🔺کاترینا زائوا تازه مسلمان اهل مقدونیه
در اسلام، حقیقت زندگی را یافتم
من همیشه به دنبال یافتن راهی برای تسکین روحم بودم...
🔸کاترینا در خانواده مسیحی ارتودوکس در مقدونیه به دنیا آمده است، در صفحه شخصی خود در اینترنت درباره دلیل گرایش خود به اسلام چنین نوشت:
🔹اعتقادات دینی همه ما از خانوادههایمان نشاءت میگیرد. من نیز دین خانوادهام را داشته و با آن بزرگ شده بودم. اما اغلب مواقع به معنای زندگی و علت آفرینش و حیات میاندیشیدم. وقتی بزرگتر شدم علاقه من به دین نیز افزایش یافت. هرشب برای آسایش زندگی به درگاه خدا دعا میکردم، انجیل خوانده و به کلیسا میرفتم، اما این عبادتها به من آرامشی نمیدادند. و کم کم به این نتیجه رسیدم که مسیحیت دین درستی برای من نیست و هیچ چیز مرا به سمت این دین جذب نمیکرد. من از خودم میپرسیدم چرا باید به کلیسا باور داشته و شمایل و تندیسها را ببوسم. با این حال کسی را نمیشناختم که به من کمک کند و این دوره سختی برای من بود.
🔸مطالعه قرآن همه چیز را برای من عوض کرد... 👇👇👇
@rahyafte_com
@hooree🌹
❇️ میخواستند پروین اعتصامی از یادها برود
📆 نظر رهبر انقلاب درباره رتبه شعری پروین اعتصامی به مناسبت ۲۵ اسفند ۱۲۸۵، زادروز وی
🔹 رهبر انقلاب اسلامی پنج سال پیش و صبح روز ۱۷ شهریورماه ۱۳۹۳ در یکی از بیمارستانهای دولتی، تحت عمل جراحی قرار گرفتند. چهار روز بعد، جمعی از اهالی هنر به عیادت ایشان رفتند.
🌟 رهبر انقلاب در حین گفتگو و در پاسخ به کارگردان مطرح کشورمان آقای مجید مجیدی که گفت: «بلا دور است» این شعر را خواندند:
«هر بلائی کز تو آید رحمتی است
هر که را رنجی دهی آن راحتی است»
🌺 رهبر انقلاب پس از قرائت این شعر از حاضران حاضران پرسیدند؟ « این شعر برای چه کسی باشد خوب است؟» و خود ادامه دادند: «پروین اعتصامی! پروین اعتصامی که سعی میشود چهره پوشانده شود!
برخی عنوان «شاعر نخود و لوبیا» را برای او مطرح میکنند، برای اینکه فروغ فرخزاد را در برابر پروین بالا ببرند، میخواستند او را خرد کنند، حالا من نظر نامناسبی درباره فروغ ندارم، بنظرم میآید این آخریها وضعش بد نبوده انشاءالله؛ اما او را سر پروین اعتصامی میزدند، در حالیکه رتبه شعری پروین بالاست.
👇👇👇
🌟 «اخترِ رخشندهی چرخ ادب»
📝 یادداشتی از پیشکسوت شعر و ادب، سرکار خانم سیمیندخت وحیدی پیرامون شخصیت و شعر پروین اعتصامی
📍به مناسبت ۲۵ اسفند ۱۲۸۵، زادروز رخشنده اعتصامی
🔻گزیدهای از یادداشت:
1⃣ پروین اعتصامی در یک نگاه اجمالی چون حکیمی حاذق و عارفی دلسوخته است که در میان مردمان عصر خود به رغم ستم حاکمان و دستگاه جبّار و بیفرهنگ زمانش نورافشانی کرد و اصلاً ظلمتِ بیداد و افسونهای غیرفرهنگی و جلوههای فریبندهاش را برنتافت.
2⃣ پروین، تنها یک شاعر هنرمند و ادیب نیست، او یک حکیم فرزانه و طبیبی صادق است که تلاش میکند انسان را از حضیض به اوج پرواز دهد و با روح مسئولیتپذیری و تعهد در قبال مسائل پیرامون خود، کمال و اقتدار معنوی و فرهنگی به او بخشد تا در کشاکش روزگار آن باشد که به هستی، جان و هویت تازهای ارزانی دارد.
