فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 خدا وکیلی این کلیپ را نگاه کنید و تا میتونید نشر دهید .
تا برا مولامون حداقل کاری کرده باشیم .
خیلی جالب و شنیدنی
شهروندان تهرانی برای کاشت نهال رایگان در منزل در سامانه ۱۳۷ ثبت نام کنند
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران:
🔹 کاشت نهال رایگان در منازل شهروندان تهرانی از امروز اول اسفند آغاز میشود و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.
🔹 در این طرح، شهروندان تهرانی میتوانند درخواست خود را برای کاشت نهال در منازلشان در سامانه ۱۳۷ ثبت کنند تا نهالها در منزل به آنها تحول داده شود.
@iribnews
🌀 خوارج انقلابی!!
📝 شباهت برخی از آموزشهای دینی ما با تفکر خوارجی چیست؟!
👤 علیرضا پناهیان
🔸 آموزشهای دینی ما طوری است که انتظاری که خوارج از امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) داشتند آن انتظار را در میان مردم ایجاد میکند!
🔺 خوارج از امیرالمؤمنین علی(ع) انتظار داشتند مشکلات را با #دیکتاتوری حل کند. میگفتند ما خلیفهای مانند خلیفۀ دوم میخواهیم. الآن هم خیلیها که ولایتمدار هستند یا حداقل مخالفتی با ولایت ندارند آنها هم همین انتظار را دارند.
🔻 درحالیکه آن «لَوْ لَا حُضُورُ الْحَاضِرِ»(نهج البلاغه، خطبه ۳) فقط در آغاز ماجرا نیست، در ادامه هم باز نیاز به مشارکت مردم بود.
♨️ در نمونهای مثل غارات ما دیدیم مردم آن همت لازم را نداشتند و چگونه امیرالمؤمنین علی(ع) کار حکومتشان به غربت کشیده شد.
🔻 ما در طول این چهل سال، مبانی عمیق، حساس و فوقالعاده مهمّ دینی امر #انتخابات را توضیح ندادیم. و مردم، (خیلی از مذهبیها حداقل) از خدا میترسند، ولی رابطهای بین انتخابات و دینداریشان برقرار نمیکنند.
❇️ روایتی که شهید سید محمدباقر صدر نابغهی فقه و معارف دینی از آن برای توضیح تشکلهای گستردۀ مردمی استفاده میکنند. «كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِه»(جامع الاخبار، ص ۱۱۹)؛
💢 وقتی که این روایت را بیاوریم میبینیم ما در ادارهی جامعه مسئولیت داریم؛ حتی اگر افرادی را که ما انتخاب کنیم، این افراد خوب عمل نکنند؛ مسئولیتی که بر دوش ما است، از ما سلب نمیشود.
🔻 باید دوباره برویم افراد دیگری که بهترند را انتخاب کنیم. باید دوباره نظارتمان را بر آن افراد بیشتر کنیم. مطالبهگریمان را افزایش دهیم.
🔻 جدا از اینکه بسیاری از امور اساساً نباید به دست دولتمردان و منتخبین انجام بگیرد بلکه باید به دست خودِ مردم صورت بگیرد.
مثلاً ما یک کسی را انتخاب کنیم وکیل ما باشد درست عمل نکند، ما با وکالت قهر میکنیم؟ نه، دوباره یک وکیل دیگر انتخاب میکنیم. اصلاً مسئولیت برداشتهشدنی نیست.
🔻 شهید صدر میفرمایند آزادی، انتخابات هم به همین طوری است. ایشان در مورد آزادی صریحاً این مطلب را در کتاب «الإسلام یقودُ الحیاة» بیان میفرمایند. آزادی در غرب یک حق است، اما در اسلام هم حق است هم تکلیف. شما مکلّف هستید از آزادی خودتان صیانت کنید و یکی از راههای صیانت از آزادی، همین انتخابات است.
🔻 افراد وابسته به غرب انتخاب بشوند، چه میشود؟ کشور استقلال و آزادی خودش را از دست میدهد. مؤمنین تحت سیطرۀ کفار در میآیند.
🔻 همین مسئلهای که در قرآن تصریح شده سلطۀ کفار بر مؤمنین جایز نیست(لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرينَ عَلَى الْمُؤْمِنينَ سَبيلاً)(نساء، ۱۴۱)؛ مبنای برخی از مواد قانون اساسی هم قرار گرفته است. حتی در قانون اساسی تصریح شده برخی از بدهیهای خارجی ممنوع است، چون موجب سلطۀ کفار میشود.
#انتخابات
#خوارج_انقلابی
مقاله ، قاسمیان اداره تبلیغات اسلامی گله دار ، موضوع انتخابات
مرحوم آیت الله نخودکی اصفهانی، فتوا. داده بود که اگر امام جماعتی نافله نخواند به او اقتدا نکنید، از آنجا که امامان جماعت عادت کرده بودند ، که سریعاً ، نماز را اقامه کنند،این فتوا، به جهت تکریم نماز از مرحوم نخودکی اصفهانی ، داده شد ، در واقع می توان گفت: مرجع تقلید بر همین اساس ، و برای هدایت جامعه ، آنها را تنظیم می کند ، امام راحل عظیم الشان برای ، دستگیری مردم قیام کرد ، یکی از مولفههای قدرت ، انتخابات است ، اگر جامعه ، بخواهد مشکلاتش حل شود ،باید مشارکت مان بالا رود ، در سال های اخیر دشمنان اسلام تلاش کرده اند ، نگاه ما را مقایسه ای کنند ، آنها به ما القا میکنند که کشور امارات را ببینید ، قطر و کویت را ببینید ، در حالی که هیچ کدام ، از کشورهای جهان ، مثل ایران کشور انقلابی نیست ، همه می پذیریم ،مشكلات در این کشور ، وجود دارد ، تورم ، تبعیض ،و دهها ، مشکل وجود دارد ، اما اگر ، کسی تلاش کند ، خدا او را رها ، نخواهد کرد ، دیگران ، ایثار ، کردند ، تا ما بمانیم ، ما برای حفظ آرامش و امنیت و اقتدار ملی تلاش کنیم ، اگر کفار بر کشور ایران تسلط ، پیدا کند ، از حداقل های زندگی ،همبرخودار نیستیم ، ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری: انتخابات یک مسابقه ملی است
چه تشبیه جالبی
🌺 نمازهاي شب سيزدهم ماه شعبان 🌺
(١)
پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمودند: هركس در اين شب دو ركعت نماز گزارد و در هر ركعت حمد و يك مرتبه سوره "واتين و الزيتون" بخواند، مانند روزي كه متولد شده از گناهان خارج ميشود و ...
(٢)
مستحب است در شب سیزدهم دو رکعت نماز بگزارند در هر رکعت حمد یکمرتبه و یس و تبارک الملک و توحید بخوانند
(كتاب اقبال الاعمال مرحوم سيد بن طاووس/ صفحه ٦٩٣)
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تابلو گرفته وسط خیابون میگه من رأی نمیدم، مردم هم جوابهای جالبی بهش میدن😉
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دنیای اسلام نابودی غده سرطانی صهیونیسم را شاهد خواهد بود
🆔 @YjcNewsChannel
🔴 این همه رای دادید چی شد؟‼️
🔻مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق نوقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
🤲 اَلّلهُمَّـ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج 🤲
🟢 ـــــــــــــ🌿🌿🌿ـــــــــــــــــــــــــــــــ
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی نمیخوای رفقات بفهمن رفتی رأی دادی😂