تولیدکننده کم هست و خلاصه «سوداگری» بیش از «تولید» میارزه (ظاهراً)، معلومه که ارز هم تبدیل میشه به یک دکان و بازار!
- راهحل؟!
+ حذف بازار ارز (بازار کاذب = غیرمسافر و غیرتاجر)
و عرضه انحصاری ارز توسط بانک مرکزی و اختصاص فقط به «تجار» و «مسافرین»
تازه همین هم باید ضابطه و نظارت و... روش باشه 🔍
با استفاده از سامانه و اطلاعات مالی و تراکنشها و...
مثلا یه سقفی برای ارز مسافرتی در نظر گرفته بشه - در حد یک سفر گردشگری یا کاری یا دیدن کسی - که طرف نره اونجا زمین و خونه بخره! اون هم تو وضعیت جنگ جهانی اقتصادی! ⚔️💵
👈 «امر به معروف و نهی از منکر» ✅❗️
پس... به مسئولین «تذکر» بدیم و «مطالبه» کنیم!
و مردم هم به همدیگه «تذکر» بدن و از "خرید دلار برای فروش دلار!" «نهی» کنن
#حذف_بازار_ارز_و_سکه
#مالیات_بر_عایدی_سرمایه
#ارز #سکه #بورس #دلار
#جنگ_اقتصادی #اقتصاد_مقاومتی
بازدید 3 ساعته رهبر فرزانه انقلاب از نمایشگاه فناوری های راهبردی و نکات و رفتارهای مدیریتی و عالمانه ایشان باید سرلوحه رفتاری سایر حکمرانان و مدیران میانی کشور قرار گیرد!
در جریان ریز امور و پیشرفت ها قرار گرفتن، مطالبه کردن و تشویق کردن کارگزارن مربوطه از درس های رفتار مدیریتی است که می توان از این بازدید آموخت.
@hokmraniirani
به جای فروش این واحدهای مسکونی به اسم #مولد_سازی، می توانید این واحدهای مسکونی را در قالب #اجاره_داری_عمومی که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته رواج دارد به مستاجران و زوج های جوان با مبلغ پایین تا صاحب خانه شدن شان اجاره دهید!
با فروش این منازل مسکونی به ثروتمندان از تعداد #مستاجران که کاسته که نمی شود هیچ، بلکه بازار مسکن بیش از پیش در انحصار سرمایه سالاران برای انتفاع اجاره بالاتر از بی خانمان های مستاجر قرار می گیرد!
@hokmraniirani
آقای #مخبر متشکریم!
آقای وزیر #نفت ممنویم!
از هر دو تشکر می کنیم که اصل 44 قانون اساسی را به خوبی برایمان تفسیر کردید!
مولدسازی را چقدر خوب در حوزه نفت و گاز و منابع ملی اجرا می کنید!
مردم همه خوشحال هستند از این همه مولدسازی و فروش اموال عمومی...!
برای آگاهی بیشتر به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
دکتر میرکاظمی نه اقتصاد میداند و نه به وظایفش آشناست.
بجای تلاش در تخصیص بهینه منابع بانکها و برنامه ریزی برای استفاده از این منابع (به عنوان یکی از مولفههای رشد) در جهت رشد و توسعه اقتصادی کشور، نگران چیزی است که به او مستقیما مربوط نیست.
توجه داشته باشید،
برآورد میشود بانکها تا پایان سال 1401 بیش از 4.3 هزار هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کنند و به کسی هم پاسخ نمیدهند. ولی برای پرداخت 5% این مبلغ در قالب تکالیف قانونی آن هم از محل منابع قرضالحسنه خود مردم، مدام نق میزنند و بحث نقدینگی و تورم را به مردم بیچاره سرکوفت میزنند.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از بسیجدانشجویی دانشگاهعلامه طباطبایی تهران
📲 #رشته_توییت
🔹 آقای رئیسی! حاکمیت حق ندارد بهبهانهٔ جبران کسری بودجه، اموال خویش را به حراج و تاراج بگذارد؛ دولت سیزدهم مدعی «مردمیسازی و مولّدسازی داراییهای دولت» است. این ایده در ظاهر و اصل سازنده بهنظر میرسد ولی در عمل بهدلیل ساختارهای نظارتناپذیر، بسترهای فریب و فساد را فراهم میکند. چرا برای سران قوا تاریخ فسادآفرین خصوصیسازی در ایران برجسته نیست؟!
🔹 متولیان این طرح بهدلیل فقدان انباشت تجربهٔ تاریخیِ «فساد» در خصوصیسازی ایران، مولّدسازی و فروش اموال دولت را «یکسان» انگاشتهاند! در حالی که در عمل فروش و واگذاری داراییهای دولت به «مولّدسازی» ختم نمیشود. برای متولیان این طرح سؤال نیست که چرا در چهار دههٔ گذشته، هرگونه سخن از خصوصیسازی و مولّدسازی، به تاراج اموال ملّت منجر شده است؟
🔹 چرا هیچ ایدهای غیر از واگذاری و فروش اموال دولت و ملّت بهانهای برای مولّدسازی پیدا نمیشود؟! اجارهٔ املاک دولتی، ساخت مسکن در زمینهای بلااستفاده بهمنظور اجاره به زوجهای جوان، واگذاری بهرهبرداری برخی اموال و املاک در بازههای ۵ تا ۱۰ ساله، تشویق شرکتهای دولتی برای سرمایهگذاری در صنایع خاص و... از جمله راههای معقول مولدسازی اموال دولت است. ولی افسوس که «مافیای خصوصیسازی» در دولت انقلابی هم جایپای خود را یافته است!