3⃣ پروین اعتصامی هرگز خود را آلودهی دربار و مجالس تشریفاتی و زرق و برقدار نمیکند. مدال افتخار و تقدیر از سازمانهای فرهنگی دولتی نمیپذیرد و آتش درون خود را با این وسوسهها و جلوهگریهای ظاهری و فریبنده و بی اعتبار معاوضه نمیکند.
4⃣ با این که حدود ۳۴ سال خداوند متعال به عمر دنیایی او اعتبار زمانی داد، اما حاصل زندگی قرنها عزتمندی، شرف، شهامت، شجاعت و اندیشمندی عاشقانه و عارفانه را با خود به دیار ابدیت برد. او یک جهان معنا و مضمون الهی بود.
5⃣ شعرهای پروین ترکیبی است از سبک خراسانی به شیوهی ناصر خسرو و سبک عراقی به شیوهی سعدی، که هر یک در کار خود، استادی زبردست و بیهمتایند.
6⃣ نقش پروین یک حقیقت انکارناپذیر در ادبیات و فرهنگ کشور ماست و اگر این گوهر اندیشمند نبود، مسلّماً جای خالی او و کارهای بیمانندش در شیوهی «مناظره» و «بحث» و «شخصیت بخشی به اشیا» به خوبی مشاهده میشد.
7⃣ پروین به دلیل باورهای صحیح اجتماعی و مبارزه با جهل و فریب روشنفکرزدهها، باید که در جبههی متقابل آنان قرار گیرد و این از مشخصترین ویژگیهای یک شاعر یا هنرمند متعهد دینی با غیر خود است.
📲 مطالعه متن کامل در http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45154
❣ @Khamenei_Reyhaneh
@hooree🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ظاهربینی ما
یه دختر بچه رو در ابتدا با لباس خیلی شیک و بعد با لباس کهنه، هربارم تنها تو خیابون میزارنش
واکنش مردم رو خودتون ببینید...
@hooree🌹
✅این ترانه مبتذل را پخش نکن!
کودکان را از ترانههای مبتذل دور نگه دارید تا در برابر یک سری هجویات، واکسینه شوند...
تا چند سال پیش و قبل از فراگیر شدن فضایمجازی در جامعه، کنترل کودکان بسیار راحتتر از امروز بود ولی این روزها گوشیهای هوشمند و دسترسی راحت به اینترنت کار را سختتر از همیشه کرده است. در این میان کافی است ریتم یک ترانه، شاد و مفرح باشد، همین جاست که مخاطبان کم سنتر شیفته آن میشوند. اتفاقی که به تازگی چند باری تکرار شده است؛ اما ماجرا وقتی جدی می شود که این ترانههای در ظاهر شاد، محتوای نامناسب و مبتذل داشته باشند. در ادامه، چند توصیه به والدین در همین باره دارم.
✅ترانه هایی که محتوایشان ذهن کودک را درگیر میکند
قبل از هر چیز باید اشاره کنم که بعضی ترانهها، به صورت هدفمند قشر کم سن و سال جامعه را نشانه می رود و بهطور مستقیم کودکان و نوجوانان را مخاطب خود قرار میدهد. در چنین مواقعی، ابتدا کودکان و نوجوانان جذب ریتم ترانه میشوند و بعد از چند بار گوش دادن آرام آرام درباره محتوای ترانه میپرسند تا ابهامات خود را برطرف کنند. دقیقا در همین نقطه، والدین سرگردان و پریشان میشوند که چگونه پاسخ کودک را درباره محتوای مبتذل بدهند؟ زیرا محتوای ترانه به گونهای است که سلسلهای از سوالات بعدی را به ذهن کودک میآورد و او را کنجکاوتر میکند.
✅اهمیت این موضوع را دست کم نگیرید
بعضیها میگویند بد ماجرا این جاست که والدین هر چقدر هم سعی کنند تا کودک در جمع خانواده چنین ترانههایی را نشنود به دلیل فراگیری آن، قطعا در جایی چنین ترانه هایی به گوش کودک خواهد خورد و عملا تلاشهای آنها در این زمینه بیفایده خواهد شد؛ اما تکرار نشدن شنیدن چنین ترانه هایی، ذهن کودک را کمتر درگیر محتوای مبتذل آن خواهد کرد. اما سوالی که در همینجا مطرح میشود این است که آیا متولیان فرهنگی کشور سعی کردهاند با تولید آهنگهای کودکانه فاخر و در عین حال جذاب، خوراک متناسب را برای این قشر از جامعه تدارک ببینند؟ سوالی که پاسخش تا حدودی، گرهگشای این ماجرا خواهد بود. با این حال، والدین باید برای کودکشان به دنبال ترانههای فاخر باشند و اهمیت این مسئله را دست کم نگیرند. کودکی که به هر ترانهای به ویژه با محتوای نامناسب گوش دهد، در معرض آسیبهای روانی زیادی قرار خواهد گرفت.
✅کودکتان را واکسینه کنید
به والدین توصیه میشود که کودکشان را از ترانههای مبتذل دور نگه دارند تا در برابر یک سری محتواهای مبتذل و بی معنا که هیچ تناسبی با سن و سال بچه ها و فرهنگ و تربیت ما ندارد، واکسینه شوند. اما مهم تر از آن، اقدامات پیشگیرانه دقیق تر و تربیتی است. اگر پایه فرهنگی کودکان ما درست و اصولی ریخته شود، لازم نیست که در برابر بعضی از این پیامها، مجبور به موضعگیری شویم. به طور مثال، اگر به رغم دقت ما به طور تصادفی فرزندمان ترانه ای بشنود که در آن خواننده به کودکان بگوید کتاب نخوانید اما کودک از قبل با کتاب دوست باشد، به نظرتان جای نگرانی وجود دارد؟ زمانی که سرانه مطالعه در کشور ما پایین است و کتاب کمیابترین وسیله در بین خانوادههای ایرانی محسوب میشود، پس ما سالها قبل از این اتفاق، کودکان را در برابر این پیامها آسیبپذیر کردهایم. هم اکنون تنها میتوان توصیه کرد که کودکان را از چنین ترانههایی دور نگه دارید و با رفتارتان کودک را در برابر چنین هجویاتی واکسینه کنید تا شاید کمتر از چنین فضای مسمومی آسیب ببیند.
نویسنده : دکتر ساحل گرامی | روانشناس کودک
@hooree🌹
چگونه از پوست خود در روزهای کرونایی مراقبت کنیم؟
یک متخصص پوست، مو و زیبایی:
🔹ترجیحا از الکل صنعتی برای ضدعفونی استفاده نشود، الکل صنعتی از طریق پوست جذب میشود و در طولانی مدت آسیبرسان است.
🔹بچهها، سالمندان و افرادی که ژنتیکی زمینه خشکی و حساسیت پوست دارند و همچنین افرادی که مشکل تیروئید دارند، میتوانند از دستکش، صابون جامد گلیسریندار و شستشو با آب ولم با درجه حرارت کم و سپس چرب کردن دستها با کرمهای مرطوب معمولی، وازلین بچه، روغنهای بادام، نارگیل و زیتون استفاده کنند.
fna.ir/dflk7q
@hooree 🌹
هدایت شده از مدیران کانال ها
قانون شکنی از شما، کسب درآمد از مسیح علینژاد!
"پیمان علیشاهی"
📝 #پویش_حجاب_فاطمے
🌺تذکر روزانه
وَإِذَا فَعَلُوا فَاحِشَةً قَالُوا وَجَدْنَا عَلَيْهَا آبَاءَنَا وَاللَّهُ أَمَرَنَا بِهَا قُلْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَأْمُرُ بِالْفَحْشَاءِ أَتَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ
چون كار زشتى كنند، گويند: پدران خود را نيز چنين يافتهايم و خدا ما را بدان فرمان داده است. بگو: خدا به زشتكارى فرمان نمىدهد. چرا چيزهايى به خدا نسبت مىدهيد كه نمىدانيد؟
اعراف/۲۸
@hooree 🌹