🆔️ @Bsjatu
هدایت شده از بسیجدانشجویی دانشگاهعلامه طباطبایی تهران
هدایت شده از بسیجدانشجویی دانشگاهعلامه طباطبایی تهران
رسیدگی به #مناطق_محروم کلیدواژه جدید فروش اموال عمومی به طبقه ثروتمند؛
هرچقدر در خصوصی سازی به مناطق محروم چیزی رسید این بار هم خواهد رسید.
با سیاسی جلوه دادن منتقدان این طرح، باعث #آینده_فروشی و #فساد گسترده نشویم!
@hokmraniirani
در همه کشورهای پیرامونی (در حال توسعه)اگر فکری به حال #خروج_سرمایه یا ارز به شکل سلبی، ایجابی و نامرئی نشود خروج سرمایه به سمت کشورهای مرکزی تر(توسعه یافته) رخ می دهد!
بدون سیاست دستوری نامرئی نمی توان به شکل آزاد انتظار عدم خروج سرمایه در کشور داشت!
کاش #بانک_مرکزی متوجه می شد!
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
✍ محمد حق شناس
لطفا تجربه دیگران را تجربه نکنید!
همه آنچه که امروز از زبان مسئولان و مدیران اجرایی کشور می شنویم که تقویت کننده #نئولیبرالیسم است قبلا یکبار از زبان مقامات غربی در اصلاح ساختاری و حکمرانی آن ها گفته و تجربه شده است!
برای من که مطالعات تطبیقی گسترده ای بر روی مکاتب #حکمرانی و اداره سایر کشورها در چندین قرن اخیر داشته ام هیچ کدام از کشفیات و ایدهای مطرح شده برخی مسئولان کشور عجیب نیست، اینقدر برایم آشناست که مرا یاد بخشی از تاریخ مکتب #NPM و ایالات متحده و اروپای غربی می اندازد! گویا دارم مجدد برگ های تاریخ آن کشورها را اینبار در ایران می خوانم!
سخنرانی و ایدهای #ریگان رئیس جمهور مشهور ایلات متحده برای آزادسازی اقتصادی، فرمان خصوصی سازی، کنار گذاشتن کنگره فدرال و کنگره برخی ایالات برای فرمان مهم #خصوصی_سازی و واگذاری ها، تاکید بر کارائی پایین کارکنان دولت، ادعای دائمی زیان ده بودن شرکت های دولتی، تاکید بر لزوم رشد اقتصادی و وابستگی آن به شرکت ها و بنگاه های خصوصی، حتی ادعای #مولدسازی_دارایی_های دولت، حذف یارانه های حمایتی دولت ها، کاهش دخالت دولت در اقتصاد، حذف تسهیلات تکلیفی بانک ها و ...همه و همه بخشی از ایدهای #ریگان در آمریکا و فصل جدیدی در مناسبات حکمرانی این کشور در آن زمان بود، همزمان در بریتانیا نیز #مارگارت_تاچر نخست وزیر این کشور دقیقا بر همین مفاهیم تکیه کرد و هر دو کشور به سمت #نئولیبرالیسم رفتند... همه آن بحث ها در رسانه های آن کشور و همسویی کامل جریان غالب رسانه ای و اقتصاد خوانده های این کشور در دفاع از این ایدها و حمله به دولت و #کوچک_کردن آن، کاملا به وضع امروز ایران شباهت دارد!
اما طولی نکشید پس از سال ها تجربه این ایده ها ورق برگشت، همگان فهمیدند ادعای کارائی پایین دولتی ها و موفقیت بخش خصوصی در رشد اقتصادی دقیق نبوده، فروش اموال عمومی به بخش خصوصی پیامدهای وسیعی همچون نابرابری، گسترش فقر و گاهی فسادی بیشتر از بخش دولتی داشته، دولت ها ضعیف و وابستگی و حس تعهد مردم به حکومت کاهش یافته و حکومت ناتوان از تامین امنیت، تمامیت ارضی و حفظ فرهنگ و ارزش های غربی شده و ...
داستان با انتقاد شدید نسبت به راه رفته تغییر کرد و ورق برگشت و روش حکمرانی این کشورها نیز تغییر یافت!
به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق دکتر ایزدخواه، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید و به میدان آمدید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد سرمایه فروش و تورم زا گام بر می دارد.
🔹جراحی یارانه ها که در واقع اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی در دارایی های دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها شتاب زده واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم اذن رهبری در پاسخ به منتقدان این جهت گیری ها ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد. صحبت از این است چرا هیچگاه میدان به جهت گیری های اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر صدهزارتایی تعاونی ها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و آزادسازی مراتع به نفع عشایر و آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیان ها و آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
شخصی می گفت برای رفع فقر، به جای ماهی دادن به مردم، باید به مردم ماهیگیری آموخت!
به وی گفتم بله ماهیگیری باید به آنان آموخت به شرط آنکه قبلش دریا را به کسی نفروخته باشیم!
با فروش #اموال_عمومی به ثروتمندان و تشدید این #شکاف_طبقاتی وحشتناک، هر چقدر مستضعفین ماهیگیری بلد باشند در دنیایی که دریایی ندارند نمی توانند ماهی صید کنند!
@hokmraniirani
این هم از مدیریت بانک مرکزی به سبک دکتر فرزین!
این سبک #ارزپاشی برای تثبیت نرخ ارز را باید در دانشگاه های دنیا تحت عنوان مدیریت بانک مرکزی به سبک فرزین به شکل ویژه تدریس کرد!!!!
بعد انتقاد می کنند که چرا این روش مدیریت اقتصادی دولت سیزدهم را #نئولیبرالی و آسیب زا می دانیم!!!
به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
@hokmraniirani
✍ محمد حق شناس
#دانش_نگار
1- اینکه #کسری_بودجه دولت را تنها عامل یا مهمترین عامل تورم و مشکلات اقتصادی ایران بدانیم از اساس غلط است زیرا در اغلب کشورهای دنیا کسری بودجه ای به مراتب بیشتر در سال های مختلف اتفاق افتاده است اما تورم حاصل از آن بسیار کمتر از ایران بوده!
2- اینکه با #کوچک_کردن_دولت و واگذاری خدمات آن و #خصوصی_سازی بخواهیم جلوی کسری بودجه را بگیریم، اشتباه فنی بزرگتری نسبت به مورد اول است زیرا کاهش هزینه های دولت اثر منفی بر سطح رفاه، افزایش نابرابری، تضعیف دولت در تنظیم گیری و کاهش رشد اقتصادی خواهد داشت.
3- به جای تمرکز بر رفع کسری بودجه، به فکر ترمیم بودجه در زمان تخصیص باشیم و تلاش کنیم به جای کاهش هزینه های دولت، درآمدهای دولت را از طریق افزایش پایه های مالیاتی مثل #مالیات_بر_ثروت و #مالیات_بر_عایدی_سرمایه افزایش دهیم!
4-افزایش #درآمدهای_پایدار دولت در حوزه تولید کالاهای خاص و ویژه(صادرات آن ها) و مدیریت فراسرزمینی در #درآمدزایی می تواند به دولت کمک شایان توجهی در فرار از کسری بودجه کند.
به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
ببینید چگونه اقتصاد آنلاین نظر یک دلال را به اسم کارشناس بازار خودرو به افکار عمومی قالب می کند!
الان متوجه می شوید چگونه در کشور شورای رقابت که با هدف حمایت از مصرف کننده و جلوگیری از رانت و کاهش تولید فعالیت می کند متهم به مسخره بازی می شود؟!
از دید این مثلا کارشناسان باید بازار آزاد باشد تا تولید کننده رانتی، با کاهش تولید و فروش قطره چکانی و با آزادی عمل در بالا بردن قیمت ها به کمک دلالان بتوانند فعالیت کنند و این وسط خودروهای بی کیفیت با قیمت های بالا و سود سرشار برای دلالان در فضایی رها شده و آزاد معامله شوند!
این ها از آزادی اقتصادی سود بی زحمت با تولید اندک و انحصار در بازار را می خواهند!
سکوت عجیب دولت جمهوری اسلامی ایران در مواجه با اهانت ها و تحرکات بسیار ضد امنیت ملی #جمهوری_باکو، در آینده تبعات سختی برای کشور عزیزمان ایران دارد!
اگر در مواجه با دشمنان به ظاهر ضعیف و کینه توز و قسم خورده با #رژیم_صهیونیستی مثل #الهام_علیف، در شرایط فعلی کوتاه بیاییم و خود را با نادیدن بزنیم، پس فردا با #صدام یزیدی سرتاپا مسلح با حمایت دول غربی روبرو می شویم که مجبور خواهیم شد جوانان گلگون کفن زیادی را برای دفاع از شرافت و کرامت ایران و اسلام به آغوش خاک بسپاریم!
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد!
پیشگیری و اقدام پیشدستانه عبرت آموز بهتر از رفتار منفعلانه و غافلگیر شدن است، هر چه زمان بگذرد با توجه به شرایط اقتصادی ایران و تحریم های بین المللی، امکان کنش نظامی ما ضعیف تر و تهاجم و قدرت گستاخی این جمهوری همپیمان با اسرائیل قوی تر می شود؛ پس بهتر است قبل از اینکه شرایط برای مقابله ما سخت تر شود و این جمهوری خودخوانده به تجهیزات غربی مجهزتر و توسط آنان وسوسه و تطمیع شود به فکر چاره جدی و اقدام بازدارنده باشیم!
@hokmraniirani